Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
De ezt Hajdúnak egy argentín mondta a tavaly nyári magyar-argentínon,szal ez 100% hogy így van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
az asalaval és azsalával nem értek egyet csak

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
hajdú b.-bõl meg kinézem,h õ tudja a nevek kiejtését,talán õ tudja a legjobban a nevek kiejtését,nem sok hibát hallottam tõle,mióta kommentátor.

,,van egy nemzetközileg elfogadott kiejtés, meg van az eredeti. Így pl. Mascherano=maszkerano, de: maszcserano, Demichelis=demikelisz, de: demicselisz, Ayala=ajala, de:asala, vagy azsala, Neuville=növill, de: nojvill"

Nos e szavaat Hajdú B. mondta. Most nem hiszel neki? 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Mûsorvezetõ a VéBé stúdióban (éppen megmutatták a csoport állását,kép visszavált rá) : -És akkor most lássuk az E csoport állását!
(várakozás hogy történjen valami,de csak nem,aztán kivágja):
-Ez volt az tehát!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hunbasser
ayala lehet,h brazíliában született,ha az apja argentín(ami több mint valószínû),akkor úgy kell ejteni ahogy mondtam
jbal:portugál és spanyol nem egyenlõ
spanyolban a j az ,az y az és i(pl végzõdéseknél),spanyolban meg az s-t -nek mondják,j pedig ,gondolom az y ott is i.
hajdú b.-bõl meg kinézem,h õ tudja a nevek kiejtését,talán õ tudja a legjobban a nevek kiejtését,nem sok hibát hallottam tõle,mióta kommentátor.
a másik meg,h szokott bl meccsek elõtt svéd meg mittomén még milyen kommentátorokkal beszélgetni,svédek meg csak tudják.
amúgy én még tervezem,h ha perfektül tom majd a spanyolt,akkor portugálul is megtanulok,és ha lesz még idõm,akkor talán olaszul is,a 3 nyelv között nagyon kevés a különbség,fõleg a portugál és a spanyol között

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Ja, Ayala Paranában született, az meg Brazíliában van, úgy tudom.

Hajrá Magyarország!

DJ Bee18
Hajdú B. mondta meccs közben

DJ Bee18
De a portugál az nem spanyol, különbségek vannak... És ha nálunk van külföldi származású név, másutt is van.

DJ Bee18
Ez is szép volt:
,,Ronaldo vállal fejelt"

Made by Hajdú B.

😄D

DJ Bee18
Flórikám mit mondogatja egyfolytában, hogy a Portugálok teljesítménye kevés lesz? Majd kiderül, két csoportot nem lehet összehasonlítani...

LES FORZA INTER
Tegnapi meccsen mondta Hajdú B. hogy:
1. Portugál ezért: asala, meg zsuninjó(a zs a fontos az elején <#buck><#vigyor2>)
2.Amikor itt jártak az argentinok, külön tõlük kérdezték meg, és õk mondták hogy asala...

Ez van ezt kõ szeretni...<#nemtudom><#nyes>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Zsolti9014
Te vagy a megmentõ!!! Ha portugálban a j leht zs, akkor Ayala azsala!!!

Hajrá Magyarország!

jbal
hát ha azt vesszük h a y-t j-nek ejtjük a Juant meg Zsuannak akkor Azsala

Zsolti9014
Figyelj, légy szíves nézz utána, hogy a portugálban lehet-e s-nek v. zs-nek ejteni az y-t. Ugyanis ez lehet a megoldás Ayala nevére, mivel Paranában született, ez pedig, ha minden igaz, Brazíliában van.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Amúgy nem akartalak b***ogatni, én is kelsztrömnek fogom ejteni mindig, ha eddig így tettem.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem mondtam hogy nem úgy kell,el is hiszem nekik mert gondolom nem a kisújjukból szopták

de szerintem errõl is le fognak szokni és ugyanúgy Kallströmnek hívják a magyar kommentátorok mint elötte

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Amúgy kommentátor szeretnék majd lenni, és Ayala nevét 7 éves korom óta ajalának ejtem én is.<#eljen>

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
És honnan tudod, hogy nem úgy kell (cselsztröm)???

