Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
"A nap halottlátója: Kovács Kálmán (Magyarország, RTL Klub)
Szó szerint idézzük a tizenhatoson belüli szabadesés egykori nagymesterét, aki most szakkommentátorként keresi kenyerét. "A kilencvennyolcas döntõ után Mitterrand elnök csókolta meg Barthez fejét a francia öltözõben, és most, a döntõ után is lehet, hogy Mitterrand elnök csókolja meg." Bizony, nem kis bravúr lenne ez Mitterrand elnöktõl, különösen annak fényében, hogy 1995-ig töltötte be az államfõi posztot, rá egy évre pedig - Kálmán, légy erõs e nehéz órában - elhalálozott szegény. Vagyis Barthez vagy egy halottól kapott csókot a 98-as vébédöntõ után, vagy Jacques Chirac nyomott puszit a francia kapus homlokára. Mi ez utóbbira gondolunk, de az tény, hogy Mitterrand volt a köztársasági elnök, amikor Kovács Kálmán az Auxerre idegenlégiósaként Franciaországban játszott, csak hát azóta sok kisfröccs lefolyt Mészöly Kálmán torkán."
<#vigyor1>#vigyor1><#banplz>#banplz>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az elsõ félidõben mutatta a kamera, és nem kis meglepetésre még Léderer Ákos is felismerte." (index)
LOL!
<#nyes>#nyes>
Volt már olyan híres nézõ akit felismert?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Olyat nem, aki parkolóõr vagy játékvezetõ szeretne lenni, de olyat igen, aki sportriporter.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Szánalom, annyi közük sincs a focihoz ezeknek, mint nekem a harangöntéshez.
Hányszor mondtam már ki én is ezt a mondatot,persze kicsit durvábban
Bár az elején az,hogy ne szidja a játék minõségét egy kicsit túlzás,ez olyan mintha a kommentátornak nem lenne joga elmondania pl azt hogy "ezt a labdát bizony még el kellett volna érnie" hiszen õ sem érte volna el,mint tudjuk minden relatív és Bozsik dolga nem az hogy a látott játékot a magyar focival vesse össze.Szép is lenne,minden 30+ méteres passz után ódákat kéne zengeni<#hehe>#hehe>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
1ébként még valamelyik csoportmeccs elõtt, mikor elõször közvetített Héthessy (azt hiszem jól írom a nevét), akkor volt az, hogy Kiss László mondott vmi ilyensmit neki, hogy nem lesz baj, jól fogod csinálni... 😊 Biztos izgult az elsõ meccse alatt Héthessy... 😄
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A nap szakértõje: Bozsik Péter (Magyarország)
"Nem igazán magas színvonalú a játék" - fanyalgott a félidõben Bozsik Péter szövetségi kapitány. Hát, egy magyar edzõ ilyet ne mondjon, inkább adjon hálát a sorsnak, hogy legalább televízión nézhet egy vébé elõdöntõt, csorgassa a nyálát, ha pedig megkérdezik, akkor hüledezzen. Még akkor is, ha amúgy egy szétrúgott stoplist nem ér a meccs. Urbán Flórián egyik odabökött mondata is bizonyíték arra, hogy a magyar edzõi kar már rég nem érti ezt a játékot. A rendes játékidõ végén megkérdezték a REAC-ot benntartó bravúrtrénert arról, hogy mi lesz a második félidõben. A válasz: "Az olaszokban nincs benne a gól." Nos, erre a hosszabbítás elsõ két percében két kapufát, az utolsó kettõben meg két gólt lõttek. De a shownak még nem volt vége. A meccs végén Bozsik Péter azt fejtegette, hogy az olaszok a büntetõkre gyúrtak, miközben épp ellenkezõleg: minden erejükkel azon voltak, hogy elkerüljék, hiszen a tizenegyesekbõl hagyományosan rosszul szoktak kijönni.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
De ezt nem a mikrofonba akarta mondani, vagy igen, csak nem volt jó a hangerõ?
azt mondta, h az olaszokban nincs benne a gól.
Állat meccs volt,sztem a jobb olaszok nyertek,hnap nyernek a portugálok,a döntõben meg nyerjen a jobb😊,franciák a 3.ok😊
ON
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Luka Tónyi 😄DD
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A Brazília - Franciaország meccs után Kolompár Lajos Mucsaröcsögei lakost felesége tolta haza a helyi kocsmából.
Másnap Kolompár elmondta, hogy csak úgy tudta elviselni az RTL Klub kommentátorait, hogy megivott 1.5l kisüsti pálinkát és 8 üveg köbányait.
Kolompárné kifejtette, hogy többet nem engedi el az urát a kocsmába, de azt sem engedi meg neki, hogy VB meccseket nézzen ezután.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
szerintem a nevetõ harmadik fog befutni, nem mi és nem is az olaszok...
off end.
csokoládé <#vigyor>#vigyor>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||