4724
  • sata75
    nekem nem volt unalmas harmadszori végigjátszáskor sem.
    egyedül az afroamerika úriemberrel nem toltam végig a többivel igen:)
  • MerlinW
    Az eleje jó, aztán dögunalom lesz. Előrendeltem anno a játékot, és még mindig a városban téblábolok. Elindítani sincs kedvem..:) Szerintem ez így is marad.
  • goregrind #4441
    Pár napja előkerült a DI lemez egy fiók mélyéről. Nagyon jó kis játék volt - és még most is az. Csak ajánlani tudom annak, aki még nem próbálta!
  • Kopiati
    Valaki egy kis co-opra kapható lenne? Steamen hasonló néven megtalál:)
  • sata75
    meg kell csinálni a küldit amit az előtte álló npc ad, utána be tudsz jutni.
  • tomas92
    Hy mindenki, van egy olyan kérdésem, hogy a világítótoronynál van két portal is, az egyik a toronyé, a másikat viszont nem tudom, bunker lenne, ha igen, akkor hogy lehet bejutni oda? Please választ!
  • Fpocok
    Van már saját topikja.
  • tutituti
    Na ez jó hír.várom szeretettel!
    Gondolom itt beszélünk róla.
    Mert ha jön hír akkor ide belinkelem én is.
  • masterthief
    Egy kis hírcsokor.
    Dead Island Reptide
  • Fpocok
    Remélem lesz videjó.
  • masterthief
    http://www.gamestar.hu/pax-2012-sacred-3-es-dead-island-riptide-debut.html
    Nemsokára folytatás, vagy ki tudja mi sül ki belőle.
  • Lunki88
    Hát nekem sem szokásom a rohanás, de ennél a dlc-nél egyszerűen rákényszerít a játék. Csomó helyen végtelenül jönnek a zombik és nincs időd körbenézni, inkább menekülsz. Arról nem is beszélve hogy sokkal lineárisabb mint az alapjáték.
  • Ironman2
    Ő szeret ám körbenézni,úgy mint mi anno,nem előre rohanni vaktában!
  • Lunki88
    Pont wesker kolléga mondta ezt nekem hogy 10 óra játékidő mielőtt nekivágtam volna, szóval ő a hibás! :D
  • wesker24
    Biztos sietős dolga volt ! xD

Hidd el több az mint 2-3 óra mert a végére már elég eldurvulnak a dolgok !

• IXEMGabeo
    lentebb azt írtad, hogy 10 óra játékidőt ad hozzá:O
  • Lunki88
    Hát én nemrég vittem végig ezt a dlc-t de nagyon rövid, 2-3 óra volt max. végigvinni. Ja és itt nincs szintlépés meg a skilleket sem tudod fejleszteni.
  • Fpocok
    Nekem nincs meg, de állítólag nem rossz... egy másik nézőpontot mutat meg.
  • IXEMGabeo
    Toljátok még ezt a kiváló játékot?:)

