1885
  • jbal
    ns
  • zaki
    Gondolom én is... De hol?
  • ProGabe #922
    Ezmiez?Gondolom lédererről kellet szavazni...
  • jbal
    Lehalkítom a tévét
    85% [ 254 ]
    Egész profi
    4% [ 12 ]
    Nagyon bitang minden
    10% [ 31 ]

Összes szavazat : 297
  • jbal
    Varga Ákos meg kicsit hasonlí Lédererre.
    pl.:xy átpasszolja dfsdf-nek úúúúúúúúúúúú
    vagy:dfsdf beadja gfdfg-nek lőőőőőőőőőőőőőőő
    csak nem ordibál
  • zaki
    Nem tudom, de engem idegesít a hangja. Meg a játékosok nevét sem tudja soxor helyesen kiejteni. Nem csípom. Viszont Ifj. Knézyt bírom.
  • jbal
    mér?
  • Taranov
    Én is őt bírom leginkább.
  • zaki
    Én nem csípom...
  • jbal
    Kovács Géza László is közvetíthette volna a VB-t.sztem jó lett volna
  • Zsolti9014
    erre voltam kíváncsi gyakorlatilag (én nem láttam őt élőben sajnos). köszönöm
  • hunbasser
    ha argentín,akkor kanigha,bár lehet h vannak olasz felmenői,régen is kaniddzsának ejtették
  • Zsolti9014
    Argentín válogatott volt, de nemtom hol született, az olasz kiejtést tudnám én is, azért kösz.
  • Taranov
    Milyen nemzetiségu a srác? Ha olasz, akkor valószínuleg kaniddzsa.
  • Zsolti9014
    sportklubon Liverpool TV nemtom ki közvetítette (nem Hethéssy): Megpattant a labda, oszt bedobás lett.
    + a hangsúlyozás: GERRARD LÖvi el a labdÁT.
    kb. így tudnám szemléltetni.

Egy kérdés: Caniggia nevét hogy ejtik (sztem kaniddzsa, de Eurosporton kanigha-t mondtak). Kösz előre is.
  • hunbasser
    amúgy én is átkapcsoltam a sport 2-re,de az sztem horváth feri volt(a hangjuk nagyon hasonlít,de a hanglejtése elárulta,h horvát feri közvetíti)
  • hunbasser
    az.de sztem ő jó kommentátor
  • jbal
    Fülöp László
  • The FlashBack
    de nincs ám
  • szanics
    Szvsz nincs olyan kommentátor, aki az RTL-nél és a Sport TV-nél is dolgozik.
  • Scania Dáci
    *norvég
  • Scania Dáci
    ma néztem a VB összefoglalót,és Nagy László szt Németország VBselejtezőt is játszott:D,aztán átnyomtam a Sport2re pont MUTV volt és bár nem tom a nevét a riporternek,szokott az RTL-n is kommentálni vmien László,na szal ő szte Sörensen morvég kapus
  • lord nihilus
    LOL
  • Zsolti9014
    Így van, igazad van!!!
  • hunbasser
    juan nem spanyol,akkor huannak kéne ejteniu,ő brazil,az pedig portugál nyelvterület.portugáléknál a j-t zs-nek kell ejteni.lucio pedig nem olasz h lúcsió legyen
  • Scania Dáci
    jááá wazze:Oda rúgta, ahol ő szokott lenni. Most is odarúgta, de most ott nem volt senki, mert ő ott volt, ahonnan rúgta (Hajdú B. István - Franciaország-Hollandia)
  • fradista91
    Tapló.hu: "Gyepes az összefejelés után lentmaradt a gyepen." alias Léderer Ákos, FTC - Vasas
  • petko000
    ha Világi Petike a kommentátor akkor pedig rögvest átkapcsolok a német csatornára! azt a nyálképű tehetségtelen majmot nem bírom elviselni!
    Urbán Flórián: no comment.
  • petko000
    engem hihhetetlenül idegesítenek a kommentátorok..
    punnyadtak, és érdektelenek, nincs bennük semmi temperamentum..
    ami még ennél is idegesítőbb, hogy nem képesek a játékosok neveit jól ejteni!! Juan nem zsuán, hanem Huán! Lucio nem lúszió, hanem Lúcsió!
    nevetségesnek tartom, hogy egy kommentátor nem képes legalább ilyen szinten felkészülni..... ez lenne a minimum!
  • B0B0
    'A legrövidebb könyvek' listára fel kéne venni:

Léderer Ákos: játékosok, akik nevét helyesen mondtam ki
    Léderer Ákos: focimeccs-kommentálás professzionálisan

• fradista91
  • B0B0
    :DDDD
  • hunbasser
  • jbal
    Vamos, vamos, Szerdzsó Rámosz!

