4724
-
#4483 az GOTYhoz jár de meg veheted külön is 1 euroért :D -
WhoDoYouVoodoo #4482 Sziasztok nemtudjátok hogy a Ripper Modot hogyan lehetne megszerezni? -
#4481 Folytatni lehet, de nem érdemes.Lehet kezdeni elölről. Csak annyi a gubanc, hogy a legutóbbi szinttől kezdesz.(ha nem uninstallálod persze.) Tehát, ha elérted max az 50-es szintet, akkor az új játékban, annyival is kezdel. De ha folytatni szeretnéd mindenképp, akkor hallgass Fpocok-ra. (a folytatás felesleges, ha megcsináltad az összes mellékküldetést. Én pl: mindig azokkal kezdtem, mielőtt egy főküldetést teljesítettem volna. Közben ugyan akad 1-2, de ezekre odafigyeltem.) De sok értelme nincs. Inkább vedd meg, vagy töltsd le a DLC-ket. Vagy várd meg, amíg jövőre kijön a 2. része. -
#4480 Utóbbit kétlem. És tudtommal lehet folytatni, viszont csak az elejétől.
Ha nem mész át a végén a börtönbe, akkor még vissza lehet menni, megcsinálni a maradékot. -
#4479 Ha végigvittem a játékot akkor lehet tovább játszani és csak úgy "túlélni"? Esetleg van hozzá olyan mod amiben ételt és iható vizet kell gyűjteni illetve fedezéket lehet építeni? -
#4478 Dope -
#4477 -
Leky #4476 Én a GOTY-t vettem 2490ft-ért.
Link -
Deathstorm #4475 megvan.Megy minden rendesen.
-
Deathstorm #4474 hova kell másolni a Mod-okat,mert azt írja a honlap,hogy dokumentumok/dead island... de a dokumentumokban nincs dead island mappa. -
#4473 Mert nekem megvan a sima. Csak a DLC-k kellenek. -
#4472 Nem, az az alap. A GOTY 5000 Ft.
link -
#4471 Estét!
Game of the year-ként kezeli-e a steam? -
Deathstorm #4470 Ma jött meg a játék 1990 ft.2-t rendeltem a haveromnak is.
Töltöm le hozzá a modokat és nyomjuk is.
Megéri simán ennyiért. -
#4469 Passz...
Haveroddal is vetesd meg és akkor nincs gond :D -
Leky #4468 Érdemes megvenni a játékot, multihoz lehet találni embereket hozzá? -
Deathstorm #4467 jah most megy.
klikkeltem erre is de nem töltött be semmit. -
#4466 Ember... ennek a topiknak van a fejlécében..
STEAM CSOPORT
7 ember nézi most a topikot
DEAD ISLAND WIKI
>>OFF/WAREZ TOPIK<<
Ne legyünk már vakok. -
#4465 ez a warez topikja, kérdezd meg :D
-
Deathstorm #4464 Hát én nem látom a fátol az erdőt.
A keresőbe irtam Warez és az elsőt néztem.ott 2 piros kiemelés volt.
Ez és ez .
Azt viszont kiderítettem,hogy valószínű bejövő kapcsolat van,mert kiírta hogy csatlakozhatok xy-hoz ha lenyomom a J-t.viszont nem csinál semmit.Vagyis lehet hogy a kimenő kapcsolattal lehet bibi.
Amikor a Reloaded verzió volt meg ott nem volt semmi gond,csak ha felraktam a DLC-ket.A Ryder White már nem is aggaszt mert 4óra alatt végigtoltam csakhát a Bloodbath arena az jó lenne.
Steam appidot is átírtam már minden létezőre amit találtam,de úgy se jó.Az is csak a játék főkönyvtárában van. -
#4463 Pirossal ki is van emelve. -
Deathstorm #4462 Hi!
Hát én ott nem láttam linket.Vagy rossz helyen néztem. -
#4461 Eredeti? Gondolom nem. Esetleg próbáld meg warez topikban, ott van link. -
Deathstorm #4460 Sziasztok4
Tud valaki segíteni abban,hogy kell neten játszani a game of the year edition verziót (nosTeam készítette),mert akármit csinálok szürke a game lobby.
A magyarosítás nagyon király,méd a ryder white is magyar végig.
-
bcrics #4459 Azta, erre vártam már egy fél éve, köszi,..Ahogy lesz időm ki is próbálom, 100% a magyarítás? -
furgelab #4458 hello
nekem olyan gondom lenne, hogy miután megérkeztem a börtönbe, utána kikapcsoltam a játékot, másnap betöltöm a mentésemet és máshova rakott be mikor kiléptem belőle, a börtönbe visszajutni nem tudok, ilyenkor mi van?? -
Trugyo99 #4457 köszönöm:) -
#4456 Nem tudom miért írtam be, hogy én többért... késő van már faxom. -
#4455 Én többért, de én sem bánom.
Viszont a második részt tuti kihagyom. Első rész leggyengébb része a karakterek voltak és úgy tűnik, azok maradnak. Legrosszabb esetben is 0-ák... de van amelyik egyszerűen csak unszimpatikus. -
Ironman2 #4454 Én megvettem 6000-ért,de nem bántam meg! -
Ironman2 #4453 Ez jó volt -
Trugyo99 #4452 http://www.youtube.com/watch?v=IJtgKWi8VAY
:) köszönöm előre a pozitiv viszajelzéseket és építő kritikákat! -
#4451 Warezban nem igazán tudunk segíteni, de google a barátod. -
#4450 Helo!
Tudnátok olyan oldalt mondani ahonnan le tudnám tölteni a Dead Island játékhoz az 1.1,1.2 meg az 1.3 patchet? -
IXEMGabeo #4449 egy újabb érzelmes és hatásvadász videó:) alakul -
#4448 Na már minden majdnem 100%-ig klappol már csak valami 3,74 eurós akciós áron kéne megszerezni majd és akkor fullos lenne az öröm! -
#4447 -
#4446 Beraktam felülre, remélem nem gond. -
#4445 Fordítás. -