Ryder White DLC milyen volt srácok? Tudom írtátok már korábban, de én még nem szedtem le az alapgame-hez
  • Zsoti90
    na majd megoldom valahogy :D azért kösz
  • Fpocok
    Passz, nem tudom. Guglizz rá a játékra+vga fajtára, jobbat így nem tudok sry :S
  • Zsoti90
    Egyszer régebben már fent volt a játék úgy féléve akkor is ez volt egy régebbi driver volt akkor is ezt csinálta és most felraktam újra friss driver stb. és most is ugyan az
  • Fpocok
    Próbáltál másik vga drivert?
  • Zsoti90
    Sziasztok. Nekem lenne egy olyan problémám, hogy sok helyen egyszerűen ugrál a kép, nem szaggat mert az fps nem megy 30-40 alá és nem tudom mit csináljak rohadt zavaró
  • Fpocok
    Szedje le az is a "demó" verziót, akinek eredeti és akkor menni fog.
  • tutituti
    Oké.KÖSZ.
  • Fpocok
    Szerintem NEM.
  • tutituti
    Az megoldható hogy akinek virágbolti van az tudjon játszani azzal akinek eredetibe van meg?
  • MerlinW
    Bloodbath csak egy survival mod, nem feltétlenül éri meg. Ryder viszont jó.
  • Lunki88
    A Ryder White dlc tényleg megéri, kb. 10 óra játékidőt ad hozzá a játékhoz.
  • wesker24
    Naná hogy megéri simán !
  • bazsi83vp
    Az alap megvan régebbről - a DLC-k megérik egyáltalán? Köszi
  • Fpocok
    10 euró steamen.
  • Fpocok
    Tudom.
    De mondtam, hogy eredetivel menne.
  • Deathstorm
    Nem eredeti.Reloaded verzió. :) :(
  • Fpocok
    Eredetivel mennek a modok.
  • Deathstorm
    Hali!
    Nézegettem a MOD-okat.
    Textura mod: nem igazán látom a különbséget.
    Hardcore mod:olyan mintha nem skilleznék.
    lvl75-max health-max stamina mod:nincs szükség 75 szintre 24-en már halálos.élet meg stamina már szinte cheat.
    tengerpart-város nappal éjjel mod:na ez kéne nagyon hogy menjen így legalább életszerűbb a játék,viszont nem megy :(
    'My Documents/DeadIsland/out folder
    Ide kellene kitömöríteni a RAR-t,viszont Dead Island mappa nincs a dokumentumok mappában.Akkor most a játékmappába toljam vagy csináljak egy mappát a dokumentumokba????
    No HUD, és fent van a térkép+stamina mod:ez is jó lenne csak ugyanaz a bibi mint a nappal éjjel mod-nál.
    Erre kellene segítség,hogy most akkor mit hogy csináljak?
    Játékverzió: 1.3.0 és RELOADED kiadás.
    Köszi
  • Deathstorm
    Jaja asszem megvan.
    Viszont úgy szétmodoltam hogy újra kellett rakjam a gémet.
    Nem baj legalább ismét van miért játszani.
    ŐŐŐŐ hova kell bemásolni a modokat hogy működjenek?
  • Fpocok
    FBIos lap azért van, mert lekapcsolták a megauploadot... esetleg googlezz rá.

És elvileg mindig le van írva, hova kell másolni.
  • Deathstorm
    Sziasztok!
    Részlegesen teszteltem a MOD-okat.
    A grafikai javításokat nem vettem észre mert előtte is szép volt meg most is az.:D
    A hardcore MOD az odaszott.
    57-ről visszavette a szintemet 50-re,a zombi 1 ütéssel kinyírt,levett 124.000 dollárt,ráadásul nem működik,vagy nem működnek bizonyos skillek.Pl a fejszéttaposás abszolute nincs.A max szint 50 ezek szerint,vagyis ha ezt a MOD-ot használom újra kell kezdeni a játékot,hogy értelmesen skillezzek.
    Ez nem gond csak csak váratlanul ért.
    A benjamin 100valahány MB-os MOD letöltésnél fatal error lap jelenik meg,de még próbálom.A többi mind megvan,elég is lesz.
    Na még a max 75 szintes MOD letöltési helye jó volna mert ahonnan le lehet tölteni ott mindig valami amerikai zászlós FBI-os lap jön be letöltés helyett.
    A MOD-okat a játék főkönyvtárában levő Data mappába másoltam be simán,mert máshol nem láttam semmi célravezetőt.
    Ha létezett a fájl akkor úgy másoltam be hogy mindkettő megmaradjon.
    A nappal/éj változást még nem tapasztaltam,remélem lesz.
    A városban meg valami esős MOD van ha jól értelmeztem,mint a tengerparton csak ott vihar.
    Remélem jó helyre másoltam mindent,ha nem akkor írjátok meg légyszi hova kell másolni és hogyan a MOD-okat.
    Köszi.