1885
-
#1244 nem érdeklik őket a kritikák?akkor kapják be! -
#1243 Hajdu B. es Lederer nyilatkozik / ertekel a VB utan:
http://index.hu/sport/foci/vbriporter07/
-
#1242 Na az sem volt semmi, amit tegnap Palik meg Czollner levágott. Azon röhögtek 5 percig, hogy mennyire ökrök -
#1241 Szólok Gabber_saviolának, hogy nevezze át idegesítő kommentátorokra vagy klub-os kommentátorokra. Melyik a jobb? -
#1240 de a Bundesligát is ők fogják közvetiteni.. -
#1239 akkor megcsappanna a látogatottsága szvsz -
Zséé #1238 jah sorry. Korán van még :)
át kell helyeztetni... -
#1237 tudom,látom nem értesz. nézz csak kicsit fel...
Fórum>>Sport fórum/Labdarúgás -
Zséé #1236 nem is az a topik címe :) -
#1235 igen,de az nem a labdarúgás témakörbe tartozik -
#1234 ja meg tegnap a Brazil bajnokság -
#1233 van sport elég az RTL-nél... Tegnap Világi sportklubbon valamilyen amerikai GT futamot közvetitett, azt a gagyi szar dumákat :DDD -
Zséé #1232 SportKlub fog, és az is RTL-hez tartozik. Ráadásul ide tartoznak a Forma1-es közvetítések meg a boksz is... -
#1231 léderer...önszorgalomból..:DASDDSD DDAS
/pojén/ -
#1230 Azért én a Borsodi Ligát sajnálom, főleg a vasárnapi összefoglalókat :(
Nincs információtok, hogy ki fogja közvetíteni a magyar bajnokikat? -
#1229 Szerintem ezt a topicot is lehet lassan zarni, mivel az RTL focit nem nagyon fog mar kozvetiteni.
Ui. Hala istennek. -
#1228 ebből elég legyen már itt.a VB spam még nyitva van
-
#1227 Vajon Világi hogy ordított volna látva az esetet? szerencsére nem tudtuk meg :DD -
#1226 senki sem tökéletes :DD -
#1225 Ha csak visszaszólt volna neki Zidane, az sokkal sportszerubb lett volna. -
#1224 Ezt mindenképpen itt kell kitárgyalnotok?Tudtommal sem Zizou sem Matrix nem rtl kommentátor -
#1223 jól van, de a provokátor se szent...
nálad aki csak szidja az anyád többszöris, az nem csinál semmi rosszat igaz, sőt a barátja is leszel, mi? -
#1222 Valóban bunos, de ez teljesen lényegtelen ebben az esetben, mivel a beszólogatást nem büntetik. A tettlegességet büntetik, és ebben az esetben igenis Zidane szállt el.
Láttam már a Materazzi összeállítást, de ez most teljesen lényegtelen. -
#1221 Szerintem magyar "focistak" kozul a Budovinszky a legagresszivabb. Azt hiszem Fradiban van/volt. -
#1220 Nem össznépi 11 vs. 11 bunyó szokott lenni itthon sem.
És bizony vannak elmebetegek. A magyarok közül pl. Rajczi. -
Figyu:
,,Nem akarok én senkit felmenteni..."
Nem veszed észre, hogy pont fordítva gondolom, hogy Materazzi sem különb a többinél, sőt, majd nézz meg róla egy összeállítást... Még mindig kevered, nem Zidane ártatlan, hanem Materazzi is bűnös. A kettő nem ugyanaz
-
#1218 meccseken van is bunyó nálunk is, ha eddig nem tűnt volna fel. :DD Minden 2. focista elmebeteg? -
#1217 Mondom, mindenki mas. Ha a "veredben" van az agresszio akkor az onkontrollt elfelejtheted. Nekem van olyan ismerosom aki a legkisebb dolgot sem viseli el ha sertegetik, bar ritkan teszik mert 204 centi es 129 kilo. -
#1216 Ez az agresszió. Aki ilyen hamar bepöccen, az nem normális. Ez az önkontroll hiánya. Tudjátok, hogy nekem 18 év alatt hányszor szóltak be? Mégsem vertem meg még senkit. -
#1215 Taranov, minden ember mas, van aki a legkisebb sertesre is ugrik es ut, van akit meg 10 oran at sertegethetsz akarmivel es leszarja. Szerintem velunk szuletik hogy ki hogyan reagal ilyen dolgokra. Ez is resze az agresszionak valahol. -
#1214 -
#1213 Nem bírjátok elviselni, hogy a nagy Zidane is csak egy bunkó futballista, semmivel sem kultúráltabb Materazzinál. -
#1212 Akinek 34 éves korában nincs annyi önkontrollja, hogy elkerülje a tettlegességet, az nem való civilizált világba. Gondold el, mi lenne, ha az átlagos magyar ember ilyen lenne. Szinte folyamatosan verekedés lenne valahol, mivel a beszólogatás mindennapos. Az meg a másik dolog, hogy egy orvos szerint ez a fejelés akár halálos is lehetett volna. -
#1211 lol mar a csapbol is a zidane - materazzi ugy folyik, azert nem ertem mi az istent foglalkoznak ennyit vele. -
#1210 ezt mondom, büntessék meg Materazzit ha olyat mondott, Zidane-t is, ha meg valóban visszavonul akkor pénzbírság. Nem akarok én senkit felmenteni... -
#1209 Elég megnézni a Best of Materazzi összeállítást:
Ez a faszi nem normális. De tény, hogy Zidane is elszállt. -
#1208 Materazzi mióta portugálul szól a korábban a Juventusban focizó, olaszul anyanyelvi szinten beszélő Zidanehoz? :)
A szájrólolvasásra gondoltam, hogy tud olaszul ... -
#1207 azt nem tudjátok megérteni, hogy Materazzi ugyanúgy bűnös, helyette szarházi pakány Zidane-ozásmegy... -
#1206 Zidane vált közellenséggé, mi nem szólnánk semmit, ha többség leállna... Mert Materazzi vált szentté, pont fordítva, ahogy te mondod... -
#1205 "csak"
megjegyzem ha az én anyámat szidná így,nem úzta volna meg ennyivel