Marvel: Ultimate Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lacc, hány éves vagy?
azt a video-t láttátok, amikor Doom megtámadja Fury-ékat, a Marvel csapat meg megy Thor, Amerika Kapitány, Farkas és Pókember
meg azt olvastam, hogy jármûveket is építhetünk, úgy mint a LEGO-t
kár hogy Dr. Doom-ot nem lehet majd keverni a jókkal. Jól nézne ki!
én azt olvastam, elején 20 van és 140-et lehet nyerni, vagy 140 lesz a végére. nem emlékszem
Sztem benne lesz Reed ha már a másik 3 F4 tag benne van õt se hagyják ki remélem.
Hulk sztem nem lesz benne max vmi ellenfélként de naon jó lenne. Õ az egyik legtáposabb kari. Bár várom mi lesz mert egy rakat szereplõ lesz még benne és jó lenne tudni végre hogy kik, meg kikkel lehet menni belõlük.
Hulk sztem nem lesz benne max vmi ellenfélként de naon jó lenne. Õ az egyik legtáposabb kari. Bár várom mi lesz mert egy rakat szereplõ lesz még benne és jó lenne tudni végre hogy kik, meg kikkel lehet menni belõlük.
én enm erõben nézem, hanem hogy ki a kedvencem, kár hogy Hulk nincs benne. habár Lény tényleg pótolja. szerintetek Reed Richards nem lesz benne? mert a honlapon nem láttam
Újra megnéztem a videókat és pár képet, már naon várom a gamet. Sztem az eddigi legjobb Marvel game lesz magába foglalva a képregények fõ mozzanatait és szereplõit. Az biztos hogy a Lény (Thing) állandó csapat tag lesz nálam. Tök jó lesz különbözõ összállításban játszani velük, akármilyen csapatot összeállíthatok.
én C7 vok, csak éppen tesóm címén írok. mindjárt eszembe jut a jelszavam
nekem a Rozsomákról a torkosborz jut eszembe. akárcsak Wolverine, az is megtámadja a medvét. vagy Magnetót? :)
http://hu.marveldatabase.com/wiki/index.php/Doktor_F%C3%A1tum
itt egy link, az életrajzban érdekes dolgok vannak von Doom-ról és Silver Surfer-rõl
itt egy link, az életrajzban érdekes dolgok vannak von Doom-ról és Silver Surfer-rõl
szerintem is
én amúgy mindig angol nevén nevezem szinte az összes hõst, Mr. Fantastic-tól Venomig. a rajzfilm nevek egyenesen nevetségesek. haverom mindig a rajzfilmes neveket mondja, én a képregényest. ezért is angolul nevezem, kivéve Nightcrawlert, mert õt csak a cirkuszban hívták így
szerintetek mi hangzik jobban? Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer vagy Fantastic Four and the Silver Surfer? a mozis honlapokon a második, a marevel honlapon az elsõ szerepel:D
hát nem tom..én a "Farkas" fordítástól tudnék hányni..Rozsomák névrõl meg az egész ürge jut eszembe, függetlenül attól, hogy épp milyen ruhába rohangál..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
én utálom a Rozsomák nevet, arról mindig az a sárga-kék képregényes ruhája jut eszembe, attól meg egyenesen hányok
onnana, mert olvastam, interjút JessicaAlbától, állítólag szerelmi háromszög is lesz, a magyarok meg azt hiszik, hogy az Ezüst Utazó is csatlakozik hozzáuk, Fantasztikus Ötös lesz. de errõl szó sincs. benne lesz Dr.Doom, de csak a hangja. szerintem õ bízza meg ezüst barátunkat
amúgy szegény 12 éves uncsitesóm is jól lebsztam, mert a Farkas megnevezést használta..
kérdésem irónikus volt..nagyon jól tudom ki az a "Farkas".. csak jobb szeretem a Rozsomák, alias Wolverine megnevezést..
Az Ezüst Utazó Egy másik bolygón élõ lény volt akinek a bolygóját megtámadta Galactus hogy felfalja. Õ felajánlotta hogy segít neki bolygókat keresni ha nem pusztítja el az övét. Galactus belement és kozmikus erõt adott neki, õ lett a hírnöke, Aztán elhagyta Galactust aki a Földre a számûzte. Dióhélyban ennyi.
http://hu.marveldatabase.com/wiki/index.php/Ezüst_Utazó
Itt egy link olvass róla ha érdekel.
Azt honnan tod hogy benne lesz az F4 kettõben?
http://hu.marveldatabase.com/wiki/index.php/Ezüst_Utazó
Itt egy link olvass róla ha érdekel.
Azt honnan tod hogy benne lesz az F4 kettõben?
Játszottam a Fantastic four-ral, Ha jól emlékszem akko vagy a fénylõ f4 jeleket kell összeszedni mind vagy a pályákat teljesíteni normalon és hardon is. Így lehet benne feloldani minden plusz dolgot.
rozsomák,te:)
karakter,te:)
Lacc88, te jáccottál a Fantastic Four-ral? nem tudod hogy a Hell pályákat télleg csak kóddal lehet-e megszerezni?
mi az a kari?
én nem ismerem az Ezüst Utazót, csak a Fantastic Four 2-ben lesz benne, és nem szeretnék várni 1 évet, hogy megtudjam milyen
A megjelenésrõl már írtak korábban vmikor Karácsony környékén állítólag de lehet rosszul tudom.
Ezüst Szörföst (én Ezüst utazónak ismertem de végülis mind1) úgytom majd vmi kóddal lehet feloldani, vmi iylesmit olvastam a hivatalos oldalon. Érthetõ is hiszen õ brutális kari lesz a kozmikus ereje miatt.
