Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan szexi 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
😄DD
vb.sportklub.tv
Ramadamammy rapidrandi
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
a,Gyõzike
b,Világi-Léderer
c,Gyõzike
d,TV maci
e,Norbi
Ramadamammy rapidrandi
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
tegnap horvát mecsen mikor azt hitte kiállították a játékost:most olyan szögben mutatják mintha még a pályán lenne😄😄😄,az mekkora volt!!
ez a Mágus is.. egyfolytában azt dúdolja hogy álmosan játszanak a spanyolok, de úgy beszél mint aki mingyárt elalszik... hiteles 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Hajrá Magyarország!

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Albejda,Kanizáresz,Inyieszta,Francseszk Fabregas.ya és szerinte Joaquín a Sevillában játszik
ReaL MaDRid x siempre
a másik meg az volt,h gondoltam h szarul kapják a vételt,de az sem,mert midnen ilyen szar náluk,ráadásul az rtl klubon ugye szokták nyomni az összefoglalókat,és amiket a sport klubon láttunk szar minõségben,az összefoglalóban az rtl-en már szép.
ReaL MaDRid x siempre
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
amúgy a sport klub elég xar,a képminõség mint a 80-as években,és ráadásul a ghána-usa meccs végén sem láthattuk,mivel vmi faszságot csináltak,és pont a vb alatt... ez azért már eléggé GÁZ
ReaL MaDRid x siempre
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
jajj,asszem tegnap,azt hittem már,h nincs is ott a mágus,kezdtem örülni,h kibaxták,vagy vmi,erre megszólal :@@
ReaL MaDRid x siempre
"Nem fogta pártfogolva a társát..."
"Pingó Pimpong"
Másra már nem emlékszem pedig volt még
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
nálam Õ a legjobb: Kaplár-Fehér József

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!