Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
azért,mert õ sem ufo,tök átlagember,csak híres,mert közvetít meccseket,de ettõl függetlenül õ is netezik,szarik,eszik,stb.
ráadásul a mútlkor vmelyik csatornán a híradóban volt,h az iwiw milyen kártékony a híres emberekkel szemben,hisz infokat használhatnak fel ellenük a terroristák.gondolok itt olyanokra h miniszterlnök,meg mindenféle elnökök.gyurcsány is volt az iwiw tagja,de törölve lett,vagy töröltette magát,mivel rájött,h nem biztos,h olyan jó az neki,ha tudnak róla sok személyes dolgot.
a híradóban még azt is mutatták,h demszki,meg kóka is iwiwezik,kókát még mutatták is,ahogy nyomja a gép elõtt,én csak poénból bejelöltem õket ismerõsnek,vissza is igazolták,h ismernek 😄
szóval léderer is simán nyomhatja,a másik meg,h a képek,amik az iwiwen vannak róla,azokat keresd meg neten,nem hiszem van több,esetleg úgy lehetséges,ha vki szépen lementette õket,és felrakta a honlapjára.
most ez olyan,h kapsz meghívót iwiwre,és farkas norbert(barcásnorbi,a kommentátor) néven regelsz,de olyan képet úgysem tudsz betenni,ahol barcásnorni barcamezben látod

ReaL MaDRid x siempre

maffioso
mért hiszitek hogy azaz igazi léderer?

\"If in doubt, flat out!\"

The FlashBack
Valaki elküldte már léderernek az iwi-re, azt a kis üzenetet?😄

The FlashBack
b*ki😄
azthittem lehuggyozom az asztal sarkát:

Léderer, az iwiw-en:

Ezt csinálom, mikor dolgozom: hülyeségeket beszélek

The FlashBack
ja, megis érdemelné😊

The FlashBack
Tényleg jó meccs volt szvsz
De ez a VÉBÉ azért gáz😞

9csöves9
építõ kritika?kapcsoljanak át a sportcsatornára

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hunbasser
ya,akkor keményen nyomjad!!! 😄
persze azért építõ kritikát ha lehet,mert fikázni mindenki tud,de h hogyan lehetne jobban csinálni,azt nem mindenki mondja

ReaL MaDRid x siempre

jbal
nem Léderernek üzenek hanem az egész RTL-nek.a szpem topikba beírtam

hunbasser
akkoe hajrá,viszont amit az rtl klubnak küldesz,azt csak a dolgozók olvassák el,ha vmi jót küldtek léderer bácsinak,és az adott dogozó még jóban is van vele,esetleg megemlíti neki,de iwiwet viszont tuti olvassa,tegnap is fent volt iwiwen 😛

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
ja nekem is kéne, milyen kibaszás ez, hogy nem tudunk regisztrálni...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

jbal
köszi.van egy olyan is hogy [email protected]

hunbasser
jbal
kéne nekem is egy iwiw.vkinek nincs meghívója?😄
az RTL-nek mi az e-mailje?

hunbasser
világi péterbõl is van 2 iwiwen,abból az egyik biztosan nem õ,de a másik az könnyen lehet,h õ

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
öreg motoros az iwiwesek közt áki bátyjánk:
Regisztráció idõpontja
2004. június 10.

Utolsó bejelentkezés
június 15., 21:45

iWiW ismerõsök száma
786
Életkor
29

Magamról
Két szót ismerek.
Mindig és soha.
RTL-t mindig, más TV-t soha.

Anyanyelv
magyar

Beszélt nyelvek
magyar

Születésnap
1976. október 29.

Névnap
február 27.

Állatok
nincs

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
😄D

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Zsolti9014
németül: neu=noj (jelentése:új), szóval VALÓSZÍNÛLEG (nem biztos) Neuville az nojvill, bár leggyakrabban növillnek ejtik. Ha svájc francia részébõl származik akkor növill

Hajrá Magyarország!

jbal
rtl-nek mi a címe?

hunbasser
írjak neki üzenetet,h nézze meg ezt a topikot??<#hehe><#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ez a léderer egész jó fej lehet,iwiwen képekben ott van neki az a rosszabbul élünk mint 4 évés kép,meg a ritka tudatlan lédereres kép is😊(alá meg azt írta,h sokan szeretnek<#hehe>)

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Ez nem szép tõled!!! 😄DDDDDD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

jbal
:SADAD:S😄D:S😄:AD:S😄SD:AD:SDS😄

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

jbal
az rtl-nek mi is az e-Mail-je?
írok nekik egy szép levelet

hunbasser
pl iwiwen😊
ezt figyeljétek,ez léderer:
Ezt csinálom, mikor dolgozom
hülyeségeket beszélek

Ezt csinálom szabadidõmben
ilyenkor már nem csak beszélek a hülyeségekrõl, hanem csinálom is azokat.

