Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Magyar jatekosok olyanok mint akiknek meg nem volt futo es fitness edzese, 10 jatekos annyit fut osszesen mint a Barcelonaban 1 ember egy meccs alatt, passzolni nalunk nem tudnak a focistak, plane nem hosszu passzokat, kapuraloni megintcsak nem tudnak, plane nem messzirol, szabadrugasokbol 10/1 ha bemegy veletlenul...folytassan? De ezt ti is tudjatok.
Mit lehetne csinalni ezzel a magyar focival? Mit csinalnak az edzok? Neha az az erzesem hogy semmit, az nem lehet hogy 1 magyar jatekos ennyivel rosszab legyen a kulfoldi labdarugoknal, itt valami mas gond lehet...felfogas, mentalitas, edzesmunka, bajnoksag szinvonala...es meg ki tudja hogy mi.
A velemenyem az, hogy igy ennek a magyar focinak nincs ertelme, mar hogyha nemzetkozi szinten akarunk valamit is kezdeni, ez igy eselytelen sajnos.
Borzaszto nagy atalakitasok kellenek itt az alapoktol, de ezt eddig senki nem lepte meg. Miert? Ki tudja...talan penzugyi okai vannak? Szakemberhiany? Nem tudom, de elszomorito ami nalunk foci neven van az utolso 15 evben.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Abban csak megerõsíteni tudlak, sok a divatdrukker Fradi oldalon, de van nagyon sok olyan ember aki szívbõl szereti a Csapatot, ha 12. akkor is kijár meccsre, és végigszurkolja azt, szakadó hóban/esõben... Ezt azért még említsük meg ;-)
ON
Remélem igazat írtak abban az újságban: Hajdú B. közvetíti a döntõt 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ReaL MaDRid x siempre
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
hát az oké,h az uefa is adna bele pénzt,de akkor is sok lenne,már ígyis a magyar gazdaság szinte a 0-án van,akkor még jönne az eb,sztem a jegyek és az szponzorok árából nem jönne vissza,szal ezzel csak vesztenénk,a szép új stadionok meg ott állnának 2-3000 nézõvel,ez igen,és ez lenne minden stadionnal az eb után sajnos.
max koncertekre lenne jó.
ReaL MaDRid x siempre
mo-n a divatcsapat a ferencváros.minden kis 6-7 éves kölyök a fradinak drukkol,utána meg majd benõl a fejük lágya.
sok ember nem szurkol egyik magyar csapatnak sem,csak nézi a meccseket.
és az efféle laikusok fordulnak el a magyar futballtól - joggal.
ha megnézed a stadionokat,akkor örökrangadón látsz 3-4000 embert,ami nagy kevés,ahhoz képest,h régen meg dugig voltak a stadionjaink,és míg külföldön bõvíteni kell a stadionokat,itt magyarhonban szûkítjük a stadionokat,mert a húszezres stadion is túl nagy.
kérdem én:miért akarunk mi eb-t rendezni,hm?
megépítenénk vagy 6 db 30-40ezres stadiont,a többit meg kibõvítenénk 30-40 ezresre.de kérdem én:van erre az államnak egyáltalán pénze?és amúgy is mit kezdenénk ezekkel a nagy stadionokkal az eb után? azért kell,mert lesznek benne majd megint 2-3ezren?
ReaL MaDRid x siempre
és errõl viszont a magyar foci tehet.
ReaL MaDRid x siempre
mert ugye:lothar matthaussal SOKKAL jobb volt a válogatottunk,még a svédek is megizzadtak ellenünk TÉTMECCSEN.(azért hangsúlyozom ki,mert sörmeccsen már mi is x-eltünk az olaszokkal,sõt a németeket is megvertük 0-2-re,persze az is mathaussal)
ugye a legtöbb válogatott játékosunk külföldön játszik,persze itthon is vannak "csiszolatlan gyémántok",és amikor matthaus volt a szöv.kap.akkor nagyobb érdem volt bekerülni a válogatottba,most meg már sztem úgy vannak vele sokan,h minek erõltessék magukat,nem akarnak õk válogatottak lenni,hisz az idõkiesés neki,nem tud annyit pihenni,úgyis szarrá ver minket fél európa,akkor meg minek?
szóval ott van a hangsúly az egészen,h dicsõség legyen megint a válogatottban játszani,nem is kell sokat visszamenni,kb 20 évet,akkor még dicsõség volt válogatottnak lenni.
ReaL MaDRid x siempre
"Nem véletlenül mutatják Rosberget, õrületesen hajtja a kocsit."
Egy perc múlva kiderült, hogy fél másodperccel lassabb köröket megy mint 5 körrel elõtte.
Mi lett a magyar focibol...
Nemtudom ki hogy van vele, de szerintem a magyar focinak igy nincs ertelme.
Nezo mar szinte meccsre nem jar. a jatekosokon rohognek, az edzokre legyintenek, szponzorok sincsenek mar lassan es meg lehetne folytatni.
2 mondas ami eszembe jut:
1. Ami nem megy, nem kell eroltetni.
2. Szarbol nem lehet varat epiteni.
Par eve remenykedtem hogy talan lesz jobb magyar foci, de mar latom hogy en nem elem meg hogy lassak jo magyar csapatokat es valogatottat pedig 20 eves vagyok.
Ezek a kommentatorok kozel nem utik meg azt a szintet mar sajnos. Ez vonatkozik a Sport1-2 kommentatorokra is.
Olyanok ezek a kommentatorok mint a magyar valogatott...-> <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"de ennyi hibája nincs" nem vagyok én ebben olyan biztos <#vigyor1>#vigyor1>
Egyetértek Zsolti9014-el, attól hogy most kicsit elhallgattunk, még nem lettek jobbak, csak már kezdjük megszokni :S (sajnos)
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
György
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
grosso már az inter játékosa...
ReaL MaDRid x siempre