4724
-
#2741 Nem csak szép emberekből áll a világ:) -
#2740 Xian-nal nincs baj, Jinnel sem, meg pár NPC-vel sem. -
#2739 "Banoi szigete vár rád, ahol a legkékebb a tenger, a legtöbb a pálmafa és legszebbek a lányok."
Jó hogy ebben a játékban minden nő iszonyatosan k***a ronda. Jah és nem a zombikról beszélek -
#2738 Ha pl a harmadik sorba akarsz rakni, akkor a második sorba minimum 3at ki kell rakni. Mármint 3 pontot, nem három skillt teljesen. -
#2737 PC Dome teszt: Dead Island
Grafika 9
Hangok 9
Játszhatóság 9
Hangulat 10
-
barmi #2736 Zz a Conan a barbár tagló miből is áll össze pontosan és
hol lehet ilyet találni ? (látom a sokk szervíz már rá van szerelve :) ) -
mnorbi #2735 most ez hogy van a talenttel ? ahhoz hogy pl a 2 dik sorba lévőt kirakhassam az elötte lévő 2 sorba lévő mindent talentre kell tennem 1 et vagy fullba kirakni ?
köszi -
#2734 me vadista-szandál vatyol -
#2733 Valahogy alulról ütöttem meg a Thugot és egy ütésre megmurdelt, de úgy, hogy magasabbra repült mint az épületek és amikor földet ért, darabokra szakadt. :D Jó látvány volt! -
#2732 jo cucc
-
#2731 Ez egy nagyon bátor gyerek, én általában amit eldobtam fegyót annak 50% eltünt ilyen jó fegyvert nem nagyon mernék eldobni. -
#2730 -
#2729 NO LEVEL SCALING MOD
A srác csinált egy olyan módot, aminek két verziója van.
1. A zombik LVL1-LVL50 között jöhetnek. Bármikor, bármilyen.
2. A zombik a jelenlegi szinted és LVL50 között jöhetnek. Ez pl jó, ha az ember mondjuk a második végigjátszásnál jár. -
#2728 Megnéztem a personal statjaimat. Köszönő viszonyban sincsenek a valós értékekkel. Már a játékban is feltűnt, hogy ugyan azt a challeng-et 2x, 3x is megadta rövid időn belül. A total played 13ó 30p pedig több mint vicces, lévén, hogy már végig játszottam a játékot és a Steam szerint 52 óránál tartok.
-
Prof William #2727 Nálam legidegesítőbb az alkohol bug. A hotelben megtaláltam az italszekrényt és már éppen teljesen kifosztottam amikor a pult mögött fekvő bárpultos hirtelen felkelt hogy kifejezze nemteszését az italkészlet elpazarlása miatt. Fejbe akartam verni erre beleiszok az alkoholba úgyhogy cserélhettem a fagyót + harcolhattam ilyen szemgyilkos effektek között.
Idegesítő hogy az alkoholt mindig kézbe veszi a karakter és rakhatom vissza kedvenc fegyómat manuálisan. -
hegege #2726 Én ActI-be vagyok, meg kellett elöröl csinálnom ,mert összeomlott ez a szar,de lev 15 vagyok és még a főküldik nincsenek készen, szal sztem 12 nem jó eredmény :) -
Evoluti0N #2725 Létezik, h több bug előjön a játékban ha hárman játsszuk, mint ha ketten? Eddig egy haverommal játszottuk ketten, de nem rég félbehagytuk, mert elkezdtük hárman egy másik haverommal és annyi buggal találkoztunk két óra játék alatt, amennyivel előtte 14 óra alatt se. -
IXEMGabeo #2724 ma Peeterrel meghaltunk vagy 4-5x. A városban jöttek az infectedek elég durva volt éppenhogy feljutottunk a létrára néhányszor...egyébként könnyű game úgy alapvetően -
#2723 Az bugos. Én meghaltam vagy 100szor, de csak hármat írt ki nekem. -
#2722 OMG csak 14 halál? Én ma vagy meghaltam 5-ször pedig csak másfél órát gémeltem. Ezvan béna vagyok. XD -
#2721 Nem, még csak most találtam rá. Elkerülte eddig a figyelmemet:) -
#2720 Tudtommal ez már akkor sem működött, amikor megjelent a játék és először belinkelték. Próbáltad? -
#2719 voice chat megoldás:)
Letölt, elindít és csend lesz. Hotkey-t megadva pedig sima push-to-talk.
(Win7 only) -
#2718 persze, de szabadsag van es kockulas :) -
IXEMGabeo #2717 biztos nagy meló van ebben:) én kb most játszottam 3x-ra és már 23-24. szintnél járok. Kell vele matyizni azért -
Ironman2 #2716 Ja,arra nem is gondoltam -
#2715 Nekem 63 óra van benne és szoktam aludni és enni is. Gondolom akkor ő is -
#2714 Elvileg kitörlöd és elindítod, akkor létrehozza. Nem? -
Ironman2 #2713 Azok kellenek,mert vissza akarom állítani azt az állapotot ami a HI/RES bemásolása elött volt. -
#2712 Semmi sincs abban, ami a játékhoz kellene. Csak konfig fájlok, amiket a játék automatikusan létrehoz. -
Ironman2 #2711 Valaki dobja már fel az eredeti DEAD ISLAND/DI/OUT mappa fájljait.Nem nagy méret.kösz -
#2710 65h? Szoktál aludni, vagy enni? Durva. :) -
#2709 jelenlegi allas. egy teljes vegigjatszas, a masodik pedig 36%
-
barmi #2708 Terminator mod:ON LooL :))
-
IXEMGabeo #2707 persze Logannal azért szopatós lenni, mert hamar kifárad, hiába toltam fel a Staminám alapból és az egykezes büntetés % csökkentésre. Logannak a dobás az erőssége úgymond... -
#2706 ha eppen unatkozol erdemes vegigfutni a Guide -on mert onmagaban is erdekes, meg jatszani se kell hozza. :DD -
#2705 Így van. Mivel mind a négy másra specializálódott... Ejj de szép szó. -
Ironman2 #2704 Hú bakker.Most nézem mind a 4 szereplőnek másak a skilljei -
IXEMGabeo #2703 megvan küdddve rendesen
ez az Axe kissé nehézkes, de jó amúgy -
Ironman2 #2702 Frankó,még a küldetéseket is leirják benne