1885
-
#964 persze.azért egy olyan otszágban megrendezni ahol nem kell felújítani ott tényleg van értelme -
#963 igen,de ha elkezdünk számolni,h mennyibe kerül egy eb megrendezése...ehh :S
hát az oké,h az uefa is adna bele pénzt,de akkor is sok lenne,már ígyis a magyar gazdaság szinte a 0-án van,akkor még jönne az eb,sztem a jegyek és az szponzorok árából nem jönne vissza,szal ezzel csak vesztenénk,a szép új stadionok meg ott állnának 2-3000 nézővel,ez igen,és ez lenne minden stadionnal az eb után sajnos.
max koncertekre lenne jó. -
#962 úgy legyen -
Redvin #961 Szerintem mindenki meccsre akar jarni, csak eppen midneki jo meccsre, amit az eb biztositani fog, a magyar bajnoksag meg nem. Persze ettol meg abban igaza van hunbassernek hogy a stadionok az eb utan kihasznalatlanok lesznek, de legalabb lesz par normalis stadionunk. Azt azert nem hiszem hogy belerokka a gazdasag az eb-be eddig minden orszagnak fejlodest jelentett egy ilyen sport esemeny megrendezese. -
#960 azt várják az EB-től,hogy egy csapásra megváltozik minden,és varázsütésre mindenki meccsre akar járni.én úgy érzem,ha ezt az EB-t mi megrendezzük akkor gazdaságilag belerokkanunk -
#959 igen,de sajnos magyarországon kevés a SZURKOLÓ.azt egy percig sem vitatom h te az vagy,hisz nagyon hűséges vagy a csapatodhoz.
mo-n a divatcsapat a ferencváros.minden kis 6-7 éves kölyök a fradinak drukkol,utána meg majd benől a fejük lágya.
sok ember nem szurkol egyik magyar csapatnak sem,csak nézi a meccseket.
és az efféle laikusok fordulnak el a magyar futballtól - joggal.
ha megnézed a stadionokat,akkor örökrangadón látsz 3-4000 embert,ami nagy kevés,ahhoz képest,h régen meg dugig voltak a stadionjaink,és míg külföldön bővíteni kell a stadionokat,itt magyarhonban szűkítjük a stadionokat,mert a húszezres stadion is túl nagy.
kérdem én:miért akarunk mi eb-t rendezni,hm?
megépítenénk vagy 6 db 30-40ezres stadiont,a többit meg kibővítenénk 30-40 ezresre.de kérdem én:van erre az államnak egyáltalán pénze?és amúgy is mit kezdenénk ezekkel a nagy stadionokkal az eb után? azért kell,mert lesznek benne majd megint 2-3ezren? -
#958 hát igen ez szar ügy,nálunk is majdnem ledózerolták az egészet,hogy gyógyfürdőt építsenek az ideszokott vén kelet-németeknek -
Redvin #957 Hat nalunk meg megszuntettek az egesz csapatot, nincs egy normalis sport letesitmeny, ahol egy nb2-s meccset le lehetne jatszani, igy eleg nehez szurkolni. -
#956 Siófok -
#955 Vasas? -
#954 figyelj,az én kedvenc csapatam kétszer szűnt meg és alakult újjá,a város nem hajlandó pénzt adni nekik mégha a bajnoki aranyra voltak esélyesek akkor sem.több másodosztályú meccseiken voltam kint sajnos mint elsőosztályún.nem fordultam el tőlük mert szeretem őket és a magunkénak tudjuk érezni -
#953 ya,ez igaz,csak ott a hiba,h egyre kevesebben kezdenek magyar klubot szeretni.
és erről viszont a magyar foci tehet. -
#952 aki igazán szeret egy Magyar klubot,annak sokszor sokkal izgalmasabb egy Magyar bajnoki -
#951 talán még lett volna esély,ezt az esély lothar matthausnak hívták,ő ösztönző hatású volt.
mert ugye:lothar matthaussal SOKKAL jobb volt a válogatottunk,még a svédek is megizzadtak ellenünk TÉTMECCSEN.(azért hangsúlyozom ki,mert sörmeccsen már mi is x-eltünk az olaszokkal,sőt a németeket is megvertük 0-2-re,persze az is mathaussal)
ugye a legtöbb válogatott játékosunk külföldön játszik,persze itthon is vannak "csiszolatlan gyémántok",és amikor matthaus volt a szöv.kap.akkor nagyobb érdem volt bekerülni a válogatottba,most meg már sztem úgy vannak vele sokan,h minek erőltessék magukat,nem akarnak ők válogatottak lenni,hisz az időkiesés neki,nem tud annyit pihenni,úgyis szarrá ver minket fél európa,akkor meg minek?
szóval ott van a hangsúly az egészen,h dicsőség legyen megint a válogatottban játszani,nem is kell sokat visszamenni,kb 20 évet,akkor még dicsőség volt válogatottnak lenni. -
#950 Czollner Gyula beszólása tegnap:
"Nem véletlenül mutatják Rosberget, őrületesen hajtja a kocsit."
