Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
Világi😛latini 82-ben és 86-bannagy egyéniség volt.84-ben nyert is egy EB-t

fernando torres
aha jól, pont most akartam bírni.

Taranov
Hozzáteszem, hogy most viszont Léderer a legrosszabb, Világiban azt szeretem, ahogy ordítja, hogy Baro¹, Baro¹, Baro¹!

Olyan szexi 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én is Faragót, Kovács Géza Lászlót és némelyik Sport1-es kommentátort bírom. De Lédererrõl a Borsodi Liga meccsein nem volt ilyen rossz véleményem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pigo
Ciccolina

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Scania Dáci
igaz,de a 4 közül õ ér a legtöbbet,sztem Faragó most a legjobb,de Knézyt nem veri senki😞

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Serpa
"Hány dákót szopott le az az inkompetens Világi hogy egyáltalán berakták kommentátornak és hányat ma hogy mindkét meccset õ közvetíti, ..."

😄DD

vb.sportklub.tv

szoltan
Jól hallottam h Kokó Szenderzont mondott Senderos helyett?<#idiota>

Hala Madrid!

Taranov
Én tõle sem vagyok odáig meg vissza. Elég sok marhaságot beszél. Nem hibákra gondolok feltétlenül, inkább lényegtelen és érdektelen infókra. A maszkeránó meg nála is beugrik, ahogy írták itt páran.

jbal
Henryt h ejti má

fernando torres
villat úgfy kell ejteni hogy víjja

Serpa
Terry Black
😄D

BTV és Cool tv üdvöskéi...ekkora választék...még esetleg Kiszel Tündi

Ramadamammy rapidrandi

jbal
Majka

5w0rdf15h
Anettka <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ki közvetetise a döntõt?
a,Gyõzike
b,Világi-Léderer
c,Gyõzike
d,TV maci
e,Norbi

Ramadamammy rapidrandi

Serpa
viiija!!
😊))

Matthew Prosac
innnnyeszta, aragóóónyesz. wáááááááááá! megõrülök

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fernando torres
: SDDDSADASDASDASADSASD

Zsolti9014
mindenki hibázik néha (kivéve léderer meg világi, mert náluk ilyen az alap).

Hajrá Magyarország!

bigfoot
jah sztem is!
tegnap horvát mecsen mikor azt hitte kiállították a játékost:most olyan szögben mutatják mintha még a pályán lenne😄😄😄,az mekkora volt!!

Matthew Prosac
volt egy elég durva a vége felé, én azt várom... de azért másoljátok be ha mondja , mert lehet közben lemegyek eddzeni.
ez a Mágus is.. egyfolytában azt dúdolja hogy álmosan játszanak a spanyolok, de úgy beszél mint aki mingyárt elalszik... hiteles 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fernando torres
néztem. de 1 idõ után hang nélkül

Serpa
ép most mondta.

"vaLószinûleg"

Matthew Prosac
Világinak valami beszédhibája van? Nem figyeltétek hogy párszor hosszan mondja az L-betût? Olyan szavakban amilyenekben nem kéne. Már elfelejtettem milyen szavaknál csinálta, de 2x is csak néztem.. Aki nézte a Spanyol meccset és õ is észrevette segítsen már nekem

Serpa
Hethéssy elég jól csinálja az ipart.
többet kéne miki elé engedni.

Zsolti9014
Ja, lenne egy kérdésem: Fabregas nevét helyesen franszeszknek ejtik? (te tanulsz spanyolt, segíts)

Hajrá Magyarország!

Scania Dáci
csá all,sztem Hajdú B ér vmit a vb kommentátorokból a többi ultra csicska

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Zsolti9014
biztos arra gondolt, hogy a Betis sevillai csapat...

Hajrá Magyarország!

hunbasser
most meg h aragonyesz

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
világi megint alkot,eddig ezeket szúrtam ki:
Albejda,Kanizáresz,Inyieszta,Francseszk Fabregas.ya és szerinte Joaquín a Sevillában játszik

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
meg mindig mondja h "egyébként"

ReaL MaDRid x siempre

fernando torres
áhh világitól már lassan a falra mászok,kit érdekel a szaudi trónörökös...

Taranov
Verebes ma is nagyon kész 😄

hunbasser
én is elõször azt hittem,h a emktv szaraxik,de nem,mert mindenkinek ilyen.
a másik meg az volt,h gondoltam h szarul kapják a vételt,de az sem,mert midnen ilyen szar náluk,ráadásul az rtl klubon ugye szokták nyomni az összefoglalókat,és amiket a sport klubon láttunk szar minõségben,az összefoglalóban az rtl-en már szép.

ReaL MaDRid x siempre

Joey_The_Man
Amúgy én is észrevette, hogy rossz a minõsége, de azt hittem a mûhód miatt...

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

hunbasser
sztem ugyanannyit kommentált,mint a többi,csak õ a sport klubbon,és lehet,h azt nem nézted sokat.vagy mégsem volt kommentált olyan sokat? 😄
amúgy a sport klub elég xar,a képminõség mint a 80-as években,és ráadásul a ghána-usa meccs végén sem láthattuk,mivel vmi faszságot csináltak,és pont a vb alatt... ez azért már eléggé GÁZ

ReaL MaDRid x siempre

jbal
most mi van?3-an utaznak?akkor sztem Léderert itthonhagyhatják nála még Világi is Jobb

DJ Bee18
Hetéssy miért csak egy-két meccsen volt kommentár?? Sokkal jobb mint ezek a faszok. És az egyik f*sz lesz az utazó kommentár... 3-ból õ az egyetlen valódi RTL-es kommentár...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hunbasser
sztem sem olyan rossz.

jajj,asszem tegnap,azt hittem már,h nincs is ott a mágus,kezdtem örülni,h kibaxták,vagy vmi,erre megszólal :@@

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Léderer tegnapi felhozatala:

"Nem fogta pártfogolva a társát..."

"Pingó Pimpong"

Másra már nem emlékszem pedig volt még

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Szerintem sem rossz. És Nagy Laci az aki ért is a focihoz egy kicsit és még beszélni is tud

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Iori
igen, ezt már én is említettem, az NCAA meccseket nyagyon jól kommentálta

I love this game!

Iori
héder azt mondta hogy amcsi<#nyes><#nyes>

I love this game!

gabber_saviola

nálam Õ a legjobb: Kaplár-Fehér József

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ProGabe
Aki TS-ben kezdi persze hogy nemm rossz(Hajdu B.,Méhes,Farago,stb.),az mtv a szar anyagi helyzete ellenére jóval igényesebb mint a mocsok retek<#gun>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Taranov
Az RTL-nél nem hallottam, az az igazság.

Bandee1987
Nem, telesportnál dolgozott 4 évig, utána került rtl-hez, aztán a sport klubhoz. De nem tûnik olyan rossznak...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Taranov
Õt honnan szalajtották? Törzsgyökeres sportklubos?

Bandee1987
Nemtom, de ez a Hetthéssy Zoltán egész tûrhetõ kommentátor...ti hogy vagytok vele?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!