Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt már megszoktam, hogy pontatlan, de még unalmas is.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"Négy olyan 11-esre is azt lehetett mondani hogy büntetõ volt,amit nem adtak meg..."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Nem tudom ez mennyit segit önöknek,vagy nekünk a 2. félidõ értékelésében..."
Akkor minek mutatták meg?
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
"...mert a németek aránylag könnyen húzták be a Costa Rica elleni meccsüket,pedig a szünetben még 1-1 volt."
Vagy 2-1...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Még dicsekedett is a Flóri, hogy leült a német kispadra...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
"Jó estét az uraknak, kitartás a hölgyeknek, élõben innen a világbajnokság döntõjének helyszínérõl..."
Huhhhhhhhhhhh muhahaha <#mf1>#mf1>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
RMCF
És ez megjelenik az írott népszabadságban is?Mert úgy érné el az igazi hatását.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"A Leeds csodálatos klub, és már hosszú évek óta itt érzem magam otthon, annak ellenére, hogy mindig is Middlesbroughban volt az otthonom, ahol otthon éreztem magam." (Jonathan Woodgate)
ReaL MaDRid x siempre
A vébé mérkõzeseit figyelve is találkozhatunk rengeteg kisebb-nagyobb nyelvbotlással, hiszen mind a riporterek, mind a játékosok elszólják magukat olykor. Összeállításunkban a sosem az eszükért fizetett focisták szavait tolmácsoljuk, és közreadunk néhány kommentátori halhatatlant is.
Labdarúgók mondták:
"Szeretnék egy patinás olasz klubban futballozni, például a Barcelonában." (Mark Draper)
"Nincsen középút, vagy jól futballozol, vagy rosszul. Mi a kettõ között játszottunk ma." (Gary Lineker)
"Sohasem tudtam beilleszkedni Olaszországban. Olyan érzés volt, mintha egy idegen országban élnék." (Ian Rush)
"A megnyitóünnepség fantasztikus volt, bár lemaradtam róla". (Greame Le Saux)
"Valóban beadtam a klubomnak a kérésemet, hogy tegyenek az átigazolási listára de nem arról van szó, hogy máshová szeretnék igazolni." (David Eyres)
"Öt gólra vagyok az Arsenal mindenkori házi góllövõlistájának elsõ helyétõl. Na, nem mintha számolnám." (Ian Wright)
"Tizennégy sárga lapot kaptam ebben az évben. Ebbõl nyolc alkalommal én is jogosnak éreztem a büntetést, a másik hetet azonban vitathatónak tartom." (Paul
Gascoigne)
"A Leeds csodálatos klub, és már hosszú évek óta itt érzem magam otthon, annak ellenére, hogy mindig is Middlesbroughban volt az otthonom, ahol otthon éreztem magam." (Jonathan Woodgate)
"Lehet, hogy a hibáim csak azért tûnnek nagyobbaknak, mert gólt kaptam belõlük." (Ian Walker)
"A brazilok dél-amerikaiak voltak, az ukránoknak azonban inkább európai csapatuk van." (Phil Neville)
"Alex Ferguson a legjobb menedzser ezen a szinten, akivel együtt dolgoztam, annak ellenére, hogy más menedzserrel még nem dolgoztam ezen a szinten." (David Beckham)
"Az egyetlen dolog, amit nem vághatnak a fejemhez, az az, hogy mindig a maximumot adtam." (Alan Shearer)
"Biztos vagyok benne, hogy Brooklyn fiamat meg kell kereszteltetnünk, csak azt nem tudom még, hogy milyen vallásra." (David Beckham)
"Látom már a répát az alagút végén." (Stuart Pierce)
Kommentátorok mondták
Mindkét csapat állóháborúvá merevedik most. (Knézy)
Keegan már nagyon ideges, ott flangál a kispad elött a ketrecében,
az ö kis türelmi zónájában. (Hajdú B.)
Abdullah próbálja meghúzni, helyette öt húzzák meg. (Faragó)
Letolta a nadrágját, és ez nem volt valami szép látvány.
(Gundel Takács)
Mint egy romboló, odakúszik. (Knézy, belga-holland vb meccs)
Mezõ rúgja ki a labdát a róla elnevezett mezõnybe. (Vass István Zoltán)
Az ellenfél egyszerüen nem tud eljutnei a Porto kapujáig, pontosabban
eltud, csak labda nélkül. (Vitár)
A labdába bele tudott érni egy szemfüles belga láb. (Deák Horváth Péter,
Fradi-Anderlecht BL selejtezö)
Benn maradt, ami kijött volna. (Hajdu B. Maldini rosszul sikerült
köpéséröl, míg az arcán csorgott a nyál)
Elnézést, csak leesett a mikrofonom és felnyomtam magamnak. (Faragó)
De nagy gólt lõttél, Preisinger ! Mondhatnám, ez a Bélák napja, dehát ö
nem is Béla, hanem Sándor. (Siklós Erik, MTK-Vlagyikavkaz)
Dzurják a felsõ sarokba gurított. (Gulyás)
A fekete fiú vezeti a labdát (Vitár, Afrika kupa)
Ezt gyorsan felírom, aztán folytathatjuk tovább a mérközést. (Knézy)
Roberto Carlos feldobta magát, mint egy éjszakai pillangó. (Gulyás)
Most nem akarok beleszólni, mert gyászszünet van. (Knézy,
portugál-magyar)
Lyukat rúgott, nagyon rossz megoldás! (Knézy, UTE-Szeged)
Zamorano egy kicsit késõn tette be, és nem is volt jó. (Gundel Takács)
És most következzék a meccs, a riporter Fara.. de hiszen az én vagyok !
