1885
-
#1124 OFF
ZidanevsMaterazzi
ON -
Redvin #1123 Talan hogy este volt a meccs nem delutan? csak tipp.. -
#1122 hát igen.csomó Léderer fasságot nem tettek bele -
#1121 ebben a gyűjteményben hajdú b. mindben poénkodik,léderer meg ugye hibázik.
csak azt nem értem,h ebben mi a hiba,vagy a vicces:
"Ha így megy tovább, jó hosszú délután elé nézünk." Hajdú B. István, (Argentína -Németország meccs) -
#1120 Ja,fagyasztották,de legalább Hajdú B. poénos szerintem,nem úgy mint az a többi paraszt. -
#1119 Tegnapi legjobb Hajdú B. beszólás az volt, amikor Zidane(?) vállával volt valami baj, befújták neki a polója alatt vmi szarral, és úgy nézett ki, mintha füstölne, erre Hajdú B: - Füstöl Zidane válla...
:DDDD -
#1118 VB 2006 az RTL Klubon:
"Hölgyeim! A kapáslövés nem azért kapáslövés, mert a focista kezében kapa van...� Héder Barna viccesnek vélt megjegyzése az Angola - Portugália meccs félidejében.
"26 ember ért a labdához, mire gól lett..." Héder Barna az argentinok egyik góljáról (sok-sok és még több ember a pályán...)
"Rooney kevergeti, kavargatja, mint háziasszony a rántást!" Hajdú B. István, Anglia-Ecuador
"Jaj de aranyos! Csókolóznak az Ukránok a svájciakkal! Úgy látszik ez egy barátságos mérkõzés lesz!" Kovács "Kokó" István (Svájc - Ukrajna)
"Megtolta, de eltolta, azzal hogy kitolta!"
Hajdú B. István (Anglia-Ecuador)
"...csupa szívvel és alázattal viszonyulok a sportághoz..."
Tímár Krisztián
Léderer Ákos: "Na én összeszámolom a sárgákat."
Kovács "Kokó" István: "Neked jó sokáig fog tartani!"
"Cocu. ... Robban.... Robben, robbanásra készen..."
Léderer Ákos
"A holland szurkolók értetlenül állnak maguk elõtt..."
(Léderer Ákos)
"...Cole, Ashleyék Cole-ja" (Anglia Ecuador) Hajdú B. István
"Igen jó ballába van van Persienek a világbajnokság alatt!" Kovács "Kokó" István
Egy meccs 87. percében:
"2 perccel..., vagyis 4-el a vége elõtt..."
Verebes József
"Carricnek itt az édesanyja, az anyja, a nagynénje, szóval az egész família..." Hajdú B. István
"Megtolta, de el is tolta ezzel, hogy kitolta." Hajdú B. István
"Terry mellel szabálytalakodott..." Hajdú B. István
"Scaloni lábát vitte el egy picit a labda, de visszapattant." Dr. Világi Péter
"... Sergio Ramos, a fia lehetne (Boumnijelnek), de nem hasonlít rá. Valószínüleg nem is a fia." ( Spanyolország - Tunézia ) Hajdú B. István
Dr. Világi Péter és Verebes József az egyik meccsen:
Világi Péter: "- Ez nem volt les."
Verebes József: "- Óriási les volt"
Jön a visszajátszás, Világi Péter:"- Ez nem volt les"
Verebes József: "- Ezt nagyon nehéz olyan gyorsan megítélni..."
Verebes József az Argentína - Mexikó 13. percében: "Én csak azt tudom mondani, hogy elképzelhetõ még a hosszabítás is..."
"Mindez meglepõ, mert 2002-ben csak fejjel lõtt gólt..." Hetthéssy Zoltán
Dr. Világi Péter: �Van egy nagy kérdés: Meg tudják-e õrizni az egy-nullát?"
Verebes József: �Van egy másik nagy kérdés is: Ki tudnak-e egyenlíteni?"
"Neszmacsnij meg csak nézi, ahogy megkerüli õt Camoranesi." Léderer Ákos (Olaszország - Ukrajna)
"Zidane adott egy esernyõt barátjának, Ronaldonak. Pedig nem is esik..." Kovács Kálmán hozzászólása a Brazília-Franciaország mérkõzéshez
"Ha így megy tovább, jó hosszú délután elé nézünk." Hajdú B. István, (Argentína -Németország meccs)
Hajdú B. István
"Szerintem tíz nézõbõl öt jobbat rúgott volna." Léderer Ákos (Svájc - Ukrajna, büntetõpárbaj)
"Ha így megy tovább, jó hosszú délután elé nézünk." Hajdú B. István, (Argentína -Németország meccs)
"Zidane adott egy esernyõt barátjának, Ronaldonak. Pedig nem is esik..." Kovács Kálmán hozzászólása a Brazília-Franciaország mérkõzéshez
"Azért az nem semmi, hogy a svájciak egyetlen tizenegyest rúgtak be." Kovács �Kokó" István (Ukrajna - Svájc tizenegyes párbaj után, 3-0)
"És vége a mérkõzésnek!" Léderer Ákos (Brazília - Franciaország meccsen 93.36-kor, 4 perces hosszabbításnál. Természetesen még nem volt vége...)