ReaL MaDRid x siempre

maffioso
én a startlap szótárát szoktam beszélõsnek használni

maffioso
ez jbal üzenetére volt

maffioso
😄

hunbasser
mountain=
xpsek:vezérlõpult/beszéd,beírod h mountain,és hangminta gomb😊
egyébként meg inkább dauning,a britek már csak ilyenek😊
igen,magyarországon a neuville-t is rosszul mondják,bár õ eredetileg svájci származású,de sztem akkor is vmi nojvill szerûségnek kell ejteni a nevét.
nem tudok németül,de valószínûleg így kell ejteni.
aki tud németül,h kell ejteni azt a szót h neu?
gondolom azt jelenti h új,mert ha azt is nojnak kell ejteni,akkor nójvill😊

ReaL MaDRid x siempre

jbal
Léderernek hol lehet üzenni?

maffioso
szerintem nem de mind1....máunten....lol.....leglaább lenne annyi eszed hogy beirod egy beszélõ szotárba....az ugy mondja hogy máuntön.De ne vegyél semmit sértésnek vagy fikázásnak nem azért irtam

Taranov
Hát mivel a billentyuzeten nincsenek meg a megfelelõ billentyuk, ezért csak dauningnak vagy dáuningnak lehet leírni, kb. így is kell ejteni. A maunten bájkot szintén. Nem monten, nem mauntin, nem máuntön, hanem maunten 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Joey_The_Man
<#guluszem1> <#shakehead>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

maffioso
nem mondtam hogy hülyék vagytok, de dáuning helyett inkább dauning ,vagy dóning vmi rejtett hangal amit nemtok leirni de midn1 mert megérti minden külföldi az összes akcentust, mert pl ha elmegy vmi paraszt hozzátok és aszongya hogy gyüsszmán? akkor tudod hogy mire gondol😄

B0B0
Nem szeretem a sört <#shakehead>

B0B0
Én már Küjtöt is hallottam 😊

meg vana hollandok csatára a dirk kuyt.
Eddig mindehol dirk kujt-nak hallottam , itt már dirk köjt

én inkább a közvetítést véleményezném. Rá kellene robbantani a tetves RTL Klubra az egész székházat azért amit a közvetítéssel mûvelnek. Két majom pofázik fél órát héber barnával az élen, majd tíz perc reklám. Se a csapatok bevonulását nem adják, sem a himnuszokat, de még az összeállítást is a köcsög léderer vagy a világi telefonosjáték péter hadarja el amikor már megy a meccs. Rendszeresen az utolsó pillanatban kapcsolnak oda amikor már csak a bíró sípjára várnak.
Még szerencse hogy van mûholdvevõm mert így külföldi adókon nézhetem az elejétõl a stadiont, ráhangolódhatok a meccsre, stb. Ahogy a viasat3 is képes rendesen adni a BL meccseket, mégha ott is sok a reklám.
hunbasser
#363:inkább Angóla Portugál gyarmat.
#383😛ortugáliában a j-t zsének ejtik,nézd meg pl,ott van juninho neve,vagy a Joga Bonito,ezt mind zsével ejtik,brazília meg régen portugál gyarmat volt,ezért portugál nyelvterület most brazília

ReaL MaDRid x siempre

szanics
Ez biztos, de Neuville nála is "növill", erre van hat láda söröm.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

jbal
a Neuville az némezül nojvill.eu azt oj-nak kell ejteni

Zsolti9014
igazad van!

Hajrá Magyarország!

B0B0
Hát azon én is kihaltam

Meg ami még a "nemsemmi" volt:

Az angolok ellenünk is nagyon megszenvedtek, nehezen nyertek."
Na hát ez meg aztán kész! 3:1-es eredmény az aztán kurva szoros!

B0B0
Na igen! Ott legalább volt 4 gól, nem pedig 1 egy árva begyötört

B0B0
Mondhatod többször is, de elõbb nézz végig egy német kommentátor által közvetített meccset, ahol Neuville is játszik, asszem õ jobban tud németül mint te

Matthew Prosac
"De a dáuning az nagyon helytelen."
Eddig az összes kommentátortól így hallottam az angol bajnokik során (bel-, külföldi közvetítések), továbbá elfogadható szinten (közép C) beszélem az angolt.
Tudsz jobbat vagy csak mi vagyunk hülyék mindannyian?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

maffioso
#373: szerintem ez akcentusfüggõ mer a dóning sem utolso.....bár énsem ugy mondom.De a dáuning az nagyon helytelen.

#381: máunten?ezt szerinted nem nevetné ki?

Matthew Prosac
spanyol - portugál nekem laikusnak elég rokon nyelvnek hat. tehát ebbõl a szempontból lényegtelen ha a J ott is H.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Taranov
Brazília portugál nyelvterület, de ezt mindenféle célzás nélkül mondom. Fogalmam sincs, hogy kell ejteni, de 1-2 éve én is nagyon csodálkoztam, hogy nem "huannak" ejtik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.