Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem nincs semmi baj Czollner Gyulával!
B0B0
Bezony!
Most a FociVB miatt van szinte csak Léderer a középpontban, de én a Forma1 és box közvetítések miatt is nyitottam ezt a topicot.

Me úgye a Zoller GYUSZIKÁT is "imádjuk" ám! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

zaki
LÁL, most nézem csak a címet RLT klub kommentátorok <#vigyor3>

hunbasser
aha,utólag már énis rájöttem 😊

ReaL MaDRid x siempre

lee86
bocsi, h beleszólok, de asszem svájccal keverted össze ezt a hivatalos nyelv izét. 😉

&#161;Hala Madrid!

hunbasser
hát azért sikerült ákos bátyánknak alakítani megint.
sztem most ketten vannak kint a hajdú b-vel(+ a szakkommentátorok),sztem világi az itthonról közvetítette az elsõ nyolcaddöntõt,tehát akkor most jön hajdú b.,aztán angol-portugált sztem megint ákis közvetíti,ott is lesz majd miguelezés,remélem becsúsztat egy eusebiot is<#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ya,meg szerzsió.ááá,de utálom ezt a buzit!!!(mármint a léderert)
ya...joakin/zsoakin is a Sevillában játszik,múltkor is mondtam 😉

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Késõbb szerzsó lett

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tényleg jól játszik,szépen berúgta😄
fernando torres
Sergio Ramos nagyon jó!

Joaquin=Zsoakin,joakin
Léderer szerint Joaquin a Sevilla-ában játszik!!
És szerinte Vieri is itt van a VB-n,mivel Viera helyett ezt mondta.Nem is tudtam hogy az olasz csatárból francia védekezõ középpályás lett!!
Hát mondjuk tegnap is oda képzelte Sanderost, Platini ma már csak egy kis haladás lenne 😄

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

hunbasser
frenk riberi...ezaz Ákos,hajrá,hajrá,hajrá!!
még az is benne van,h thuramot "leplatinizi" majd...

ReaL MaDRid x siempre

fernando torres
😄DDDDD

Képzeld el mi lesz itt majd ha lesznek helyzetek... Az ordibálás a tetõfokra hág majd.

zaki
Na ez a retek léderer már most felb@szta az agyam: SZERDZSÓ Rámosz, Luiz Villa... 😄

Siralmas

Léderer helyett Kató nénit!😄

Ramadamammy rapidrandi

modellmaker
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! <#violent> az kéne még csak..

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

minél elõbb,mert övé lesz a döntõ

Ramadamammy rapidrandi

zaki
#811 😛

AnuluWork
Jaja. Ki kellene végezni. Elég gáz, szar meccs volt a svájci-ukrán, de ha nem Léderer közvetít, hanem mondjuk Hajdúbéé, akkor talán még ez a szenvedés is nézhetõ lett volna. Amikor elkezd ordítani, szívem szerint leütném. Remélem aki ismeri, de nem bírja, egyszer egy sötét sikátorban vagy a Campona melletti RTLKlub székház közelében leüti ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Zsolti9014
A Svájci Labdarúgó Szövetség hivatalos oldaláról:
Jakob Kuhns Team wird ab 17.30 Uhr im Flughafen Zürich-Kloten erwartet. Der Empfang ist öffentlich und findet im Areal 102 statt.

Hajrá Magyarország!

jbal
:ASD:ASD:ASD:ADSDS:A😄S😄😄:S:ADS😄SDS😄😄:SD😄:S

B0B0
😄DDD

Zsolti9014
Zsolti9014
Ez német oldal.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

szanics
Kühn az.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

hunbasser
léderer a meccs elején elmondta,h senderos nem játszik,ez után mindig senderosnál volt a labda 😄
tökmind1 kinél volt,az senderos volt. vagy 3-4 játékosra rámondta h senderos,egyiknél egybõl javított,h bocsánat,az nem senderos,aztán amikor barnettára mondta,akkor kb 15 perccel utána javította ki(biztos rászóltak)
de a többit nem javította érdekes módon.
tökmind1 neki,senderos egyszerre cédõ,középpályás,játszik jobboldalt,baloldalt,ákosnak mind1,fingja nincs h kinél van a labda,és sztem csak senderost ismeri,azért mondja mindig õt,a többit meg papírról kell néznie
már vártam h mondja h :"Senderos viszi a labdát,bepasszolja Senderosnak,aki rálövi,kipattan a kapusól,és azt Senderos gyûjti be az oldalvonal mellett,aki egybõl be is adhatja!"

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
léderer minimum 20-szor említette Senderost miután megállapította, hogy nem játszik. Emellett végig rosszul mondta a svájci szöv. kap. nevét: Köbi Kuhn helyett Kobi Kühn-t mondott.

Hajrá Magyarország!

Scania Dáci
"Levette mellel tehát nem kézzel"by léderer,azé mekkora megállapítás volt<#idiota>

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

😄DDDD

modellmaker
modellmaker - tegnap 23:25 | Privát | Galéria | Válasz | #817 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Hát tudod rövid a memória, ez még EDO ram 😄DDD

😄DDDD Bizony, RTLnek azt kellene mondani mien jó a Léderer, és akkor beraknák Hajdú B.t (már itt elöttem modta valaki) 😄

ez a szerencsétlen hülye miért nevez vkit végig senderosnak?
szépen elmesélte, hogy megsérült azt végig a pályára hiszi 😄DD

modellmaker
ja akkor nem szóltam. 😄 Gokartozni voltam szal azt nem láttam. 😄 De miért nem az esti meccseket közvetíti?? De lehet úgy vannak vele hogy a nép már megszokta Léderert és nehogy má' vmi jó is történjen velük....

Hát már délután is õ közvetített 😄

modellmaker
Lehet volt már róla szó de akkor asszem lemaradtam. Nem tudtok vmit a normális kommentátorokról? Mert kezd kicsit sok lenni Léderer.. 😄 Rem Hajdú B. elõkerül 31.-ig. 😊

akyyy
baumgartner zsolti holv an?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

B0B0
Urbán:"Hiddink valószínüleg meg akarja nyerni a meccset"

Miért? Mi mást akarna??????

Zsolti9014
sztem se vitázzunk ezen, de abba gondolj bele h mind2 szó eleji és a van utána, akkor valszeg ugyanúgy ejtik, bár németül biztos f, de a holland más teljesen, Sneijder sem sznejder amúgy sztem, éppen a két nyelv eltérései miatt, németben sz lenne, de a hollandok szó elején s-sel beszélnek.

Hajrá Magyarország!

B0B0
Hejja te! Nem szentségtörtésezni itten!! 😄

Taranov
Én már sportágat váltottam, golfozni járok 😄
A logómat még nem cseréltem le 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Egy Bayern drukker nem tud németül???? Szetségtörés!! 😄DDD

berlinboy6329
Lál,világi a retekklubbon,nézzétek!! <#idiota>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Taranov
Azért egy ilyenre szerintem figyelnek. Én túl soknak találom a két f-et, de fölösleges vitáznunk, mondom, nem tudok németül, csak hallottam már ígyis-úgyis kiejteni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jbal

banner?