1885
-
#1284 az.de ha megérte volna nekik eltartani(most úgy beszélek róla,mint egy tehénről -.-),akkor gondolom,h ajánlottak volna neki egy fincsi szerződést,de ezexerint a cselszki jobbat ajánlott. -
#1283 Nem kérdőjeleztem én meg a szakértelmét, csak ebben az esetben nem volt elég tájékozott. -
#1282 hú de nagy szívás a Bayernnek -
#1281 lejárt a szerződése. -
#1280 "a Chelsea átigazolási díjat is fizet a Bayernnek"
ezt nem értem.mért,nem fizettek ingyen vették? -
#1279 Várhidi Péter pedig szvsz a legjobb magyar szakkommentátor, úgyhogy egy ilyen tévedés - bár nehezen hiszem, hogy ő ilyet mondott volna - nem tudja megkérdőjelezni a szememben a hitelességét. -
#1278 Ebben az esetben megnyugodtam, hogy nem beszélnek akkora butaságokat, vagyis csak azok, akik azt terjesztették az ismerőseim között (többen is), hogy idén csak egy selejtezőt kell játszania a Debrecennek.
A bayernes tévedés Várhidi Péter nevéhez fuződik. -
#1277 Bár nem tisztem Tornyi Barnát megvédeni, de a Debrecennek a csoportkörbe kerülésért 2 selejtezőkört kell játszania.
Éppen 1 órája sorsolták ki, hogy amennyiben sikerül átverekedni magukat a Rabotnicskin, akkor a francia Lille lesz az ellenfél a csoportkörbe kerülésért.
Úgyhogy hallgass csak nyugodtan Tornyira továbbra is... -
#1276 Szerintem kizárható, hogy hamis felmérési eredményeket tettek volna közzé.
Egyszeruen arról lehet szó, hogy amikor egy médium, jelen esetben az RTL Klub egy új musört sugároz, felméri, azaz felméreti, hogy az hogyan felelt meg a nézőknek, ez-e a helyes út. Én teljes mértékben elhiszem, hogy az emberek nagy része elégedett volt a közvetítésekkel, hisz gondolhatjuk, hogy nem a legtájékozottabb, és a leginkább hozzáértő rétegnek készült a musor. A felmérésben sem ezek domináltak. Héder és Kokó esetében még meg is értem, hogy valakinek tetszenek.
Inkább azon csodálkozom, hogy a 2004-es EB közvetítése miért volt annyira népszerutlen.
Egyébként az RTL Klub közvetítéseiben a hibákon csak röhögünk (legalábbis én nem idegeskedem), de a Sport1-en többször komolyan félrevezettek a valódi szakértők.
Ilyen eset volt Ballack eladása, amikor úgy beszéltek erről a témáról vagy 10 percet, hogy azt hitték, a Chelsea átigazolási díjat is fizet a Bayernnek, a másik ilyen téma pedig a Debrecen idei BL-selejtezője, amikor Tornyi Barnabás nem volt tisztában azzal, hogy a csapatnak idén csak egy selejtezőt kell játszania, az első körben nem vett részt. Na, ezekért a hibákért dühösebb vagyok, mint Figoért, mint szövetségi kapitányért :) -
#1275 Szerintem meg az RTL rendelésére a Tárki. ^^ -
#1274 ya,akkor bocs...:D már #1269nél félreértettelek.
hát a felmérésért?sztem azért nem kellett fizetniük,mivel ők csinálták -.- -
#1273 ájáájáájájájjjj, félreértettél.
Én arra gondoltam, hogy a felmérésért mennyit fizettek... :DDDD -
#1272 hát nézd,ha van egy vállalkozásod,ami mondjuk más számára csinál vmit(mint pl a retek klub is nekünk),akkor semmi köze hozzá senkinek,h neked mennyi a kiadásod,mennyi a bevételed,stb.
namost a kiadásokkal hencegni szoktak a tv csatornák,h mert ők fú de fasza gyerekek,mert ennyi meg annyi lovét kiadtak ezért,csak azért h MI nézhessük...
hát nem tudom most mi lesz,ezekután lesz e kedvük hencegni,mondjuk én lexarom,h mennyit költöttek rá,az a lényeg,h láthattam a vb meccseit-sokszor színvonalon aluli kommentálás mellett.de erre is van megoldás:mute gomb ;) -
#1271 Én pedig azt gondolom, ez mindenkire tartozik.
Beszéltem a vb alatt olyan sok-sok olyan rokonnal, baráttal, ismerőssel, akik tényleg csak Eb-k, vb-k alatt néznek focit, és 100-ból kb. 65 megjegyezte, hogy ilyen sz.r színvonalú közvetítést még életében nem látott (-Hajdú B.).
Ezek után én nem tudok hinni egy ilyen felmérésnek.
Persze lehet, hogy az én mintám nem reprezentatív... -
#1270 ha megtudod,akkor jobban fogsz aludni? :)
(bár én sem tudom,de nem is érdekel,úgy érzem,nem tartozik rám/ránk) -
#1269 Már csak egy kérdés marad: mennyit fizetett ezért az RTL? -
#1268 ja hát persze.ne hogy már ezek jobbak legyenek az MTV-nél.
a nézők fele csak azért nézte mert a Retek "nagy csatorna" és a B*szások közt után megy a meccs és nincs jobb műsor ezért a meccs megy.de ezek életükben nem láttak még focit nem tudják h Léderer miért hülye vagy nem látak még jó kommentátort -
#1267 Szerintem is mindent elmond az, hogy a 46% "kocanéző" csak. Ez olyan mintha megkérdeznék az embereket arról, milyennek találja a tömegközlekedést és a válaszolók fele autóval járna minden nap... -
#1266 a kulcsszó: RTL KLUB megbízásából, márpedig aki fizet neki, azt nem fogja lehordani!
