4724
  • ego73
    Sziasztok!

A játékba találtam egy olyat, hogy "ripper mod".
    Tudja valaki azt, hogy lehet hozzájutni ehhez?

Válaszokat elöre is köszönöm!
  • grebber
    Már február óta van!

"Az új történetben Ryder White bőrébe bújhatunk bele, aki nem mellesleg a játék főgonosza. Most végre megtudhatjátok mi motiválta ezt a remek katonát és szerető apát...
    Ezen kívül van benne két új tervrajz és fegyver, amit begyűjthetünk"
  • Balázs 17
    Rider White ez mi? van már?
  • grebber
    Nagyon kíváncsi lennék min dolgozik most a techland!
    Remélem hegesztik az új engine-t + több jóságot vele!
  • Fpocok
    Inkább jöhetne a második rész :D
  • grebber
    GOTY verzió még idén?
  • masterthief
    Keresd meg Googlee-ban. Vannak térképek, ahol jelöli a helyeket, hova kell tenni őket.
  • kisokka
    Oké, kösz! Annyiból azért gond van, hogy kettőre már nem emlékszem hol találtam, de megoldom valahogy :D
  • masterthief
    Nincs gond. Bármikor lehet.
  • kisokka
    Ezekkel a színes koponyákkal mi a helyzet? Amikor megtalálom őket, inventoryben nincsenek, mégis a helyére tudom rakni őket(persze, ha megtalálom hol a helye). Mi van akkor, ha a koponyát megtalálom, de azon a szinten a helyét nem? Az akkor bukta, ha esetleg később találom meg a helyet ahová passzol?
  • kisokka
    Akkor egy párszor még kell szelektálnom
    Kösz mindenki!
  • Fpocok
    Azt hiszem a városi rész vége felé tudod majd lepakolni nála.
  • kisokka
    Hát ez gyors volt, köszönöm
    Chapter 3-nél járok, messze van még, amikor csatlakozik?
  • IXEMGabeo
    igen, oda lehet adni Jinnek, aki eltárolja őket
  • wesker24
    Igen persze késöbb amint JIN is csatlakozik hozzád nála tárolhatod a felesleges nem tárolt cuccokat !
  • kisokka
    Üdv! Arra van lehetőség, hogy az éppen nem használt, de helyet foglaló fegyvereket eltároljam valahol?
  • szakacsgergo333
    Sajnos semmi
  • Fpocok
    Próbáld újraindítani többször a steamet, esetleg installáld újra fel a játékot steamről.
  • szakacsgergo333
    Helló mindenki végigtoltam a gamet-t és eléggé bejött...
    Nade...
    Másnap kapcsolom be a játékot hogy újrakezdjem és a 40 es karim szőrén szálán eltűnt vki tudna segíteni hogy miért és ha lehet hogyan tudom visszatenni?
  • Fpocok
    Nem tudok róla.
  • jocking
    Hali!
    Azt szeretném kérdezni, hogy van valami mod a játékhoz, ami lehetővé teszi, hogy a főküldik teljesítése után még mászkálhassak a szigeten? (amolyan free roam mod)
  • CharrDen
    Ja és anno az akkori patchel ugyanilyen gondom volt. (akkor ugyan nem volt eredeti)
  • CharrDen
    Eredeti és a videókártya driver a legújabb, amit a mass effect 3 megjelenésekor kiadtak. Az is elment rajta hibátlanul.
  • ntex
    ha nem eredeti akkor a legújabb patch fent van?
  • masterthief
    Ezen a konfigon hasítani kellene, mint a szél. Az enyém már elég régi, meg sem közelíti a tiédet, de erős közepes beállításon hasít akadás mentesen, még csak be sem lassul. (GTA IV is megy rajta) Laptopon is rajta van. Asus K50AB, azon teljes max beállítás mellett pedig úgy fut, mint a huzat. Sztem vid kártya driver lesz a hibás. Lehet, hogy nem a legújabb driver kell hozzá, hanem régebbi, amin kijött a game. Ez csak 1 vélemény.
  • Fpocok
    sry, nem értek a laptopokhoz.
  • CharrDen
    Igen, mindenből a legújabb driver van felrakva.
  • Ironman2
    Legújabb nvidia drivert feltetted?
  • CharrDen
    Sziasztok!
    Végre meglett a játék, felraktam és örültem, de kb 10 perc játék után egyszer csak leállt a gép. Mondom biztos túlmelegszik, levettem minden beállítást minimumra és így is leállt kb 10 perc után. Néztem, nem melegszik túl, ráadásul a Skyrim is elmegy medium/high grafikán rajta minden hiba nélkül. Miért van ez? Láttam, hogy sok embernek van ilyen gondja. Laptopon játszok, de ahogy láttam ez a PCseket is érinti.

Miért van ez? Mit kéne tennem?

A konfigom:
    Intel i3-2310M
    Nvidia gt540m
    4gb ddr3 ram
  • Rajnoka
    Hát mivel a progit Save Editornak hívják, és ha gépre teszem SAVE_0 ír ki, és nem kell mindig előröl kezdeni a játékot, így gondolom, hogy mentések.
  • totya4
    xboxosak azok a mentések egyáltalán?
  • Fpocok
    Nem tudom sry, nincs boxom.
  • Rajnoka
    Szevasztok!

Xboxon nyomom a játékot, és netről próbálok letölteni hozzá mentéseket. Mikor felteszem, a játék, Corrupt mentésnek jelöli. Megszerkesztem az én mentésemet Save Editor-ral, és azt is ilyennek írja.
    Mi lehet a gond?
  • johny85
    KÖSZ IDŐKÖZBE RÁJÖTTEM,+ sikerült végigtolni a ryder white kieget.
    Következő kieg mikor várható?
  • Teppik Amon
    Nem tudom mi lehet az "ez így", de a 3. egérgombot ha nyomod akkor előjön a választási lehetőség ahol viszonylag gyorsan lehet váltani.
  • johny85
    egyébként hogy lehet nem menüből fegyvert váltani,mert ez így elég körülményes
  • johny85
    már megoldódott magától ,nem tudom mi lehetett a baj
  • Fpocok
    hmm.
    Ilyen bugot még nem láttam. Nem lett másra átbindelve a gomb? Bug?
  • johny85
    mért van az hogy nem tudok futni?
    már kihajigáltam mindent de ugy se
  • grebber
    Mondta sajnos,hogy amelyik HDD-n voltak a magyarítások elszállt!Így ha esetleg újra belevágnak ezekbe a régiekbe (ezt csak ő tudja) akkor a 0-ról kellene kezdenie!