Sztem aki nem ismeri Farkast az nem ismeri a Marvel világát, gondolom nem láttad az X-men filmeket mert õ a karmos ipse belõle, ha képregénybõl jobban ismered akko Rozsomák. Elég híres arc.
Ezüst Szörföst (én Ezüst utazónak ismertem de végülis mind1) úgytom majd vmi kóddal lehet feloldani, vmi iylesmit olvastam a hivatalos oldalon. Érthetõ is hiszen õ brutális kari lesz a kozmikus ereje miatt.
Sztem aki nem ismeri Farkast az nem ismeri a Marvel világát, gondolom nem láttad az X-men filmeket mert õ a karmos ipse belõle, ha képregénybõl jobban ismered akko Rozsomák. Elég híres arc.
Remélem gonosz csapatot is lehet, Dr. Doom a kedvencem
én már kinéztem a csapatom: Elektra, Farkas Ezüst Szörfös/Fáklya és Black Widow/Iron Man, ha egyáltalán Iron Man benne lesz
de ez biztos jobb lesz, mert nem csak Spider-Man, X-Mne vagy Avengers csapattag lehet
remélem jobb lesz mint az X-Men legends 2, bár nem rossz az se, csak a menet kicsit unalmas, mint a Diablo 2
mikór jön ki a játék?? 1ébként ugyanijen témával csináltunk a tesómmal McSpawnal egy weboldalt!! marvel szuperhõsök a CIvil Warban, Pókember a Pólgárháború köszöbén áll. lehet ólvasni, meg nyómattni ha teccett. acím: http://civilwar.uw.hu
a dizájn még nem végleges maj fejlesszük!:D
a dizájn még nem végleges maj fejlesszük!:D
Na látom kihalt a topic, ezek szerint nem nézitek a game hivatalos oldalát. Van új videó egy rakat kép meg új szereplõk. Végre pár gonosz arcot is mutatnak.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Hurrá, benne lesz Penge is!!!!!!!<#bohoc>#bohoc><#wink>#wink><#worship>#worship>
A kinézetrõl annyit hogy sztem lesz választható mert ha megnézed a képeket akko a Lényen hol van cipõ pl hol nincs.
Nekem a Lény tuti mindig benne lesz a csapatban és Szellemlovas is mert jól néz ki. Túl messze van az a megjelenés.
Nekem a Lény tuti mindig benne lesz a csapatban és Szellemlovas is mert jól néz ki. Túl messze van az a megjelenés.
amúgy ki mit tippel, mellik kari lesz tuti benne a csapatában ?
nekem a "jók" közül Rozsomák szinte biztos..valszeg pókicát is kipócálom eleinte, oszt kiderül mennyire hatékony..Jean és Árnyék is elég hatékony tud lenni..bár õk nem a harcban, hanem a különbözõ "trükkös" helyeken,mint amilyeneket a X-men Legends 2-ben találhattunk..
"gonoszak" közül Venom, esetleg Bulldi, meg tán Magnetó (bár ki tudja, hogy õ most minek számít :)
nekem a "jók" közül Rozsomák szinte biztos..valszeg pókicát is kipócálom eleinte, oszt kiderül mennyire hatékony..Jean és Árnyék is elég hatékony tud lenni..bár õk nem a harcban, hanem a különbözõ "trükkös" helyeken,mint amilyeneket a X-men Legends 2-ben találhattunk..
"gonoszak" közül Venom, esetleg Bulldi, meg tán Magnetó (bár ki tudja, hogy õ most minek számít :)
hmm...lehet hogy 2 oldal lesz ? a "szuperhõsök" és a "szupergonoszak" ?
mert ahogy Lnéztem a videót, mintha az 1ik képen épp Dr. Doom -ot pofozná Amerika kapitány..és ügyebár a Fátum doki is választható..magát meg csak nem veri agyon :)
meg arra leszek kiváncsi, hogy ennyi karakter mellett is lesz-e többféle kinézete a kariknak..
mert ahogy Lnéztem a videót, mintha az 1ik képen épp Dr. Doom -ot pofozná Amerika kapitány..és ügyebár a Fátum doki is választható..magát meg csak nem veri agyon :)
meg arra leszek kiváncsi, hogy ennyi karakter mellett is lesz-e többféle kinézete a kariknak..
http://www.marvelultimatealliance.com/
itt a hivatalos oldal címe. Érdemes szétnézni van egy rakat kép és egy videó.
A háttér grafikája sajna elég gyatra de remélem kipofozzák még ezalatt a pár hónap alatt. És sajna van egy olyan sannda gyanúm hogy nem lehet majd olyan túl sok karival menni. Most fõleg kb 10-re koncentrálnak a képek alapján és a videó alapján is, de azok ütõs emberek.Hátha csak a kezdeti státusz miatt, és majd lesz még bõven játszható karakter. Azéert remélem jobb lesz mint az X-men Legends 2, bár az se volt rossz.
itt a hivatalos oldal címe. Érdemes szétnézni van egy rakat kép és egy videó.
A háttér grafikája sajna elég gyatra de remélem kipofozzák még ezalatt a pár hónap alatt. És sajna van egy olyan sannda gyanúm hogy nem lehet majd olyan túl sok karival menni. Most fõleg kb 10-re koncentrálnak a képek alapján és a videó alapján is, de azok ütõs emberek.Hátha csak a kezdeti státusz miatt, és majd lesz még bõven játszható karakter. Azéert remélem jobb lesz mint az X-men Legends 2, bár az se volt rossz.
Jó lenne ha kétjátékos mód is lenne benne.(remélem lesz!)
na nemongyadmá...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
<#wilting>#wilting>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
inkább sztem a játék hírekbe kellett volna ha még nem jelent meg, de mind1