1885
-
DJ BP #1565 hát én meg felröhögtem tőle :DD
szánalmas vagyok... -
#1564 nyugi van már
neki is lehet véleménye nem csak neked, ha nem tetszik hogy neki más, akkor ne fórumozz -
#1563 jó'van fiam -.-
te elkönyvelted magadban,h Horti igen is szar,és amit csinál,az minden szar.pozitívumot még nem nagyon hallottam felőle tőled :P -
#1562 igen.tényleg szánalmas -
#1561 :DDDDDDDDddddd -
#1560 Osztom én is :) -
#1559 "ha el akarok menni a kocsmába szar poénokat hallgatni focihoz nem értő dilettánsoktól, akkor elmegyek. viszont ha meg akarok nézni egy meccset, akkor nekem ne toljanak a mikrofon elé egy ilyen bazári majmot mert inkább átkapcsolok a romantica channelre! elba***a a szórakozás(oma)t.
nekem meg ez a véleményem. -.-"
neki ez volt a véleménye,nekem ez.nem akarok én semmit senkire sem tukmálni,ezek mind csak vélemények -
#1558 Faragó és a humor?na neeee -.- inkább csak próbálkozik,de elég gyenge
meg ráadásul a sötétkéket elég sokszor feketének mondja :\ (pl. amikor a WBA még a PL-ben volt,és matrózkék színű mezük volt,azt is simán lefeketézte,de volt rá más csapatnál is példa,most így meg nem mondom,h melyiknél) -
DJ BP #1557 ,,A többinek (pl: Horváth Ferenc) megalszik a tej a szájában, de inkább túró lesz belőle,"
Így igaz :DDD -
#1556 Na igen, vajon hányan fociztak közülük nagy pályán?
Nálam talán Faragó a legtöbbre tartott kommentátor. Hajdu B. elásta magát azzal, hogy megpróbálta megmagyarázni a ZTE-MANU "be kéne adni...Koplárovics góóóóól"-t...és állítólag még tanította is. szánalom :DD
A többinek (pl: Horváth Ferenc) megalszik a tej a szájában, de inkább túró lesz belőle, vagy egyszerűen nem azt mondja, amit lát (vagy ami látszik a képernyőn, és történik a pályán), illetőleg 10 sorban szummázza, hogy mit mesélt el egymásnak két játékos egy intéssel, és hasonló marhaságok.
Legnagyobb hülyeség:
1. lassítás: 8 szögből játsszák vissza az adott jelenetet, tisztán látszik, hogy megrúgtak valakit, és így szól a kommentátor: áhááá, jól látszik, hogy hozzá sem ért... :DD,
vagy:
2. valaki, akinek mondjuk 5-6 méteres környezetében nincs ellenfél, rosszul veszi át a labdát, ebből következően felpördül, és jó magas ívben száll a labda, amit egy rárohanó, őt letámadó ellenfél meg is szerez...kommentátor: feleslegesen pörgette fel.
Na ilyenkor egyből kiderül, hogy ki játszott közülük nagy pályán, és ki nem... :D -
#1555 "A stuttgarti védők csak pislogtak mint hal a szatyorban." - by Horti -
DJ BP #1554 ,,Azért közvetíti kizárólag a meccset mert semmi háttér-információt nem tud, a neveket a meccs előtt tanulja meg - rosszul - ("Éder, nem elnézést: Joatinho,.. hmm vagy talán Ratinha?") és mert nem készül órákat egy meccs előtt mint a sportcsatornások, hanem beugrik a székbe."
Nincs háttérinfoja? Hát te nem is láttad egy meccsét se... Tele van háttérinfóval.
Ez zavar engem nincs ésszerű érv. Mondjad hogy nem tetszik és kész, de homlokegynest valótlant ne állítsál már.
-
#1553 Hát mondjuk ezt nem hinném, hogy nem készül a meccsekre, mert közvetít ő budesligát is meg la ligát is. Csakhát ugye a stílusa nam mindenkinek jön be -
#1552 Azért közvetíti kizárólag a meccset mert semmi háttér-információt nem tud, a neveket a meccs előtt tanulja meg - rosszul - ("Éder, nem elnézést: Joatinho,.. hmm vagy talán Ratinha?") és mert nem készül órákat egy meccs előtt mint a sportcsatornások, hanem beugrik a székbe.
