4724
  • tutituti
    ezt próbáltad?hátha jó lesz
  • Ironman2
    game_x86_rwdi dll hibaüzenetet ir ki a játék,és leáll,ilyenkor mi a teendő?
  • Szabi #4522
    én a templomosoknak csináltam a küldetéseket utoljára, de az nem tudom hányas chapter, talán 5-6, de majd szívesen besegítek nektek ha tudok :)
  • IXEMGabeo
    Igazából az új és meglévő update-re gondoltam, mert az elején az update 1,2 nél a zombi szintek nem változtak annál, aki belépett a 7-es szintű Logan ölhetett akár a coop partner okán 44-es szintű zombikat is. Ez a patch, amit használunk pont ezt küszöbölte ki
  • IXEMGabeo
    remek akkor toljuk hárman:) grebber nem tudom hol tart mi asszem pont a chapter 4 környékén vagyunk...
  • Ironman2
    Nem is jött ma update
  • Ironman2
    Nem kell elkezdenem előlről,megvan a mentés,már a múltkor irtam a topikomban
  • IXEMGabeo
    jól van nálam műkszik a teamwork meg én amúgy is macerálni szeretek a tárgyakkal, fegyverekkel
  • grebber
    Az jó lenne mert akikkel voltam 2 idegen meg egy SG-s már a 10 .percbe nem tudtam ki merre van és mit csinál!
    Nem is folytattam inkább elkezdem majd egyedül az elejéről!
  • IXEMGabeo
    Karácsony után majd alapítunk SG teamet:D
  • IXEMGabeo
    vigyél végig pár chaptert h csatlakozni tudj hozzám majd. Nem fogom újrakezdeni előlről:S
  • Ironman2
    LOL,akkor el kell inditanom,mert nekem eredeti a game.
  • Ironman2
    tényleg, akkor ezt nem tudtam,bocs
  • IXEMGabeo
    szerintem ez így volt ahogy mondta, mert a zombik a mai update-kel a szintekhez igazodnak...
  • grebber
    Indítottam ma egy coopot ahova csatlakoztak is.És egyvalaki mondta hogy nem kap xp-t és nem fejlődik a küldik teljesítésével sem.Én meg már 7-es szintre fejlödtem meg minden!

Ez mitől lehetett?
  • Harbinger
    Kösz az ainfót lehet lecsapok rá. Holnap 7-ig van még időm.
  • Szabi #4508
    él, sok random játékossal lehet coopolni, ha megveszik még páran magyarok is, akkor talán lehet majd együtt is jókat játszani most téli szünetben :)

egyedül is ellehet lenni elég jól, de egy bizonyos rész után egyedül szinte esélytelen már egyedül a sok bot ellen :/

engts450-em van gyenge cpu-val társítva és csodaszépen megy :)
  • Harbinger
    Él még ez a játék? Érdemes megvenni vagy PS-be is van olyan jó? És egy 1 GB GT440-es kártyán már elfut? Nagy dilemában vagyok, mert más címet is várok akciósan. Viszont a Techland játékait imádom.
  • Ironman2
    nem egészen igy van a co-opban,de mindegy
  • cs1rk3
    ha te 4 es vagy akkor 4 körüli zombik jönnek a màsik aki pl 40 annak 40 körüli :)
  • Ironman2
    Volt olyan hogy 4-es karakterrel irtottam a 23-as,24-es zombikat
  • Ironman2
    Akkor neked kell majd szenvedni a magasabb szintü zombikkal,mert kb olyan szinten lesznek,mint aki belépett a játékba legnagyobb szintü gamer
  • Fpocok
    Passzz... de azt hiszem valahogy úgy.
  • grebber
    Olyankor mi is van ha pl nagyobb szintű karatker csatlakozna hozzánk akkor ő kevesebb xp-t kap vagy hogy van ez?
  • Szabi #4500
    kedv még lenne, de 10ig melóba vagyok :-/

hétfőtől viszont ráérek :D
  • cs1rk3
    ha lesz időm akkor OK :)
  • grebber
    Holnap lenne kedve valaki(k)nek coopban játszani full 0-ás karekterrel elölről?
  • Ironman2
    MerlinW! Rakd fel légyszi ujra ezt a Hi-res modot,mert nem tudom leszedni.Nem jó már a link.köszi!
  • Maxtreme
    Pedig müxik, én is használom.
  • cs1rk3
    ha van egy 40es karim és ha
    csatlakozok haverhoz aki 5ös
    szintű akkor megmaradnak a
    fegyóim meg a bluprintjeim?
  • Fpocok
    Na, akkor örülök neked! :D
  • Dravere
    Megvan sikerült! Addig szarakodtam ezekkel a beállításokkal míg nem sikerült. :)
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
  • Fpocok
    A billentyűnél kell valamit állítani... valami csúszkát. Közben futtasd a játékot a háttérben, próbáld meg így is.
  • Fpocok
    "go to ur control panel, and then click the keyboard icon, set the repeat rate to slow (slider all the way down)"

Ezt próbáltad?
  • Dravere
    Ezt próbáltam mielőtt írtam, de ezzel se akart működni. :(
    Azért köszönöm!
  • Fpocok
    EZT rakd fel: Elvileg az egyik funkciót bekapcsolva megszűnik. Nem tudom pontosan melyik, de ha felrakod, jobb alul a kis ikon jobb klikk asszem és keresd meg. Azt hiszem a keyboarddal lesz kapcsolatban. Szólj, ha megoldódott...
    Olvasd el, amit linkeltem... ott a letöltő link is.
  • Dravere
    Úgy írják a neten, hogy Microstuttering. És a vidókból kiindulva nekem is az a gondom, hogy amikor mozgok ilyen pici apró szaggatások vannak. hiába állítok a grafikán akkor is ugyan úgy szaggat. ti nem találkoztatok ilyennel?
  • Fpocok
    Öööö, mire is gondolsz?
  • Dravere
    Sziasztok!

Valaki letudná írni, hogy pontosan hogyan lehetne megoldani mikro laggokat. Próbáltam követni a külföldi leírásokat, de azoknál szerintem valamit mindig kihagyok. :)

Előre is köszönöm!
  • WhoDoYouVoodoo

nekem normal van Sima alap Dead Island