Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Kár, hogy nincs VB topik, már kezdtem megszokni, hogy átjárok a sportrészlegbe is 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jbal
kár h nincs SK-m😞meg S1-2-m se😞

hunbasser
a sportklubon az akkor horti gábor lenne??? berészegedett edition? XD

ReaL MaDRid x siempre

Matthew Prosac
azt az embert nem lehet nyomdafestéket tûrõ szavakkal jellemezni. röviden ennyi.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jbal
hát úgy beszél mint aki részeg.össze vissza

Taranov
Ezt most nem nagyon értem.
Az viszont tetszik, hogy "Nem tartom kizártnak, hogy Pauleta most Franciaországban játszik"

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jbal
az igaz.egy góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól-t mondhatnának.de ez h 10 méterrel mellé menõ lövésnél:ott a lövéééééééééééééééééééééééééééééééééééssssss

Taranov
Részben egyetértek veled az ordibálás tekintetében, de néha Lédererrel jobban beleélem magam a meccsekbe, mert Hajdú B. csak annyit mond röviden, hogy "Gól", "2-0" stb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jbal
hát ez a Horti a kommentátorok szégyene.
egyik fórumról:
"portKlubon Horti részeg?
most pl Tottit szidja, amiért ünnepeltetni merte magát a világkupával...
rendben van, hogy nem volt 100%os, de 1 gól + 4 gólpassz után szerintem nyugodtan ünnepeltetheti magát

néha össze-összeakad a nyelve... ja és közben Barca meccset kommentál, és Figo még ott játszik, szóval semmi köze a vbhez..."

"Tesze tosza mozdulat, mikor a 16-on belûl cselezgetett a kis Ziani."

""Murphy féle képzõdmény kijött a kapuból"

"a 22. század támadása"

hihihi"

""Nem tartom kizártnak, hogy Pauleta most Franciaországban játszik" á, ez kéééész"

"Miért vártal, és itt görcs, Depor 45 percet...Plauleta...
Rivaldo az express neve...
Ziani a tökmag... "

jbal
Urbán meg eddze a REAC-ot
ja és hívja Zidane-t levezetni xð

H0ri
hát ez nem oO XD
ööö vilányi meg inkább telefonálgasson oO :|

jbal
öööö ez nem FH xD
ööö izé Léderer rossz kommentátor

H0ri
én nem oO xD

de ne offolj itt nem szabad :|

témához hozzászólva ööö retek klub szar 😛

jbal
Hori te itt?😮

H0ri
Hajdú B. a legnagyobb ^^ bár sokan elmondták és még sokan fogják hogy léderer nagy szar kommentátor ennyi erõvel én is lehetnék 😛 oO XD

UI: jbalu? oO :| XD

jbal
Hajdú B.-nek viccesek.de Léderernek ezek az erõltetett poénjai...
meg Hajdú B. nem kiabál úgy mint egy idegbeteg hülye ha vki 10 méterrel felé lövi

Scania Dáci
ja sry nem olvastam vissza,nem láttam h már írták,sry all

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Scania Dáci
hálisten az EB-t már nem az RTL hanem az MTV közetíti remélem léderer nélkül

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Taranov
Szerintem egyébként elfogultak vagytok Hajdú B.-vel, mert én nem érzek közte és Léderer közt olyan nagy különbséget. Talán a legszembeötlõbb, hogy Léderer a nyelvtanban és a játékosok nevében is hibázik, de egyébként mindketten sok marhaságot beszélnek, a poénjaik nem túl jók. Amin én tudtam nevetni, az a Borsodi Liga összefoglaló volt, és néha Léderer egy-két beszólása is. A VB viszont a kommentátorok szempontjából gyenge.

Zsolti9014
ez nem túl rossz

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
"Szerintem tíz nézõbõl öt jobbat rúgott volna." Léderer Ákos (Svájc - Ukrajna, büntetõpárbaj)

Hajrá Magyarország!

Taranov
És melyik az? 😊

tormy
Magyar valogatott nem a "legjobb" osszeallitasban fog palyara lepni, a kerdes csak az hogy nem mind1 milyen a magyar csapat osszeallitasa? <#idiota>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

jbal
jeeeeee m1 a király
Magyarország-Villareal?😮

Zsolti9014
Most olvastam el, jók lettek, Hajdú B. sztem is poénos, léderernek 1 poén azért csak összejött, asszem.

Hajrá Magyarország!

Hat nagyon nem orulnek ha a 3 nagy bajnoksag kozul valamelyiket megszereznek. Erdekes lenne egy Real-Barca meccset Lederer Akos kommentalasaban vegig nezni 😄

hunbasser
te realos vagy,miért nem írsz a real topikba?😊

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
Reméljük!A bundes-ligát már megvették,pontosabban elvették a sport1-tõl,gondolom nem nagyon ragaszkodtak hozzá<#hehe>
Amúgy a hírek szerint rástartoltak a spanyol és az angol közvetítésekre is,de ez szerencsére meghiúsult,gondolom a sport1 már ápol olyan jó kapcsolatokat ezeknek a ligáknak a közvetítõivel hogy elsõséget élveznek minden ajánlatnál,merthogy tavaly lejárt a szerzõdés,de hosszabítottak(legalábbis az angolnál,spanyol az idén jár le ha jól emlékszem,ha nem akkor aki tud valamit javítson ki ne fogja vissza magát,kell az infó)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
a forma 1 mindig is ott lesz nekik

ReaL MaDRid x siempre

Nah ez igy mar jobban hangzik. Mondjuk azt azert nem hiszem hogy a rtl lemond a sportrol, hiszen ott van neki a szenzacios minosegu sport klub, amit fel akart tolteni musorokkal - remeljuk nem sikerul nekik.

tormy
Hm kik ezek a Somosok? <#idiota>
Igy alapbol nem vagom hogy kik ezek a kommentarok.

