Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
,,van egy nemzetközileg elfogadott kiejtés, meg van az eredeti. Így pl. Mascherano=maszkerano, de: maszcserano, Demichelis=demikelisz, de: demicselisz, Ayala=ajala, de:asala, vagy azsala, Neuville=növill, de: nojvill"
Nos e szavaat Hajdú B. mondta. Most nem hiszel neki? 😄DDDD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
(várakozás hogy történjen valami,de csak nem,aztán kivágja):
-Ez volt az tehát!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jbal:portugál és spanyol nem egyenlõ
spanyolban a j az
hajdú b.-bõl meg kinézem,h õ tudja a nevek kiejtését,talán õ tudja a legjobban a nevek kiejtését,nem sok hibát hallottam tõle,mióta kommentátor.
a másik meg,h szokott bl meccsek elõtt svéd meg mittomén még milyen kommentátorokkal beszélgetni,svédek meg csak tudják.
amúgy én még tervezem,h ha perfektül tom majd a spanyolt,akkor portugálul is megtanulok,és ha lesz még idõm,akkor talán olaszul is,a 3 nyelv között nagyon kevés a különbség,fõleg a portugál és a spanyol között
ReaL MaDRid x siempre
,,Ronaldo vállal fejelt"
Made by Hajdú B.
😄D
1. Portugál ezért: asala, meg zsuninjó(a zs a fontos az elején <#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2>)
2.Amikor itt jártak az argentinok, külön tõlük kérdezték meg, és õk mondták hogy asala...
Ez van ezt kõ szeretni...<#nemtudom>#nemtudom><#nyes>#nyes>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
de szerintem errõl is le fognak szokni és ugyanúgy Kallströmnek hívják a magyar kommentátorok mint elötte
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
de ziko is mondta,h h zikonak kell ejteni a nevét,talán még betûzte is,Faragu meg akkor is Zikunak mondta,meg Ronaldu...😄
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
régebben volt Rivalduzás meg Ronalduzás arról is leszoktak a kommentátorok meg az emberek
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Hajrá Magyarország!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
ReaL MaDRid x siempre
egyébként te ezzel töltötted az idõt,h mennyi "sztárt" találsz az iwiwen? 😄
gondolom egyesével beírogattad,akik éppen eszedbe jutottak
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem a Michael's Kitt tetszik a legjobban.
" Hello mindenkinek, Kitt vagyok.Titkosügynökként dolgozom az állambiztonságban, védem szeretett hazámat, és gazdámat, Michael-t. A munkám komoly szakértelmet igényel, amit sajnos ezen a lapon nem fedhetek fel egyenlõre..."
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Amerigo Vespucci
Michael Jackson
Mozart
Petõfi Sándor
Kossuth Lajos
Ady Endre
Mikszáth Kálmán
Emellett:
Szent István Egyetem
Miskolci Egyetem
Sorolhatnánk. De a legnagyobb akkor is a Vespucci! <#vigyor>#vigyor>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
I love this game!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ReaL MaDRid x siempre
Ramadamammy rapidrandi
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Valóban undoritó,hogy megkérdezi mi a véleménye a szakkomentátornak,de irtóra nem érdekli,mert belepofázik és másról hebeghabog...
A retekklub meg rájöhetne,ha sportot akar közvetiteni,akkor tanuljon bmelyik MTV-n leadott régi sportközvetitésbõl,ha már tele vannak lével,akkor ehhez azért nem ártana tehetség is,mert a többi mûsornál megtehetik,de ez azért mégis világesemény!
Mondjanak le!
Lássák be,hogy hibáztak,és adják oda az MTV-nek vagy a Sport1,2nek a közvetitéseket!
Köszönöm!
Ramadamammy rapidrandi
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
mert üzit tudok írni (ál) Léderer Ákosnak
nameg hát te is,mivel úgy látom te is iwiwes vagy
ReaL MaDRid x siempre
\"If in doubt, flat out!\"
amúgy meg nem elismerés,csupán poénból írta sztem
de mindegy,tudod mit,higyjél amit akarsz,amíg az ellenkezõjét be nem bizonyítottad,addig ne szólj semmit hozzám
ReaL MaDRid x siempre
gondolkozz el azon hogy min huztad fel magad....egy rossz szot nem szoltam, csak rád jött az 5perc.Gondolod keritek neked egy rezervátumot
miért ne lehetne õ?
és miért pazarolna el vki egy meghívót ilyen hülyeségekre?
egyébként is mi értelme lenne?
és azt h hülyeségeket beszélek,azt meg poénból is írhatja
õ nem is iwiwezhet vagy mi????
ReaL MaDRid x siempre