1885
-
#1485 Edvi László? -
Zséé #1484 Szvsz ő nem a Pozsgay volt, hanem aki a bundesliga összefoglalókban is szokta nyomni. Csak hasonló a hangjuk. Ő eleve nem sportriporter hanem szinkrontolmács. -
#1483 először arra gondoltam h ez Horti lehet de nem -
#1482 Na baz, arra kíváncsi lettem volna... :DDDDD -
#1481 ez a szinkrontolmács? :DDDDDDDD
"öö,májkőőől...." -.- -
#1480 te jó ég vasárnap Pozsgay a Sportklubon Bundesliga 2-t közvetített -
#1479 ya,az,thx -
#1478 *eufórikus -
#1477 Hát ekkora meccset én még nem láttam! -
#1476 az mekkora döntő volt már :)
a kommentátorok is eufólikus hangulatban voltak,de nem is volt csoda -
#1475 Elég sokáig tartott amíg rátaláltam erre -
#1474 és?azért nem pont őt kellett volna megkérdezni erről. -
#1473 Jaja, néztem én is... Tényleg qrva jó volt... :) -
#1472 Snooker télleg jó, bár engem egyre inkább irritál, hogy Kuruc Laci bácsi nem igazán tud pártatlan lenni.
Tegnap a Darts VB döntő közvetítése, na az nem semmi volt! :) -
#1471 bazmeg Kokónak az volt a dolga hogy üssön -
#1470 ja az a nő...fúúúú
Sipos János sztem
Csöves:nem,Kokó ütötte az embereket amikor boxolt.utána meg kiütötték mint a kutyát -
#1469 Meg a sznúker közvetítések is élvezetesek.
Viszont a tenisz közvetítések borzalmasan sz@rok. Na az halálra idegesít engem. -
#1468 Sipivel nyomják,Sípos vki,nem tudom a keresztnevét,ők tényleg jól nyomják -
#1467 Különben az Europsorton szoktak jók lenni a kerékpár közvetítések. Ha van vmi verseny, mindig odakapcsolok. Knézy szokott lenni egy másik faszival, nem tudom a nevét, de ő is versenyző volt. -
#1466 nem gyengén.
azért megnézném,h kommentálna pákó.amikor hadar,akkor beszélni nem tud,meg h mondana ki olyat,h "őrjöng a tömeg,de gól még továbbra sincs" -
#1465 Az még a Horvát-Korda párost is ütné... :o -
#1464 ya,pákó-győzike felállás ütne -.- -
#1463 Kokó is mellbefejelt valakit? -
#1462 pákó győzikével, kiszel tünde meg a vmelyik barátok köztös szerencsétlennel nyomhatna pár meccset... :o -
#1461 pedig pákó megmondta volna a tutit -.-
talán a 2008-as eb-n szakkommentárkodnia kéne :D -
#1460 Hát ja, szánalmas volt az egész, csupa mozgássérült analfabétákat kérdeztek a meccsekról, akiknek közük sincs a focihoz... Jó hogy nem kérdezték meg a kiszel tündécskét (direkt kisbetűvel), meg a fekete pákót is... :C -
#1459 Ez valahogy így vagy télleg! Koko nagyon sokak szemében eléggé sokat esett -
#1458 kb ez a helyzet RTL-éknél is csak ők nem "vonulnak vissza" -
#1457 milyen beégés?
megverte a Chacón gyerek,azt befosott.behúzta fülét-farkát,játszott egy búcsúmeccset és ennyi volt.
gondolhatott volna azokra is,akiknek példaképe volt,én is szurkoltam neki,megnéztem minden meccsét.
most meg lejáratja magát,mert kiderült róla,h mekkora pénzhajhász -
#1456 jó azért nem kell hibáztatni mert kiütötték.nem nyerhet meg minden meccset.de ő legalább ha beégett nem folytatta hanem visszavonult -
#1455 legalább Zidane nem fosott be az első vereségétől...
kokó kussban maradhat,sok kissrácnak összetörte a szívét,az egész ország szerette,mostmeg itt bohóckodik,ahol pénz van,ott őt is meg lehet találni -
#1454 ja az idegesített ezek a Dombóvári Vandák meg ilyenek.
Szabó Győző egyszer Ghánában nyaralt aztán Olaszországban össze-vissza.Kokó elítéli amit Zidane csinált.És ő mit csinált amikor boxolt? -
Zséé #1453 Voltak jó poénok, csak kár hogy ez nem vb összefoglaló volt. Úgy szokás hogy minden meccs összefoglalóját megmutatják. Ezek meg a saját hülyeségeiket mutogatták, és még ilyen hol-mi Dombóvári Vandák okoskodásaival fokozták is.
Amúgy a Horti az télleg jóvolt :P -
#1452 hát ez kafa volt.főleg Horti:DDDDDDDDDDDDD
Héder Barna nyomta tovább a poénjait.neki a csoportkör az selejtező -
#1451 LÁL, azon én is néztem, mint Rozi a moziban... :D
És az a Kovács-Vágó játék milyen béna volt... :P -
#1450 rofl horti mit nyomott:DDD -
#1449 ez a kommentátor mekkora egy nyomorék -
#1448 lol rtl klubon most van vb összefoglaló azt mondja a kommentátor
hogy ronaldo 98ban nem játszott franciák ellen -.- -
#1447 VB összefoglaló lesz.de ott lesz Kovács Kálmán meg Héder Barna.majd kiderül -
#1446 "elfelejtették miért háborodtak fela VB közvetítés miatt?" <- ezt ők mondták :D
legalábbis balu látta az ajánlót,és ez a mondat is benne szerepelt.
ezért is kérdeztem meg,h akkor most léderer-világi balfaszoskodásának összefoglalója lesz?