Fiktív közvetítés a világbajnokságról.

Ma, 10:20, Forrás: SportFórum.hu
    , módosítva: Ma, 10:45

Szép jó estét kívánok a kedves nézőknek, ma este újabb hihetetlenül izgalmas, vérre menő, igazi futballdrámát rendeznek a németországi világbajnokságon, de ha nem, Önök otthon a képernyők előtt biztosan így fogják érezni.

Itt a helyszínen már mindenki készen áll, az operatőr kollégák, a televíziós kollégák, a riporter kollégák, a fotós kollégák, az újságíró kollégák, és én is. Egy pillanat, kedves nézőink, mellettem a francia riporter kolléga szeretne valamit, ja igen, hogy ne kiabáljak, még el sem kezdődött a mérkőzés, de hiszen itt olyan hihetetlenül hátborzongató a hangulat kedves nézőink, hogy az egész egyszerűen elmondhatatlan, leírhatatlan, elkiabálhatatlan, de tényleg...

És igen! Ha jól látom, elkezdődött a mérkőzés, Raúl gurította oda a labdát Villának. Micsoda játék! És újabb szenzációs jelenetek! Zidane elől mentettek az utolsó pillanatban a spanyol védők! Szerdzsó Rámosz! Hihetetlen! Igen? Elnézést, egy pillanat, most a spanyol riporter kolléga szeretne valamit... Hogy Szerdzsó Rámosz nem portugál, de még csak nem is olasz? Hogy? Szerhio? Biztos? Köszönöm... Huh, még szerencse hogy Fán Perci nincs a pályán...

E hatalmas helyzet után szakkommentátorunkhoz fordulok, világítsa meg előttünk ezt az elképesztő taktikai harcot!

Igen, Zidane elől mentettek az utolsó pillanatban a spanyol védők...

Köszönjük, a félidő végeredménye tehát 1-1, most beveszek egy Stre***psilst, és tizenöt perc múlva az elemzések után innen folytatjuk, stúdió.
    ...
    A szünetben játsszunk, kedves nézőink, a kérdés, hol rendezik az idei németországi labdarúgó világbajnokságot? A: Németország B:Magyarország
    ...
    A második félidőben is óriási a küzdelem a pályán, a franciáknál még a csatárok is hátrajönnek védekezni, most éppen Vieri szerelte a spanyol védőt, Fernando Hierrót.

Igen, ahogyan az mindenki számára látható, az olasz csatár hátrajött, és szerelte a spanyol hátvédet. Ez egy nagyon érdekes taktikai húzás, mert a spanyol védő természetesen nem számít arra, hogy a franciák elleni meccsen egy olasz csatár fogja őt szerelni...

Közben kapom az információt a spanyol kollégától, hogy a csereként beállt Zsoakin sem portugál, így a jövőben őt Hoakinnak fogom hívni, de nem mindig.

És hihetetlen dráma a végére, Shakespeare sem írhatna jobbat, az olasz csatár fejesével megszerzik a vezetést a franciák! Vajon most mit mondhat magában a rasszista spanyol szövetségi kapitány? Sőt, a spanyolok romokban, újabb gól, ezúttal Zidane, aki a világbajnokság után lemondja, amit egyszer már lemondott!

Igen, ahogy azt a kedves nézők is láthatták, Zidane előbb kicselezte a védőt, majd jobbal a kapuba bombázott...

A spanyolok tehát mehetnek haza, én egyelőre maradok, megköszönöm szakkommentátorunknak a szakértő hozzászólásokat, kollégáim nevében is búcsúzom, Szerdzsó Rámosz legyen Önökkel!
  • hunbasser
    jeee,most nézem,megint van taplo.hu -.-
  • hunbasser
    fú de utálom,nem véletlenül van róla annyi gyűjtemény
    régen még a taplo.hu-n volt vagy 20-30 ilyen palikos mp3
  • fradista91
    Így van! Palik elhallgat, aztán fel"visít" hogy jaj micsoda rajt volt, hoppácska Alonsocska mit csinált, meg jaj de ravasz volt...
  • hunbasser
    ya,ő mindig csak másodhegedűs,mindig cáfolja gyulát,mindig paliké az utolsó szó,szóval...
    nameg amikor a "gyulám" közvetít,akkor legalább nem kell a rajtnál levenni a hangerőt...
  • B0B0
    Renszeresen félrebeszél. Elnézi a helyezéseket, az autókat stb...
  • justin
    Csak annyi hogy hagyja magát szivatni...én tuti beszólnék a Paliknak, hogy mire olyan nagy az arca