Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
a kommentátorok is eufólikus hangulatban voltak,de nem is volt csoda
ReaL MaDRid x siempre
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Tegnap a Darts VB döntõ közvetítése, na az nem semmi volt! 😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Sipos János sztem
Csöves:nem,Kokó ütötte az embereket amikor boxolt.utána meg kiütötték mint a kutyát
Viszont a tenisz közvetítések borzalmasan sz@rok. Na az halálra idegesít engem.
ReaL MaDRid x siempre
azért megnézném,h kommentálna pákó.amikor hadar,akkor beszélni nem tud,meg h mondana ki olyat,h "õrjöng a tömeg,de gól még továbbra sincs"
ReaL MaDRid x siempre
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
talán a 2008-as eb-n szakkommentárkodnia kéne 😄
ReaL MaDRid x siempre
megverte a Chacón gyerek,azt befosott.behúzta fülét-farkát,játszott egy búcsúmeccset és ennyi volt.
gondolhatott volna azokra is,akiknek példaképe volt,én is szurkoltam neki,megnéztem minden meccsét.
most meg lejáratja magát,mert kiderült róla,h mekkora pénzhajhász
ReaL MaDRid x siempre
kokó kussban maradhat,sok kissrácnak összetörte a szívét,az egész ország szerette,mostmeg itt bohóckodik,ahol pénz van,ott õt is meg lehet találni
ReaL MaDRid x siempre
Szabó Gyõzõ egyszer Ghánában nyaralt aztán Olaszországban össze-vissza.Kokó elítéli amit Zidane csinált.És õ mit csinált amikor boxolt?
Amúgy a Horti az télleg jóvolt 😛
Héder Barna nyomta tovább a poénjait.neki a csoportkör az selejtezõ
És az a Kovács-Vágó játék milyen béna volt... 😛
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
hogy ronaldo 98ban nem játszott franciák ellen -.-
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
legalábbis balu látta az ajánlót,és ez a mondat is benne szerepelt.
ezért is kérdeztem meg,h akkor most léderer-világi balfaszoskodásának összefoglalója lesz?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
2006.12.30
16:45 Foci-vébé
A 2006. FIFA Labdarúgó-világbajnokság összefoglalója
vébé
tényleg a 2006.lett volna?sztem csak a 18.
ReaL MaDRid x siempre
lesz vmi VB összefoglaló és ott lesz Kovács Kálmán meg Héder Barna.
meg vmi olyat mondtak h "elfelejtették miért háborodtak fela VB közvetítés miatt"?