1885
  • 9csöves9
    hát figyelj,én nem szeretem egyáltalán Materazzit sőt

csak elég érdekes hogy ő a közellenség amikor ő csak pofázott
  • DJ Bee18
    ilyen alapon ha fordítva lenne te védenéd :DDD úgyhogy felejtsd el ezt a mi lenne ha dumát...
  • 9csöves9
    kiváncsi vagyok mi lett volna ha fordítva történik minden.akkor már nem értenétek egyet ezzel az alattomos megmozdulással
  • DJ Bee18
    látszik nyomja-nyomja a rizsát... Először Zizou csak mosolyog rajta. Én is lefejeltem volna. Magyar vizilabda meccsen is orrbanyomott egy edző valakit, mert egyszerűen nem hagyták békén...
  • hunbasser
    tudsz portugálul?
  • lee86
    portugálul?
  • AnuluWork #1198
    Materazzi másik kameraállásból ... (Aki tud olaszul ...)
  • tormy
    a nagy csapat!
  • Taranov
    Ez nekem is nagyon tetszik :D
  • B0B0
    :DDD
  • ProGabe #1194
    És mellé jár a cikk is.KLIKK

Legnagyobb:
    "Akadt, aki szavazásra szólította fel fórum-társait, ki lenne az a három ember, aki először tenne ki az RTL vb-csapatából. Eredményt nem írunk, nem szeretnénk megbántani a Héder-Léderer-Gyulai hármast.":DDDDDDDD
  • ProGabe #1193
    "Léderer Ákos – Hajdú B. István, Kovács Kálmán, Verebes József, Urbán Flórián – Bozsik Péter, Bicskei Bertalan, Nagy László, Héder Barna – Kovács István, Gyulai Balázs. Vébékommentátoraink kezdőtizenegye. Mindegy, hogy a stúdióból vagy a helyszínről, de idén is elláttak minket jócskán öngólokkal, váratlan fordulatokkal. Ezekből szemezgetünk az alábbiakban.

"Kezd egyre inkább a Fekete Erdő Klinikára hasonlítani München. Egyre több játékos marad a földön."

„- Vége a hosszabbítás első félidejének. Semmi sem változott. Semmi sem változott?
    - Véleményem szerint az eredmény abszolút nem változott.”
    (párbeszéd kommentátor és a szakértő között)

"Kétszer annyi amerikai van, mint olasz, mégis az olaszok vannak kevesebben."

"Maradona elégedetten mehet a büfébe. Csak azt sajnálhatja, hogy nem látja elemzésünket a stúdióból".

"Alexandersson kapta el a labdát. Képességeiből a bedobás elvégzésére is futja majd."

"Gyűrik egymást, mint Ibrahimovic a rágógumit."

”Ha majd a ’Legszebb kifutásaim’ című könyvét lapozgatja, ennél a percnél egy üres oldalt talál.”

”Ilyen szép labdába ilyen szép nagyot rúgni.”

"Mekkora kis labda volt ez! Elég nagy."

"Robinho életében először 14 évesen evett háromfogásos ebédet."

"Rágógumi van egyébként Lehmann szájában. Így véd a kapus."

"Ő még lovat is vett erre a találkozóra és dortmundi színekkel látta el."
    (kommentár Sebastian Kehl becseréléséhez)

"Igaz, hogy Benhakker nem énekelte a himnuszt, de hát ez legyen a legnagyobb baja."

"Zé Robertónak volt a leghányatottabb sorsa gyermekkorában, aktív gyermekbűnözésből élt."

"Tartok tőle, hogy Anglia nem egy nullára fogja megnyerni ezt a meccset"
    (kommentár a második gól után)

"A csehek formahanyatláson mentek keresztül az elmúlt néhány napban."

