1885
-
OLASZ-francia döntő lesz!!11esekkel nyernek az Olaszok!! -
OFF
Állat meccs volt,sztem a jobb olaszok nyertek,hnap nyernek a portugálok,a döntőben meg nyerjen a jobb:),franciák a 3.ok:)
ON -
vagy épp jol ejtenék végre ki a neveket.. :D -
Zséé #1001 wááá Kokó....
Luka Tónyi :DDD -
ték! 
-
+ihlető dolog! Mi lenne ha Lédererék részegen közvetítenének? Hátha úgy mondanak vmi érdekeset is, kitudja?? -
Zséé #998 Kokóóóóóóóóóóóóó se maradjon már ki akkor :DD -
ezt plz az újonnan nyitott eb pályázatos topikba is írd le,thx! -
Na álljon meg a menet! Nem csak a fociVB közvetítései miatt nyitottam a topicot! Nézzétek meg az elejét! És "szidtam" a box és a forma1 közvetítéseket. Úgyhogy remélem élni fog a topic a VB után is! A bannerbe meg tegyetek be Palikot meg Czollnert is! (Boxot nem tudom kik szokták) -
Origo hir:
A Brazília - Franciaország meccs után Kolompár Lajos Mucsaröcsögei lakost felesége tolta haza a helyi kocsmából.
Másnap Kolompár elmondta, hogy csak úgy tudta elviselni az RTL Klub kommentátorait, hogy megivott 1.5l kisüsti pálinkát és 8 üveg köbányait.
Kolompárné kifejtette, hogy többet nem engedi el az urát a kocsmába, de azt sem engedi meg neki, hogy VB meccseket nézzen ezután.
-
fradista91 #994 Okés
;-)
-
Redvin #993 a foci szinvonala valoban a beka segge alatt van, de az erdeklodessel semmi gond nincs, eleg csak megnezni hogy mikor a brazilok itt voltak az edzesukon telt haz volt, a meccsrol es az argentinokrol nem is beszelve, viszont (mint ebbol is latszik) erdeklodes csak a szinvonalas footbalra van. Nehogy mar azt varjatok hogy ha majd 20.000+ fo megy ki a meccsekre akkor majd elkezd fejlodni a magyar foci, ez forditva mukodik, eloszor fejlodjon a szinvonal, aztan jonnek a nezok. -
Flóri LOLLER :DDDD -
megbeszéltük, nemsokára elkészítem+! -
off: erről a témáról annyit, hogy ha az uefa illetékesei megnézik a jelenlegi infrastruktúránkat, politikai és gazdasági helyzetünket illetve a legfontosabbat: a focink színvonalát és az érdeklődést, akkor a rendezés jogának ideítélése hasonló kockázatokkal járna, mintpl egy raktár kulcsát egy cigány elé dobni, hogy őrizze a benne lévő árut.
szerintem a nevető harmadik fog befutni, nem mi és nem is az olaszok...
off end.
csokoládé
-
fradista91 #989 Óóóó, hát mit képzelsz, VB után is (sajnos :( ők fognak közvetíteni, az RTL nem kegyelmez, tehát szerintem még sokáig fogjuk használni ezt a topikot :) -
összerakjam igényesebbre? bár lassan már vége a vb-nek is... (felesleges) -
fradista91 #987 :DDDD LOL -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
asdasdasdasdasdASDasdasd -
banner?
-
egyszerűen nem kell a Barcelonához hasonlítani a Siófokot,el kell fogadni,hogy ez van,akármilyen játékot pordukálnak szeretjük őket -
Nezd, az egy dolog hogy egy csapatnak szurkolsz magyarorszagon. Csakhogy az embernek allandoan eszebe jut amikor BL-t, FOci EB-t ill. VB-t nez, hogy "hu baszdmeg hol van a magyar foci ehhez kepest".
Magyar jatekosok olyanok mint akiknek meg nem volt futo es fitness edzese, 10 jatekos annyit fut osszesen mint a Barcelonaban 1 ember egy meccs alatt, passzolni nalunk nem tudnak a focistak, plane nem hosszu passzokat, kapuraloni megintcsak nem tudnak, plane nem messzirol, szabadrugasokbol 10/1 ha bemegy veletlenul...folytassan? De ezt ti is tudjatok.
