Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
pff fifa...abban siralmas kommentátor van.mindent angol akcentussal ejt,meg sok nevet nagyon furcsán mond

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Hollandiában Küjtnek ejtik, ez tuti

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Zsolti9014
Nekem középfok van németbõl azért mertem ezt állítani.

A fifából meg nem szabad kiindulni.

Hajrá Magyarország!

jbal
sztem küjt
az y=ü.így meg meg nem ejtik h kuüjt

Taranov
Szerintem fan der várt. Arra alapozom, hogy nekem nagyon furcsának tunik a sok f, bár nem tanultam németül. Másrészt a FIFA kommentátora és egy németül tanuló haverom is fan der vártnak mondja. Ettõl függetlenül még nem 100%, mert a FIFÁ-ban is volt azért hibás kiejtés, pl. dzsilárdínó helyett gilárdínó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hunbasser
sztem is,mivel v=fau(legalábbis németben így van,ha rosszul tudom,akkor szóljatok)
márpedig hollandiában 4 hivatalos nyelv van:francia,német,olasz,retoromán
esetleg vki tudja kuyt helyes kiejtését?<#zavart1>

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Nemtom, miért hogy mondják és mi a véleményed? Sztem fan der fárt a helyes kiejtés, de csak sztem.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ha megtudsz még vmit nekem is szólj! Köszi

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Léderer a meccs vége felé: "MÁR én is össze-vissza beszélek."

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

B0B0
"Robban...Robben a kapu elõtt...robbanásra készen" LOÁÁÁL

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Egyet kihagytál! A meccs elején még kújt volt 😊

Matthew Prosac
amúgy a Léderer féle ordítozásról annyit hogy engem már nem zavar, ha arra gondolok milyen lenne egy Kovács Kálmán féle élõhalott-közvetítés - végig, egy hangsúllyal. altatónak megtenné.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
kommunikáció, kommunikáció és médiatudomány szakok, pl Budapesti Kommunikációs Fõiskola, de van még Corvinuson, Pécsen, stb stb, elég kevés embert vesznek fel viszont.
ha jóltudom akkor magyar, töri és idegennyelvek alapos ismerete a lényeg.
ahogy megfigyeltem a kommentátorok általában rádiózással kezdik, aztán a tehetségesebbeket felkarolja az m(tv)1, ahonnan pénzügyi okokból általában továbbálnak. jelenleg a sportkommentátorok szakmai csúcsa a sport-csatorna szerintem. gyakorlatilag naponta közvetítenek. ennyit tudok hozzászólni a témához most, bár igazából még nem tájékozódtam e téren, annak ellenére h érdekel ez a pálya.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

BADE
világinak biztos nincs képesítése,lédererben sem vagyok biztos

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Scania Dáci
biztos azé ordít h vagánykodjon a mellette ülõ külföldi "kollegáknak"😄,amugy van itt vki aki a sportkommentátori álláson gondolkodik?ha igen mondja már meg mien suliba kell jelentkezni és a magyaron kivul mi számít még érettségikor nagyon.thx

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

zaki
😄DDD

fernando torres
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

modellmaker
Megvan a frankó! 😄 Az RTL Klubbot fordított pszihológiával csõbehúzzuk és máris jó kommentátorok lesznek! Azt kell nekik mondani hogy milyen faszák a kommentátoraik. 😄 Ettõl elbízzák magukat, és hogy ne legyen olyan jó a népnek lecserélik õket. <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Serpa
Kujt nevének kiejtését ma 4 féleképpen hallottam

küjt
küjti
hüjt
gyüjt

😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

jAsOn VoOrHeEs
" A hollandoknak van még egy idejük " <#banplz>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Taranov
Kovács Kálmán miért beszél ennyit? Neki számolnia kéne, nem? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jbal
én most elkezdek számolni kedves nézõk:ððððð

zaki

<#smile>

fernando torres
uhh az mekkora lenne..léderer magába beszélne ebbe biztos vaok

jbal
áááá
sztem Hajdú B.

fernando torres
nem hallgatok zenét csak nézem de jó ötletet adtál (Y)

ProGabe
Mi ez a kalpemelgetés Hédertõl
És tényleg a léderer fogja közvetíteni a döntõt???

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
de a foci hangját szeretném hallani, csak a kommentátort nem. kár h nem lehet külön kikapcsolni a hangját
jbal
milyen zenéket raksz be?😄

fernando torres
kövesd a példám

Rage47
qrvára idegesit Léderer!! Mi a fenét ordibál mint egy örült??? lassan már percenként ordit, minden xarra
fernando torres
nálam NO HANG...nem tudlak megerõsíteni

Taranov
Az ismerettségi körben megszavaztuk, hogy a Van der Vaart nevet is rosszul ejti Léderer. Mit gondoltok?

Taranov
Szerintem senki nem haragszik meg, ha még egyszer berakom, sokan még nem látták.

