1885
-
sdasdasdasdasd #1405 horváth ferenc a legjobb és kész -
#1404 egyértelmű. -
DJ BP #1403 a Futsal Magazinban és meccseken visszafogottan viselkedik. :)) Gondolom Brazil meccseken kiadják neki, hogy legyen természetes, különben senki sem nézi :) -
fradista91 #1402 Szerintem jobb mint a többi magyar kereskedelmi/közszolgálati televízió, de mindegy... -
#1401 A hírtv-n normálist nem láthatsz:) De mondjuk én is kiváncsi lennék, hogy viselkedik, egy liter vodka nélkül. -
#1400 Sajnos a hírtv-n nem láttam, pedig kíváncsi lettem volna rá, mikor normális. -
#1399 igen,én is úgy tudom,h ő volt a hír tv-nél is -
#1398 Köszi szépen! -
#1397 BSZ Taranov! -
#1396 úgy tudom, megegyezik, talán vhol olvastam (de nem biztos) -
#1395 Ti arról tudtok valamit, hogy a HírTV-s Horti megegyezik-e a kommentátor Hortival? Úgy hallottam, hogy a Sport1 után a HírTV-be ment. -
#1394 gabber be fogja zárni -
#1393 Horti Gábor Fan Club:) -
#1392 Gondoltam, hogy megint ő keltett felháborodást :) -
#1391 Horti Gábor -
#1390 KI EZ A RIPORTER a SPORT KLUBBON?????
Hát ez elképesztő milyen gyopós.... -
#1389 KI EZ A RIPORTER a SPORT KLUBBON?????
Hát ez elképesztő milyen gyopós.... -
#1388 Szerintem teljességgel felháborító, hogy megvesznek egy sorozatot, abból két meccset leadnak, mert "sztárok" lépnek pályára az ellenfél csapatában, a másik két meccset, amelyek a továbbjutás szempontjából ugyanolyan fontosak, sőt, az egyiket meg is nyertük, nem adják.
Így hogyan tudja követni az ember a válogatott selejtezőit? Sehogy! -
#1387 Megint Horti? -
#1386 A magyar válogatott meccseire egyenlőre nem vagyok kíváncsi, úgyhogy az nem is olyan nagy baj -
#1385 azt azért kapta az rtl, mert az m1 szegényebb is, meg van valami olyan rendelet, hogy versenyhelyzet legyen, nem közvetítheti mindig u.az (ezt a VB alatt olvastam vhol.) -
#1384 nézzétek a sportklub-ot,fergeteges a közvetítés,én legalábbis fetrengek a röhögéstől:D -
#1383 -
#1382 a magyar foci az oda való -
#1381 Hát még szerencse. Ennek két oka lehet:
-az RTL Klub rájött, hogy ez nem neki való.
-Az m1 kapott észbe, viszont ebben az esetben nem tudom, hogy a 2006-os VB licenszeit illetően ki bénázta el a dolgot az m1-nél. -
#1380 De legalább 2008-as EB-t az m1 adja -
#1379 Ez mind igaz, de ami a legjobban idegesít, hogy megvették a magyar válogatott meccseinek a közvetítési jogát, de a kisebb hordereju meccsek helyett, mint pl. a Málta - Magyarország, Barátok köztöt adnak.
Ilyen csatornának egyszeruen tilos lenne eladni a jogokat. -
#1378 Hát igen, ez sajnos így van. Emlékezzetek a VB-re, az első pár meccsen még az eredményjelző sem volt(!), a meccs utáni elemzés is csak 5perc volt, aztán 25perc reklám, már csak azt csodálhattam, h mónika és balázs show nem volt. -
#1377 igen,még az irritál,h nekünk kell megtippelni az eredményt is és h hanyadik percben jár a mérkőzés.és tudja ezt minden kommentátor,h nincs eredményjelző,mert balfaszoskodnak a mélyen tisztelt sportklub munkatársai,és eszükbe nem jutna mondani az állást,mert nem nagyon gondolnak azokra,akik épp akkor kapcsoltak oda -
#1376 Ha még csak a kommentátorokkal lenne a baj. De egy meccs után sem mutatják meg a gólokat, rögtön a 3-as sípszó után elkapcsolnak, semmi műsor (gondolnék itt az épp aktuális bajnokság állásának megmutatása), semmi. Egy nagy nulla, kalap szar! -
#1375 ez a sportklub vmi nagyon igénytelen,bóvli,szar csatorna.nincs olyan meccs,vagy vmi más,amikor vmi kép vagy hanghiba fel nem lépne.nem beszélve a színvonalon aluli közvetítésről...amikor már kezdeném azt hinni,h ez a léderer gyerek megtanult normálisan közvetíteni,akkor bedob vmi hülyeséget,meg helyzeteknél úgy visít,mint akinek ráléptek a f*szára.
egyedül hethéssy aki úgy-ahogy tartja a szintet -
#1374 Sportklub valami katasztrófa. Én ma a Bayern meccsen kaptam hülyét néha -
#1373 lol,világi stand-up a sportklubbon AS_:D?AS_F:?
luccsin,agüeró(így,ahogy leírom),burul(ugye Perez Burrull,{burujj]-nak kell ejteni) -
#1372 Megnézném. -
#1371 San Paolo a Napoli stadionja egyébként. -
Zséé #1370 Jah köszi. Közben énis megtaláltam ezt a képet iwiw-en. Így már ismerős volt, mert régen tv2-n szerepelt valamelyik sportműsorban :) -
faláb #1369
A motoros melletti... -
#1368 Horti Gábor Fan Club AS_:D?AS:F?AS -
Zséé #1367 Valaki tudna mutatni egy képet erről a Hortiról? :) -
#1366 nem kötözködés,teljesen jogos.az emberek vmi miatt rászokták a "szanpaoló"-ra,az öregek is így mondják,míközben az o nem tudom mióta n.még akkorsem n-nek ejtjük,ha ott van rajta a hullám...