1885
-
Redvin #1084 Nagy marhasagokat? ne viccelj mar, neha osszekeveri o is az embereket, de altalaban azonnal kijavitja, Lederer meg egy felidon keresztul mondogatta hogy Senderosnal van a labda, kozben nem is jatszott, es ez csak egy pelda a sok kozul. -
#1083 te ennyire szereted Léderert meg Világit? -
#1082 Egyébként nem tudom, hogy Hajdú B-t miért emelik ki mindig a "teamből", mivel függetlenül attól, hogy nyelvtani hibákat nem vét, elég nagy marhaságokat beszél ő is. A veteményeskerthez hasonló poénjait meg nem tudom értékelni :( -
fradista91 #1081 -
#1080 bronzmeccs: léderer "anri" ákos és kovács "miterand" kálmán
döntő: hajdúbé és urbán "diszlexia" flórián -
Lampard008 #1079 Inkább ő legyen a bronz meccsen,mert ha a Hajdú B. lesz,akkor lehet,h az Áki lesz a döntőn -
#1078 szerintem is Sport Tv lesz és azon belül a Sport2 -
#1077 Ez szerintem egy hatalmas testcsel...Az MLSZ/MLL és a Retek Klub összejátszik, hogy ilyen emberek alkalmazásával (LÁ,KK,UF,VP,mester) elérjék azt, hogy az ember ne otthon nézze a magyar bajnokikat, hanem a helyszínen tekintse meg azt. Ezzel emelve a nézőszámot, a belépőjegyek eladását és még sorolhatnám. Csak, hogy fejlődjenek a klubjaink nem ez lenne a legjobb megoldás...
-
Redvin #1076 de o lesz. -
#1075 Az még annyira nem, hiszen az RTL mondta meg hogy mikor legyenek a meccsek, főleg a hajrában vagy 4 meccset tettek át. -
#1074 Bronzmeccsen ugye nem Lederer lesz a kommentator? Eskuszom hogy a nemeten fogom nezni a meccset ha o kozvetit + Kovacs "professzor" Kalman. -
#1073 Én hozzátennék mégegy okot:
-délelőtti közvetítés -
#1072 Szerintem is -
fradista91 #1071 Tényleg Sport Tv-t el is felejtettem -
#1070 Na ezen senki nem fog vitazni, teljesen igazad van. -
#1069 Szerintem DunaTV/Sport TV lenne a legjobb. Sport TV-nel is van 1-2 fura kommentator, de Vilagihoz meg Ledererhez kepest sokkal jobbak. -
#1068 csak nem azért mert nem érte el a nézőszám a kellő mennyiséget?? van rá 3 tippem miért(fontossági sorrendben):
-Léderer
-szakkomentátorok
-a színvonala a bajnokságnak
Ha eltaláltam kérem a nyereményem!!! -
#1067 mármint Világit -
#1066 Nah én meg pont a hangja miatt utálom meg a hülye hadaró meg hozzánem értő "szakmátlan"kifejezéseiért.. -
#1065 akkor az újságírók hülyézik le, utólag -
fradista91 #1064 Ez így van, de lehet van lelkiismerete és nem akart hazudni.. -
homeless #1063 Te jó ég, ekkora hülyét. Ha rájött, hogy hibázott akkor hallgatnia kellet volna, nem pedig hozzátenni, hogy összekeverte a testsúlyával. Fel se tűnt volna annyi embernek, de így.... Magát égeti. -
fradista91 #1062 Remélem átveszi az MTV vagy a Duna TV (bár ők sem a legjobbak). -
#1061 Egy hír:
Az RTL Klub jövőre nem közvetíti már a Borsodi Liga mérkőzéseit, erről a csatorna levélben tájékoztatta a Magyar Labdarúgó Ligát. -
Zséé #1060 Nah nem közvetít több focit az ertéel
Legalábbis magyar bajnokit nem :) -
#1059 tényleg, a Gyuszi :DDDD -
#1058 loal lederer nemetorszagban lenne kommentator erosen megcsappana a kozvetiteseket kisero nezoszam. -
fradista91 #1057 Egyetértek :D
Bér szerintem megismerik egy pár nap alatt Léderert a Németek és száműzik az Országból :DD -
#1056 megoldás: ne jöjjön haza! jó lesz neki ott!!! -
#1055 LOL ez mar egyre rohejesebb. A mai nemzeti sportban is fikazzak Lederert az elso oldalon. Szegeny tag, ha hazajon es meglatja hogy mindenki mindenhol ot fikazza... -
#1054 Csak Verebes mindig alázta, kioktató stílusban beszélt vele, mint Palik a Gyulával. -
#1053 Nekem sokkal jobban tetszett. Normálisabb a hangja. -
#1052 HUUUUUU wazze ezt a világit rossz hallani..utálom . -
#1051 Azert tegyuk hozza hogy Vilagi Peter sem volt jobb Lederernel. -
#1050 #1047:_:?ASD_:AS?D_:?_AS:D?AS_AS
#1048:__:A?S_D:?ASD:?AS:D?A_D?A_DA_:D?S -
#1049 én hallottam basszus. És elárulta magát, előtte halom papír, mégis 3-ból 2 szava ökörség, vagy felesleges... -
#1048 Az ottani hozzászólások közül 1:
Both Benedek 2006.07.07. 00:39:48
Az én kedvencem Léderertől (brazil-ausztrál):
"Kewey majdnem végigjátszotta az előző meccset. 85 percet kapott. Ja, nem! Végigjátszotta! Összekevertem a testsúlyával."
