Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igazából akkor lõnek nagy gólokat, ha lecsúszik a labda..."
Na hát ezen haltam ki igazán
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
¡Hala Madrid!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
¡Hala Madrid!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
¡Hala Madrid!
mexikó mióta dél-amerikai?<#idiota>#idiota>
ReaL MaDRid x siempre
Hajrá Magyarország!
egy jó kommentátornál fontos,h tudja a nevek kiejtését,fontos,h tudja,h éppen kinél van a játékszer,értsen az adott sportághoz,tudjon mondani statisztikákat is,és érdekességeket,folyamatosan,és szépen beszéljen,gazdag szókinccsel,és a szurkolóknál a leglényegesebb,h legyen pártatlan,ne személyeskedjen,és ne véleményezzen,vagy kritizáljon egy csapatot sem,persze megjegyzést azt tehet.
ya,és legyen humora egy jó kommentátornak,és lehetõleg ne aludjon és ne motyogjon
ReaL MaDRid x siempre
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Max. úgy, mint Hajdú B. ideiglenesen VB-t közvetíteni.
Sztem léderernél + világinál már most jobban tudnék közvetíteni... nem lenne nehéz.
Hajrá Magyarország!
A német már megy, tanulom az angolt, készülök a spanyolra+olaszra.
Esetleg még más nyelvek nagyon alapfokon, de ezeket min. középfokon szeretném.
Persze angol+német minél jobban. Idõm még van, 16 vagyok.
Hajrá Magyarország!
én azt javaslom neked:ne menj az rtlhez,még ha sokat is kínálnak,és legalább tanulj meg 3 idegennyelvet(mert h pl hajdú b,az sztem tud legalább 3-4 idegennyelvet,tegnap mikor a francia-togo volt,volt ez lepedõ,ráírtak vmit franciául,és épp azon gondolkoztam,h hajdú b.már rég mondta volna,h mit jelent,világi meg csak pislogott,pedig 2x is mutatták a meccsen)
de ha már kiejtésrõl beszélünk:sztem szegény ákos bátyánk még angolul sem nagyon tud(pedig ez az alap),lásd Dóning<#hehe>#hehe> (és arra is rájöttünk már,h spanyolul sem nagyon tud,akárcsak világi,aki franciául sem😊)
ReaL MaDRid x siempre
mélyen tisztel Világi "Barom" Péter mondta,én meg helyesbítettem😊
ReaL MaDRid x siempre
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hajrá Magyarország!
Joaquinnál meg úgy gondoltam, hogy Világi keveri a két sevillai klubot vagymi. Nem kötekedni akartam.
Hajrá Magyarország!
fabregas nevét pedig franszeszknek kell ejteni,ha olasz lenne,akkor lenne francseszk.
hajdú b-ben meg azt bírom,h már nem is emléxem milyen meccsen(asszem bl meccsen),elment a kép,és õ meg elkezdte nyomni a rádiósközvetítést,de nagy gyorsan,meg minden,ahogy azt kell,szal látszik,h õ ért a focihoz,meg vágja is az egészet,egy világiról meg ennyit tudnék elképzelni ilyen szituban:Most Henry,bocsánat Ribery passzolta a labdát Trezeguethez.(most kussol).Trezeguet egyébként rálõtte az imént...
ReaL MaDRid x siempre
¡Hala Madrid!
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
annyira tudtam, h valami hasonlo vébénk lesz azzal, h az rtlklubhoz kerültek a közvetítési jogok.
jaés Kokó oriási focitudásához egy szavam se lehet. de azért egy Senderos-t ne olvasson már szenderszonnak!
¡Hala Madrid!
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)