1885
-
#764 hethéssy szerint most negyeddöntőt játszottak -
#763 ha már a spanyol megy,akkor az olasz nem lesz nehéz(mivel mind2 újlatin nyelv,és sokban hasonlítanak,sokszor énis értek egy-egy olasz mondatot),ha meg nem szeretnél olyan sokat tanulni nyelvet,pl franciánál elég csak a kiejtéseket megtanulni.
egy jó kommentátornál fontos,h tudja a nevek kiejtését,fontos,h tudja,h éppen kinél van a játékszer,értsen az adott sportághoz,tudjon mondani statisztikákat is,és érdekességeket,folyamatosan,és szépen beszéljen,gazdag szókinccsel,és a szurkolóknál a leglényegesebb,h legyen pártatlan,ne személyeskedjen,és ne véleményezzen,vagy kritizáljon egy csapatot sem,persze megjegyzést azt tehet.
ya,és legyen humora egy jó kommentátornak,és lehetőleg ne aludjon és ne motyogjon -
#762 meg hát ha már tudsz angolul,németül akkor a többit sokkal rövidebb idő alatt megtanulhatod -
#761 Persze nemcsak én, bárki. -
#760 Nem is mennék az RTL-hez!
Max. úgy, mint Hajdú B. ideiglenesen VB-t közvetíteni.
Sztem léderernél + világinál már most jobban tudnék közvetíteni... nem lenne nehéz. -
#759 Köszi a tanácsot!
A német már megy, tanulom az angolt, készülök a spanyolra+olaszra.
Esetleg még más nyelvek nagyon alapfokon, de ezeket min. középfokon szeretném.
Persze angol+német minél jobban. Időm még van, 16 vagyok. -
#758 vagyis nem helyesbítettem,csak a meccs alatt kiemeltem h kiket h mondott,én meg szívesen segítek bármikor,csak kérdezz,ya és mondtad,h kommentár szeretnél lenni.
én azt javaslom neked:ne menj az rtlhez,még ha sokat is kínálnak,és legalább tanulj meg 3 idegennyelvet(mert h pl hajdú b,az sztem tud legalább 3-4 idegennyelvet,tegnap mikor a francia-togo volt,volt ez lepedő,ráírtak vmit franciául,és épp azon gondolkoztam,h hajdú b.már rég mondta volna,h mit jelent,világi meg csak pislogott,pedig 2x is mutatták a meccsen)
de ha már kiejtésről beszélünk:sztem szegény ákos bátyánk még angolul sem nagyon tud(pedig ez az alap),lásd Dóning (és arra is rájöttünk már,h spanyolul sem nagyon tud,akárcsak világi,aki franciául sem:)) -
#757 akkor oks! -
#756 nem értettük félre egymást,tudom,h nem te mondtad úgy,és tudom,h nem kötekedésből mondtad:)
mélyen tisztel Világi "Barom" Péter mondta,én meg helyesbítettem:) -
#755 Ez így van! -
#754 De itt legalább javította magát. Ez az a típusú hiba, ami néha mindenkivel előfordul (igaz, ő attól még hülye) -
#753 Ezt az egész VB-t Hajdú B.-nek meg Faragónak kellene közvetíteni, szakkommentátorok nélkül. -
#752 Még ezt leginkább megértem, már biztos elfáradt a sok hülyeségtől. -
#751 Nem láttam azt a részt, amikor Sevillát mondott, azért próbáltam rá elfogadható indokot keresni, de ezeknél úgyis fölösleges, a végén kiderül, hogy hülyék. (Igaz, ezt mi már rég tudjuk). -
#750 A TV-maci!!! -
#749 Köszönöm a segítséget. (Úgy látom félreértettél, Fabregas nevét nem kötekedésből kérdeztem, tényleg nem tudtam).
