4724
-
#4524 ezt próbáltad?hátha jó lesz -
Ironman2 #4523 game_x86_rwdi dll hibaüzenetet ir ki a játék,és leáll,ilyenkor mi a teendő? -
#4522 én a templomosoknak csináltam a küldetéseket utoljára, de az nem tudom hányas chapter, talán 5-6, de majd szívesen besegítek nektek ha tudok :) -
IXEMGabeo #4521 Igazából az új és meglévő update-re gondoltam, mert az elején az update 1,2 nél a zombi szintek nem változtak annál, aki belépett a 7-es szintű Logan ölhetett akár a coop partner okán 44-es szintű zombikat is. Ez a patch, amit használunk pont ezt küszöbölte ki -
IXEMGabeo #4520 remek akkor toljuk hárman:) grebber nem tudom hol tart mi asszem pont a chapter 4 környékén vagyunk... -
Ironman2 #4519 Nem is jött ma update -
Ironman2 #4518 Nem kell elkezdenem előlről,megvan a mentés,már a múltkor irtam a topikomban -
IXEMGabeo #4517 jól van nálam műkszik a teamwork meg én amúgy is macerálni szeretek a tárgyakkal, fegyverekkel -
#4516 Az jó lenne mert akikkel voltam 2 idegen meg egy SG-s már a 10 .percbe nem tudtam ki merre van és mit csinál!
Nem is folytattam inkább elkezdem majd egyedül az elejéről! -
IXEMGabeo #4515 Karácsony után majd alapítunk SG teamet:D -
IXEMGabeo #4514 vigyél végig pár chaptert h csatlakozni tudj hozzám majd. Nem fogom újrakezdeni előlről:S -
Ironman2 #4513 LOL,akkor el kell inditanom,mert nekem eredeti a game. -
Ironman2 #4512 tényleg, akkor ezt nem tudtam,bocs -
IXEMGabeo #4511 szerintem ez így volt ahogy mondta, mert a zombik a mai update-kel a szintekhez igazodnak... -
#4510 Indítottam ma egy coopot ahova csatlakoztak is.És egyvalaki mondta hogy nem kap xp-t és nem fejlődik a küldik teljesítésével sem.Én meg már 7-es szintre fejlödtem meg minden!
Ez mitől lehetett? -
Harbinger #4509 Kösz az ainfót lehet lecsapok rá. Holnap 7-ig van még időm. -
#4508 él, sok random játékossal lehet coopolni, ha megveszik még páran magyarok is, akkor talán lehet majd együtt is jókat játszani most téli szünetben :)
egyedül is ellehet lenni elég jól, de egy bizonyos rész után egyedül szinte esélytelen már egyedül a sok bot ellen :/
engts450-em van gyenge cpu-val társítva és csodaszépen megy :) -
Harbinger #4507 Él még ez a játék? Érdemes megvenni vagy PS-be is van olyan jó? És egy 1 GB GT440-es kártyán már elfut? Nagy dilemában vagyok, mert más címet is várok akciósan. Viszont a Techland játékait imádom. -
Ironman2 #4506 nem egészen igy van a co-opban,de mindegy -
#4505 ha te 4 es vagy akkor 4 körüli zombik jönnek a màsik aki pl 40 annak 40 körüli :) -
Ironman2 #4504 Volt olyan hogy 4-es karakterrel irtottam a 23-as,24-es zombikat -
Ironman2 #4503 Akkor neked kell majd szenvedni a magasabb szintü zombikkal,mert kb olyan szinten lesznek,mint aki belépett a játékba legnagyobb szintü gamer -
#4502 Passzz... de azt hiszem valahogy úgy. -
#4501 Olyankor mi is van ha pl nagyobb szintű karatker csatlakozna hozzánk akkor ő kevesebb xp-t kap vagy hogy van ez? -
#4500 kedv még lenne, de 10ig melóba vagyok :-/
hétfőtől viszont ráérek :D -
#4499 ha lesz időm akkor OK :) -
#4498 Holnap lenne kedve valaki(k)nek coopban játszani full 0-ás karekterrel elölről? -
Ironman2 #4497 MerlinW! Rakd fel légyszi ujra ezt a Hi-res modot,mert nem tudom leszedni.Nem jó már a link.köszi! -
#4496 Pedig müxik, én is használom. -
#4495 ha van egy 40es karim és ha
csatlakozok haverhoz aki 5ös
szintű akkor megmaradnak a
fegyóim meg a bluprintjeim? -
#4494 Na, akkor örülök neked! :D -
Dravere #4492 Megvan sikerült! Addig szarakodtam ezekkel a beállításokkal míg nem sikerült. :)
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! -
#4491 A billentyűnél kell valamit állítani... valami csúszkát. Közben futtasd a játékot a háttérben, próbáld meg így is. -
#4490 "go to ur control panel, and then click the keyboard icon, set the repeat rate to slow (slider all the way down)"
Ezt próbáltad? -
Dravere #4489 Ezt próbáltam mielőtt írtam, de ezzel se akart működni. :(
Azért köszönöm! -
#4488 EZT rakd fel: Elvileg az egyik funkciót bekapcsolva megszűnik. Nem tudom pontosan melyik, de ha felrakod, jobb alul a kis ikon jobb klikk asszem és keresd meg. Azt hiszem a keyboarddal lesz kapcsolatban. Szólj, ha megoldódott...
Olvasd el, amit linkeltem... ott a letöltő link is. -
Dravere #4487 Úgy írják a neten, hogy Microstuttering. És a vidókból kiindulva nekem is az a gondom, hogy amikor mozgok ilyen pici apró szaggatások vannak. hiába állítok a grafikán akkor is ugyan úgy szaggat. ti nem találkoztatok ilyennel? -
#4486 Öööö, mire is gondolsz? -
Dravere #4485 Sziasztok!
Valaki letudná írni, hogy pontosan hogyan lehetne megoldani mikro laggokat. Próbáltam követni a külföldi leírásokat, de azoknál szerintem valamit mindig kihagyok. :)
Előre is köszönöm! -
WhoDoYouVoodoo #4484
nekem normal van Sima alap Dead Island