ProGabe
Magyarul arról van szó,hogy 3 meccs lesz élõben hetente a bl-bõl(meg a 2 meccs felvételrõl via3-n ugye),hát ez nagyon nagy királyság gyerekek,csak gyõzzünk majd jól választani a dupla meccses napokon(mekkora gondok mi?)<#taps>
Remélem hogy a mocskos retek klub ezután megmarad annál amit tud:szutyok saját készítésû mûsorokat ad,és nem próbálkozik sportal többet,persze ha lincs hangulatot akarnak elérni akkor hajrá

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

9csöves9
én úgy emlékszem,hogy a Viasat és a királyi tv is vett 1-1 csomagot amibe más más meccsek vannak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

B0B0
Érdekes. A BL döntõ után az a gyökér Urbán azt mondta, hogy minden híresztelés ellenére jövõre is a Viasat adja majd a BL meccseket. Akkor most melyik az igaz???

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

A blbol csak heti EGY merkozest kozvetit eloben? Es a tobbivel mi lesz? Meg a viasaton is heti 2 ment eloben, 2 felvetelrol.

ProGabe
Mé,kik azok a Somosok?Annyira úgysem lehetnek szarok mint a léderer+világi páros,meg ez csak a bl-re vonatkozik gondolom eb-t csak színtiszta profik fogják tolni.
Amúgy most hogy van ez a bl-l?Viasat is közvetít + m1 is?
Meg ez:"a négy párhuzamos találkozó „csúsztatott” adásának jogát a sporttelevízió mondhatja a magáénak",ez a sport 1-2-re vonatkozik gondolom/remélem,és nem a sportklubra

<#taps><#eljen>Szép volt MTV! 😊

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Zsolti9014
De lehet hogy tehetségesek, ha egyszer kommentátor lesz belõlem, engem is így fogadtok majd, de az biztos, hogy nyitok egy topikot ahol véleményezhettek engem, és abból tanulni fogok, megpróbálok mindenkinek megfelelni. De az még messze van.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
"Sportdiplomáciai sikert ért el a Magyar Televízió, amely megszerezte a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság mérkõzéseinek magyarországi élõ közvetítési jogát az Európai Labdarúgó-szövetségtõl (UEFA).

Schulek Csaba, a sportosztály vezetõje a mai sajtótájékoztatón közölte: a 31 mérkõzésbõl az kezdési idõpontok idõbeli egybeesése miatt 27-et áll módjukban élõben sugározni, a négy párhuzamos találkozó „csúsztatott” adásának jogát a sporttelevízió mondhatja a magáénak.

Az svájci-osztrák közös rendezésû Európa-bajnokság meccsei 18 órakor és 20:45-kor kezdõdnek majd. Az MTV elõtte beharangozókkal, közben és utána elemzésekkel, összefoglalókkal jelentkezik, és minden összecsapást megismétel. Az Európa-bajnokságig még 697 nap van hátra.

Ami a Bajnokok Ligája 2006–2007-es idényét illeti, a Telesport tizenhárom héten át heti egy mérkõzést közvetít élõben, ezen kívül szintén egyenesben láthatják a nézõk a csoportkör augusztus 24-i, illetve az egyenes kieséses szakasz december 15-i sorsolását.

A Bajnokok Ligája-közvetítések alatt a stúdióban Egri Viktor lesz a mûsorvezetõ, Bozsik Péter szövetségi kapitány pedig az állandó szakértõ, míg a helyszínekre két riporter, Somos Ákos és Somos Zoltán utazik.

Bejelentették azt is, hogy az augusztus 12-i Magyarország–Villarreal mérkõzés szintén az m1-en lesz látható."

Somos...lehet korán örültünk

Zsolti9014
pl. léderer (ez csak egy rossz vicc volt!)

Hajrá Magyarország!

ProGabe
<#eljen><#worship><#taps>
Az igaz hogy már elég sok komm. "átigazolt" de majd az eb idejére sokan mennek majd "kölcsönbe" közvetíteni

Matthew Prosac
ne kiabáljuk el. a legjobb kommentátorok már "átigazoltak". <#gonosz3>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tormy
Ah ez jo hir, ott legalabb jok lesznek a kommentatorok! <#eljen>

B0B0
<#taps><#eljen><#worship>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

9csöves9
Futball-Eb 2008: Magyarországon az MTV közvetít
2006-07-11 13:32 Utolsó módosítás: 2006-07-11 13:33

Magyarországról a Magyar Televízió szerezte meg a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság közvetítési jogait, a közszolgálati csatorna a kontinensviadal 31 mérkõzésébõl huszonhetet élõben sugároz majd. Ezt sajtótájékoztatón jelentette be ma Rudi Zoltán tévéelnök jelenlétében Schulek Csaba, a sportosztály fõszerkesztõje.

B0B0
Örülnék neki én is, de szerintem szinte mindenki 😊

Zsolti9014
Igen? Biztos? Forrást lécci!
Hú de jó, ha igaz!

Hajrá Magyarország!

Az EB-t az MTV adja!!Hál'isten!!
Elõször én a "Csúnya dolog volt, de ettõl még ugyanolyan nagy játékos"-ra szavaztam de most láttam van: "Materazzit én is lefejeltem volna" - lehetõség úgyhogy maradok ennél <#hehe>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Nem hiszem, csak annak a 20%-nak erosebb "hangja van", mert valahol ok is tudjak hogy "nincs mentseg Zidane tettere"