Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tormy
A VB dontot Lederer Akos es Viragi Peter egyutt fogja kozvetiteni.<#idiota>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

AnuluWork
Szintén index ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ez zseniális:

"A nap halottlátója: Kovács Kálmán (Magyarország, RTL Klub)
Szó szerint idézzük a tizenhatoson belüli szabadesés egykori nagymesterét, aki most szakkommentátorként keresi kenyerét. "A kilencvennyolcas döntõ után Mitterrand elnök csókolta meg Barthez fejét a francia öltözõben, és most, a döntõ után is lehet, hogy Mitterrand elnök csókolja meg." Bizony, nem kis bravúr lenne ez Mitterrand elnöktõl, különösen annak fényében, hogy 1995-ig töltötte be az államfõi posztot, rá egy évre pedig - Kálmán, légy erõs e nehéz órában - elhalálozott szegény. Vagyis Barthez vagy egy halottól kapott csókot a 98-as vébédöntõ után, vagy Jacques Chirac nyomott puszit a francia kapus homlokára. Mi ez utóbbira gondolunk, de az tény, hogy Mitterrand volt a köztársasági elnök, amikor Kovács Kálmán az Auxerre idegenlégiósaként Franciaországban játszott, csak hát azóta sok kisfröccs lefolyt Mészöly Kálmán torkán."
<#vigyor1><#banplz>

AnuluWork
"A nap nézõje: Abel Xavier (Portugália, klub nélküli)
Az elsõ félidõben mutatta a kamera, és nem kis meglepetésre még Léderer Ákos is felismerte." (index)

LOL!

<#nyes>
Volt már olyan híres nézõ akit felismert?

jbal
hozta a szokásos formáját

tormy
Lederer ma is odabaszott. <#idiota>

Scania Dáci
én is az leszek:I,mármint remélem😊

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Serpa
ennek a Léderernek néha olyan hanglejtése van, h már várom ezt mondja:
jaj de jó csávó vagyok.

szanics
Én is ismerek ilyet.
Olyat nem, aki parkolóõr vagy játékvezetõ szeretne lenni, de olyat igen, aki sportriporter.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

zaki
Ez inkább a bírókra igaz... <#idiota>

Amúgy csõ! <#integet2>

Taranov
Ha tényleg 3 védõvel, 2 védekezõ középpályással, 3 védekezõ középpályással és egy ékkel játszanának a csapatok, akkor eggyel kevesebben lennének.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Serpa
ne kamuzz !!
😊

Taranov
Én is csodálkoztam 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
Figo mióta szövetségi kapitány? <#idiota>

Zsolti9014
Ismerek, itt kb. 3, pl. én...

Hajrá Magyarország!

Sharks
A sportkommentátorok hülyék, de most komolyan, ismertek olyan faszit, akinek az az álma, hogy sportkommentátor legyen?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sharks
Fent vagy még?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sharks
Csõ te bõrfejû fpörgettyû, mizu?

zaki
Lol fókuszban Zidane volt, mondták, hogy forgatnak róla egy rövidfilmet, aminek a helyszíne a milánói San Siro stadion, közben meg a Bernabeu volt az... 😛

Szánalom, annyi közük sincs a focihoz ezeknek, mint nekem a harangöntéshez.

zaki
Ja tényleg, bocs.. 😄

szanics
Nagy László 😊

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

ProGabe
Urbán Flórián egyik odabökött mondata is bizonyíték arra, hogy a magyar edzõi kar már rég nem érti ezt a játékot.<#worship>
Hányszor mondtam már ki én is ezt a mondatot,persze kicsit durvábban
Bár az elején az,hogy ne szidja a játék minõségét egy kicsit túlzás,ez olyan mintha a kommentátornak nem lenne joga elmondania pl azt hogy "ezt a labdát bizony még el kellett volna érnie" hiszen õ sem érte volna el,mint tudjuk minden relatív és Bozsik dolga nem az hogy a látott játékot a magyar focival vesse össze.Szép is lenne,minden 30+ méteres passz után ódákat kéne zengeni<#hehe>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
😄

1ébként még valamelyik csoportmeccs elõtt, mikor elõször közvetített Héthessy (azt hiszem jól írom a nevét), akkor volt az, hogy Kiss László mondott vmi ilyensmit neki, hogy nem lesz baj, jól fogod csinálni... 😊 Biztos izgult az elsõ meccse alatt Héthessy... 😄

LES FORZA INTER
azért volt benn a 2 csatár, hogy kibekkeljék nemtudtad??<#mf1> Na jó rá lehe fogni arra, hogy 11est rúgjanak, de waz sztem azért a többségnek leesett, hogy Iaquintát a hosszabbításra egybõl behozni nem a bekkelésrõl szólt....

