1885
  • vmvr
    ezt nem is kérdőjeleztem meg.
  • Taranov
    Teljesen igazad van, én csak a saját véleményemet mondom.
  • vmvr
    kinek a pap, kinek a papné!
  • Taranov
    Most a Chievo-Inter meccs kommentárja megerősítette a véleményemet, nekem jobban tetszik ez a hagyományos stílus.
    Tényszeruen elmondta a kommentátor, hogy milyen feltételrendszernek kell megfelelniük a stadionoknak, elmondta, hogy más pályákon milyen híres játékosok hiányoznak a csapatból, melyik meccset nem tudták megrendezni stb. stb. stb.
    És mindezt normális stílusban.
    Sajnos ilyen infókat Hortitól sosem hallottam.
    Ez a brazil meccseknél nem is volt gond, mert ahhoz a bajnoksághoz nem értek, de azért a Bundesligával kapcsolatos információkat meghallgatnám szívesen konzervatív stílusban is.
  • DJ BP
    csakran csak a kulcsszavakat mondja el, amikből nem kerekedik egész, értelmes mondat. Ilyen volt pl. a legutóbbi belinkelt mp3-ban ez a szójáték dolog.

Azzal mi a gond? Teljesen értelmezhetően beszél. Meccset magadelőtt látva meg teljesen jól közvetítette az eseményeket. Az eszével meg a bszélőkéjével nincs semmigond, más a stílusa, a viccesebb oldaról közelíti meg. Szemben Lédererrel, Világival, Hetthéssyvel, nekik nincs stílusuk + hülye a kiejtésük, + nem értenek hozzá annyira.
    Sport1-esekkel van pariban, csak a stílus különbözik
  • DJ BP
    Az ő közvetítésük is csak akkor unalmas, amikor nem történik semmi a meccsen.

hát ezaz :DD

De mindig csak a szakma, ne legyetek már így besavanyodva. :DD
  • Autofan28
    www.autofan.extra.hu
  • Taranov
    Az ő közvetítésük is csak akkor unalmas, amikor nem történik semmi a meccsen.
    Egyébként a játékosokról szóló pletykák viszonylag érdekesek, ha pedig valami történik a pályán, akkor azt ők jól tudják kommentálni.

Szokták mondani, hogy a hagyományos kommentátorok csak a lapról olvasnak, Horti pedig a meccsről beszél, de én pont fordítva látom.

Gyakran vettem észre, hogy megy a támadás, és Horti csak hülyeségeket dumál. A másik dolog, amiről már írtam ebben a topicban, hogy Horti csakran csak a kulcsszavakat mondja el, amikből nem kerekedik egész, értelmes mondat. Ilyen volt pl. a legutóbbi belinkelt mp3-ban ez a szójáték dolog.
  • Zsolti9014
    Amúgy Horti nyilatkozta 1x, hogy azért maradt a sportklubnál, mert nem volt más, aztán megtetszett a stílusa a főnökének is.
  • Zsolti9014
    sztem Horti nem unalmas, amikor először hallottam, megdöbbentem, gondoltam be van b@szva, de azóta kifejezetten megkedveltem. A sport1-sek meg talán szakszerűbbek, de unalmas meccsen valóban unalmasak ők is.
  • 9csöves9
    az lehet hogy unalmasak néha de legalább profik
  • DJ BP
    ennyi erővel a Sport1-es kommentátorok dögunalmasak, hát ugyanaz történik, semmi különlegeset nem csinálnak, közvetítik, ami történik, elsorolják a kezdőt, játékosokról néhány pletykát, és ennyi. Mitől lennének ők izgalmasabbak? Mert ha unalmas a meccs, ők is unalmasok. De tényleg, mitől izgalmas az ő közvetítésük (tehát izgalomról beszélünk), és mitől unalmas Horti?
  • Taranov
    Engem Horti, Léderer és Hethéssy idegesít leginkább. Ezeket abszolút nem bírom, a Világi még belefér, ha nincs más.
  • DJ BP
    én is csak röhögök, nem is unalmas :DD

,,A Hertha kapusa örületett, hogy Király Gabi elment, mert végre nem szálkás a feneke a kispadtól" :DDD
  • Zsolti9014
    Inkább zsinórban 10-szer meghallgatom Hortit, mint léderert vagy világit 1-szer.
    De inkább Sport1
    Hajdú B. és Faragó pedig a legjobbak jelenleg.
  • B0B0
    Ezért nem kéne "akárkit" odatenni. Ugye ez igaz Ákoskára is.
  • Taranov
    Én úgy veszem észre, hogy gyakran értelmetlen mondatokat rak össze.
    Mondjuk én sem biztos, hogy 90 percig helyes nyelvtannal tudnám mondani a hülyeségeket, de nem is tennék rá kísérletet.
  • B0B0
    Szerintem is már nem kéne a csávót forszírozni
  • kojak90
    nagyon király ez az ember :D
  • vmvr
    én sírásos röhögésbe:DDDdd
  • jbal
    én röhögésből megyek sírásba
  • vmvr
    én még mindig jókat röhögök a közvetítésein:D
  • jbal
    hát igen.nem veszi észre h unalmas
  • Taranov
    Az a gond, hogy szerintem nem különösebben vicces.
    Az első alkalommal meglepő és mulatságos volt, hogy ilyen is létezik, de azért az jobban feküdt, amikor a Sport1-en normális kommentátorok közvetítették a Bundesligát.
  • jbal
    bolond ez az ember
    Horti
  • B0B0
    Ezzel itt szerintem többen vitára kelnének :)
  • Taranov
    Ja, de a rosszak közül még így is ő az egyik legjobb szeritem.
  • B0B0
    Múltkor láttam az a Világit a stúdióban. Az nem csak hülye, de valami hihetetlen undorítóan is néz ki :/
  • nono84
    Valamelyik nap véletlenül odakapcsoltam a sportklubra és az igen igényes Liverpool tv ment rajta ahol a "riporter" Világi Kuyt= kájt -nak ejti . Bazz nem veszi észre hogy rajta kívül mindenki ugyanúgy ejti.
  • jbal
    Faragó milyen volt tegnap a Super Bowl-on?
  • vmvr
    igen
  • kojak90
    sport2-n, bocsi -.-
  • kojak90
    sport2 tényleg gundel takács nyomja a kommentárt a francia bajnoki összefoglalókon? :c
  • B0B0
    Hethéssy kollega szerint a 2007-es évben is volt VB!
  • vmvr
    AD:A?F:A?F, mit irtál neki?:)
  • DJ BP
    LOL, iwiwen válaszolt Horti :DDD
  • gabber_saviola
    de a raumás :ASDsadsasadsad

maunika :P
  • jbal
    lehet h az lesz
    Gabber ki az?nem Roma-s?:D
  • Zséé
    nemtom a nevét sajnos
  • gabber_saviola
    nekem van egy kedvenc kommentátorom, Ő igenjól tolja :)