Joaquinnál meg úgy gondoltam, hogy Világi keveri a két sevillai klubot vagymi. Nem kötekedni akartam. -
#748 Zsolti9014: így mondta világi:Joaquín 15 évesen vett részt egy próbajátékon a Sevillában(és nem csak simán Sevillában),és azóta is ott játszik.
fabregas nevét pedig franszeszknek kell ejteni,ha olasz lenne,akkor lenne francseszk.
hajdú b-ben meg azt bírom,h már nem is emléxem milyen meccsen(asszem bl meccsen),elment a kép,és ő meg elkezdte nyomni a rádiósközvetítést,de nagy gyorsan,meg minden,ahogy azt kell,szal látszik,h ő ért a focihoz,meg vágja is az egészet,egy világiról meg ennyit tudnék elképzelni ilyen szituban:Most Henry,bocsánat Ribery passzolta a labdát Trezeguethez.(most kussol).Trezeguet egyébként rálőtte az imént... -
#747 no meg attol h Henry angliában játszik, nem kell még a nevét is angolosan ejteni... -
#746 akkor jól hallottam xD -
#745 most van először szerencsém végighallgatni egy meccset, amelyen ez a csodapáros szakkomentál, és nem térek magamhoz. van ez a gyöszhangu, aki csak neveket mond egymás után, és általunk is megállapithato tényeket (szerintem a közvetítés nem erről szol, de szüleink, nagyszüleink erről még sokat mesélhetnének) , mig ez a másik vérprofi oriási teljesítményt nyuljt azzal, h szinte minden egyes mormogásában hülyeségeket beszél...
annyira tudtam, h valami hasonlo vébénk lesz azzal, h az rtlklubhoz kerültek a közvetítési jogok.
jaés Kokó oriási focitudásához egy szavam se lehet. de azért egy Senderos-t ne olvasson már szenderszonnak! -
#744 malouda és ribera -
#743 hhanrii,govű -
#742 Verebes:kapott egy ilyen kis...öö...pofont -
#741 ya akartam írni:DDDDDD -
#740 adebayor számára végetért a kilencven...bocsánat 2006os vébé.. /EKKORA 1 BARMOT!!! de azt tudja hogy Vieria 82 kg -- szánalom ez az ember.. -
#739 henry fejel HENRY,bocsánat Trezeguet volt;D -
#739 ááááá ez a világi egy barom!! -
#738 nekem már akkoris ilyen rossz véleményem volt róla,főleg mikor fradi meccseken mond olyanokat h agyam eldobom,pl erre tisztán emléxek amikor lipcsi rugott 1 11st még akkoris azt ordított h jovánczai h belőtte mikor gólöröm volt,aztán eszmélt...lol -
#737 Verebes:Vieira bent volt a helyen
Lányos mozdulat
2 perce mondtam h Henry gólt szerez -
#736 ez a fasz világi mér mond Vierit Viera helyett? XD -
#735 Világi:Platini 82-ben és 86-bannagy egyéniség volt.84-ben nyert is egy EB-t -
#734 aha jól, pont most akartam bírni. -
#733 Hozzáteszem, hogy most viszont Léderer a legrosszabb, Világiban azt szeretem, ahogy ordítja, hogy Baro¹, Baro¹, Baro¹!
Olyan szexi :) -
#732 Én is Faragót, Kovács Géza Lászlót és némelyik Sport1-es kommentátort bírom. De Lédererről a Borsodi Liga meccsein nem volt ilyen rossz véleményem. -
#731 Ciccolina -
#730 igaz,de a 4 közül ő ér a legtöbbet,sztem Faragó most a legjobb,de Knézyt nem veri senki:( -
#729 "Hány dákót szopott le az az inkompetens Világi hogy egyáltalán berakták kommentátornak és hányat ma hogy mindkét meccset ő közvetíti, ..."
:DDD
vb.sportklub.tv -
#728 Jól hallottam h Kokó Szenderzont mondott Senderos helyett? -
#727 Én tőle sem vagyok odáig meg vissza. Elég sok marhaságot beszél. Nem hibákra gondolok feltétlenül, inkább lényegtelen és érdektelen infókra. A maszkeránó meg nála is beugrik, ahogy írták itt páran. -
#726 Henryt h ejti má