Portugál - Angol meccs, Hajdú B. István: "A dél-koreai kollega elaludt mellettem. Beszélgessünk kicsit halkabban..."
Léderer Ákos, francia-brazil meccsen, 1-0-ás francia vezetésnél: �A brazilokon már csak a gól segíthet!"
"Victoria Backham is hazaugrott Londonba levágatni a haját 1500 Fontért, ez ugye 600.000Ft + a repülõjegy... Kár, hogy nem mutatják, milyen szép lett..." Hajdú B. István (Anglia-Portugália)
"Valóban: Szemöldökpöckölés stoplival címû rövidfilmet látjuk." Hajdú B. István (Anglia-Portugália)
"Caneira a portugál karate-iskola mûvelõje, akárcsak Maniche."
Hajdú B. István (Anglia-Portugália)
"Nem igazán magas színvonalú a játék..."
Bozsik Péter megjegyzése a Németország - Olaszország meccs félidején.
"Az olaszokban nincs benne a gól."
Urbán Flórián, a Németország - Olaszország meccsen. ("Csak" kétszer tévedett...)
"A kilencvennyolcas döntõ után Mitterrand elnök csókolta meg Barthez fejét a francia öltözõben, és most, a döntõ után is lehet, hogy Mitterrand elnök csókolja meg."
Kovács Kálmán,
Franciaország - Portugália meccs
(Csodák márpedig vannak, fõleg annak fényében, hogy 1996.01.08-án meghalt François Mitterand...) ///Legközelebb ki csókol fejet, maga Napóleon?///
forrás:www.topfoci.hu -
#1117 Most jönnek haza az olaszok. Nézzétek a RAI-t!
1934
1938
1982
2006
-
#1116 hallottam, meg így hangsúlyoz: GERrard LŐ A KApu mellÉÉÉ!! meg mondott egy ilyet: megpattan a labda, oszt' bedobás lesz. De nemtom ki az, nem Hethéssy az biztos, mert H. elég jól közvetít -
#1115 De azert meg a Lederernel is van LOALabb kommentator. Sport Kulbon szokott az urge kommentatorkodni es mindig ugy beszel, mintha be lenne pialva, neha akkorakat kurjant hogy majd kiesek a fotelbol. -
#1114 tényleg furi volt Hajdú B., bár ő javított a tévedésein! Lehet ha nincs ott Urbán akkor... de ott volt! Hajrá reac, remélem bekerül a területi bajnokságba rövid időn belül, és csak a bazári mezekre fogja futni, akkor tényleg lehet "Zidane" ott fog játszani! -
#1113 :$
de legalább nem minket néz a fél ország :P -
#1112 Ez a "ful idegesítő volt" is elég kocsmai hangulat. -
#1111 pfff...mindig a reacot reklámozza -
#1110 jaj Flóri:"Ha Zidane jönne a REAC-ba levezetni várjuk szívesen"
:DDDDDDD -
Redvin #1109 En csak 2x vettem eszre hogy osszekevert 2 jatekost, de az egyiknel rogton javitott is. -
#1108 bicskei:azt hiányolom a meccsből,ami hiányzik.
és még egy gyöngyszem bicskeitől ,amikor még ő volt a szövetségi kapitány,és LIECHTENSTEINNEL játszottunk egy 0-0-át,ezt a meccs után mondta:féltünk a kudarctól.
jó,ő nem kommentátor,de most ott ült mindig a stúdióban,és ott volt "szakértő". -
#1107 Most arra leszek kíváncsi, hogy a Léderer hol fog kikötni, miután a RTL klub nem közvetít meccseket. Nincs az a TV csatorna aki ezek után foglalkoztatná -
#1106 -
#1105 ő súgta mit mondjon.. -
#1104 az egésznek olyan kocsmai hangulata van amikor igy elkezdjük magyarosítani a neveket. a bronzmecs előtt ful idegesítő volt olyat hallani, h 'balak', meg hogy 'ronaldinnyó'. vagy ez csak az én fülemet zavarja? csakmer mégsem kocsmában vagyunk... -
#1103 Hajdu B. is ossze vissza mondta ma a jatekosok neveit, eszrevettetek? Es meg neha ossze-vissza is beszelt. Szerintem a Lederer ott ult a hata mogott. -
#1102 Bicskei: "Kannaváró"
szépen magyarosította
-
#1101 az már előre el volt döntve, hogy a hajdúbé fogja közvetíteni a döntőt, én inkább attól paráztam, hogy a bronzmeccsen is némán kell néznem a tv-t, mert ezt a kötsög léderert egy percig sem fogom hallgatni többé.("és itt jön figo a portugálok szövetségi kapitánya" nálam végleg betette a kaput!). -
Redvin #1100 Nem tudom mit kell itt komcsizni, nem csak a komcsik latjak -hanem mindenki aki akarja latni- hogy az idei vb kozvetites ugyanolyan szinvonalu mint a magyar bajnoksag/valogatott. -
kritttt #1099 uristen ezt nem hiszem ek hogy közvetíthet egy Léderer VB döntőt. A többi komcsi meg majd mondhatja hogy magyarországon már nem csak a válogatot de a kommentárok is az utolsók között vannak -
#1098 Semmi gond :) -
#1097 bocsi, tudom csak utána vettem észre:) -
Zséé #1096 Az év bukása -
#1095 megnyugtattál.
