1885
-
#1325 Volt -
#1324 Kovács Géza Lászlóval mi van?nem nagyon hallani. -
#1323 rajta még dolgozok csak mindig kifagy photosop a fejétől -
#1322 nincs politika az sg.hu-n -
#1320 Az nagyon nagy ürge -
#1319 léderer fejét nem lehetne rátenni photosoppal egy képre? :DD -
#1318 -
#1317 Flóri repül:DDD -
#1316 Én a meccsért nézném, egy ilyen idiótán men tudok el lenni -
#1315 Az a baj, hogy nálunk az már stílus, ha valaki idióta módon csinál valamit. -
#1314 Ez igy van. -
Gabe18 #1313 Ne szidjátok a Horti mestert a SportKlubról!Hát az egy nagyszerü férfi!
A legérdektelenebb meccsen is ott ragadok ha Ő közvetit,a jó meccs nem,de a felhőtlen szórakozás garantál. -
#1312 igenis az! igaz, hogy furcsa, de stílus. (beszélni nem tud, szánalmasan hangsúlyoz, de nem sablonosan közvetít). -
#1311 próbálja utánozni a sport tv-s kommentátorok hanglejtését,csak ő "cseppet" túlzásba viszi.mindenesetre nagyon jól elszórakozik egy-egy meccs alatt -
#1310 OdaraktaaAAAaa magát aaaa spanyolll srác...
Legalább beszélni tudna. Akkor legalább el lehetne küldeni fogalmazás-tanfolyamra -
#1309 ez stílus? EZ STÍLUS????? _A:?SDASDA_S:D?ASA?S_ -
#1308 Az tényleg egy ökörállat -
#1307 Az! nagyon kemény a közvetítése, de neki legalább VAN STÍLUSA, nem úgy mint néhány egyéb kommentátornak. (azt nem mondom, h jó, de van). -
#1306 Hát ha angolul közvetít, az már egy súlyos eset. -
Zséé #1305 hát neki ki lehetne emelni a közvetítésének 90%-át, mert olyanokat mond, hogy csak nézek hogy mit beszél egész meccsen.
Ha valakinek van tv tunerja akkor felvehetne egy kis hanganyagot róla :) -
#1304 az az ökörállat,aki a brazil meccseket közvetíti:
"a hatos számú játékost láthatjuk...NÁMBŐŐŐR SZIKSZ!!!!!"
corinthians-sao paulo meccsen egy esernyőnél: "GÚD AMBRÉLLA!!" -
#1303 Vasárnap Palik beszólás:
[Egy Super-Aguri eszméletlen nagy rössel állt be a boxba és alig bírt lefékezni]
Gyula: ki az ott a boxban? Azt hiszem Montagny.
...
Gyula: Nem! Sato az.
Palik: A beparkolásából tudhattad volna! :) -
Zséé #1302 "nem kell bocsánatot kérnem az Osasuna szurkolóktól mert ők már rég kikapcsolták a tv-t" :DDDDD
Léderer, barcelona-osasuna 3-0 42. perc -
#1301 Horti suokott jó vicceket mondani de egyszerűen egy tuskó:D
most kezdődik a Barca TV nézzed vagyis inkább hallgasd Hortit -
#1300 régen jobb volt
ték -
#1299 Horti.az szokta adni.az egy barom:D -
#1298 Akkor nem tudom -
#1297 Oks -
#1296 dehogy.Hethéssy normális -
#1295 átneveztem kommentátoros topikra, mivel már sok ilyen topik volt. -
#1294 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1153134831
ezzel a topikkal mi legyen srácok? -
#1293 Az nem Hethéssy? -
#1292 ja Horti
de a Bundesliga meccsen ki az a normálisabb kommentátor?
azzal az a baj h ha a lyukóbánya FC megnyerné a BL-t az megse kottyanna neki
-
#1291 Asszem ezt a Sportklubot semmi értelme nem volt megrendelni, egy nagy rakás kaki mind a műsor, mind a kommentátorok, főleg az a csávó aki a Barca TV meccseit kommentálja, na az aztán kész, valami oltári nagy ökör -
#1290 pplive.uw.hu
streamforums.tk -
#1289 Ti sem tudtok valami linket amin lehet online nézni a meccset??? :(( Mint amikor a Vb közben az RTL-t is lehetett nézni online légyszi segítsetek!!! -
#1288 Nem meglepő, a sportklub az rtl egyik alcsatornája, mivel az rtl nem közvetit focit, a lédererék mennek a sportklubhoz. -
#1287 én meg a világit hallottam nemrég ott,a rádióban meg állandóan
ákoska biztos a "jól megérdemelt" szabadságáról tért vissza,eddig gondolom azért nem volt sehol
vagy az is lehet hogy be volt szarva egy kiadós veréstől és megvárta amíg lecsitulnak a hullámok -
Zséé #1286 Léderer visszatért (most a sportklubon) -
#1285 Az biztos, hogy a Chelsea jobbat ajánlott, de Ballackot inkább a hírnév mozgatta, ahogy ismerem. Ettől függetlenül jó focista.