1885
-
Lampard008 #884 Sztem nincs semmi baj Czollner Gyulával! -
#883 Bezony!
Most a FociVB miatt van szinte csak Léderer a középpontban, de én a Forma1 és box közvetítések miatt is nyitottam ezt a topicot.
Me úgye a Zoller GYUSZIKÁT is "imádjuk" ám! :) -
#882 LÁL, most nézem csak a címet RLT klub kommentátorok -
#881 aha,utólag már énis rájöttem :) -
#880 bocsi, h beleszólok, de asszem svájccal keverted össze ezt a hivatalos nyelv izét. ;) -
#879 hát azért sikerült ákos bátyánknak alakítani megint.
sztem most ketten vannak kint a hajdú b-vel(+ a szakkommentátorok),sztem világi az itthonról közvetítette az első nyolcaddöntőt,tehát akkor most jön hajdú b.,aztán angol-portugált sztem megint ákis közvetíti,ott is lesz majd miguelezés,remélem becsúsztat egy eusebiot is -
#878 ya,meg szerzsió.ááá,de utálom ezt a buzit!!!(mármint a léderert)
ya...joakin/zsoakin is a Sevillában játszik,múltkor is mondtam ;) -
#877 Később szerzsó lett -
Lampard008 #876 Tényleg jól játszik,szépen berúgta:D -
#875 Sergio Ramos nagyon jó! -
Lampard008 #874 Joaquin=Zsoakin,joakin -
Lampard008 #873 Léderer szerint Joaquin a Sevilla-ában játszik!!
És szerinte Vieri is itt van a VB-n,mivel Viera helyett ezt mondta.Nem is tudtam hogy az olasz csatárból francia védekező középpályás lett!! -
fradista91 #872 Hát mondjuk tegnap is oda képzelte Sanderost, Platini ma már csak egy kis haladás lenne :D -
#871 frenk riberi...ezaz Ákos,hajrá,hajrá,hajrá!!
még az is benne van,h thuramot "leplatinizi" majd... -
#870 :DDDDDD -
fradista91 #869 Képzeld el mi lesz itt majd ha lesznek helyzetek... Az ordibálás a tetőfokra hág majd. -
#868 Na ez a retek léderer már most felb@szta az agyam: SZERDZSÓ Rámosz, Luiz Villa... :D
Siralmas -
ugot2know #867 Léderer helyett Kató nénit!:D -
#866 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! az kéne még csak.. -
ugot2know #865 minél előbb,mert övé lesz a döntő -
#864 #811 :P -
#863 Jaja. Ki kellene végezni. Elég gáz, szar meccs volt a svájci-ukrán, de ha nem Léderer közvetít, hanem mondjuk Hajdúbéé, akkor talán még ez a szenvedés is nézhető lett volna. Amikor elkezd ordítani, szívem szerint leütném. Remélem aki ismeri, de nem bírja, egyszer egy sötét sikátorban vagy a Campona melletti RTLKlub székház közelében leüti ... -
#862 A Svájci Labdarúgó Szövetség hivatalos oldaláról:
Jakob Kuhns Team wird ab 17.30 Uhr im Flughafen Zürich-Kloten erwartet. Der Empfang ist öffentlich und findet im Areal 102 statt. -
#861 :ASD:ASD:ASD:ADSDS:A:DS:D:D:S:ADS:DSDS:D:D:SD:D:S -
#860 :DDDD -
#859 A legrangosabb német lap, a kicker oldala. -
#858 Ez német oldal. -
#857 Nem-nem. -
#856 Kühn az. -
#855 léderer a meccs elején elmondta,h senderos nem játszik,ez után mindig senderosnál volt a labda :D
tökmind1 kinél volt,az senderos volt. vagy 3-4 játékosra rámondta h senderos,egyiknél egyből javított,h bocsánat,az nem senderos,aztán amikor barnettára mondta,akkor kb 15 perccel utána javította ki(biztos rászóltak)
de a többit nem javította érdekes módon.
tökmind1 neki,senderos egyszerre cédő,középpályás,játszik jobboldalt,baloldalt,ákosnak mind1,fingja nincs h kinél van a labda,és sztem csak senderost ismeri,azért mondja mindig őt,a többit meg papírról kell néznie
már vártam h mondja h :"Senderos viszi a labdát,bepasszolja Senderosnak,aki rálövi,kipattan a kapusól,és azt Senderos gyűjti be az oldalvonal mellett,aki egyből be is adhatja!" -
#854 léderer minimum 20-szor említette Senderost miután megállapította, hogy nem játszik. Emellett végig rosszul mondta a svájci szöv. kap. nevét: Köbi Kuhn helyett Kobi Kühn-t mondott. -
#853 "Levette mellel tehát nem kézzel"by léderer,azé mekkora megállapítás volt -
fradista91 #852 :DDDDD -
#851 modellmaker - tegnap 23:25 | Privát | Galéria | Válasz | #817 ;) -
fradista91 #850 Hát tudod rövid a memória, ez még EDO ram :DDDD -
fradista91 #849 :DDDDD Bizony, RTLnek azt kellene mondani mien jó a Léderer, és akkor beraknák Hajdú B.t (már itt elöttem modta valaki) :D -
Zséé #848 ez a szerencsétlen hülye miért nevez vkit végig senderosnak?
szépen elmesélte, hogy megsérült azt végig a pályára hiszi :DDD -
#847 ja akkor nem szóltam. :D Gokartozni voltam szal azt nem láttam. :D De miért nem az esti meccseket közvetíti?? De lehet úgy vannak vele hogy a nép már megszokta Léderert és nehogy má' vmi jó is történjen velük.... -
fradista91 #846 Hát már délután is ő közvetített :D -
#845 Lehet volt már róla szó de akkor asszem lemaradtam. Nem tudtok vmit a normális kommentátorokról? Mert kezd kicsit sok lenni Léderer.. :D Rem Hajdú B. előkerül 31.-ig. :)