"Köszönöm, hogy válaszoltál 13 perccel ezelőtti kérdésemre".
    (félremosolygás a szakkommentátornak)"

hvg.hu

Lehet tippelgetni hogy melyiket ki mondta!Elég erősen elhatárolódnak itt is Hajdu B. poénjai és léderer-világi idiótaságai.
  • Scania Dáci
    lehet enyém az első golyó joga?:D
  • Zsolti9014
    vmikor tök sovány volt
  • Zsolti9014
    léderer má' megin' hízott
  • jbal
    Koko?
  • Count Adyn
    egy sortűz?:D
  • jbal
    vagy vmelyik csapat topikjába.vagy BL topik,UEFA topik
  • Kandurex
    pfff...futballról beszélünk nem a fociról...
  • tormy
    Vb-n kivul nem tudsz mashoz hozzaszolni? Ott van pl. MLSZ / MLL topic, leirhatod a velemenyedet a ligarol.
  • Kandurex
    Kár, hogy nincs VB topik, már kezdtem megszokni, hogy átjárok a sportrészlegbe is :(
  • jbal
    kár h nincs SK-m:(meg S1-2-m se:(
  • hunbasser
    a sportklubon az akkor horti gábor lenne??? berészegedett edition? XD
  • Matthew Prosac
    azt az embert nem lehet nyomdafestéket tűrő szavakkal jellemezni. röviden ennyi.
  • jbal
    hát úgy beszél mint aki részeg.össze vissza
  • Taranov
    Ezt most nem nagyon értem.
    Az viszont tetszik, hogy "Nem tartom kizártnak, hogy Pauleta most Franciaországban játszik"
  • jbal
    az igaz.egy góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól-t mondhatnának.de ez h 10 méterrel mellé menő lövésnél:ott a lövéééééééééééééééééééééééééééééééééééssssss
  • Taranov
    Részben egyetértek veled az ordibálás tekintetében, de néha Lédererrel jobban beleélem magam a meccsekbe, mert Hajdú B. csak annyit mond röviden, hogy "Gól", "2-0" stb.
  • jbal
    hát ez a Horti a kommentátorok szégyene.
    egyik fórumról:
    "portKlubon Horti részeg?
    most pl Tottit szidja, amiért ünnepeltetni merte magát a világkupával...
    rendben van, hogy nem volt 100%os, de 1 gól + 4 gólpassz után szerintem nyugodtan ünnepeltetheti magát

néha össze-összeakad a nyelve... ja és közben Barca meccset kommentál, és Figo még ott játszik, szóval semmi köze a vbhez..."

"Tesze tosza mozdulat, mikor a 16-on belűl cselezgetett a kis Ziani."

""Murphy féle képződmény kijött a kapuból"

"a 22. század támadása"

hihihi"

""Nem tartom kizártnak, hogy Pauleta most Franciaországban játszik" á, ez kéééész"

"Miért vártal, és itt görcs, Depor 45 percet...Plauleta...
    Rivaldo az express neve...
    Ziani a tökmag... "
  • jbal
    Urbán meg eddze a REAC-ot
    ja és hívja Zidane-t levezetni xð
  • H0ri
    hát ez nem oO XD
    ööö vilányi meg inkább telefonálgasson oO :|
  • jbal
    öööö ez nem FH xD
    ööö izé Léderer rossz kommentátor
  • H0ri
    én nem oO xD

de ne offolj itt nem szabad :|

témához hozzászólva ööö retek klub szar :P
  • jbal
    Hori te itt?:O
  • H0ri
    Hajdú B. a legnagyobb ^^ bár sokan elmondták és még sokan fogják hogy léderer nagy szar kommentátor ennyi erővel én is lehetnék :P oO XD

UI: jbalu? oO :| XD
  • jbal
    Hajdú B.-nek viccesek.de Léderernek ezek az erőltetett poénjai...
    meg Hajdú B. nem kiabál úgy mint egy idegbeteg hülye ha vki 10 méterrel felé lövi
  • Scania Dáci
    ja sry nem olvastam vissza,nem láttam h már írták,sry all
  • Scania Dáci
    hálisten az EB-t már nem az RTL hanem az MTV közetíti remélem léderer nélkül
  • Taranov
    Szerintem egyébként elfogultak vagytok Hajdú B.-vel, mert én nem érzek közte és Léderer közt olyan nagy különbséget. Talán a legszembeötlőbb, hogy Léderer a nyelvtanban és a játékosok nevében is hibázik, de egyébként mindketten sok marhaságot beszélnek, a poénjaik nem túl jók. Amin én tudtam nevetni, az a Borsodi Liga összefoglaló volt, és néha Léderer egy-két beszólása is. A VB viszont a kommentátorok szempontjából gyenge.
  • Zsolti9014
    ez nem túl rossz