Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-az RTL Klub rájött, hogy ez nem neki való.
-Az m1 kapott észbe, viszont ebben az esetben nem tudom, hogy a 2006-os VB licenszeit illetõen ki bénázta el a dolgot az m1-nél.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Ilyen csatornának egyszeruen tilos lenne eladni a jogokat.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ReaL MaDRid x siempre
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
egyedül hethéssy aki úgy-ahogy tartja a szintet
ReaL MaDRid x siempre
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
luccsin,agüeró(így,ahogy leírom),burul(ugye Perez Burrull,{burujj]-nak kell ejteni)
ReaL MaDRid x siempre
A motoros melletti...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Mert Horti az egész meccsen San Paolot mondott. Mondjuk csodálkoztam, mert a kapus Rogerio Ceni volt, aki tudtommal a Sao Paolo kapusa :-)
De hozzáteszem: lehet, hogy tévedek és fölösleges a kötözködés, nem ismerem a dél-amerikai csapatokat.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
amúgy Gundel Takács is érdekesen közvetít:
ott a helyzeeeeeet ellöviiiii éééééééés bemeeeeeeeeegy a gólszerzõ Amauuuuriii
ott van méééééég ott a visszafejelt labdaaaaaaaaa
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
meg összevissza beszél úgy hogy Isteníti a Realt
Valami ilyen szappanoperás stílusú spanyol/portugál névrõl volt szó.
Pinto reklamál.Mint egy szappanopera.hahaha Pintonak nagyon jó neve van egy szappanoperához.hahahháhhá és elmondta a nevét hahahháháhá
ha vki olvasta a fifa 08 topikban a hszeimet,ott mondtam is,h a fifa 08ban már lehetne egy horti gábor-léderer páros 😊 esetleg szakkommentátorként kovács kálmán,vagy a mágus(h legyen kivel összeveszni -.-)
ReaL MaDRid x siempre
Múlt hétvégén hallottam elõször ezt a csávót, mert nincs Sportklubom, de teljesen le voltam döbbenve. Akkor még nem is adott bele mindent, mint ezeken a felvételeken.
A Hajdú B-Faragó-Méhes G. féle vonulathoz felesleges lenne hasonlitani,rájuk lehet talán mondani hogy "profi" riporterek.
A Horti nem az,ez nyilvánvaló.De én elképesztõ jól szórakozok rajta alkalmanként.Persze lehet én "magyar birkanép" közé tartozok...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.