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

tormy
loal ez is jo:

A nap szakértõje: Bozsik Péter (Magyarország)
"Nem igazán magas színvonalú a játék" - fanyalgott a félidõben Bozsik Péter szövetségi kapitány. Hát, egy magyar edzõ ilyet ne mondjon, inkább adjon hálát a sorsnak, hogy legalább televízión nézhet egy vébé elõdöntõt, csorgassa a nyálát, ha pedig megkérdezik, akkor hüledezzen. Még akkor is, ha amúgy egy szétrúgott stoplist nem ér a meccs. Urbán Flórián egyik odabökött mondata is bizonyíték arra, hogy a magyar edzõi kar már rég nem érti ezt a játékot. A rendes játékidõ végén megkérdezték a REAC-ot benntartó bravúrtrénert arról, hogy mi lesz a második félidõben. A válasz: "Az olaszokban nincs benne a gól." Nos, erre a hosszabbítás elsõ két percében két kapufát, az utolsó kettõben meg két gólt lõttek. De a shownak még nem volt vége. A meccs végén Bozsik Péter azt fejtegette, hogy az olaszok a büntetõkre gyúrtak, miközben épp ellenkezõleg: minden erejükkel azon voltak, hogy elkerüljék, hiszen a tizenegyesekbõl hagyományosan rosszul szoktak kijönni.

B0B0
Nem a mikrofonba akarta mondani, hanem men tudta, hogy már adásban vannak :/

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Serpa
sztem 4szemközt beszélt; és nem tudta, h adásban van.
<#lama>k

zaki
Jaja, azt hallottam én is... 😄

De ezt nem a mikrofonba akarta mondani, vagy igen, csak nem volt jó a hangerõ?

Serpa
tegnap a 2. félidõ megkezdése elõtt nem urbán hangját lehet hallani?
azt mondta, h az olaszokban nincs benne a gól.

LES FORZA INTER
vagy meg se próbálnák! mind1 csak nyernénk mint nézõk!

bigfoot
OLASZ-francia döntõ lesz!!11esekkel nyernek az Olaszok!!

Scania Dáci
OFF
Állat meccs volt,sztem a jobb olaszok nyertek,hnap nyernek a portugálok,a döntõben meg nyerjen a jobb😊,franciák a 3.ok😊
ON

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

lee86
vagy épp jol ejtenék végre ki a neveket.. 😄

&#161;Hala Madrid!

wááá Kokó....
Luka Tónyi 😄DD

hunbasser
ték!<#mf2><#vigyor3>

ReaL MaDRid x siempre

LES FORZA INTER
+ihletõ dolog! Mi lenne ha Lédererék részegen közvetítenének? Hátha úgy mondanak vmi érdekeset is, kitudja??

Kokóóóóóóóóóóóóó se maradjon már ki akkor 😄D

hunbasser
ezt plz az újonnan nyitott eb pályázatos topikba is írd le,thx!

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Na álljon meg a menet! Nem csak a fociVB közvetítései miatt nyitottam a topicot! Nézzétek meg az elejét! És "szidtam" a box és a forma1 közvetítéseket. Úgyhogy remélem élni fog a topic a VB után is! A bannerbe meg tegyetek be Palikot meg Czollnert is! (Boxot nem tudom kik szokták)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

tormy
Origo hir:

A Brazília - Franciaország meccs után Kolompár Lajos Mucsaröcsögei lakost felesége tolta haza a helyi kocsmából.

Másnap Kolompár elmondta, hogy csak úgy tudta elviselni az RTL Klub kommentátorait, hogy megivott 1.5l kisüsti pálinkát és 8 üveg köbányait.
Kolompárné kifejtette, hogy többet nem engedi el az urát a kocsmába, de azt sem engedi meg neki, hogy VB meccseket nézzen ezután.

Okés <#eljen> ;-)

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

a foci szinvonala valoban a beka segge alatt van, de az erdeklodessel semmi gond nincs, eleg csak megnezni hogy mikor a brazilok itt voltak az edzesukon telt haz volt, a meccsrol es az argentinokrol nem is beszelve, viszont (mint ebbol is latszik) erdeklodes csak a szinvonalas footbalra van. Nehogy mar azt varjatok hogy ha majd 20.000+ fo megy ki a meccsekre akkor majd elkezd fejlodni a magyar foci, ez forditva mukodik, eloszor fejlodjon a szinvonal, aztan jonnek a nezok.

DJ Bee18
Flóri LOLLER 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
megbeszéltük, nemsokára elkészítem+!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
off: errõl a témáról annyit, hogy ha az uefa illetékesei megnézik a jelenlegi infrastruktúránkat, politikai és gazdasági helyzetünket illetve a legfontosabbat: a focink színvonalát és az érdeklõdést, akkor a rendezés jogának ideítélése hasonló kockázatokkal járna, mintpl egy raktár kulcsát egy cigány elé dobni, hogy õrizze a benne lévõ árut.
szerintem a nevetõ harmadik fog befutni, nem mi és nem is az olaszok...
off end.
csokoládé <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Óóóó, hát mit képzelsz, VB után is (sajnos 😞 õk fognak közvetíteni, az RTL nem kegyelmez, tehát szerintem még sokáig fogjuk használni ezt a topikot 😊

Matthew Prosac
összerakjam igényesebbre? bár lassan már vége a vb-nek is... (felesleges)

😄DDD LOL

Láma!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
asdasdasdasdasdASDasdasd

jbal
banner?