Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ráadásul a mútlkor vmelyik csatornán a híradóban volt,h az iwiw milyen kártékony a híres emberekkel szemben,hisz infokat használhatnak fel ellenük a terroristák.gondolok itt olyanokra h miniszterlnök,meg mindenféle elnökök.gyurcsány is volt az iwiw tagja,de törölve lett,vagy töröltette magát,mivel rájött,h nem biztos,h olyan jó az neki,ha tudnak róla sok személyes dolgot.
a híradóban még azt is mutatták,h demszki,meg kóka is iwiwezik,kókát még mutatták is,ahogy nyomja a gép elõtt,én csak poénból bejelöltem õket ismerõsnek,vissza is igazolták,h ismernek 😄
szóval léderer is simán nyomhatja,a másik meg,h a képek,amik az iwiwen vannak róla,azokat keresd meg neten,nem hiszem van több,esetleg úgy lehetséges,ha vki szépen lementette õket,és felrakta a honlapjára.
most ez olyan,h kapsz meghívót iwiwre,és farkas norbert(barcásnorbi,a kommentátor) néven regelsz,de olyan képet úgysem tudsz betenni,ahol barcásnorni barcamezben látod
ReaL MaDRid x siempre
azthittem lehuggyozom az asztal sarkát:
Léderer, az iwiw-en:
Ezt csinálom, mikor dolgozom: hülyeségeket beszélek
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
persze azért építõ kritikát ha lehet,mert fikázni mindenki tud,de h hogyan lehetne jobban csinálni,azt nem mindenki mondja
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Regisztráció idõpontja
2004. június 10.
Utolsó bejelentkezés
június 15., 21:45
iWiW ismerõsök száma
786
Életkor
29
Magamról
Két szót ismerek.
Mindig és soha.
RTL-t mindig, más TV-t soha.
Anyanyelv
magyar
Beszélt nyelvek
magyar
Születésnap
1976. október 29.
Névnap
február 27.
Állatok
nincs
ReaL MaDRid x siempre
Hajrá Magyarország!
ReaL MaDRid x siempre
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ezt figyeljétek,ez léderer:
Ezt csinálom, mikor dolgozom
hülyeségeket beszélek
Ezt csinálom szabadidõmben
ilyenkor már nem csak beszélek a hülyeségekrõl, hanem csinálom is azokat.
ReaL MaDRid x siempre
xpsek:vezérlõpult/beszéd,beírod h mountain,és hangminta gomb😊
egyébként meg inkább dauning,a britek már csak ilyenek😊
igen,magyarországon a neuville-t is rosszul mondják,bár õ eredetileg svájci származású,de sztem akkor is vmi nojvill szerûségnek kell ejteni a nevét.
nem tudok németül,de valószínûleg így kell ejteni.
aki tud németül,h kell ejteni azt a szót h neu?
gondolom azt jelenti h új,mert ha azt is nojnak kell ejteni,akkor nójvill😊
ReaL MaDRid x siempre
\"If in doubt, flat out!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Eddig mindehol dirk kujt-nak hallottam , itt már dirk köjt
Még szerencse hogy van mûholdvevõm mert így külföldi adókon nézhetem az elejétõl a stadiont, ráhangolódhatok a meccsre, stb. Ahogy a viasat3 is képes rendesen adni a BL meccseket, mégha ott is sok a reklám.
#383😛ortugáliában a j-t zsének ejtik,nézd meg pl,ott van juninho neve,vagy a Joga Bonito,ezt mind zsével ejtik,brazília meg régen portugál gyarmat volt,ezért portugál nyelvterület most brazília
ReaL MaDRid x siempre
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Meg ami még a "nemsemmi" volt:
Az angolok ellenünk is nagyon megszenvedtek, nehezen nyertek."
Na hát ez meg aztán kész! 3:1-es eredmény az aztán kurva szoros!
Eddig az összes kommentátortól így hallottam az angol bajnokik során (bel-, külföldi közvetítések), továbbá elfogadható szinten (közép C) beszélem az angolt.
Tudsz jobbat vagy csak mi vagyunk hülyék mindannyian?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
#381: máunten?ezt szerinted nem nevetné ki?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.