Egy perc múlva kiderült, hogy fél másodperccel lassabb köröket megy mint 5 körrel előtte. -
#949 ja.mindenki jön azzal h 54-be milyen jók voltunk de a múltból nem lehet megélni -
#948 Naja...Borsodi Liga....Spanyol 4. osztaly szint.
Mi lett a magyar focibol...
Nemtudom ki hogy van vele, de szerintem a magyar focinak igy nincs ertelme.
Nezo mar szinte meccsre nem jar. a jatekosokon rohognek, az edzokre legyintenek, szponzorok sincsenek mar lassan es meg lehetne folytatni.
2 mondas ami eszembe jut:
1. Ami nem megy, nem kell eroltetni.
2. Szarbol nem lehet varat epiteni.
Par eve remenykedtem hogy talan lesz jobb magyar foci, de mar latom hogy en nem elem meg hogy lassak jo magyar csapatokat es valogatottat pedig 20 eves vagyok. -
#947 megártott nekik a sok BL:D(Borsodi Liga),meg válogatott meccs -
#946 Egyet ne felejtsetek el, Knezy Jeno csak 1 volt.
Ezek a kommentatorok kozel nem utik meg azt a szintet mar sajnos. Ez vonatkozik a Sport1-2 kommentatorokra is.
Olyanok ezek a kommentatorok mint a magyar valogatott...-> -
#945 JEEEEEE -
#944 Akkor jöjjön egy jó hír:a pletykák ellenére biztos(najó csak 99%,tvr-hétben vagy mi a rákban volt) hogy Hajdu B. fogja közvetíteni a döntőt!!!!44 -
fradista91 #943 Igazad van, túl sokat foglalkozunk vele/velük... De hát mégis csak őt/őket kell hallgatnunk a TV előtt űlve... :P
"de ennyi hibája nincs" nem vagyok én ebben olyan biztos
[gonoszkodik]
Egyetértek Zsolti9014-el, attól hogy most kicsit elhallgattunk, még nem lettek jobbak, csak már kezdjük megszokni :S (sajnos) -
#942 sztem már abban is a hibát keresitek, ami nem is hiba, csak hogy Léderert lehessen fikázni. :| tény, hogy egy pöcsbéna, de ennyi hibája nincs. -
#941 De már nem basztatjuk őket annyit, ez nem azt jelenti h jobbak, hanem hogy hozzászoktunk. -
Girondins #940 Azt sem tudja, hogy mi az hogy Inter!! talán valami nemzetközi fuvarozási cég??? -
#939 sztem ő ezt nem tudta.azért mondta h Palermoi mert nem is hallotta h az Interbe igazol:D -
#938 akkor nem szóltam -
#937 okos volt, mivel Olaszországban ma kezdődik az átigazolási időszak, azaz tegnap még Palermói játékos volt Grosso -
#936 ákoskánk tegnap azt mondta h 4 palermoi van már a pályán(zaccardo bejövetele után).sztem csak 3.
grosso már az inter játékosa... -
#935 mér mondja mindig h magyar kommentárral? -
#934 :DDDDDDDDDDDDDD -
#933 kokó: zámbrotti :D -
#932 Elélvez a tangájába... :c -
Redvin #931 Mar a Himnusz elott kiabal, mi lesz a golhelyzet lesz? -
fradista91 #930 Nemhiszem :D -
#929 újdonság?:D -
#928 Idióta léderer, már megy a humnisz, ez meg pofázik még... Annyira felidegesített... -
#927 bocs,kihagytam egy i-t.tehát kanighia.bár nem nagyon láttam még spanyolban olyat,h 2 db g egymás mellett... -
#926 Ez a Léderer gyerek nem az SZDSZ-es Léderer András rokona? -
#925 Már nem.