Mit lehetne csinalni ezzel a magyar focival? Mit csinalnak az edzok? Neha az az erzesem hogy semmit, az nem lehet hogy 1 magyar jatekos ennyivel rosszab legyen a kulfoldi labdarugoknal, itt valami mas gond lehet...felfogas, mentalitas, edzesmunka, bajnoksag szinvonala...es meg ki tudja hogy mi.
A velemenyem az, hogy igy ennek a magyar focinak nincs ertelme, mar hogyha nemzetkozi szinten akarunk valamit is kezdeni, ez igy eselytelen sajnos.
Borzaszto nagy atalakitasok kellenek itt az alapoktol, de ezt eddig senki nem lepte meg. Miert? Ki tudja...talan penzugyi okai vannak? Szakemberhiany? Nem tudom, de elszomorito ami nalunk foci neven van az utolso 15 evben. -
fradista91 #982 OFF
Abban csak megerősíteni tudlak, sok a divatdrukker Fradi oldalon, de van nagyon sok olyan ember aki szívből szereti a Csapatot, ha 12. akkor is kijár meccsre, és végigszurkolja azt, szakadó hóban/esőben... Ezt azért még említsük meg ;-)
ON
Remélem igazat írtak abban az újságban: Hajdú B. közvetíti a döntőt :) -
Az nekik sem érte meg, de ők foglalkoztak az emberekkel is, hogy mit szeretnek. -
Redvin #980 Erdekes az Mtv-nek megerte, pedig nekik nincs ennyi penzuk, es ok minden meccset a helyszinrol kozvetittek ha jol emlexem. -
Na igen -
nem érné meg az utazási költség miatt -
Redvin #977 Lédererre nem mondanam hogy nyomott hangja van, mikor vegig kiabalja az egesz merkozest. Hajdu B. meg valoban nincs a legjobb "formaban" a bl meccsek alatt jobban kozvetitett. Mondjuk azt viszont nem ertem hogy az Rtl azert kapta meg a jogot a kozvetisre mert van penzuk, de a csoportmeccseket nem a helyszinrol kozvetitettek, holott az mtv-nek -barmennyire is szegenyek- a helyszinrol valo kozvetitesre (es par normalis kommentatorra) mindig volt penze. -
tudod mi lenne a jó?
...ha Vitrai közvetítene!!! -
bocs!
-
győzikét kihagytad -
Hajdú B. is közvetíthetne természetesen a többieket mellé értettem. -
Így van. -
Tényleg nem beszél sokat, legutóbb amikor BL-t néztem németen volt 5-8 perc csend meg ilyenek. Ezt sem szabadna, de még mindig jobb mint léderer, én Hajdú Pistát bírom, de Faragó, Matuz, meg Egri (Egry??) közvetíthetné a VB-t, meg esetleg Hethéssy. De ha a köv. EB/VB-t is az RTL kapja (márpedig nekik van rá pénz) akkor világi + léderer mellé még jön Majka, Valkó Eszter, Sebeők, Palik + a TV maci, szakkommentátornak Vackor, Piroska és a Farkas + valamelyik körzeti 4. osztályú U7-es csapat edzőjének a segítőjének az unokatestvére. -
igény az van, csak foci nincs -
Mo.-on van igény a focira. Nálunk Ózdon megye II.-es meccsen voltam kint többször, 150 körüli nézőszám. 1 évig volt NB II-es csapat, idehozták pl. Váczi Zolit, Jeneit, stb. 2500-5000(!) néző volt, több mint NBI-ben. Elfogyott a pénz megye II ismét, két év alatt feljutottunk NB III-ba, a volt kispesti Fitos irányításával, most őt küldték el, mert a játékosok tüntettek ellene, de bennmaradtunk NB III-ban. Meccsre már nem igazán járok, mert a nagy riválisnál játszok az egyik peremvárosi csapatban. De itt, Ózdon nagyon nagy igény van a jó focira. NB I-ben teltház lenne. -
ez a Hajdu Pista meg a Léderer Ákos a nyomott hangjukkal csak untatják a nézőt. Én legtöbbször a német adókat nézem, ott legalább a kommentátor normális, és nem beszéli végig a meccset, csak annyit mondd amennyit kell -
Már van (ha zóta ki nem törölték) -
gondolkozom rajta,h nyissak e egy Eb 2012-es Magyarország-Horvátország pályázat topikot...mit mondtok?:) -
Srácok! Van MLSZ és MLL topic! Ez a téma oda való!