Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joey_The_Man
Akkor 2 sms-t kell küldeni.. <#smile> ( 2x annyi sms= 2x annyi pénz)<#idiota>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

jbal
igen komoly
SMS kérdés:Milyen szerelésben jáccanak a spanyolok?
piros-sárga
piros-kék
mind3-ból van benne

a gatya kék
LOL

DJ Bee18
LOL 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

nemtom hogy volt e már szó róla itt, de holland meccsen léderer szerint a Hollandok szövetségi kapitánya Mario Van Basten volt 😊

DJ Bee18
Ez komoly???

DJ Bee18
Küldjünk már egy mailt nekik, kommentátor ajánlataink címmel 😄D

jbal
télleg
tegnap összefoglalóba Gyulai:
megy a Fotball világbajnokság
a Brazilok kiharcolták az 1-0-s gyõzelmet

DJ Bee18
😄DDD Ennyi erõvel Pokrivtsák+Csonka Pici 😄DDD

jbal
Szellõ István
szakkommentátornak GYõzike😄d

Zsolti9014
Szakál Miki + szakkommentátornak Valkó Eszter

Hajrá Magyarország!

Taranov
😄 Beszeda Gabi nem jön?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Bee18
már csak a Szakál Miki hiányzik 😄DDD

hunbasser
az rtl és a sportklub tud csak ilyen fasz kommentátorokat berakni mindenhová.
ha megnézzük,f1ben is pailkék...lol
a eurosporton mindenki ért ahhoz,amit közvetít,m1nél is jó kommentátorok vannak,fogjuk rá h a sport tv-nél is,de retek klubb...

ReaL MaDRid x siempre

Laffite
Szegény megboldokult Knézy Jenõ hallaná, hogy kik léptek a helyébe... <#falbav>
amúgy sztem Hajdú B, Gundel és Faragó a legjobb a maiak közül, +jópár eurosportos

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
A beszédhibás Léderert már valahogy nagy nehezen kezdtem megszokni, erre most megajándékoznak ezzel a Világival... Ki a francnak pattant ki a fejébõl, hogy ennek a faszinak VB meccseket kell közvetítenie?????????? A telefonos játékok alatt sem lehet elviselni a fars hangját meg a hülye kiejtését, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nincs képben semmivel, csak az elé tolt információkat képes felolvasni, és virít róla, hogy életében nem foglalkozott komolyan ezzel a szakmával... Könyörgöm, széles e hazánkban õ volt az EGYETLEN lehetõség akit ide be lehetett tenni...???????????????????????

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Taranov
Ez tényleg nem rossz. 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Én még akkor hasaltam ki, amikor az Urbán kezdett el makogni, hogy példát kéne venni a japán utánpótlás-nevelésrõl. Pont õ pofázik????

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Egyébként nagyon nagy 😄DD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Aramir
"Úr Isten!"
Kibaszottúl fölé lõte a labdát az egyik játékos. Csak nekem esett le a poén? 😊

Taranov
Ezt nem tudtam felfogni. Kit értett "õ" alatt?

bigfoot
nem neked akartam hanem annak akinek te is írtál!

Iori
ok, meggyõztél 😉

I love this game!

Matthew Prosac
valamit benéztél barátom, én pont h védtem õt. Ha mind2en Hajdú B-rõl beszélünk. <#nemtudom>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bigfoot
ne szidjátok már õt!!!
sztem jól tolja!!
jobb mint léderer meg ezek

Joey_The_Man
Ez nem lebaszás vagy belekötés, csupán jót mosolyogtam rajta. Bár lehet, hogy másképp jött le.. Amúgy elég toleráns vagyok ilyen szempontból és ezzel nem a hozzáértését vagy a tudását vitatom. de ez ebbe a topikba belefér szvsz.

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Egyébként ha nekem nem hiszel: Tessék.

"A kínai, vietnámi, japán nevek esetében szintén a családnév kerül elõre."

Neked is igazad van, de nekem is 😉

Iori
azok a kínaiak, japánok hátra írják a családi nevüket

I love this game!

Aramir
LOÁL!
(hatalmas kapufölé rugás)
-Úr Isten!.... Majdnem õt találta el egyébként.

