1885
-
#924 ns -
#923 Gondolom én is... De hol? -
#922 Ezmiez?Gondolom lédererről kellet szavazni... -
#921 Lehalkítom a tévét
85% [ 254 ]
Egész profi
4% [ 12 ]
Nagyon bitang minden
10% [ 31 ]
Összes szavazat : 297 -
#920 Varga Ákos meg kicsit hasonlí Lédererre.
pl.:xy átpasszolja dfsdf-nek úúúúúúúúúúúú
vagy:dfsdf beadja gfdfg-nek lőőőőőőőőőőőőőőő
csak nem ordibál -
#919 Nem tudom, de engem idegesít a hangja. Meg a játékosok nevét sem tudja soxor helyesen kiejteni. Nem csípom. Viszont Ifj. Knézyt bírom. -
#918 mér? -
#917 Én is őt bírom leginkább. -
#916 Én nem csípom... -
#915 Kovács Géza László is közvetíthette volna a VB-t.sztem jó lett volna -
#914 erre voltam kíváncsi gyakorlatilag (én nem láttam őt élőben sajnos). köszönöm -
#913 ha argentín,akkor kanigha,bár lehet h vannak olasz felmenői,régen is kaniddzsának ejtették -
#912 Argentín válogatott volt, de nemtom hol született, az olasz kiejtést tudnám én is, azért kösz. -
#911 Milyen nemzetiségu a srác? Ha olasz, akkor valószínuleg kaniddzsa. -
#910 sportklubon Liverpool TV nemtom ki közvetítette (nem Hethéssy): Megpattant a labda, oszt bedobás lett.
+ a hangsúlyozás: GERRARD LÖvi el a labdÁT.
kb. így tudnám szemléltetni.
Egy kérdés: Caniggia nevét hogy ejtik (sztem kaniddzsa, de Eurosporton kanigha-t mondtak). Kösz előre is. -
#909 amúgy én is átkapcsoltam a sport 2-re,de az sztem horváth feri volt(a hangjuk nagyon hasonlít,de a hanglejtése elárulta,h horvát feri közvetíti) -
#908 az.de sztem ő jó kommentátor -
#907 Fülöp László -
#906 de nincs ám
-
#905 Szvsz nincs olyan kommentátor, aki az RTL-nél és a Sport TV-nél is dolgozik. -
#904 *norvég -
#903 ma néztem a VB összefoglalót,és Nagy László szt Németország VBselejtezőt is játszott:D,aztán átnyomtam a Sport2re pont MUTV volt és bár nem tom a nevét a riporternek,szokott az RTL-n is kommentálni vmien László,na szal ő szte Sörensen morvég kapus -
lord nihilus #902 LOL -
#901 Így van, igazad van!!! -
#900 juan nem spanyol,akkor huannak kéne ejteniu,ő brazil,az pedig portugál nyelvterület.portugáléknál a j-t zs-nek kell ejteni.lucio pedig nem olasz h lúcsió legyen -
#899 jááá wazze:Oda rúgta, ahol ő szokott lenni. Most is odarúgta, de most ott nem volt senki, mert ő ott volt, ahonnan rúgta (Hajdú B. István - Franciaország-Hollandia) -
fradista91 #898 Tapló.hu: "Gyepes az összefejelés után lentmaradt a gyepen." alias Léderer Ákos, FTC - Vasas -
petko000 #897 ha Világi Petike a kommentátor akkor pedig rögvest átkapcsolok a német csatornára! azt a nyálképű tehetségtelen majmot nem bírom elviselni!
Urbán Flórián: no comment. -
petko000 #896 engem hihhetetlenül idegesítenek a kommentátorok..
punnyadtak, és érdektelenek, nincs bennük semmi temperamentum..
ami még ennél is idegesítőbb, hogy nem képesek a játékosok neveit jól ejteni!! Juan nem zsuán, hanem Huán! Lucio nem lúszió, hanem Lúcsió!
nevetségesnek tartom, hogy egy kommentátor nem képes legalább ilyen szinten felkészülni..... ez lenne a minimum! -
#895 'A legrövidebb könyvek' listára fel kéne venni:
Léderer Ákos: játékosok, akik nevét helyesen mondtam ki
Léderer Ákos: focimeccs-kommentálás professzionálisan
-
fradista91 #894 -
#893 :DDDD -
#892 -
#891 Vamos, vamos, Szerdzsó Rámosz!