Faragóhoz pedig ne hasonlítsuk mert Faragó humora és (sport)lexikális tudása Hortiéhoz képest.. hmm... csendre intő. Ne fűzd őket egy szövegkörnyezetbe, mert egyik az alázatos professzor a könyvtárban, a másik pedig az iszákos kis takarítóbácsi zárás után... -
#1551 Ez a te véleményed. Ettől még nem biztos, hogy mindenki ossza és mindenkinek ez a stílus jön be. Ezen gondolkozz el. -
#1550 "bundesliga 2-s játékosok neveit is tudja !!!!"
nebassz keci komoly?:OOOOO
pedig a Sport1-en sose mondják az NB2-es játékosok nevét:((((((((((( -
#1549 Engem csak az zavar Hortiban, hogy nagyon sok az értelmetlen, befejezetlen mondata.
Egy-két poén tényleg van, de 10 mondatból egy. A SportKlubról akkor már Hethéssy szimpatikusabb, neki is akadnak poénjai, de azért alapjában véve "normálisan" kommentál. -
#1548 osztom -
#1547 pl. miket?
a meccset kommentálja végig,nem téveszt játékosokat(még a bundesliga 2-s játékosok neveit is tudja !!!!),és jópofa.igaz,h nem a kommentálás mesterfoka,de ő legalább egyéniség,és nem 1-2 betanult fogalmat mond egész meccsen. -
#1546 "elég sokszor hülyeségeket beszél"
"milyen hülyeségeket tud mondani"
ezek az igazi érvek.Horti aztán nem beszél hülyeségeket.szerintem Horti egy szánalma szar alak.felháborító hogy egy ilyen ember mikrofon elé kerülhet -
#1545 egyik kommentátor sem tökéletes.Faragó sivalkodik,HF,barcásnorbi meg néha Fülöp Laci is elég sokszor hülyeségeket beszél(meg nem is a meccsről beszélnek),Méhes meg a kitalált storyjait meséli.
Az ilyen "dzsuliktól" meg falra tudok mászni.ugye ez a Világi Petike.
A Kristóf Péter meg fél óráig azon filózik,h vajon les volt-e vagy sem,és sosem ért egyet a játékvezetővel.
Vannak akik végigmormogják a meccset,vannak,akik kitalált sztorikkal múlatják az időt(mások meg igaziakkal,csak sajnos túl sok idejig),és vannak,akik olcsó poénokkal próbálkoznak kommentálás közben.Rá egyik sem jellemző.A múltkor direkt megnéztem egy általa közvetített meccset.Mindig a meccset közvetítette,volt egy két érdekesség,amit úgy beszúrt,de legalább a meccs 90%-át végigkommentálta,és alig hagyott űrt mondatai közt.Poénkodik,néha kicsit erőltetett,de nem röhögi el,és én is élveztem a meccset.
Az egész Sport klubos bagázsban ő a legjobb,meg még sok más tv kommentátorainál is sokkal-sokkal jobb.megfigyeltem,h a sokak által dicsőített Faragó is mostanság milyen hülyeségeket tud mondani -
#1544 ha el akarok menni a kocsmába szar poénokat hallgatni focihoz nem értő dilettánsoktól, akkor elmegyek. viszont ha meg akarok nézni egy meccset, akkor nekem ne toljanak a mikrofon elé egy ilyen bazári majmot mert inkább átkapcsolok a romantica channelre! elba***a a szórakozás(oma)t.
nekem meg ez a véleményem. -.- -
DJ BP #1543 én is láttam, de miért???
Nem is fogom már nézni, igazi kommentár nem volt a feladatra? -
#1542 Jajjajjajj. Az súlyos. -
#1541 Gyuri Bá-Klárika van a sport1en a pókeren! Jó... :D -
#1540 osztom.HF-et ne is mondd...még véletlenül sem tudja kimondani a csapatok neveit,csak olyanokat mond,h "sárga tengeralattjárók" meg h "blancók","gránátvörös kékek",és az esetek 90%-ában a csapatok beceneveit/színeit mondja.
meg ő az,aki a meccs felét adatok elmormogásával tölti el,meg mindenféle pletykát/hírt/statisztikát mond,csak éppen nem a meccset kommentálja.
