1885
-
#725 villat úgfy kell ejteni hogy víjja -
#724 Terry Black
:DD -
ugot2know #723 BTV és Cool tv üdvöskéi...ekkora választék...még esetleg Kiszel Tündi -
#722 Majka -
#721 Anettka -
ugot2know #720 Ki közvetetise a döntőt?
a,Győzike
b,Világi-Léderer
c,Győzike
d,TV maci
e,Norbi -
#719 viiija!!
:))) -
#718 innnnyeszta, aragóóónyesz. wáááááááááá! megőrülök -
#717 : SDDDSADASDASDASADSASD -
#716 mindenki hibázik néha (kivéve léderer meg világi, mert náluk ilyen az alap). -
#715 jah sztem is!
tegnap horvát mecsen mikor azt hitte kiállították a játékost:most olyan szögben mutatják mintha még a pályán lenne:D:D:D,az mekkora volt!! -
#714 volt egy elég durva a vége felé, én azt várom... de azért másoljátok be ha mondja , mert lehet közben lemegyek eddzeni.
ez a Mágus is.. egyfolytában azt dúdolja hogy álmosan játszanak a spanyolok, de úgy beszél mint aki mingyárt elalszik... hiteles :D -
#713 néztem. de 1 idő után hang nélkül -
#712 ép most mondta.
"vaLószinűleg" -
#711 Világinak valami beszédhibája van? Nem figyeltétek hogy párszor hosszan mondja az L-betűt? Olyan szavakban amilyenekben nem kéne. Már elfelejtettem milyen szavaknál csinálta, de 2x is csak néztem.. Aki nézte a Spanyol meccset és ő is észrevette segítsen már nekem -
#710 Hethéssy elég jól csinálja az ipart.
többet kéne miki elé engedni. -
#709 Ja, lenne egy kérdésem: Fabregas nevét helyesen franszeszknek ejtik? (te tanulsz spanyolt, segíts) -
#708 csá all,sztem Hajdú B ér vmit a vb kommentátorokból a többi ultra csicska
-
#707 biztos arra gondolt, hogy a Betis sevillai csapat... -
#706 most meg h aragonyesz -
#705 világi megint alkot,eddig ezeket szúrtam ki:
Albejda,Kanizáresz,Inyieszta,Francseszk Fabregas.ya és szerinte Joaquín a Sevillában játszik -
#704 meg mindig mondja h "egyébként" -
#703 áhh világitól már lassan a falra mászok,kit érdekel a szaudi trónörökös... -
#702 Verebes ma is nagyon kész :D -
#701 én is először azt hittem,h a emktv szaraxik,de nem,mert mindenkinek ilyen.
a másik meg az volt,h gondoltam h szarul kapják a vételt,de az sem,mert midnen ilyen szar náluk,ráadásul az rtl klubon ugye szokták nyomni az összefoglalókat,és amiket a sport klubon láttunk szar minőségben,az összefoglalóban az rtl-en már szép. -
#700 Amúgy én is észrevette, hogy rossz a minősége, de azt hittem a műhód miatt... -
#699 sztem ugyanannyit kommentált,mint a többi,csak ő a sport klubbon,és lehet,h azt nem nézted sokat.vagy mégsem volt kommentált olyan sokat? :D
amúgy a sport klub elég xar,a képminőség mint a 80-as években,és ráadásul a ghána-usa meccs végén sem láthattuk,mivel vmi faszságot csináltak,és pont a vb alatt... ez azért már eléggé GÁZ -
#698 most mi van?3-an utaznak?akkor sztem Léderert itthonhagyhatják nála még Világi is Jobb -
#697 Hetéssy miért csak egy-két meccsen volt kommentár?? Sokkal jobb mint ezek a faszok. És az egyik f*sz lesz az utazó kommentár... 3-ból ő az egyetlen valódi RTL-es kommentár... -
#696 sztem sem olyan rossz.
jajj,asszem tegnap,azt hittem már,h nincs is ott a mágus,kezdtem örülni,h kibaxták,vagy vmi,erre megszólal :@@ -
#695 Léderer tegnapi felhozatala:
"Nem fogta pártfogolva a társát..."
"Pingó Pimpong"
Másra már nem emlékszem pedig volt még -
#694 Szerintem sem rossz. És Nagy Laci az aki ért is a focihoz egy kicsit és még beszélni is tud -
#693 igen, ezt már én is említettem, az NCAA meccseket nyagyon jól kommentálta -
#692 héder azt mondta hogy amcsi -
#691 [center]
nálam Ő a legjobb: Kaplár-Fehér József
-
#690 Aki TS-ben kezdi persze hogy nemm rossz(Hajdu B.,Méhes,Farago,stb.),az mtv a szar anyagi helyzete ellenére jóval igényesebb mint a mocsok retek -
#689 Az RTL-nél nem hallottam, az az igazság. -
#688 Nem, telesportnál dolgozott 4 évig, utána került rtl-hez, aztán a sport klubhoz. De nem tűnik olyan rossznak... -
#687 Őt honnan szalajtották? Törzsgyökeres sportklubos? -
#686 Nemtom, de ez a Hetthéssy Zoltán egész tűrhető kommentátor...ti hogy vagytok vele?