Matthew Prosac
ilyeneken ne akadj már fenn, õ szerintem fejbõl mondja, és fejben elkezdett gondolkozni, ésakkormost gondolj arra h a Léderer hol mond ilyeneket.? És hol tud ilyeneket.?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Joey_The_Man
Kommentátor: "A franciáknak már volt egy 20 éves nyeretlenségi idõszakuk, vagyis 22....'66-'78 -ig.." <#idiota>

Holnap vizsgázok, de ezzel a mondatával sikerûlt az agyi kapacitásomat 0-ra csökkenteni. Köszönem szépen Kovács Kálmán.<#buck>

Japánoknál is úgy írják a neveket, ahogy mi. Szóval szvsz ezt jól mondta.

Zsolti9014
Oks, azt nem vontam kétségbe. Csak szóltam<#eljen>

Hajrá Magyarország!

Iori
utána néztem, igazad van. De a gólt Marokkónak lõtte.

I love this game!

Zsolti9014
Nem kötekedés, de 98-ban a skótokkal játszották a nyitómeccset.

Hajrá Magyarország!

Joey_The_Man
😄DDD Akkor ebben tényleg lehet valami igazság..

94-ben volt az usában. ez biztos, de a többi dolog amit írtál az talán igaz 😊

jAsOn VoOrHeEs
Ezen én is gondolkodtam, de nem sikerült rájönnöm a tartalmi lényegére. Ezt biztos csak egy másik Kovács Kálmán érthette meg, van itt a fórumon egy Kovács Kálmán? ^^

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Iori
ja és lédrer azt mondta hogy bebeto "babás" gólöröme 94ben USAban volt...nos ez inkább 98ban Franciaországban volt (asszem épp a nyitó meccsen Marokkó ellen, de ebben nem vagyok biztos)

I love this game!

Iori
világi megint alkotott ma:
-A japánok a magyarokhoz hasonlóan elõre mondják a vezetéknevet és utána a keresztnevet...(ja persze, sztem a kínaiakkal kevered)
-Nakata anno 26 millió euróért került a Parmába...(tudtommal 2001ben hivatalosan be se vezették még az eurót olaszországban, amúgy meg 26 millió USD volt...)
-Nakata 2001ben elment a Roma bajnokavató bulijára a konf. kupa döntõ elõtt, de a Roma abban az évben nem is tudta megszerezni a bajnoki címet...(de a Roma bajnok lett abban az évben)

I love this game!

Kovács Kálmán: "Azért Ronaldinho, hogy észre vegye a hosszú oldalt, és azért Ronaldinho ma, hogy pontatlant passzt adjon"
WTF??????????????

Másik, nagy divatbeszólás, amitõl már hányingerem van: "eltörte a labdát"

Taranov
meg tyiuell

Matthew Prosac
Neked is pont ugyanez villant be ? 😄DDDDDDD (halotti beszéd)
#75.komment
Szakkommentátorok rész-t olvasd el. Ugyanez jutott eszembe nekem is.

szoltan
Mencsenglabbakk

Hala Madrid!

McFrost
Popovic a bokájához kapott és leült , bejött a gyúró , masszírozta a vádliját + az achilleszét , erre a 2 tóbi: egyszerûen rosszul lett , mert meleg van

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Zsolti9014
Jaja, a nagyobb baj meg az, hogy Reggina+Reggiana két különbözõ csapat. De nekik ez nem lényeg.

Hajrá Magyarország!

Én azon röhögök, hogy teljesen jól elbeszélnek egymás mellett. Hajdú b.+Urbán és Léderer+Kovács Kálmán legalább beszélgetnek egymással. Világi meg szarik bele, hogy ott ül Verebes is. Mintha ott se lenne<#idiota><#idiota><#idiota>
A hangjától meg már rémálmaim vannak<#merges2>

tesó07
Reggina helyett meg Reggana.Ezt elmondta így vagy 3x,mikor mondta hogy hol játszik Nakamura.

RMCF

Japán-Horvát 65. perc egy teljessen rossz Horvát lövés aránylag jó szituációban.

Verebes: "Eldönthette volna a mérkõzést!"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.