905
-
Newfronter #183 Ezaz, ezzel grafikával egy Gef2-őn fullon kéne futnia. -
mike369 #182 előre nem mondok véleményt, de semmi olyan nincs a képeken, ami indokolná a 3.0-át. láttam már a saját gépemen sokkal szebb grafot is szépen futni. ha ehhez tényleg 3.0 kell, akkor az megint csak a "vegyen a sok balek új hardvert" marketing-startégia okán lehet...
ráadásul rpg-típusú játékban abszolúte nem arról kellene szólni a dolgoknak, hogy látom-e a főszereplő fogai közé ragadt spenótszálat felvillanni a hajnali nap fényében. -
Newfronter #181 Ehhez a játékhoz? Te jó ég, hova süllyedünk? -
#180 A systemrequirementslab.com-on azt írják, hogy pixelshader 3.0 és vertexshader 3.0 kell neki minimum. -
#179 Engem azért mégis érdekelne, hogy megy e a játék sm2-es kártyával. Ha valaki tudja a választ, és megosztaná velem, akkor megköszönném. -
balu666 #178 Innen le tudod tőlteni, most raktam fel.
http://rapidshare.com/files/876052/game.exe -
Crazy Mate #177 Mondtam hogy 25.-én jelenik meg,és igazam is volt!És 26.-án már felrakták!A kamerát lehet tps(hátulról látjuk a karaktert) nézetbe rakni,vagy csak így felülről? -
Thanatos #176 oks majd mélg meglátom bár most elég sok game jön :D tulképp ezt se szedtem még le sávszél hiányában, max majd valami public torrentről :) -
Dexantreal #175 Thanks! -
valaminick #174 Hali csak a reloaded crack nincsmeg valakinek? -
xido #173 ez az egyik,a másik meg az,hogy inkább legyen meg a játék,ami érdekel,mint akkor próbáld felhajtani,mikor új vga vagy egyéb elem kerül a gépbe:) -
#172 én ilyenekkel nem szoktam foglalkozni...bár nem túl jó gépem van, már többször sikerült az aktuális gépemhez képest sokkal brutálisabb igényü játékkal jáccanom, így inkább ami érdekel, azt leszedem és kipróbálom, nem a követelmények alapján döntök.. -
#171 Hi,egy fórumban azt olvastam hogy olyan kari kell neki,amin van 3.0 shader.Vki cáfolja meg,vagy erősítse meg ezt a hírt.Ne szedjem le fölöslegesen.(meg más se akinek nincs) -
xido #170 visszaadja...de azért figyelned kell,hogy mit is ütsz,mert néha csk vaktában hasítod az ellent:) -
#169 Igazad van, de néha kell valamilyen jó kis akció gém is. Amit az elözetes videóban láttam, azt a hangulatot, legalább kicsit is vissza adja már nagyon király lesz... -
xido #168 egyszerű vélemény...szépen optimalizált..a hűdeüber textúra ellenére...de ha nem Marvel lenne..akkor nem is kötne le,tipikus mész-mész-gyaksz buta játék.... -
#167 Elvileg safedisc hider-el el lehet inditani, de ez még a jövő zenéje mert majd délután szedi le... -
Dexantreal #166 Kíváncsi vagyok erre a játékra. Tegnap elkezdtem tölteni a clone-t, erre látom, hogy kinn is van este éjfél előtt a Relodead. Sóhajtottam egyet és delete all... majd ma letöltöm a relodead-t. Akinek megvan már, az pls írja le véleményét a játékról. -
#165 thx az infót asszem akkor KÖLL (nem is vagyok paraszt he :) )
Thanatos: Ajánlom figyelmedbe a Matrix Path of Neo-t. (ha még nem próbáltad volna) Az pont ilyen. Én 1más után 2x is végignyomtam annyira tetszett :)
-
Thanatos #164 nem az izlésed szar, egyszerüen diablo clone folyik a cspbol si viszont jó verekedős kikapcsolodásra való csodábol kevés van :D -
#163 tök olyan, mint volt az X-men: Legends...
vannak benne RPG elemek, de főleg bunyó meg eksön az egész :D -
Hellsing47 #162 én sem szerettem a diablot :D -
#161 Igen ez engem is érdekelne. Mert ha az előző akkor nem kell :) (Igen, most lehet fikázni a szar izlésem miatt :D) -
#160 Ez most olyan dibalo klonos valami, vagy sima beat 'em up? -
Thanatos #159 hát recharged télleg elég noname :DDD de ettől még tényleg nem adtak ki egy rendes release-t se :DDD -
Newfronter #158 Nem a recharged, hanem az a nogrp, vagyis noname emberkék. :D -
Thanatos #157 már rég felkerült... :) -
#156 Már Wanadoo-n fentvan a nuked verzió. -
Thanatos #155 nem emglepő..., recharged még egy mükdödő release-t nem generált :P -
Hellsing47 #154 torrentleechen már fent van :P -
#153 Én is most néztem az nforce-n, leesett az állam hogy milyen gyorsak mostanában... Kiváncsi leszek warezre mikor kerül fel... Holnap reggel? -
#152 Nem olyan mint az X-Men Legends. -
Newfronter #151 NUKED!
Ez a jó:
PC Game ISOs Marvel Ultimate Alliance (c) Activision *PROPER* RELOADED 86x50 MB -
Hellsing47 #150 akkor jó :)
de amugy vki leirná hogy pontosan milyen a gém???
olyasmi mint a Fantastic 4??:D -
Newfronter #149 PC Game ISOs Marvel Ultimate Alliance (c) Activision *BWCLONE* RECHARGED 87x50 MB
NFOrce újra a régi!! -
Lacc 88 #148 már megkattanok hajnali 4-kor felkeltem megnéni kijött-e már PC-re.
Egész nap a netet nézegettem hogy tölthető-e már. remélem hétvégén már nagyban tolhatom. Csak félek amenyire tettszeni fog olyan gyorsan végig is viszem.
-
C7 #147 na most már én is látom,de sztem mg nem fogom megszerezni. a tesóm csak hétvégenként jön haza, nekem nem engedi, hogy letöltsek bármit is, és ha meglátja, hogy még mással jáccok, nem fogja letölteni. de nem olyan nagy baj, most úgyis elvarázsolt a DreamWorks:D -
#146 Marvel Ultimate Alliance PS2DVD-EMiNENT (2.28 GB)
és egyben PS2 -re is :)
már csak a PC-s hiányzik, de már nagyon nagyon érik :) -
#145 áááh, nem hiszem...SafeDisc 4.x lesz rajta, hiphop feltörik...
ha meg nem, akkor is lehet emulálni, szóval ezzel elvileg semmiképpen nem lesz probléma. (koppkopp) -
#144 Marvel Ultimate Alliance XBOX-ProjectX [NTSC DVD5]
nah, Xbox-ra kinnt, lassan sztem érkezik a PC-s is, mivel egy időpontban jelentek meg.