Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kabaré ez a világi/verebes páros😄DDD Még léderer is nagyságrendekkel jobb.

jbal
Kovács Géza László õ király.
az a jó benne h lazán veszi a közvetítéseket pl.
bekészíthetik a sört vagy egy kis reklám közbe megihatják a reggeli kávéjukat.
meg h lövéseknél mondja h bumm bevarrta
😄

berlinboy6329
Én szt szeretem,ha vki beleéli magát a meccsbe.Nem az,hogy igen,viszi a labát,aha lõ,gól,de jó.aha.

Hanem osit:igen, VISZI A LABÁT,GÓLHELYZET, ÉS VEZETNEK A VÍSSZERELÕK.Ezek a jók.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LES FORZA INTER
Kovács Géza László vezeti az Eurogoals-t is nem??

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

hunbasser
pfff...azt nem bírom ahogy beszél....

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Kovács Géza László nagyon jó, õt Hajdú B. Istvánnál is jobban bírom.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Joey_The_Man
Ha megszólal midig olyan érzésem van, mintha már a túlvilágon lennék, és valami halotti beszédet hallanék..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

DJ Bee18
fogadjunk nézik ezt a fórumot 😄DD Érettségi tételek miatt ismert az SG Fórum 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

jbal
Kovács Kálmán "szakértõ"-nek

B0B0
Mármint a Kovács Géza Lászlónak az Eurosporton???

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Kovacsnak olyan a hangja mint egy robotnak, semmi hangsuly vagy ilyesmi.

Matthew Prosac
Héder:
"Portugália már hanyattdõlhet..." - arra vonatkozóan hogy már biztos továbbjutók.
no comment. <#idiota>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

B0B0
Miért?? Mi a gond?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

McFrost
Kovács meg a fa hangjával
ilyen régi vhs alámondásos filmbe való

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Matthew Prosac
Del Piero -.-
már nem mondok semmit

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

B0B0
SZÓÓÓÓÓLTAK NEKIIIIIIIIIII!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Matthew Prosac
na most elmondta hogy az elsõ félidõben f*** volt, rá fél percel : Bokkanegra.
nc <#lama>

B0B0
Hát igen! Errõl beszéltem ugye

McFrost
tegnap Aruna Kone végig Akari Kone volt és minden 4-re talált el valakit
a legdúrvább az volt számomra , mikor kijelentette ,hogy Angolában most csak 1 fehér jáccik , azt volt az 3 is!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

B0B0
Nem az a baj, hogy most elõfordult, hanem az, hogy ilyenek állandóan elõfordulnak. Kissé unalmas már, hogy logopédiai és nyelvtani iskolába kéne ezeket küldeni

McFrost
az a szánalmas , hogy nem szól neki senki!

Matthew Prosac
Ráadásul Beasley néger, nemsok néger van az USA csapatában...
Nemigaz h nemveszi észre magát.

B0B0
😄D

Léééderer nincs tisztában a labdarúgás szabályaival, ezt nen csapatra mérik! ;P

Az elõbb az olasz 16-osnál is Beasley volt...lehet ezek 12-en vannak a pályán?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zaki
De ez hülye, szabadrúgás után bocsánatot kért, hogy nincs is a pályán Beasley, de azért végig õt mondja Convey helyett... Félidõben remélem szájbaveri valaki.

EmIn3m02
jaja 😄DDDDDDDDDDDD
csak nézem hoigy miylen beasley ha kirakták a csapatbol O_O

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

zaki
Idióta végig Beasley-t mond Convey helyett, szánalmas.

jé,én is...

Na,szerncsétlen amerikaiak...

berlinboy6329
jé,roszz helyrer írtam. ^^"

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
ez Gól

zaki
Idióta utána 2X is Besleyt mondott fél percen belül.

Kéderer-Léderer

Kéderer szerint egy olyan ember lövi a szabadot az amerikaiaktól,aki a cserepadon ül.De aztán rájött hogy ez igy mégis nehéz lenne és javitotta...

Zsolti9014
#493, én is ezt mondom.

Hajrá Magyarország!

Matthew Prosac
Gyerekek. Szerintem lépjünk túl azon hogy Ayala nevét hogy kell mondani.
K***va unalmas már..

Zsolti9014
Világi: Poborsky egykori klubjában játszik jelenleg a másodosztályban.
Nem így kellene?: Poborsky visszatért egykori csapatához, és jelenleg a másodosztályban szerepelnek. Sztem a jelenleg és egykori csapat üti egymást.

Hajrá Magyarország!

jbal
most hallottam a Cseh-USA összefoglalóba h Léderer:Koller=Keller

Nem kell belekötni sztem se, de akkor se jó így 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Zsolti9014
Hajdú B. mondta Ayala=azsalát is. Amúgy sztem hagyjuk, ez nem kiejtés topik, mi meg úgysem fogjuk 100%-ra tudni, hogy mi van. Egy nyelvi szabályból neveknél nem szabad kiindulni, de te is legalább 3szor mondtál ellent magadnak, ezért inkább hagyjuk a kiejtést! Nem akarlak b*****atni, bocsi, ha így értelmnezted.

Hajrá Magyarország!

Matthew Prosac
letelt a második félidõ 45 percének elsõ fél órája. szerintem nincs ebben semmi gebasz.
amúgy szerintem se kellene már ilyenekbe belekötni...

Hát nem igazán helyes,ugy lenne jó mondjuk hogy "fél óra telt el a 2. félidõbõl".
Mert igy valóban utal arra hogy több fél óra lesz még amibõl letelt az elsõ.
De ilyenekbe már nem kéne talán belekötni,ez lenne a legkevesebb...

B0B0
Nyelvtanilag helytelen

Matthew Prosac
thx

Serpa
Matthew Prosac
Amúgy meg tudja valaki mondani hogy a gólnál és a legvégén miért lengetett egy ghánai játékos izraeli zászlót? Agyalok, agyalok de nem jutottam semmire.

Matthew Prosac
nemértem a bánatod. nem mondta egy szóval sem hogy lesz második félórája is a félidõnek, nyelvtanilag és tartalmilag pedig helyes amit mondott mert 30 perc az fél óra. <#nemtudom>

B0B0
Totálisan egyet értek veled, de sajnos Magyarországon ma azok az emberek vannak többségben akik ezt szeretik 😞((

B0B0
Világi:
"Letelt a 2. félidõ elsõ fél órája"

Neki egy félidõ 60 percbõl áll? ÁÁÁÁÁ