"A megkérdezett nézők 18 százaléka kifejezetten foci rajongónak vallotta magát, 36 százaléka saját bevallása szerint szereti a futballt, a nagyobb horderejű meccseket mindig megnézi a tévében, 46 százalékuk pedig azt válaszolta, hogy nem túlságosan kedveli a focit, csak a kiemelkedő futball mérkőzéseket nézi meg a tévében. "
ez meg azt igazolja, hogy a megkérdezettek 46%a nem néz focit, nincs összehasonlítási adat, az EBre nem is emlékeznek csak divatnézők, de a barátok közt minden részét kívülről fújják...
18% lehúzta az eredményt, ezért nem lett kiváló...
szal mind1 nem így kéne magasztalnia magát a retek klubnak!!! -
#1265 Ennyit a felmérésekről ... -
#1264 ez így van! nekem se igazán -
#1263 csak baromira nem szimpi -
#1262 Persze, hogy helyes, az lenne a vicc, ha egy hónapig hibásan lenne valami kiírva bazinagy betukkel :) -
#1261 Egyébként (nem az RTL-t védem) a vébé helyes (pl. a tévé mintájára), igaz, a közismert és megszokott a VB ill. TV. -
#1260 akkor csak nem neztem elegge szét! de inkább még pihizek 1 kicsit a "vébé" után, és majd csak utána vetem magam önkínzás alá, pedig kíváncsi vok 1 brazil bajnokira... ja köcce -
#1259 A Sport klubon brazil bajnokik mennek videoCD minőségben :/ -
#1258 hol?
itt a műsor -
#1257 most nincs semmilyen közvetítés? -
#1256 kár h sport-om nincs.én így se látom az egészet nektek meg annyi h a németet nem -
#1255 a reklámot nem láttam, de nem is hallottam/olvastam olyat, hogy nem közvetítenék a spanyol meccsekt, elég népszerűek, csak nem mondanak le róluk.... -
#1254 Ugyan. Csak szamolj. Az RTL a legnagyobb Magyarorszagi TV. Ok adjak le a legdragabban a reklamokat, mivel a nezettseg a legnagyobb. 1 honap alatt szerintem siman tobb bejott mint 800 milla. Ha nem igy lenne, nem vettek meg volna a kozvetitesi jogokat, ezek nem hulyek am. -
#1253 Szerintem nem. 800 millió körüli összeget lehetetlen reklámokból fedezni egy vb alatt. -
#1252 Ez most nagyon OFF lesz,bocs
Írtad hogy "sport1-2-t olaszokkal, angolokkal, spanyolokkal" és a sporton megy az új reklám amiben találnak egy térképet amin rajta van hogy miket közvetítenek:nhl,nba,nfl,angol foci,spanyol foci.Ami a lényeg:nincs rajta a spanyol!!!Ha valaki tud valamit,tehát hogy esetleg nem lesz közvetítve az ossza meg velünk,had készüljek fel egy nagyon szar évre lelkiekben
ON
Knézyt azért szidták sokan mert nagyon részlehajló volt,természetesen a magyarok felé,és ezt általában "jelezte is".És a sok idióta ezért szidta,nem tudom mit szólnának ezek az emberek egy argentín,vagy mondjuk egy olasz kommentárhoz,aki sír ha gólt kap a "csapata" és üvölt ha gólt rúg. -
#1251 Én is szidtam a Knézy-t, én sem nagyon csíptem, de azért a kettő ég és föld: Knézy tudott beszélni, nem látott sérülésből lábadozó játékost a pályán, őt azért nem szerették sokan, mert rendszeresen elmondta a saját véleményét is ami ugyen nem egyezhet mindenkiével. -
#1250 Nem olvas fórumot? akkor honnan akar tanulni, mert magától, autodidakta módon elég nehéz lesz! De a barátai közül vki olvashatna fórumot, és az anyázáson kívül a többit elmondhatná neki! Bár az is igaz: marad neki a sport klub, bundesligával, brazil focival, én meg nézem a sport1-2-t olaszokkal, angolokkal, spanyolokkal, szal remélem már nem kel hallgatnom.... -
#1249 Arra mar nem is emlekszem, de ha ugy is volt nem ertem miert szidtak Knezy-t magasan a legjobb sportkommentar volt. -
#1248 Viszont abban is igazuk van, hogy Knézyt ugyanúgy szídták 4 éve. -
#1247 Arrol nem is beszelve hogy az RTL mennyit kaszalt a reklambevetelkbol. Szerintem sokkal tobbet penzt szedtek be mint amennyit kiadtak a kozvetitesi jogokert. Ez nem is lenne baj, ha megfelelo szinvonalu lett volna a kozvetites, de ezek a kommentatorok... -
#1246 Ja igen! És arra meg, hogy az RTL klubnak köszönhetjük, hogy láttuk a meccseket, mert ŐK kifizették, csak annyit mondok, hogyha nem szállnak be a versenybe, akkor az MTV közvetíti (és ennél biztos, hogy jobban) -
#1245 Ez a Léderer nem semmi: "Ez volt az első VB-m, ez legyen a mentségem"
De nem ez volt az első meccse!!!