Fiktív közvetítés a világbajnokságról.
Ma, 10:20, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 10:45
Szép jó estét kívánok a kedves nézőknek, ma este újabb hihetetlenül izgalmas, vérre menő, igazi futballdrámát rendeznek a németországi világbajnokságon, de ha nem, Önök otthon a képernyők előtt biztosan így fogják érezni.
Itt a helyszínen már mindenki készen áll, az operatőr kollégák, a televíziós kollégák, a riporter kollégák, a fotós kollégák, az újságíró kollégák, és én is. Egy pillanat, kedves nézőink, mellettem a francia riporter kolléga szeretne valamit, ja igen, hogy ne kiabáljak, még el sem kezdődött a mérkőzés, de hiszen itt olyan hihetetlenül hátborzongató a hangulat kedves nézőink, hogy az egész egyszerűen elmondhatatlan, leírhatatlan, elkiabálhatatlan, de tényleg...
És igen! Ha jól látom, elkezdődött a mérkőzés, Raúl gurította oda a labdát Villának. Micsoda játék! És újabb szenzációs jelenetek! Zidane elől mentettek az utolsó pillanatban a spanyol védők! Szerdzsó Rámosz! Hihetetlen! Igen? Elnézést, egy pillanat, most a spanyol riporter kolléga szeretne valamit... Hogy Szerdzsó Rámosz nem portugál, de még csak nem is olasz? Hogy? Szerhio? Biztos? Köszönöm... Huh, még szerencse hogy Fán Perci nincs a pályán...
E hatalmas helyzet után szakkommentátorunkhoz fordulok, világítsa meg előttünk ezt az elképesztő taktikai harcot!
Igen, Zidane elől mentettek az utolsó pillanatban a spanyol védők...
Köszönjük, a félidő végeredménye tehát 1-1, most beveszek egy Stre***psilst, és tizenöt perc múlva az elemzések után innen folytatjuk, stúdió.
...
A szünetben játsszunk, kedves nézőink, a kérdés, hol rendezik az idei németországi labdarúgó világbajnokságot? A: Németország B:Magyarország
...
A második félidőben is óriási a küzdelem a pályán, a franciáknál még a csatárok is hátrajönnek védekezni, most éppen Vieri szerelte a spanyol védőt, Fernando Hierrót.
Igen, ahogyan az mindenki számára látható, az olasz csatár hátrajött, és szerelte a spanyol hátvédet. Ez egy nagyon érdekes taktikai húzás, mert a spanyol védő természetesen nem számít arra, hogy a franciák elleni meccsen egy olasz csatár fogja őt szerelni...
Közben kapom az információt a spanyol kollégától, hogy a csereként beállt Zsoakin sem portugál, így a jövőben őt Hoakinnak fogom hívni, de nem mindig.
És hihetetlen dráma a végére, Shakespeare sem írhatna jobbat, az olasz csatár fejesével megszerzik a vezetést a franciák! Vajon most mit mondhat magában a rasszista spanyol szövetségi kapitány? Sőt, a spanyolok romokban, újabb gól, ezúttal Zidane, aki a világbajnokság után lemondja, amit egyszer már lemondott!
Igen, ahogy azt a kedves nézők is láthatták, Zidane előbb kicselezte a védőt, majd jobbal a kapuba bombázott...
A spanyolok tehát mehetnek haza, én egyelőre maradok, megköszönöm szakkommentátorunknak a szakértő hozzászólásokat, kollégáim nevében is búcsúzom, Szerdzsó Rámosz legyen Önökkel!
-
#890 jeee,most nézem,megint van taplo.hu -.- -
#889 fú de utálom,nem véletlenül van róla annyi gyűjtemény
régen még a taplo.hu-n volt vagy 20-30 ilyen palikos mp3
-
fradista91 #888 Így van! Palik elhallgat, aztán fel"visít" hogy jaj micsoda rajt volt, hoppácska Alonsocska mit csinált, meg jaj de ravasz volt... -
#887 ya,ő mindig csak másodhegedűs,mindig cáfolja gyulát,mindig paliké az utolsó szó,szóval...
nameg amikor a "gyulám" közvetít,akkor legalább nem kell a rajtnál levenni a hangerőt... -
#886 Renszeresen félrebeszél. Elnézi a helyezéseket, az autókat stb... -
#885 Csak annyi hogy hagyja magát szivatni...én tuti beszólnék a Paliknak, hogy mire olyan nagy az arca