Ezt szerencsére nem hallottam élőben,amúgy ez már tényleg fizikai fájdalmat okoz nekem,valaki üsse már meg könyörgöm -
#1047 MNO - A Léderer-jelenség
A Léderer-jelenség
Szűcs Balázs jegyzete
2006. július 7. 12:32
Szücs Balázs
Tulajdonképpen mit vártunk az RTL Klub vébéközvetítéseitől? Ezen a csatornán lett sztár Mónika és Majka, a sportfőszerkesztőt pedig az amőbajáték tévés változatából ismerhette meg az ország. Tippelje meg Ön is emelt díjas sms-ben, melyik csapat ellen szerzett emlékezetes szabadrúgásgólt Miterrand elnök!
Még egyet kell kibírnunk. (Nyilván a bronzmeccset, mert a döntőt Hajdú B.–nek ígérték, szóval nyugi.) Léderer és Kovács Kálmán lenyomják a portugál-németet, és talán most tisztességesen felkészülnek rá. Azért előre szólok, nehogy később gond legyen: lehet, hogy megint a nézőtéren lesz a portugál védő, Abel Xavier, de popsztárnak álcázza magát a kis ravasz, Mitterand nem kollaborált a németekkel, az Petain marsall volt, de őt nem biztos, hogy becserélik, a házigazdák pedig valószínűleg fehérben játszanak majd, és félidőben térfélcsere lesz.
Gúnyolódhatnánk még, de a fociszurkolókon ez már nem segít. Léderer Ákosnak meg nem árt. Ugyan nehéz olyan internetes fórumot találni, ahol ne gyaláznák őt és az RTL Klub összes kommentátorát (kivéve Hajdú B-t, akit ne keverjünk össze a Hajdú-Béttel muhahaha!), Ákoska fog még közvetíteni bőven sporteseményt, minden tehetségtelensége dacára. És annak ellenére is, hogy kábé annyira népszerű, mint C. Ronaldo Birmingham-Alsó kocsmáiban. Ákosunk elszánt, mint Ivanov bíró a becsúszószerelések után, önbizalma pedig nagyobb, mint egy szaudi futballistának 0:4-nél. Az RTL kommentátora ugyanis ezt írta bírálóinak az egyik internetes fórumon: „Elhiszem, hogy nagyon okosnak képzeli magát az ide írók legnagyobb többsége, de szeretném tudatosítani mindenkiben, hogy az RTL Klub világbajnoki közvetítéseivel a közvélemény 63%-a elégedett egy legutóbbi felmérés szerint.”
Ja, akkor bocs. Ha a felmérés szerint minden rendben van, akkor minden rendben van. Jók a hangulatjelentések, elvtársak, közvetítsünk csak, közvetítgessünk, ez kell a dolgozó népnek. Az elégedetlenek meg ne akadjanak már ki azon, hogy a sportriporter összekever egy cserepadon ülő afro-amerikai játékost egy pályán lévő fehérbőrűvel, esetleg nem ismeri fel a 98-as világbajnok francia csapat szövetségi kapitányát, vagy nem képes megjegyezni a játékvezetők nevét és úgy tudja, hogy a „hazafutás” az amerikai fociban van. Felháborító, ahogy a nézők viselkednek! Az ilyenek nézzék meg huszadszor TV2-n a Bud Spencert, aztán takarodó!
De mégsem. Léderer és kollégái meg a főnökük, Héder Barna egy hónapos bénázása, a szénné égés tipikus esete. Héder nőket lekezelő poénjaival, a himnuszok szégyenletes kiiktatásával, a közhelyszótárat bebiflázó szakkomentátorokkal minden közvetítés a Monty Python-csoport aranybányája lehetne.
De csak az RTL Klub röhög a markába. Megmondom, miért. A nézettség magas, mert más csatornán úgysem lehetett nézni a vébét, ezért az, hogy ki, mit gondol a közvetítések színvonaláról, pont letojják. Léderer lehet, hogy ciki, de Stohl Andrást is megszokták a nézők, Mónikát ma már imádják és Kapócs Zsóka a közvélemény-kutatások szerint tulajdonképpen őstehetség. És a kereskedelmi tévéseknek igazuk lehetne, mert lenyomták a torkunkon Majkát és Okit, a kamuverekedős kibeszélőműsoraikat, a közszolgálati szappanoperáikat és a megvásárolt reality show-kat. De van itt egy kis bökkenő. A vébéközvetítés nem licencműsor kézikönyvvel: gólnál herélt hangon ordítani kell, kapufánál meg bosszankodni, labdatartásnál statisztikai adatokat sorolni, kihagyott tizenegyesnél meg sopánkodni, hogy „micsoda dráma!” És rossz hírem van: a futballban nem fogják eltörölni a lest, hogy a hülye nézők is megértsék a játékot, és egyelőre nincs időkérés, hogy reklámot lehessen adni, sőt nem sms-szavazáson dől el, kit állítson ki a bíró.
Persze le lehet rohasztani a tévézésnek ezt a műfaját is, mint annyi minden mást. Nincs kizárva, hogy egyszer sikerül, és Bea asszony végzi majd el a kezdőrúgást, de most még nagy az ellenállás.
Bármennyire is csapnivaló a magyar foci, azért a futballközvetítéseknek eddig még nálunk is volt kultúrája, és van a futballmeccsnézésnek is. Ezt nem ártana tiszteletben tartani. Mert ugye tudjuk: Magyarországon mindenki ért a focihoz. Persze az RTL Klubot kivéve. -
#1046 Kurvanagy, valaki fogjon le :DDDDD -
#1045 Hat ha ezeket Lederer elolvassa, szerintem felhagy a szakmajaval.