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Utánanézek különbözõ helyeken, + olvasom itt a hsz.-eket.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Én elhiszem neked! De vannak egyébként különbözõ nyelvjárások is. Pl. a németet másképp ejtik Ausztriában, ha meg egyszer meghallod a svájci Berndütsch-t akkor úgy érzed nem is tudsz németül. Ez nem kötekedés csak megjegyzés, amúgy a nevek kiejtésénél van több szempont is. Pl. a másik 2 argentín név olasz eredetû. Amúgy a ziku az meg már román hangzású volt.<#awink> De ha spanyolul tanulsz, én hiszek neked!!! Most néztem spanyol nyelvkönyvben az y kiejtését, igazad van! Amúgy több névnek is utánanéztem már, megnézem az Ayaláét is.

Hajrá Magyarország!

hunbasser
az Mr.Faragu volt 😄
de ziko is mondta,h h zikonak kell ejteni a nevét,talán még betûzte is,Faragu meg akkor is Zikunak mondta,meg Ronaldu...😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
figyeljél már,spanyolul tanulok,a y az mindig j!!! vagy vannak esetek amikor inek kell ejteni,de s-nek SOHA!!!azért te is lehetnél kicsit magabiztosabb ilyen téren,pl h függ össze az y az s-el? 😄

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
Kallström-Csellsztröm-n még mindig elképedek de arra is azt mondják hogy úgy kell

régebben volt Rivalduzás meg Ronalduzás arról is leszoktak a kommentátorok meg az emberek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Pigo
És ezt te honnan tudod?<#confused>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Zsolti9014
Azért, mert úgy kell! Fura, de ezt Hajdú B. is direkt hangsúlyozta, hogy van egy nemzetközileg elfogadott kiejtés, meg van az eredeti. Így pl. Mascherano=maszkerano, de: maszcserano, Demichelis=demikelisz, de: demicselisz, Ayala=ajala, de:asala, vagy azsala, Neuville=növill, de: nojvill

Hajrá Magyarország!

dunga
csak kíváncsiság... miért rlt?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

hunbasser
nekem totti10 mondta tegnap,h világi péter ayala nevét úgy mondta h asala :S

ReaL MaDRid x siempre

jbal
KOKo:"Az hölgyeknek kezét csókolom az uraknak viszlát!"

hunbasser
hát azért ezek sokkal brutálisabbak mint a léderer,a léderer féle akár még õ is lehet,de akiket is felsoroltál azok tuti nem lehetnek.ez itt a különbség
egyébként te ezzel töltötted az idõt,h mennyi "sztárt" találsz az iwiwen? 😄
gondolom egyesével beírogattad,akik éppen eszedbe jutottak

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
Lássák be hogy hibáztak?De a vezetõség nem látja azt hibának hogy dõl a lé ergó számukra nincs hiba.Gondolom a dontõ szünetében adott reklámblokkok brutál drágák lesznek.Tulajdonképpen a retek ezt az eseményt minél kevesebb zsébõl hozta ki,hiszen Hajdu B-n kívül senki új embert nem vettek fel,megoldották belsõsökkel azzal nem törõdvén hogy azt sem tudják azok mi az a foci.A stúdión is dolgoztak:két szék,egy asztal és egy ocsmány "focivébé" felirat és kész.Természetesen most megint oda jutottam ki hogy:kapja be az egész retek klub,remélem nagyon fájdalmas halált halnak a pénzt zsákszámra felvevõ köcsög fõnökök + jár egy seggberúgás(jó nagy) annak a csûrhe népnek akiknek ez a "színvonal" elég kezdve a mónikától a balázson át a gyõzike mûsorok imádóiig.<#boxer><#gun>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Joey_The_Man
off

Nekem a Michael's Kitt tetszik a legjobban.
" Hello mindenkinek, Kitt vagyok.Titkosügynökként dolgozom az állambiztonságban, védem szeretett hazámat, és gazdámat, Michael-t. A munkám komoly szakértelmet igényel, amit sajnos ezen a lapon nem fedhetek fel egyenlõre..."

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

B0B0
Valaki szóljon máááár a mágusnak, hogy nem a portugálok játszanak Mexikóval!!!!!!!!!!!!!!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Matthew Prosac
és miért pazarolna el vki egy meghívót ilyen hülyeségekre?

