905
  • Lacc 88
    durva fordulatok vannak naon bejön a történet alig bírom abbahagyni. Végre megvan Ghost Rider is naon odabaszós kari tettszik

• Alwares
    Rakhatnátok pár screen-shotot bár holnap már nekem is meglesz...
  • Lacc 88
    bocs elhamarkodtam, rájöttem mit kell csinálni.
    Nekem naon bejön a game tettszik a sok simert ellenség meg a történet is de naon.

• Lacc 88
    nekem Mephisto-nál az első pályán van gondom. Jönnek kis démonok és van vmi könyv egy rövid szöveggel, de nemtom mit kell csinálni. tudna vki segíteni?

• Diabloboy
    Inkább légyszi mondd meg!!!
  • Bucser
    Szerintem most fejezd be a játékot mert ha erre nem jössz rá akkor később még jobban el leszel veszve...
  • Diabloboy
    Sziasztok!Nem tudja valaki az első pályán amikor felrobantottam a rakétát akkor utánna hol és mit kell csinálni?A Barracks nevű pályán de ott mit?
    Eőre is thx!
  • neptum
    ere valaki tud megoldást ?
  • Thanatos
    hmmm, ennyire jó? lehet akkor besegitek torrntemnek kicsit privát torrentel is mert ugy kurva lassu :D
  • KoPf04
    Hello
    Van egy problémám,mégpedig az hogy leszedtem a reloaded verziót,ki is csomagolta de a telepítés közben hiba üzi:sound1.cab corrupt
    Tehát hibás,pedig a rarokkal minden okés szerintem.
    Valakinek hasonló tapasztalata esetleg vagy ötlete?
    Vagy szedjem le megint,máshonnan?
  • neptum
    netről
  • neptum
    nálam elindul hang van kép nincs mi a rák baja van simán menie kéne :(
  • Csaba007
    Mondja már meg valaki hogy hol lehet leszedni! Előre is kösszz
  • syluccy
    Jaja...lazán elindult.
    Nem kell aggódni. ;)
  • mike369
    nálam 1024x768, high beállítással, vsync-el megy simán.
    (3.0 opciók éretelemszerűen off)
  • mike369
    nem kell a shader 3.0 miatt stresszelni, megy nélküle is simán, csak akkor alapból le van tiltva az izzadságcseppek csillogása ;)
    a játék amúgy hangulatos de nekem az eleje (már ameddig elslattyogtam vele) eléggé monotonnak és unalmasnak tűnt...
  • Gerbill
    Tehát akkor neked elindult 9600-al? Abban minden shader 2.0, szóval akkor nem kell izgulni, el fog indulni 2.0-val is.
  • Bucser
    Nos jáűtszottajm ma egyzsinórban 5 órát a teljessel és letehetetlen:D wolverine pedig überállat:) Bár spiderman beszólásai nagyon ütősek:)

JA poén, hogy a dialógusok váltopznak attól függően ki van éppen a csapatban:) érdemes variálgatni őket:)
  • syluccy
    Sztem elindul, mert asszem 9600-ban Sm 3.0 sincs.
    Rájöttem közben mi volt a gubanc.
    Nem szerette gamepadomat :(
    Anélkül nem is játszom vele.
    Azért természetesen köszönet a segítőkészségért :)
  • examinee
    Most akkar indul a game sm3.0 nélkül?
  • Csaba007
    Császtok! Megtudnámondani vaki, hogy honnan lehet leszedni a játékot?
    Előre is kösszz
  • matyi08
    én crackeltem, és ment utána simán.
  • Lacc 88
    aki már játszott vele meg tudná mondani indult simán vagy kellett hozzá vmi plusz progi?

• Shiwo
    nézzétek meg, nincs-e valami config vagy .ini fájlja..töbnyire olyasmibe tárolja a beállításokat, ott tán visszalehet venni 1ből..
  • syluccy
    Hát akkor nem értem mi lehet a problémája.
    Leszedtem a 6.9-es Catalystot is, mégis ugyanazt csinálja :(
  • Gerbill
    Az ATI 9600-on a legújabb direct x is működik. Dx9.0c
  • xido
    akinek csak kurzor..az bizony már 8as directx-es vga miatt van,semmi remény a továbbiakra..a 9600 meg szerintem 9.0a..azt hiszem így is volt sok különbség...vagy keress friss ati driver-t hozzá
  • syluccy
    Nekem el sem indul :(
    Ez a hibaüzenet jön.

Pedig a Reloaded-féle változat van.
    Readme-ben az van, hogy minimum Directx 9.0c ready videókártya kell.
    A Connect3d 9600 nem lenne Directx 9.0c ready?
  • tréj
    sziasztok nekem is olyan problémám lenne mit 3333-nak nekem is az egyész játék fekete és csak az egér látszik mi lehet a gond vagy hogyan tudom megoldani hogy lehesen játszani normálisan a gaméval?
  • 3333
    Hali!

Nekem olyan problémám van hogy már a menű se jön be csak a kurzor látszik.. gef 4 ti 4200-am van ami elméletileg kevés a gamehoz de reméltem hogy lehet lejebb venni a grafikát vagy valami dehogy már a menű se jön be..?! Valaki esetleg küzd még ilyen problémával?
  • Crazy Mate
    Szívás.
  • matyi08
    csak felülről, de az egérrel rá lehet közelíteni, vagyis a görgővel. de egyébként nem gáz, a felülnézet, vagyis hátulról, csak magasan, csak néhány helyen rossz, mert eltakarja a karaktert a fal.
  • matyi08
    nekem sem megy max grafikával. de egy kicsit jobban megy, mint az x-men the official game. egyébként nekem tetszik, egy pályán többször is lehet csapatot váltani, wolverine nagyon erős, ő a kedvencem. csak néha eltévedek a pályán. egyébként aki nem a reloaded-est szedte le, nem baj, a másik verzió is működik a reloaded crackel.
  • Crazy Mate
    A kamerát lehet tps(hátulról látjuk a karaktert) nézetbe rakni,vagy csak így felülről?
  • Gerbill
    Látom te már a crackelésnél tartasz, esetleg a readme-ből a gépigényt nem tudnád beszúrni? Kösz.
  • valaminick
    köszi
  • Gerbill
    Általában így van, de itt a minimum gépigénynél szerepel a ps3. Vagy te már próbáltad és lehet állítani?
  • drop
    menni fog csak nem max grafikával ez megszolot tehát vanak olyan efektek amit nem kapcsolhatsz be enyi
  • Gerbill
    Akkor lehet, hogycsak félreírták, de amíg valaki meg nem erősíti az sm ps vs-2-t addig inkább nem szedem le. Vagy van demoja?
  • Shiwo
    szerintem ha ment az X-men Legends 2, akkor ez is fog..elvileg ugyanarra a grafikai motorra dolgozták ki, csak feltupírozva picit, nem ?