Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
azt azért kapta az rtl, mert az m1 szegényebb is, meg van valami olyan rendelet, hogy versenyhelyzet legyen, nem közvetítheti mindig u.az (ezt a VB alatt olvastam vhol.)

Hajrá Magyarország!

BADE
nézzétek a sportklub-ot,fergeteges a közvetítés,én legalábbis fetrengek a röhögéstõl😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ProGabe
<#hehe>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jbal
a magyar foci az oda való

Taranov
Hát még szerencse. Ennek két oka lehet:
-az RTL Klub rájött, hogy ez nem neki való.
-Az m1 kapott észbe, viszont ebben az esetben nem tudom, hogy a 2006-os VB licenszeit illetõen ki bénázta el a dolgot az m1-nél.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

vmvr
De legalább 2008-as EB-t az m1 adja

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Taranov
Ez mind igaz, de ami a legjobban idegesít, hogy megvették a magyar válogatott meccseinek a közvetítési jogát, de a kisebb hordereju meccsek helyett, mint pl. a Málta - Magyarország, Barátok köztöt adnak.
Ilyen csatornának egyszeruen tilos lenne eladni a jogokat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

vmvr
Hát igen, ez sajnos így van. Emlékezzetek a VB-re, az elsõ pár meccsen még az eredményjelzõ sem volt(!), a meccs utáni elemzés is csak 5perc volt, aztán 25perc reklám, már csak azt csodálhattam, h mónika és balázs show nem volt.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
igen,még az irritál,h nekünk kell megtippelni az eredményt is és h hanyadik percben jár a mérkõzés.és tudja ezt minden kommentátor,h nincs eredményjelzõ,mert balfaszoskodnak a mélyen tisztelt sportklub munkatársai,és eszükbe nem jutna mondani az állást,mert nem nagyon gondolnak azokra,akik épp akkor kapcsoltak oda

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Ha még csak a kommentátorokkal lenne a baj. De egy meccs után sem mutatják meg a gólokat, rögtön a 3-as sípszó után elkapcsolnak, semmi mûsor (gondolnék itt az épp aktuális bajnokság állásának megmutatása), semmi. Egy nagy nulla, kalap szar!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunbasser
ez a sportklub vmi nagyon igénytelen,bóvli,szar csatorna.nincs olyan meccs,vagy vmi más,amikor vmi kép vagy hanghiba fel nem lépne.nem beszélve a színvonalon aluli közvetítésrõl...amikor már kezdeném azt hinni,h ez a léderer gyerek megtanult normálisan közvetíteni,akkor bedob vmi hülyeséget,meg helyzeteknél úgy visít,mint akinek ráléptek a f*szára.
egyedül hethéssy aki úgy-ahogy tartja a szintet

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Sportklub valami katasztrófa. Én ma a Bayern meccsen kaptam hülyét néha

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunbasser
lol,világi stand-up a sportklubbon AS_😄?AS_F:?
luccsin,agüeró(így,ahogy leírom),burul(ugye Perez Burrull,{burujj]-nak kell ejteni)

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Megnézném.

Zsolti9014
San Paolo a Napoli stadionja egyébként.

Hajrá Magyarország!

Jah köszi. Közben énis megtaláltam ezt a képet iwiw-en. Így már ismerõs volt, mert régen tv2-n szerepelt valamelyik sportmûsorban 😊

A motoros melletti...

hunbasser
Valaki tudna mutatni egy képet errõl a Hortiról? 😊

hunbasser
nem kötözködés,teljesen jogos.az emberek vmi miatt rászokták a "szanpaoló"-ra,az öregek is így mondják,míközben az o nem tudom mióta n.még akkorsem n-nek ejtjük,ha ott van rajta a hullám...

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Egy zárójeles kérdés: olyan csapat van, hogy San Paolo? Ha igen, az nem egyezik a Sao Paoloval?
Mert Horti az egész meccsen San Paolot mondott. Mondjuk csodálkoztam, mert a kapus Rogerio Ceni volt, aki tudtommal a Sao Paolo kapusa :-)
De hozzáteszem: lehet, hogy tévedek és fölösleges a kötözködés, nem ismerem a dél-amerikai csapatokat.

Taranov
Egy ilyet én is hallottam tõle, valamelyik Sao Paolo meccsen.

