1885
-
#1445 Ők elfelejtették, de MI nem! -
#1444 nem nagyon figyeltem ilyesmit mondtak.de a VB-ről lesz összefoglaló. -
#1443 "meg vmi olyat mondtak h "elfelejtették miért háborodtak fela VB közvetítés miatt"? " -
#1442 nem.a Vb-ről csinálnak összefoglalót
2006.12.30
16:45 Foci-vébé
A 2006. FIFA Labdarúgó-világbajnokság összefoglalója
vébé
tényleg a 2006.lett volna?sztem csak a 18. -
#1441 a retek klább összefoglalót készít Léderer és Világi hülyeségeiről? -
#1440 láttátok a Retek Klub-on az ajánlót?
lesz vmi VB összefoglaló és ott lesz Kovács Kálmán meg Héder Barna.
meg vmi olyat mondtak h "elfelejtették miért háborodtak fela VB közvetítés miatt"? -
#1439 -
#1438 Az igazi önkínzás az alkoholmentes sör, a guminő és a 0-0 -
#1437 Én is... :D -
Zséé #1436 Húú énis elfelejtettem. Sebaj majd megnézem rtl oldalán -
#1435 juj,elfelejtettem :)
plz meséldd el h mi volt.
barcásnorbi meg sevilla 4. gólja után:"Hát,ez már nagy cumi."
vmi hasonló volt.azt hiszi otthon van -
#1434 na, néztétek a hortit?:) -
#1433 Lál, azt megnézzük! :D -
#1432 kösz, hogy szólsz! akkor megnézem:D -
#1431 holnap Horti a fókuszban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
homeless #1430 Ő az. A fixtv szerkesztője is írt a fórumra, hogy horti nemsokára fifa2007-et fog közvetíteni, és utánna írta, hogy tényleg horti írt a múltkor, mert ő ajánlotta neki a fórumot. -
#1429 sztem tuti ő az,engem meggyőzött :) -
#1428 Ha valóban ő az. -
#1427 Ez azt hiszi, hogy valaki -
faláb #1426 index fórumon megjelent Horti...
Sziasztok Női Hölgyek és Daliák!:-)
Örülök, hogy elnyerte tetszéseteket a szövegmutatványom az elmúlt napokban-hetekben, sokat hallottam a fórumról, felőletek!
Én magam most járok itt először és mindjárt egy kéréssel fordulok hozzátok, ha nincs ellenetekre!
Kicsit pihegnek a gladiátorok odaát, picit fesztiváloznak Rióban a megfáradt testek, nincs tehát brazil bajnoki, emiatt az archívumból kellene néhány meccset leporolni, hogy ne hiányozzanak a Zsenik!!!:-)
Ez a kérés természetesen érvényes a Copa Sudamericana métákra is!
Kérlek, ha megjelölnétek a nektek legjobban tetsző derbiket, újból lehetne látni a híres testművészek ecsetkezelését az én hangommal!
Mivel eléggé sok meccs egyik, vagy másik félideje hulladék volt, a válogatás akár két különböző 45 perccel is üzemelhetne!
Amúgy meg nagyon köszönöm a bíztatást, - bár az elején döcögős volt a prezentációm - sokat számít nekem, hogy vagytok "páran" akiknek tetszik a hangfolyamom!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdvözlettel: Horti Gábor -
#1425 Gulyás tegnap:
(Miután ellökték Sitit) Hé, bíró urak! Ez dániában is lökés! (A bírók dánok voltak) -
#1424 Hajdú B. nagyon nagy!!! -
#1423 ya:DDDDDDDDDDDDD -
#1422 hallottátok miszöveget nyomott Hajdú B.? AS_D:?AS_:F?SA
a télapósra gondolok -.- -
DJ BP #1421 Így igaz, Horti a király -
#1420 fú,sztem te Hortíval kevered :)
tisztázzunk vmit:Dzsulit,meg Innyesztát Világi mondott,Dzsülit meg gondolom Hethéssy,és ő az,aki mindig cáfolta magát,meg nem értett egyet a bíróval,és Horty a legnagyobb király,aki az összeset übereli,és az összes szport klábbos kommentátort egybevéve lesöpri -
#1419 De Világi Dzsüli-t mondott, a Hetéssy mondott dzsuli-t! :D -
#1418 Jah sportklubon szokott közvetíteni, röhejes amit müvel. Valaki ettöl ideges lesz, nekem tetszik a stílusa. :D -
#1417 tegnap a Barca meccsen?az Világi volt. -
DJ BP #1416 spanyol hülye bíróknak nem lehetne topic?? -
#1415 Hetéssy volt -
#1414 dzsuli és iNNYeszta volt -.- -
#1413 Ettyien -
#1412 Világi:
Kámátyó
Inyiesta
Edmilzon -
#1411 akkor itt a helyed:) -
#1410 minden meccsen stand uppol a srác -.- -
DJ BP #1409 a legjobb, amit eddig hallottam tőle ez volt (egy szar lövés után):
,,Na ez pont olyan lövés volt, mint a német ágyúké Sztálingrádnál. És 60 év után újra rájöttünk, hogy ez nem ér semmit" :)) -
DJ BP #1408 sztem is, új műfajt talált ki, a sportkabaré :D. Legjobb az lenne, ha mindenki választhatna meccseknél, hogy most komoly stílust akar, vagy ezt a kabarét :)), ki kedve szerint -
#1407 benne az a jó,h direkt beszéli a hülyeségeket,nem úgy mint léderer "reac" ákoska meg világi "telefonosjáték" petike. -
pacclacc #1406 Horti Gábort. Valami eszméletlen jó! Mintha valami kabaré. Nem birom elkapcsolni, ha meghallom a hangját, és a hülye szöveget amit néha iszonyat nyerités követ. Egy magyar válogatott meccset igazán közvetithetne. Azthiszem az emlékezetes lenne mindenki számára.