4724
  • Fpocok
    Ha STEAMen van meg, akkor alapból mindig a legfrissebb verzió van.
    Ha játékmenetet módosít a mod, mint pl a hard mode, akkor szinte biztos, hogy neki is kell... ha csak textúra, akkor szerintem elég magadnál.
  • Deathstorm
    Sziasztok!
    Köszi szépen.Hétvégén betesztelem.
    Melyik most a legújabb patch?
    1.3.0-m van jelenleg
    Ha felrakom a Modokat tudok haverral játszani neten attól függetlenül hogy neki nincs meg egyik sem?
    Köszi
  • grebber
    Hát ez kb nulla alig észrevehetőek a különbségek grafikában!
  • Fpocok
    itt egy hardmode mod

HD textúra mod.
  • Fpocok
    Innen tudod leszedni azt, ami a videón van.
    Annyira nem vagyok már benne a modokban, de...

Pl itt egy mod, amitől 28nappal később-féle lesz a játék. Az, hogy mit tartalmaz a mod, le van írva a link mögött... jól hangzik szerintem.
    "
    ****************CHANGES****************
    * Amputator-Tots: Amputates or breaks limbs.
    * Decapitator-Tots: Blows up heads when you hit them in the head.
    * No Taunts - Zombies don't taunt. They just kill.
    * Zombie Overloaded Senses - Zombies know where you are. They are coming for you.
    * 28 Days Later - Zombies run after you (as in 28 Days Later (F#&* 28 Weeks Later, that movie doesn't exist)).
    * Shops Sell Guns and Ammo - All shops should sell at least one gun and all ammo. I would have verified this, but I have a life (not really, I'm just lazy).
    * Ammo Capacity Increase - Increased amount of ammo you can hold to high amount. This will change to a somewhat realistic value later.
    * Reload Speed - Reload speeds where cut to 1/4th (roughly). This will probably need to change when I feel like putting more time into this."

ezen a linken nagyon sok mod van... azt tudom mondani, hogy keresgélj. Minimális angol tudás kell.
  • Deathstorm
    Sziasztok!
    Aullah ezt a napkelte napnyugta modot honnan tudom letölteni?
    Milyen modokat ajánlotok amik nem a játékot könnyítik,hanem inkább nehezítik,és grafikát is tuningolnak?Mint pl ez a napnyugtás.
    Köszi
  • ntex
    Na hát kipróbáltam ezt a modot de le is töröltem, nekem nem tetszik.
    Szerintem teljesen felborítja a játékegyensúlyt, mivel:

a rúgás nem kerül staminába, lehet spamelni a kicket hogy távol tartsuk az ellent... a fegyvereket totál tönkretették, mivel fogtam egy 30 körül sebző baseball ütőt és testre 1 meg 2-t sebez a zombikon, fejre meg 350-et, így ha fejre ütsz egy ütéssel szétvered szinte az összes fejét, elvittem a lifeguard towerig a játékot újat kezdve de szinte darálásba fulladt az egész, meg se tudtak sebezni. Nincs különbség a fegyverek között így. Szóval nálam ez a mod ennyi volt :)
  • ntex
    Director's Cut modot nézegettem de ahogy olvastam van 1-2 dolog ami nem úgy megy benne ahogy kellene szóval nem tudom... Elég jónak tűnik pedig:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2119196
  • Fpocok
  • Fpocok
    itt böngészhetsz modok után.
    Én egyedül azt próbáltam, hogy random szintű zombik jönnek... ami kis szinten elég halálos volt :D
  • ntex
    Valaki tud ajánlani valami jó kis modot aki már próbálta is őket? :) Már 3x végigvittem az alapjátékot és jó lenne egy kis plusz kihívás :D
  • Fpocok
    4 euró a Ryder White
  • ffxi
    Mik a hibák az 1. részben?
  • Ironman2
    Az már jó!
  • Fpocok
    Mennyi volt nekem első végigjátszásra? 20 óra? Az egész jó.
  • Ironman2
    Hosszabb is lehetne mondjuk.Igaz órákat el lehetett tökörészni a pályákon,de valahogy a történet mégis rövidnek tünt
  • Fpocok
    Ez egy remek hír!
    Ha legalább olyan jó lesz, mint az eredeti, akkor day1buy lesz ez is.
  • Ironman2
    Na erre inni kell!
  • Ironman2
    LOL! Mégis lesz folytatás!!! Sőt egyenesen már készül is:

A Deep Silver és a Techland bejelentette, hogy már készül a Dead Island folytatása PC-re és konzolokra.

A Dead Island CGI kedvcsináló videója mindenkit megfogott, maga a játék azonban már hagyott némi kívánnivalót maga után. A kritikusok és a játékosok egyaránt a technikai hibák miatt panaszkodtak elsősorban, ám azzal nagyjából mindenki egyetértett: a hibái ellenére is élvezhető a program, így öröm tudni, hogy már készül a folytatás.

