Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ezt nem értem.mért,nem fizettek ingyen vették?
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A bayernes tévedés Várhidi Péter nevéhez fuzõdik.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Éppen 1 órája sorsolták ki, hogy amennyiben sikerül átverekedni magukat a Rabotnicskin, akkor a francia Lille lesz az ellenfél a csoportkörbe kerülésért.
Úgyhogy hallgass csak nyugodtan Tornyira továbbra is...
Egyszeruen arról lehet szó, hogy amikor egy médium, jelen esetben az RTL Klub egy új musört sugároz, felméri, azaz felméreti, hogy az hogyan felelt meg a nézõknek, ez-e a helyes út. Én teljes mértékben elhiszem, hogy az emberek nagy része elégedett volt a közvetítésekkel, hisz gondolhatjuk, hogy nem a legtájékozottabb, és a leginkább hozzáértõ rétegnek készült a musor. A felmérésben sem ezek domináltak. Héder és Kokó esetében még meg is értem, hogy valakinek tetszenek.
Inkább azon csodálkozom, hogy a 2004-es EB közvetítése miért volt annyira népszerutlen.
Egyébként az RTL Klub közvetítéseiben a hibákon csak röhögünk (legalábbis én nem idegeskedem), de a Sport1-en többször komolyan félrevezettek a valódi szakértõk.
Ilyen eset volt Ballack eladása, amikor úgy beszéltek errõl a témáról vagy 10 percet, hogy azt hitték, a Chelsea átigazolási díjat is fizet a Bayernnek, a másik ilyen téma pedig a Debrecen idei BL-selejtezõje, amikor Tornyi Barnabás nem volt tisztában azzal, hogy a csapatnak idén csak egy selejtezõt kell játszania, az elsõ körben nem vett részt. Na, ezekért a hibákért dühösebb vagyok, mint Figoért, mint szövetségi kapitányért 😊
hát a felmérésért?sztem azért nem kellett fizetniük,mivel õk csinálták -.-
ReaL MaDRid x siempre
Én arra gondoltam, hogy a felmérésért mennyit fizettek... 😄DDD
namost a kiadásokkal hencegni szoktak a tv csatornák,h mert õk fú de fasza gyerekek,mert ennyi meg annyi lovét kiadtak ezért,csak azért h MI nézhessük...
hát nem tudom most mi lesz,ezekután lesz e kedvük hencegni,mondjuk én lexarom,h mennyit költöttek rá,az a lényeg,h láthattam a vb meccseit-sokszor színvonalon aluli kommentálás mellett.de erre is van megoldás:mute gomb 😉
ReaL MaDRid x siempre
Beszéltem a vb alatt olyan sok-sok olyan rokonnal, baráttal, ismerõssel, akik tényleg csak Eb-k, vb-k alatt néznek focit, és 100-ból kb. 65 megjegyezte, hogy ilyen sz.r színvonalú közvetítést még életében nem látott (-Hajdú B.).
Ezek után én nem tudok hinni egy ilyen felmérésnek.
Persze lehet, hogy az én mintám nem reprezentatív... <#lookaround>#lookaround>
(bár én sem tudom,de nem is érdekel,úgy érzem,nem tartozik rám/ránk)
ReaL MaDRid x siempre
a nézõk fele csak azért nézte mert a Retek "nagy csatorna" és a B*szások közt után megy a meccs és nincs jobb mûsor ezért a meccs megy.de ezek életükben nem láttak még focit nem tudják h Léderer miért hülye vagy nem látak még jó kommentátort
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
"A megkérdezett nézõk 18 százaléka kifejezetten foci rajongónak vallotta magát, 36 százaléka saját bevallása szerint szereti a futballt, a nagyobb horderejû meccseket mindig megnézi a tévében, 46 százalékuk pedig azt válaszolta, hogy nem túlságosan kedveli a focit, csak a kiemelkedõ futball mérkõzéseket nézi meg a tévében. "
ez meg azt igazolja, hogy a megkérdezettek 46%a nem néz focit, nincs összehasonlítási adat, az EBre nem is emlékeznek csak divatnézõk, de a barátok közt minden részét kívülrõl fújják...
18% lehúzta az eredményt, ezért nem lett kiváló...
szal mind1 nem így kéne magasztalnia magát a retek klubnak!!!<#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#mf1>#mf1><#ejnye1>#ejnye1>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A medve nem játék.
Hajrá Magyarország!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
itt a mûsor
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Írtad hogy "sport1-2-t olaszokkal, angolokkal, spanyolokkal" és a sporton megy az új reklám amiben találnak egy térképet amin rajta van hogy miket közvetítenek:nhl,nba,nfl,angol foci,spanyol foci.Ami a lényeg:nincs rajta a spanyol!!!Ha valaki tud valamit,tehát hogy esetleg nem lesz közvetítve az ossza meg velünk,had készüljek fel egy nagyon szar évre lelkiekben
ON
Knézyt azért szidták sokan mert nagyon részlehajló volt,természetesen a magyarok felé,és ezt általában "jelezte is".És a sok idióta ezért szidta,nem tudom mit szólnának ezek az emberek egy argentín,vagy mondjuk egy olasz kommentárhoz,aki sír ha gólt kap a "csapata" és üvölt ha gólt rúg.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De nem ez volt az elsõ meccse!!!
http://index.hu/sport/foci/vbriporter07/
<#idiota>#idiota>
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
át kell helyeztetni...
Fórum>>Sport fórum/Labdarúgás
ReaL MaDRid x siempre