A mérkõzést Hajdú B. István közvetíti. (Faragó)
<#idiota>#idiota>
A Léderer-Világi sztárpáros a piacgazdaság kudarca, a régi monopol MTV-nél a szocializmusban Vitray, Knézy kommentált, a kereskedelmi RTL-en meg ez a két kontraszelektált, retardált majom...
Urbán-Kovács-Verebes legalább tényleg komikusak, de Léderer meg Világi inkább tragikomédia.
Tegnap Kokó is aranyos volt, az esti meccs felvezetésében a papírjaiba kellett lesnie, hogy az aznapi két párosítást és végeredményt felolvashassa. Fejbõl nem ment?
ReaL MaDRid x siempre
Egyébként meg Hajdú B. nek volt ott is egy jó beszólása:
Kin Jung Csul, mire kimondom a nevét a franciák úgyis megszerzik a labdát (úgy is lett 😊)
elõször azt hittem,h te írtad 😄
ReaL MaDRid x siempre
Kicsoda, micsoda?
Népszabadság • Jakab József • 2006. június 20.
"Ennek a klubelnök az apja, vagy övé a labda" - mondogatta apám, amikor ügyetlen futballistát látott a pályán. Vajon miként vélekedne, ha Léderer Ákost hallgatná? Nagy vonalakban alighanem úgy, ahogy a szerkesztõségbe telefonálók, leveleket írók. Ifjabb Szabó Lajos Derecskérõl egyenesen úgy gondolja, hogy ellopták tõle a futball ünnepét; szerintem a kedves olvasó kissé elragadtatta magát, hiszen riporteri ámokfutás ellen létezik spontán megoldás: le kell halkítani a készüléket. Belátom, ezt a tanácsot nehéz elfogadtatni a Vitrayn, Knézyn vagy Gyulai Istvánon szocializálódottakkal, de azért meg lehetne próbálni.
Léderer fiatalon ért a csúcsra: mostanság minimum annyiszor emlegetik, mint a legjobb játékosokat; kevésbé elismerõen, de a mai világban az emlegetés gyakorisága számít. Mentségére szóljon: világbajnoki munkálkodása csöppet sem színvonaltalanabb, mint NB I-es ténykedése - mindkettõ lehangoló -, csak mostanában kicsit többen hallgatják, és ez nem tesz jót neki. Amikor alámond, egykori vendéglõs ismerõsöm firtatására gondolok, aki azt kérdezte: mi nem jó a carbonara spagettijében? Az egész, úgy, ahogy van, mondtam volna szívem szerint, aztán mégis inkább a fokhagyma markánsabb jelenlétét javasoltam.
Fogalmam sincs, hogy Léderer melyik gimnáziumban és hányasra érettségizett, mindenesetre csókoltatom a nyelvtantanárát. (Meg azt, aki középfokú magyartudással alkalmasnak találta a riporteri munkára.) Néhány gyöngyszem: "Most már ki kell jönnie az elefáncsontpartiaknak; Olaszország és az Egyesült Államok játszanak egymással, nincs más választása az amerikaiaknak, Ronaldo és Ronaldinho passzoltak".
A riporter repertoárja idétlen megjegyzésekben is gazdag: "Összekoccintották a bokáját; Tizenhat évesen elhunyt az édesapja; Meghúzta a lábát a becsúszásnál; A legrégebb óta õ a válogatott a csapatban."
Külön bekezdést érdemel a nyitó heti slágerlista elsõ helyezettje: "Kisebb tumultuózus jelenetet láthattunk." Lássuk be, ennek ott a helye a pro primo, elõször, a délelõtti matiné és az új nóvum társaságában.
Léderer megilletõdöttség nélkül kever fehér futballistát feketével, nála a kispados is a pályán van, továbbá a lecserélt is játszik, mi több, szabadrúgást végez el; és ha úgy hozza a helyzet, lazán téveszt kapust középpályással. (A kalandvágyó, úgynevezett szakkommentátorokról ezúttal ne essen szó. Illetve, csak egy kevés. A tegnap délutáni mérkõzés riportere 1-0-nál felvetette: "Az a nagy kérdés, Togo tud-e egyenlíteni. A másik nagy kérdés meg az, tette hozzá Verebes Mágus, hogy meg tudja-e õrizni elõnyét Svájc.")
"Nem értek hozzá" - kommentált Léderer az egyik meccsen; csak azt nem tudom, a magát "feldobó" játékosra tett-e megjegyzést, vagy õszinte vallomással lepett meg bennünket. Így vagy úgy, szegény apám, ha élne, újfent találgatna...
www.nol.hu
Hajrá Magyarország!
Hajdú B.: Bounmichel az apja lehetne Segrio Ramosnak, 20 év van közöttük. Amikor a kapus 1991-ben válogatott lett, akkor Sergio Ramos még a dömper és a homokozó között vívódott, hogy melyik legyen a jele az óvodában..."
Hát ez kész volt 😄DD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Lecseréltek egy játékost nemtom melyik meccsen:
"Úgylátszik sérülés miatt hozták le, már jegelik is a bokáját"
(a térdén volt a jég)
Másik:
Csávónak eltalálták a sípcsontját pont a térde alatt és ott is fogta a játékos.
"Ez bokasérülés lesz, a közeli képen láthatjuk is hogy a bokáját fogja"
De ezen kívül volt még vagy 3 eset.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century