húúh -
#1094 Kétszer is volt már. -
#1093 egy régebbi cikk
"Ennek a klubelnök az apja, vagy övé a labda" - mondogatta apám, amikor ügyetlen futballistát látott a pályán. Vajon miként vélekedne, ha Léderer Ákost hallgatná? Nagy vonalakban alighanem úgy, ahogy a szerkesztőségbe telefonálók, leveleket írók. Ifjabb Szabó Lajos Derecskéről egyenesen úgy gondolja, hogy ellopták tőle a futball ünnepét; szerintem a kedves olvasó kissé elragadtatta magát, hiszen riporteri ámokfutás ellen létezik spontán megoldás: le kell halkítani a készüléket. Belátom, ezt a tanácsot nehéz elfogadtatni a Vitrayn, Knézyn vagy Gyulai Istvánon szocializálódottakkal, de azért meg lehetne próbálni.
Léderer fiatalon ért a csúcsra: mostanság minimum annyiszor emlegetik, mint a legjobb játékosokat; kevésbé elismerően, de a mai világban az emlegetés gyakorisága számít. Mentségére szóljon: világbajnoki munkálkodása csöppet sem színvonaltalanabb, mint NB I-es ténykedése - mindkettő lehangoló -, csak mostanában kicsit többen hallgatják, és ez nem tesz jót neki. Amikor alámond, egykori vendéglős ismerősöm firtatására gondolok, aki azt kérdezte: mi nem jó a carbonara spagettijében? Az egész, úgy, ahogy van, mondtam volna szívem szerint, aztán mégis inkább a fokhagyma markánsabb jelenlétét javasoltam.
Fogalmam sincs, hogy Léderer melyik gimnáziumban és hányasra érettségizett, mindenesetre csókoltatom a nyelvtantanárát. (Meg azt, aki középfokú magyartudással alkalmasnak találta a riporteri munkára.) Néhány gyöngyszem: "Most már ki kell jönnie az elefáncsontpartiaknak; Olaszország és az Egyesült Államok játszanak egymással, nincs más választása az amerikaiaknak, Ronaldo és Ronaldinho passzoltak".
A riporter repertoárja idétlen megjegyzésekben is gazdag: "Összekoccintották a bokáját; Tizenhat évesen elhunyt az édesapja; Meghúzta a lábát a becsúszásnál; A legrégebb óta ő a válogatott a csapatban."
Külön bekezdést érdemel a nyitó heti slágerlista első helyezettje: "Kisebb tumultuózus jelenetet láthattunk." Lássuk be, ennek ott a helye a pro primo, először, a délelőtti matiné és az új nóvum társaságában.
Léderer megilletődöttség nélkül kever fehér futballistát feketével, nála a kispados is a pályán van, továbbá a lecserélt is játszik, mi több, szabadrúgást végez el; és ha úgy hozza a helyzet, lazán téveszt kapust középpályással. (A kalandvágyó, úgynevezett szakkommentátorokról ezúttal ne essen szó. Illetve, csak egy kevés. A tegnap délutáni mérkőzés riportere 1-0-nál felvetette: "Az a nagy kérdés, Togo tud-e egyenlíteni. A másik nagy kérdés meg az, tette hozzá Verebes Mágus, hogy meg tudja-e őrizni előnyét Svájc.")
"Nem értek hozzá" - kommentált Léderer az egyik meccsen; csak azt nem tudom, a magát "feldobó" játékosra tett-e megjegyzést, vagy őszinte vallomással lepett meg bennünket. Így vagy úgy, szegény apám, ha élne, újfent találgatna...
-
#1092 Jah az tuti hogy Lederernek nem adtak dontot. -
#1091 Akkor jó!Remélem is! -
#1090 Hajdú B. közvetít holnap is. -
#1089 Ezt nem hiszem el ,odaadták annak a qrva Léderer-nek a döntőt. -
vasznpszvotsz #1088 de ha nem, akkor kokó közvetít és héber szakkomentál -
#1087 remélem nem -
Louis Cyphre #1086 Holnap a Léderer lesz ? -
#1085 Hajdú B.:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((