A Deep Silver hetekkel ezelőtt kategorikusan tagadta, hogy készülne a játék folytatása, ám sejthető volt, hogy a heves cáfolat csak álca, az E3 pedig elő is hozta az igazságot. A kiadó ma bejelentette, hogy a Techland már szorgosan dolgozik a Dead Island Riptide-on, mely PC-re és konzolokra fog megjelenni valamikor a jövőben.

Egyelőre sem a kiadó, sem pedig a fejlesztők nem nyilatkoztak bővebben a játékot illetően, ami érthető is, hiszen az E3 forgatagában, a sok-sok folytatás és a nagy kaliberű játékok árnyékában könnyű nem észrevenni egy újabb zombis gyilkoldát, így hivatalos bemutatóra majd valamikor később, de még a nyáron fog sor kerülni.

Pc guru
  • Teppik Amon
    jobb-ball egérgomb felvéltva, ahogy kiírja a képernyőn
  • Tiburtius
    Köszi, igazad volt, elindult, bár még nem az igazi (most meg nagyon világos a kép). Köszönöm a segítséged. És még egy kérdés: Ha megragad egy zombi, hogy kell ellökni magadtól? A kézikönyvben nem írják, csak a rúgást, de nem tudom magamtól elrúgni.... Áh, noob vagyok....
  • grebber
    GreenManGaming-en:

Dead Island -66%, 11,99 euro -10%-os kód: ROYAL-BARGA-INING -val 10,80
  • Fpocok
    Próbálj meg egy régebbi drivert. Ellenőrizd steamen, hogy a fileokat jól letöltötte-e... tudod, verify integrity of game cache... properties ben találod meg.
  • Tiburtius
    Nem értem, mi a f..van. Megvettem a játékot, el is indult, az első pár percben szépen ment is, aztán annál a résznél, amikor a liftben szólt a pasi, h menjek fegyverért, de aztán a zombik bekergettek egy szobába, ahol egy zombi csaj leütött (tehát ahol valójában kezdődne az egész), nna onnantól nem megy a játék. Csak egy ködös kép jön be, nem tudok mozogni, semmi hang, csak lila-fehér elmosódott köd, na meg lassan szépen meghalok... És ezt tölti be újra és újra.. Ja persze az addig megszerzett pénzből meg veszi le a lóvét. Mi a fene lehet a baj? Hiszen az első 5 percben nem volt gond vele... Nem értem... Vettem 2 hónapja egy vadi új gépet, a masina friss driverekkel ellátva... help please....
  • ffxi
    Ok. Télleg. Köszönöm
  • Jaka923
    Megnyitod a küldetésmenüt és kiválasztasz egy küldetést, amelyet már felvettél.
  • ffxi
    Hellósztok!

Eltűntek a pöttyök a célra vezetőúton a minimapon. Hogy lehet visszavarázsolni
  • Teppik Amon
    én 54 órát toltam bele, 2x végigvittem, de még 1x meg kéne csinálni egy másik karival. Mindenképpen megéri most az akciós árát.
    Én is most szereztem be a kieget, épp azt tolom. Jó újra a szigeten mászkálni :D
  • BAk3R
    mindegy, megvettem. :)
  • Fpocok
    Multiról nem tudok beszélni, mert én anno haverokkal mentem.
    Igen, ez olyan, hogy többször végig lehet vinni. Nekem 88 órám van benne, de még egyik karival sem vagyok max levelű :D
  • BAk3R
    akciós most steam-en, kérdésem az lenne, hogy megéri-e behúzni? mennyire döglött a multi, a játék szavatossága milyen? ha végigviszem egyszer az egészet, vajon elkezdeném újra?
  • cs1rk3
    Hát egyik DLC-t se sikerült megvennem mert 60 forint hiányzott a végösszegre de a játék bezsebelve azért köszönöm a segítséget :))
  • wesker24
    A Ryder White egyértelmű legalább megtudod miért lesz/lett volna 2 rész !

Minden kérdésedre választ kapsz ha végigjátszod és a végén sikerül majd összerakni a történteket !
  • Fpocok
    Szerintem a Ryder White-t. Az egy külön kis melléksztorit ad a játékhoz... a másik csak aréna... nem izgi.
  • cs1rk3
    Melyik DLC-t érdemes megvenni, melyik a jobb? mert most akciósan megvenném :))
  • Fpocok
    Szerintem jó játék lett. Nekem nagyon tetszik.
    Szerintem DS is sikernek könyvelte el... eladásokat nézve. Majd meglátjuk.
  • grebber
    "Megtudhattuk még, hogy nem kizárt a két cég a közeli jövőben bekövetkező együttműködése, ahogy az sem, hogy a Dead Island franchise felhasználásával alkotnak valamit, de jelenleg nincs szó ilyenről."

LOL attól még hogy egyelőre nincs róla hír még jöhet majd simán.
    Sikerét elnézve tuti hogy lesz !
  • Ironman2
    Nem kap folytatást a Dead Island
  • ego73
    Köszi!

Nem találtam meg, a játék elején, ahol a plusz tartalmak vannak, ott találtam meg.
  • Fpocok
    Megtaláltad? Megvan? Akkor barkács asztalnaál tudod megcsinálni.
    Amúgy dlcs, pre orderes cucc azt hiszem.