Kicsoda, micsoda?
Népszabadság • Jakab József • 2006. június 20.
"Ennek a klubelnök az apja, vagy övé a labda" - mondogatta apám, amikor ügyetlen futballistát látott a pályán. Vajon miként vélekedne, ha Léderer Ákost hallgatná? Nagy vonalakban alighanem úgy, ahogy a szerkesztõségbe telefonálók, leveleket írók. Ifjabb Szabó Lajos Derecskérõl egyenesen úgy gondolja, hogy ellopták tõle a futball ünnepét; szerintem a kedves olvasó kissé elragadtatta magát, hiszen riporteri ámokfutás ellen létezik spontán megoldás: le kell halkítani a készüléket. Belátom, ezt a tanácsot nehéz elfogadtatni a Vitrayn, Knézyn vagy Gyulai Istvánon szocializálódottakkal, de azért meg lehetne próbálni.

Léderer fiatalon ért a csúcsra: mostanság minimum annyiszor emlegetik, mint a legjobb játékosokat; kevésbé elismerõen, de a mai világban az emlegetés gyakorisága számít. Mentségére szóljon: világbajnoki munkálkodása csöppet sem színvonaltalanabb, mint NB I-es ténykedése - mindkettõ lehangoló -, csak mostanában kicsit többen hallgatják, és ez nem tesz jót neki. Amikor alámond, egykori vendéglõs ismerõsöm firtatására gondolok, aki azt kérdezte: mi nem jó a carbonara spagettijében? Az egész, úgy, ahogy van, mondtam volna szívem szerint, aztán mégis inkább a fokhagyma markánsabb jelenlétét javasoltam.

Fogalmam sincs, hogy Léderer melyik gimnáziumban és hányasra érettségizett, mindenesetre csókoltatom a nyelvtantanárát. (Meg azt, aki középfokú magyartudással alkalmasnak találta a riporteri munkára.) Néhány gyöngyszem: "Most már ki kell jönnie az elefáncsontpartiaknak; Olaszország és az Egyesült Államok játszanak egymással, nincs más választása az amerikaiaknak, Ronaldo és Ronaldinho passzoltak".

A riporter repertoárja idétlen megjegyzésekben is gazdag: "Összekoccintották a bokáját; Tizenhat évesen elhunyt az édesapja; Meghúzta a lábát a becsúszásnál; A legrégebb óta õ a válogatott a csapatban."

Külön bekezdést érdemel a nyitó heti slágerlista elsõ helyezettje: "Kisebb tumultuózus jelenetet láthattunk." Lássuk be, ennek ott a helye a pro primo, elõször, a délelõtti matiné és az új nóvum társaságában.

Léderer megilletõdöttség nélkül kever fehér futballistát feketével, nála a kispados is a pályán van, továbbá a lecserélt is játszik, mi több, szabadrúgást végez el; és ha úgy hozza a helyzet, lazán téveszt kapust középpályással. (A kalandvágyó, úgynevezett szakkommentátorokról ezúttal ne essen szó. Illetve, csak egy kevés. A tegnap délutáni mérkõzés riportere 1-0-nál felvetette: "Az a nagy kérdés, Togo tud-e egyenlíteni. A másik nagy kérdés meg az, tette hozzá Verebes Mágus, hogy meg tudja-e õrizni elõnyét Svájc.")

"Nem értek hozzá" - kommentált Léderer az egyik meccsen; csak azt nem tudom, a magát "feldobó" játékosra tett-e megjegyzést, vagy õszinte vallomással lepett meg bennünket. Így vagy úgy, szegény apám, ha élne, újfent találgatna...

www.nol.hu

tesó07
Ez a buzi Héder még dicséri a Léderert,ha már más nem teszi!

RMCF

Serpa
hol találom a cikket?

Taranov
Én személyszerint azt hittem Léderer eltunését tapasztalva, hogy a nol-os cikk hatására kirúgták. Világi szerintem nagyságrendekkel jobb.

Iori
de, kintrõl adják

I love this game!

hunbasser
én is úgy gondoltam(csak nem írtam le),h adja az mtv is,meg a sport tv is

ReaL MaDRid x siempre

jbal
mér akkor még most se kintrõl adják?úristen

Matthew Prosac
vállalom a posztot.

B0B0
😄

lee86
még egy ok, h Magyarország ujra királyság legyen! :o

&#161;Hala Madrid!

Serpa
Tunéziában a király közbenjárt, h a köztv is adja a mérkõzéseket.

lee86
ost=most
odaadni= kellett volna odaadni

&#161;Hala Madrid!

lee86
sport tv-vel ugynaz a problémállt volna fel, mint ost a sport klub esetén. nem mindenki fogja (köztük vagyok). mtv-nek odaadni, az ország csatornája, mindenki fogja, ráadásul párhuzamban is közvetíthették volna a meccseket. és még a kommentátor gárdájuk is joval az rtlklub szintje fölött lett volna.

&#161;Hala Madrid!

hunbasser
sztem sokkal jobban jártunk volna,ha a sport tv veszi meg a jogot,ott a kommentátorok is sokkal jobbak,ráadásul a vb idejére jöhetett volna oda hajdú b is
szakkommentátor meg ilyen nyilasi,meg ilyenek lennének,akik azért értenek is a focihoz

ReaL MaDRid x siempre

Nem ugy volt, hogy a nyolcaddõntõktõl kezdve már a helyszinrõl közvetitenek...?
Nem igaz, hogy nincs zsé elutazni Németbe . Vazze szar rtl klub. Csak azért megvették a közvetitési jogokat, hogy ne vehesse meg más!!! Õket nem is érdekli

Scania Dáci
ja emléxek én is erre,ez pont az idei BL döntõ volt

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)