1885
-
#1164 "Szerintem tíz nézõbõl öt jobbat rúgott volna." Léderer Ákos (Svájc - Ukrajna, büntetõpárbaj)
-
#1163 És melyik az? :) -
#1162 Magyar valogatott nem a "legjobb" osszeallitasban fog palyara lepni, a kerdes csak az hogy nem mind1 milyen a magyar csapat osszeallitasa? -
#1161 jeeeeee m1 a király
Magyarország-Villareal?:O -
#1160 Most olvastam el, jók lettek, Hajdú B. sztem is poénos, léderernek 1 poén azért csak összejött, asszem. -
Redvin #1159 Hat nagyon nem orulnek ha a 3 nagy bajnoksag kozul valamelyiket megszereznek. Erdekes lenne egy Real-Barca meccset Lederer Akos kommentalasaban vegig nezni :D -
#1158 te realos vagy,miért nem írsz a real topikba?:) -
#1157 Reméljük!A bundes-ligát már megvették,pontosabban elvették a sport1-től,gondolom nem nagyon ragaszkodtak hozzá
Amúgy a hírek szerint rástartoltak a spanyol és az angol közvetítésekre is,de ez szerencsére meghiúsult,gondolom a sport1 már ápol olyan jó kapcsolatokat ezeknek a ligáknak a közvetítőivel hogy elsőséget élveznek minden ajánlatnál,merthogy tavaly lejárt a szerződés,de hosszabítottak(legalábbis az angolnál,spanyol az idén jár le ha jól emlékszem,ha nem akkor aki tud valamit javítson ki ne fogja vissza magát,kell az infó) -
#1156 a forma 1 mindig is ott lesz nekik -
Redvin #1155 Nah ez igy mar jobban hangzik. Mondjuk azt azert nem hiszem hogy a rtl lemond a sportrol, hiszen ott van neki a szenzacios minosegu sport klub, amit fel akart tolteni musorokkal - remeljuk nem sikerul nekik. -
#1154 Hm kik ezek a Somosok?
Igy alapbol nem vagom hogy kik ezek a kommentarok. -
#1153 Magyarul arról van szó,hogy 3 meccs lesz élőben hetente a bl-ből(meg a 2 meccs felvételről via3-n ugye),hát ez nagyon nagy királyság gyerekek,csak győzzünk majd jól választani a dupla meccses napokon(mekkora gondok mi?)
Remélem hogy a mocskos retek klub ezután megmarad annál amit tud:szutyok saját készítésű műsorokat ad,és nem próbálkozik sportal többet,persze ha lincs hangulatot akarnak elérni akkor hajrá -
#1152 én úgy emlékszem,hogy a Viasat és a királyi tv is vett 1-1 csomagot amibe más más meccsek vannak -
#1151 Érdekes. A BL döntő után az a gyökér Urbán azt mondta, hogy minden híresztelés ellenére jövőre is a Viasat adja majd a BL meccseket. Akkor most melyik az igaz??? -
Redvin #1150 A blbol csak heti EGY merkozest kozvetit eloben? Es a tobbivel mi lesz? Meg a viasaton is heti 2 ment eloben, 2 felvetelrol. -
#1149 Mé,kik azok a Somosok?Annyira úgysem lehetnek szarok mint a léderer+világi páros,meg ez csak a bl-re vonatkozik gondolom eb-t csak színtiszta profik fogják tolni.
Amúgy most hogy van ez a bl-l?Viasat is közvetít + m1 is?
Meg ez:"a négy párhuzamos találkozó „csúsztatott” adásának jogát a sporttelevízió mondhatja a magáénak",ez a sport 1-2-re vonatkozik gondolom/remélem,és nem a sportklubra -
fradista91 #1148 Szép volt MTV! :) -
#1147 De lehet hogy tehetségesek, ha egyszer kommentátor lesz belőlem, engem is így fogadtok majd, de az biztos, hogy nyitok egy topikot ahol véleményezhettek engem, és abból tanulni fogok, megpróbálok mindenkinek megfelelni. De az még messze van. -
#1146 "Sportdiplomáciai sikert ért el a Magyar Televízió, amely megszerezte a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek magyarországi élő közvetítési jogát az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA).
Schulek Csaba, a sportosztály vezetője a mai sajtótájékoztatón közölte: a 31 mérkőzésből az kezdési időpontok időbeli egybeesése miatt 27-et áll módjukban élőben sugározni, a négy párhuzamos találkozó „csúsztatott” adásának jogát a sporttelevízió mondhatja a magáénak.
Az svájci-osztrák közös rendezésű Európa-bajnokság meccsei 18 órakor és 20:45-kor kezdődnek majd. Az MTV előtte beharangozókkal, közben és utána elemzésekkel, összefoglalókkal jelentkezik, és minden összecsapást megismétel. Az Európa-bajnokságig még 697 nap van hátra.