és mostanában egyre többet hibázik -
#1539 szép volt, egyetértek -
#1538 teljes mértékben osztom -
DJ BP #1537 én csak azt mondom, hogy miért baj az, hogy Hortinál nem csak a szigorú szakma van jelen? Hanem a szórakoztató oldal is. És én nem mindig ülök le komolykodva focit nézni, szeretek szórakozni is, amikor Horti nyomja. Ennyi... Mindig csak a szakma, ti nem tudjátok elengedni magatokat néha? :D
Azzal meg nem értek egyet, hogy nem a meccsről beszél, igen is arról beszél, szinte sose téveszt játékost, hatalmas szókincse van a palinak, szóval a kommentáláshoz igenis ért, csak más stílusban.
Ja eddig nem is mondtam, van ugye a Horváth Feri, na attól kiver a víz, amikor unalmas a meccs, és szinte csak mormog, nem értem mit mond. Végeznie kéne a munkáját, nem ilyen hullahangulatot teremteni. Hortinál sosincs ilyen. Viccesen beszél, de ugyanúgy ért hozzá, sőt... Jó lehet vannak olyan besavanyodtak, akik egy viccen felhábárodnak, mert úgy állnak eleve hozzá na ők nem szeretik :) -
#1536 Szerintem is. Nyugodjon békében.
Erik az angolna... :D -
#1535 Az igaz hogy a sport tv-nél vannak a profik nincs is rossz hangulata a meccseknek,bár a Roma-Lazio kicsit gáz volt azzal a kommentárpárbajjal,a Hortiról meg elég annyit mondanom hogy nem szeretem a brazil focit semmilyen formában,de miatta általában megnézem az aktuális meccset. A többi sportklubos "kommentár" meg nem oda való . De akkor is a Knézy volt az egyik legjobb. -
#1534 fekszek :DDDDD Gio tökén a szőrszál :DDDDDD -
#1533 Szerintem ez pont Hortira igaz. Tipikus:
"Igen, Gio tökén a szőrszál fél centivel hosszabb lett, mint tav...És itt gólt lőtt a Barcelona, miközben én mesélek." -
#1532 te melyik sport1-et nézed? :) ez a Horti bárhol máshol a világon kötelet kapna,nem meccseket,mondjuk egy river-boca-t közvetítene így valaki ott,hááát,egész családját kiírtanák -
#1531 épp ezaz,sport 1-es kommentátorok közül sokan a meccsből 60 percet nem is a meccsről beszélnek.
Horti legalább a meccset kommentálja,persze mellékesen lehet mondani dolgokat,de ne erről beszéljenek már 50-60 percet egy meccsen... -
#1530 ja igen,ezt elfelejtettem leírni,tehát hogy is lehetne,magyar1 tanítvány... -
#1529 Hetthésyvel sztem nincs baj -
#1528 azám,egy Méhes Gabi mióta unalmas?meg ez a Horti sajnos nem vicces,hanem felháborító,bár azt aláírom hogy inkább 3x ő mint az ákoska,petike kettősből valamelyik,fúúúúúúúú,de ütném őket,pedig egyáltalán nem jellemző ez rám... -
#1527 azér az nem igaz h a sport tv-s kommentátorok unalmasak.itt fő téma a foci de én pl.nézem az NHL-t.amit ott Máté Pál és Spiller István csinál sztem sokkal jobb mint Horti.igaz hogy ők nem kezdenek el minden szarral viccelődni hogy Slopkának szívószál a neve meg ilyen buziságokkal de sokkal jobbak. -
#1526 ÁÁÁÁÁ, ez a Lédere mekkora egy barom! Most a Bayern meccsen, egy emelésnél ami messze a kapu mögé és mellé, erre ez mit mond? Vagy 3x elismétli, hogys köze sem volt hozzá, meg hogy csak nézte. Azért, mert Ákika védeni sem tud még nem kéne... ezt is híresztelni!