Horti közvetített egy brazil meccset ahol luftot rúgott sima gólhelyzetben a csatár erre meg vagy két percig nevetett😄

hunbasser
akkor szokott még mormogni néha,ha nagyon belemerül a statisztikákba

ReaL MaDRid x siempre

jbal
ja.de ez Fülöpnél is van.

engem az is idegesít, hogy amikor szar a meccs, néha csak mormog, nem lehet érteni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zsolti9014
ezt nem tudtam, bocs

Hajrá Magyarország!

jbal
de volt ott is.közvetített válogatott meccseket.de nem értem mit keresett ott a Lédereréknél

Zsolti9014
#1350, nem a reteknél volt.

Hajrá Magyarország!

Taranov
Igen, õ elõre szokott gondolkodni, és ezt mondja is. De azért nem rossz.

jbal
tudomde ez akkor is idegesítõ

hunbasser
úgy beszélsz,mintha nem ismernéd...õ Real drukker

ReaL MaDRid x siempre

jbal
senki se tökéletes.de mit keresett õ a reteknél?😮
amúgy Gundel Takács is érdekesen közvetít:
ott a helyzeeeeeet ellöviiiii éééééééés bemeeeeeeeeegy a gólszerzõ Amauuuuriii
ott van méééééég ott a visszafejelt labdaaaaaaaaa

Zsolti9014
azt tudom, ez a kérdés, hogy mi van vele, ez a felkészültségére vonatkozott.

Hajrá Magyarország!

jbal
tegnap adta a Kazincbarcika-Fradit ma meg a Palermo-Sampdoria-t.

Zsolti9014
A Sport1-en Fülöp Zoltán(???) vagy hogy is hívják? Na mind1, vele most mi van? Õ általában jó szokott lenni, de pl. Palermo Newcastle meg utána valami meccs alatt összezavarodott. Barzaglival kapcsolatban pl.

Hajrá Magyarország!

jbal
nem tudom ti h vagytok vele de szerintem qrva szánalmas ahogy horvát ferike közvetítés címszó alatt szurkol a Realnak.kicsit se feltûnõ h a Celta góljlánál úgy beszélt mint egy élõ halott de a Real góljánál:Emerspn gggggggggóóóóóóóóóóóóóóóóóllllllllllllllll

meg összevissza beszél úgy hogy Isteníti a Realt

Taranov
Hortinak is volt egy ugyanilyen poénja. Mondja, hogy "egy élménnyel lettünk gazdagabbak e név hallatán".
Valami ilyen szappanoperás stílusú spanyol/portugál névrõl volt szó.

jbal
ja a Bilbao-Celta mecsen 1 percig nevetett magába:
Pinto reklamál.Mint egy szappanopera.hahaha Pintonak nagyon jó neve van egy szappanoperához.hahahháhhá és elmondta a nevét hahahháháhá

hunbasser
barcásnorbi inkább csak próbálkozik...igen,elég száni

ReaL MaDRid x siempre

jbal
ja az jó ahogy fapofával mondja.Farkas Norbert is fapofával poénkodik de az szánalmas😄DDDD

hunbasser
egrivel semmi baj nincs,be szokott löni néhány poént,amit teljesen fapofával mondd,és ez teszi õt karakteressé.de nem tudom elhinni,h horti nem piázott be,ez egy állat.teljesen elfelejti,h nem otthon van,és pár százezer(vagy tízezer) ember hallgatja õt meccs közben...
ha vki olvasta a fifa 08 topikban a hszeimet,ott mondtam is,h a fifa 08ban már lehetne egy horti gábor-léderer páros 😊 esetleg szakkommentátorként kovács kálmán,vagy a mágus(h legyen kivel összeveszni -.-)

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Szerintem is Egrivel nincs baj. A Barca Chelsea-t kedden teljesen korrektül nyomta le

jbal
igen õ az.

Taranov
Õ az az Egri, aki az MTV-n sporthíreket mond? Mert õ jófej szerintem.

jbal
Egri se rossz.jó vicceket mond😄DD

Taranov
Az a baj, hogy ez csak az elsõ alkalommal vicces.

Taranov
Ez tényleg hihetetlen.
Múlt hétvégén hallottam elõször ezt a csávót, mert nincs Sportklubom, de teljesen le voltam döbbenve. Akkor még nem is adott bele mindent, mint ezeken a felvételeken.

9csöves9
egyetértek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

100x inkább a Horti mint a Léderer-Egri Viktor féle szerencsétlenek.
A Hajdú B-Faragó-Méhes G. féle vonulathoz felesleges lenne hasonlitani,rájuk lehet talán mondani hogy "profi" riporterek.
A Horti nem az,ez nyilvánvaló.De én elképesztõ jól szórakozok rajta alkalmanként.Persze lehet én "magyar birkanép" közé tartozok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.