1885
  • fernando torres
    villat úgfy kell ejteni hogy víjja
  • Serpa
    Terry Black
    :DD
  • ugot2know
    BTV és Cool tv üdvöskéi...ekkora választék...még esetleg Kiszel Tündi
  • jbal
    Majka
  • 5w0rdf15h
    Anettka
  • ugot2know
    Ki közvetetise a döntőt?
    a,Győzike
    b,Világi-Léderer
    c,Győzike
    d,TV maci
    e,Norbi
  • Serpa
    viiija!!
    :)))
  • Matthew Prosac
    innnnyeszta, aragóóónyesz. wáááááááááá! megőrülök
  • fernando torres
    : SDDDSADASDASDASADSASD
  • Zsolti9014
    mindenki hibázik néha (kivéve léderer meg világi, mert náluk ilyen az alap).
  • bigfoot
    jah sztem is!
    tegnap horvát mecsen mikor azt hitte kiállították a játékost:most olyan szögben mutatják mintha még a pályán lenne:D:D:D,az mekkora volt!!
  • Matthew Prosac
    volt egy elég durva a vége felé, én azt várom... de azért másoljátok be ha mondja , mert lehet közben lemegyek eddzeni.
    ez a Mágus is.. egyfolytában azt dúdolja hogy álmosan játszanak a spanyolok, de úgy beszél mint aki mingyárt elalszik... hiteles :D
  • fernando torres
    néztem. de 1 idő után hang nélkül
  • Serpa
    ép most mondta.

"vaLószinűleg"
  • Matthew Prosac
    Világinak valami beszédhibája van? Nem figyeltétek hogy párszor hosszan mondja az L-betűt? Olyan szavakban amilyenekben nem kéne. Már elfelejtettem milyen szavaknál csinálta, de 2x is csak néztem.. Aki nézte a Spanyol meccset és ő is észrevette segítsen már nekem
  • Serpa
    Hethéssy elég jól csinálja az ipart.
    többet kéne miki elé engedni.
  • Zsolti9014
    Ja, lenne egy kérdésem: Fabregas nevét helyesen franszeszknek ejtik? (te tanulsz spanyolt, segíts)
  • Scania Dáci
    csá all,sztem Hajdú B ér vmit a vb kommentátorokból a többi ultra csicska
  • Zsolti9014
    biztos arra gondolt, hogy a Betis sevillai csapat...
  • hunbasser
    most meg h aragonyesz
  • hunbasser
    világi megint alkot,eddig ezeket szúrtam ki:
    Albejda,Kanizáresz,Inyieszta,Francseszk Fabregas.ya és szerinte Joaquín a Sevillában játszik
  • hunbasser
    meg mindig mondja h "egyébként"
  • fernando torres
    áhh világitól már lassan a falra mászok,kit érdekel a szaudi trónörökös...
  • Taranov
    Verebes ma is nagyon kész :D
  • hunbasser
    én is először azt hittem,h a emktv szaraxik,de nem,mert mindenkinek ilyen.
    a másik meg az volt,h gondoltam h szarul kapják a vételt,de az sem,mert midnen ilyen szar náluk,ráadásul az rtl klubon ugye szokták nyomni az összefoglalókat,és amiket a sport klubon láttunk szar minőségben,az összefoglalóban az rtl-en már szép.
  • Joey_The_Man
    Amúgy én is észrevette, hogy rossz a minősége, de azt hittem a műhód miatt...
  • hunbasser
    sztem ugyanannyit kommentált,mint a többi,csak ő a sport klubbon,és lehet,h azt nem nézted sokat.vagy mégsem volt kommentált olyan sokat? :D
    amúgy a sport klub elég xar,a képminőség mint a 80-as években,és ráadásul a ghána-usa meccs végén sem láthattuk,mivel vmi faszságot csináltak,és pont a vb alatt... ez azért már eléggé GÁZ
  • jbal
    most mi van?3-an utaznak?akkor sztem Léderert itthonhagyhatják nála még Világi is Jobb
  • DJ Bee18
    Hetéssy miért csak egy-két meccsen volt kommentár?? Sokkal jobb mint ezek a faszok. És az egyik f*sz lesz az utazó kommentár... 3-ból ő az egyetlen valódi RTL-es kommentár...
  • hunbasser
    sztem sem olyan rossz.

jajj,asszem tegnap,azt hittem már,h nincs is ott a mágus,kezdtem örülni,h kibaxták,vagy vmi,erre megszólal :@@
  • B0B0
    Léderer tegnapi felhozatala:

"Nem fogta pártfogolva a társát..."

"Pingó Pimpong"

Másra már nem emlékszem pedig volt még
  • B0B0
    Szerintem sem rossz. És Nagy Laci az aki ért is a focihoz egy kicsit és még beszélni is tud
  • Iori
    igen, ezt már én is említettem, az NCAA meccseket nyagyon jól kommentálta
  • Iori
    héder azt mondta hogy amcsi
  • gabber_saviola
    [center]
    nálam Ő a legjobb: Kaplár-Fehér József

• ProGabe #690
    Aki TS-ben kezdi persze hogy nemm rossz(Hajdu B.,Méhes,Farago,stb.),az mtv a szar anyagi helyzete ellenére jóval igényesebb mint a mocsok retek
  • Taranov
    Az RTL-nél nem hallottam, az az igazság.
  • Bandee1987
    Nem, telesportnál dolgozott 4 évig, utána került rtl-hez, aztán a sport klubhoz. De nem tűnik olyan rossznak...
  • Taranov
    Őt honnan szalajtották? Törzsgyökeres sportklubos?
  • Bandee1987
    Nemtom, de ez a Hetthéssy Zoltán egész tűrhető kommentátor...ti hogy vagytok vele?