Amerigo Vespucci
Michael Jackson
Mozart
Petõfi Sándor
Kossuth Lajos
Ady Endre
Mikszáth Kálmán
Emellett:
Szent István Egyetem
Miskolci Egyetem
Sorolhatnánk. De a legnagyobb akkor is a Vespucci! <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Iori
azért érdemes meglesni azokat a képeket amiket ez az ürge felrakott, sztem sztárnak érzi magát<#idiota>

I love this game!

Iori
honnan van meg neki az a kampányos plakát? 😄 lehet hogy az SGt is olvassa 😄😄😄

I love this game!

Bandee1987
felvettem Léderert iwiw-en partnernek<#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hunbasser
offolnék egy kicsit,fontos lenne:gondolom vannak itt olyanok,akik majomparádén góltotóznak.ha mondjuk egy meccset eltalálok,azért is nyerek vmit?mert most eltaláltam a holland-elefántcsontpart meccset

ReaL MaDRid x siempre

Ha már a Humorfesztiválra nem nevezhetett be...pedig az Ordasházy ott dógozik!

Ramadamammy rapidrandi

maffioso
mtv jobb lenne

\"If in doubt, flat out!\"

Taranov
Ma vicces kedvében van a Barna.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kokót a Nyerõ percekbe!,Léderert a tévéshopba,Hédert portásnak a székházba,Világit a ValóVilág mûsorvezetõjének!
Valóban undoritó,hogy megkérdezi mi a véleménye a szakkomentátornak,de irtóra nem érdekli,mert belepofázik és másról hebeghabog...
A retekklub meg rájöhetne,ha sportot akar közvetiteni,akkor tanuljon bmelyik MTV-n leadott régi sportközvetitésbõl,ha már tele vannak lével,akkor ehhez azért nem ártana tehetség is,mert a többi mûsornál megtehetik,de ez azért mégis világesemény!
Mondjanak le!
Lássák be,hogy hibáztak,és adják oda az MTV-nek vagy a Sport1,2nek a közvetitéseket!
Köszönöm!

Ramadamammy rapidrandi

maffioso
és aszonta hogy fán perszi

azért ekkora baromságot.....

Taranov
Most én sem vagyok megelégedve Lédererrel, az ukránokat oroszoknak nevezte, illetve nem bírta rendesen elmondani, hogyha nem nyernek vagy döntetlent játszanak az elefáncsontpartiak, akkor kiesnek-e.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

maffioso
igen de bármit irhat rá....irok neki egyet azérrt majd bekopizom...

hunbasser
na várj,akkor találj ki vmit,hogyan tudnánk róla megbizonyosodni h tényleg õ-e?
mert üzit tudok írni (ál) Léderer Ákosnak
nameg hát te is,mivel úgy látom te is iwiwes vagy

ReaL MaDRid x siempre

maffioso
jo nemis fogok de te sem tudod bebizonyitani hogy az igazi...na téma lezárva

hunbasser
rezervátumot...tudod kinek keress...
amúgy meg nem elismerés,csupán poénból írta sztem
de mindegy,tudod mit,higyjél amit akarsz,amíg az ellenkezõjét be nem bizonyítottad,addig ne szólj semmit hozzám

ReaL MaDRid x siempre

maffioso
te beteg vagy...szerinted ha elismerné hogy hülyeségeket beszél akkor tovább folytatná?mért pazarolna el?miért szerinted akkor az albert einstein meg hitler is a valodi?te nagyon gyökérvagy.

gondolkozz el azon hogy min huztad fel magad....egy rossz szot nem szoltam, csak rád jött az 5perc.Gondolod keritek neked egy rezervátumot

hunbasser
bazdmeg ne idegesítsél fel!
miért ne lehetne õ?
és miért pazarolna el vki egy meghívót ilyen hülyeségekre?
egyébként is mi értelme lenne?
és azt h hülyeségeket beszélek,azt meg poénból is írhatja
õ nem is iwiwezhet vagy mi????

ReaL MaDRid x siempre

maffioso
ez hülyeség amit irtál......nem kötelezõ személyes infokat közzé tenni...és ha te lennél a léderer akkor te beirnád hogy hülyeségeket beszélek?ha igy lenne akkor nem tenné....ez tök logikus...képet meg bárhol lehet szerzeni.Néztme milyenek vannak neki és nem az iwiwen láttam elõször egyiketsem