Ami a Bajnokok Ligája 2006–2007-es idényét illeti, a Telesport tizenhárom héten át heti egy mérkőzést közvetít élőben, ezen kívül szintén egyenesben láthatják a nézők a csoportkör augusztus 24-i, illetve az egyenes kieséses szakasz december 15-i sorsolását.
A Bajnokok Ligája-közvetítések alatt a stúdióban Egri Viktor lesz a műsorvezető, Bozsik Péter szövetségi kapitány pedig az állandó szakértő, míg a helyszínekre két riporter, Somos Ákos és Somos Zoltán utazik.
Bejelentették azt is, hogy az augusztus 12-i Magyarország–Villarreal mérkőzés szintén az m1-en lesz látható."
Somos...lehet korán örültünk -
#1145 pl. léderer (ez csak egy rossz vicc volt!) -
Az igaz hogy már elég sok komm. "átigazolt" de majd az eb idejére sokan mennek majd "kölcsönbe" közvetíteni -
#1143 ne kiabáljuk el. a legjobb kommentátorok már "átigazoltak". -
#1142 Ah ez jo hir, ott legalabb jok lesznek a kommentatorok! -
#1141 -
#1140 Futball-Eb 2008: Magyarországon az MTV közvetít
2006-07-11 13:32 Utolsó módosítás: 2006-07-11 13:33
Magyarországról a Magyar Televízió szerezte meg a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság közvetítési jogait, a közszolgálati csatorna a kontinensviadal 31 mérkőzéséből huszonhetet élőben sugároz majd. Ezt sajtótájékoztatón jelentette be ma Rudi Zoltán tévéelnök jelenlétében Schulek Csaba, a sportosztály főszerkesztője.
-
#1139 Örülnék neki én is, de szerintem szinte mindenki :) -
#1138 Igen? Biztos? Forrást lécci!
Hú de jó, ha igaz! -
Lampard008 #1137 Az EB-t az MTV adja!!Hál'isten!! -
fradista91 #1136 Először én a "Csúnya dolog volt, de ettől még ugyanolyan nagy játékos"-ra szavaztam de most láttam van: "Materazzit én is lefejeltem volna" - lehetőség úgyhogy maradok ennél -
Redvin #1135 Nem hiszem, csak annak a 20%-nak erosebb "hangja van", mert valahol ok is tudjak hogy "nincs mentseg Zidane tettere" -
#1134 hmm akkor az a 20% fórumozik itt -
Redvin #1133 Nekem ez alapjan nem ugy tunik hogy Materazzit hibaztatna a tobbseg:
A Nemzeti Sport Online-on indított közvélemény-kutatásunkban eddig több mint 12 ezren adták le a szavazatukat. A jelenlegi állás szerint 44 százalék úgy véli, hogy nincs mentség Zidane tettére, 11 százalék szerint az esetet annak függvényében kell megítélni, hogy mit mondott Materazzi. A válaszadók 16 százalék azt gondolja, Zizou ettől még ugyanolyan nagy sportoló marad, míg 9 százalék szerint jobban tenné, ha elbujdokolna.
forras -
#1132 Materazziról mindig is tudták a bírók,hogy egy vadállat nem ezek után fognak rá vadászni
de az poén,hogy a lefejelés után is többen hibáztatják Mátrixot mint Zidanet -
#1131 Csak a 2002-es vébé jobb meccseit tartottam meg.
Más.
A Best of Materazzi-t nézzétek meg:
Ez a faszi a magyar Molnár! Persze ezek után ne legyünk meglepődve, ha rá fognak vadászni a bírók, és többször fogják kiállítani, mint ahány hajszála van egy jamaikai drogdílernek ... -
#1130 nem nagyon:) -
#1129 látszik,h akkor még nem néztél focit...:) -
#1128 a 2002-es vb előtt?milyeneket?
neten nincs vmi videó a 2002-es vb mecsekről m1-es? -
#1127 Most már nem esnek úgy a Hajdúbéé "poénok", mint meccs alatt (mint. pl. ha a rém rendesből vki idéz, nem feltétlenül mosolyodok el, de ha ugyanezt mr. Bundy teszi a tévében, szerintem elmosolyodom), viszont Léderer és a többiek baromságai még most is megállják a helyüket.
Nos, ez a különbség a kommentátorok között.
A világbajnokság számomra legfájóbb momentuma az volt, hogy Jenő hangját már nem hallhattuk. (A vébé előtt néztem meg a 2002-ben rögzített mérkőzéseket. Sok meccsen még ő volt a kommentátor ...) -
#1126 nem,a meccs délután volt,emléxem rá.(vagyis 6kor,de arra gondolt,h a meccs 8 óra utánra is elnyúlhat,szóval jó hosszú lehet ez a délután) -
#1125 Kannavárót a Kameranézi inditotta