1885
-
ezt nem is kérdőjeleztem meg. -
Teljesen igazad van, én csak a saját véleményemet mondom. -
kinek a pap, kinek a papné! -
Most a Chievo-Inter meccs kommentárja megerősítette a véleményemet, nekem jobban tetszik ez a hagyományos stílus.
Tényszeruen elmondta a kommentátor, hogy milyen feltételrendszernek kell megfelelniük a stadionoknak, elmondta, hogy más pályákon milyen híres játékosok hiányoznak a csapatból, melyik meccset nem tudták megrendezni stb. stb. stb.
És mindezt normális stílusban.
Sajnos ilyen infókat Hortitól sosem hallottam.
Ez a brazil meccseknél nem is volt gond, mert ahhoz a bajnoksághoz nem értek, de azért a Bundesligával kapcsolatos információkat meghallgatnám szívesen konzervatív stílusban is. -
DJ BP #1521 csakran csak a kulcsszavakat mondja el, amikből nem kerekedik egész, értelmes mondat. Ilyen volt pl. a legutóbbi belinkelt mp3-ban ez a szójáték dolog.
Azzal mi a gond? Teljesen értelmezhetően beszél. Meccset magadelőtt látva meg teljesen jól közvetítette az eseményeket. Az eszével meg a bszélőkéjével nincs semmigond, más a stílusa, a viccesebb oldaról közelíti meg. Szemben Lédererrel, Világival, Hetthéssyvel, nekik nincs stílusuk + hülye a kiejtésük, + nem értenek hozzá annyira.
Sport1-esekkel van pariban, csak a stílus különbözik -
DJ BP #1520 Az ő közvetítésük is csak akkor unalmas, amikor nem történik semmi a meccsen.
hát ezaz :DD
De mindig csak a szakma, ne legyetek már így besavanyodva. :DD -
Autofan28 #1519 www.autofan.extra.hu -
Az ő közvetítésük is csak akkor unalmas, amikor nem történik semmi a meccsen.
Egyébként a játékosokról szóló pletykák viszonylag érdekesek, ha pedig valami történik a pályán, akkor azt ők jól tudják kommentálni.
Szokták mondani, hogy a hagyományos kommentátorok csak a lapról olvasnak, Horti pedig a meccsről beszél, de én pont fordítva látom.
Gyakran vettem észre, hogy megy a támadás, és Horti csak hülyeségeket dumál. A másik dolog, amiről már írtam ebben a topicban, hogy Horti csakran csak a kulcsszavakat mondja el, amikből nem kerekedik egész, értelmes mondat. Ilyen volt pl. a legutóbbi belinkelt mp3-ban ez a szójáték dolog. -
Amúgy Horti nyilatkozta 1x, hogy azért maradt a sportklubnál, mert nem volt más, aztán megtetszett a stílusa a főnökének is. -
sztem Horti nem unalmas, amikor először hallottam, megdöbbentem, gondoltam be van b@szva, de azóta kifejezetten megkedveltem. A sport1-sek meg talán szakszerűbbek, de unalmas meccsen valóban unalmasak ők is. -
az lehet hogy unalmasak néha de legalább profik -
DJ BP #1514 ennyi erővel a Sport1-es kommentátorok dögunalmasak, hát ugyanaz történik, semmi különlegeset nem csinálnak, közvetítik, ami történik, elsorolják a kezdőt, játékosokról néhány pletykát, és ennyi. Mitől lennének ők izgalmasabbak? Mert ha unalmas a meccs, ők is unalmasok. De tényleg, mitől izgalmas az ő közvetítésük (tehát izgalomról beszélünk), és mitől unalmas Horti? -
Engem Horti, Léderer és Hethéssy idegesít leginkább. Ezeket abszolút nem bírom, a Világi még belefér, ha nincs más. -
DJ BP #1512 én is csak röhögök, nem is unalmas :DD
,,A Hertha kapusa örületett, hogy Király Gabi elment, mert végre nem szálkás a feneke a kispadtól" :DDD -
Inkább zsinórban 10-szer meghallgatom Hortit, mint léderert vagy világit 1-szer.
De inkább Sport1
Hajdú B. és Faragó pedig a legjobbak jelenleg. -
Ezért nem kéne "akárkit" odatenni. Ugye ez igaz Ákoskára is. -
Én úgy veszem észre, hogy gyakran értelmetlen mondatokat rak össze.
Mondjuk én sem biztos, hogy 90 percig helyes nyelvtannal tudnám mondani a hülyeségeket, de nem is tennék rá kísérletet. -
Szerintem is már nem kéne a csávót forszírozni -
nagyon király ez az ember :D -
én sírásos röhögésbe:DDDdd -
én röhögésből megyek sírásba -
én még mindig jókat röhögök a közvetítésein:D -
hát igen.nem veszi észre h unalmas -
Az a gond, hogy szerintem nem különösebben vicces.
Az első alkalommal meglepő és mulatságos volt, hogy ilyen is létezik, de azért az jobban feküdt, amikor a Sport1-en normális kommentátorok közvetítették a Bundesligát. -
bolond ez az ember
Horti -
Ezzel itt szerintem többen vitára kelnének :) -
Ja, de a rosszak közül még így is ő az egyik legjobb szeritem. -
Múltkor láttam az a Világit a stúdióban. Az nem csak hülye, de valami hihetetlen undorítóan is néz ki :/ -
Valamelyik nap véletlenül odakapcsoltam a sportklubra és az igen igényes Liverpool tv ment rajta ahol a "riporter" Világi Kuyt= kájt -nak ejti . Bazz nem veszi észre hogy rajta kívül mindenki ugyanúgy ejti. -
Faragó milyen volt tegnap a Super Bowl-on? -
igen -
sport2-n, bocsi -.- -
sport2 tényleg gundel takács nyomja a kommentárt a francia bajnoki összefoglalókon? :c -
Hethéssy kollega szerint a 2007-es évben is volt VB! -
AD:A?F:A?F, mit irtál neki?:) -
DJ BP #1490 LOL, iwiwen válaszolt Horti :DDD -
de a raumás :ASDsadsasadsad
maunika :P -
lehet h az lesz
Gabber ki az?nem Roma-s?:D -
Zséé #1487 nemtom a nevét sajnos -
nekem van egy kedvenc kommentátorom, Ő igenjól tolja :)