4724
-
#2701 jo persze, de ennyit sebez ez a Waka cucc
(ezzel nem nehez) :DDD
-
IXEMGabeo #2700 meglátjuk holnap nem biztos h ráérek...de amúgy bármikor kedvet lehet ehhez kapni... -
Ironman2 #2699
majd holnap este folytatjuk -
Ironman2 #2698 Kösz.ez jó lesz -
IXEMGabeo #2697 víz állomáson, vagyis ahol lelőttük fegyverrel azt a sok buzeráns bandatagokat...ott volt egy kék kocsi -
ikszipszilonzé #2696 Néhány rész kivételével nem nehéz egyedül sem.
De az a néhány kivétel viszont elég kemény.
Akkor vettem észre igazán, mit ér egy kis segítség amikor pár alkalommal olyan társat kapsz magad mellé kísérőnek, aki harcolni is tud, érezhetően könnyebb volt még a keményebb ellenfeleket is lenyomni, még úgy is ,hogy vigyáznod kellet a másikra közben.
Jó néhány részt érezhetően több emberesre terveztek. -
IXEMGabeo #2695 nem volt ez rossz, mert így is osztottuk őket:)
Infectedek voltak szemetek a városban, amúgy nem volt gáz. Te mondjuk egy csapásra megöltél mindenkit nekünk 2-4 ütés kellett, vagy rugás zombitól és fegyvertől függően:) -
#2694 leheto legjobb
(303 oldalas tomeny Dead Island guide - minden van benne) -
Ironman2 #2693 Baszki,azt nem is figyeltem.Azért csináltak ki akkor ilyen könnyen D -
#2692 igen, pl. ezert nem jo ha hozzam joinoltok mert minden zombi lv41-45 lesz es a szorzo kapasbol 1.75 -re ugrik a harom jatekos miatt aztan jon a massziv szivas :DD -
Ironman2 #2691 Vannak valahol jó leírások a játékról? -
Ironman2 #2690 de hol volt kocsi? -
IXEMGabeo #2689 értem már ezt a rendszert...mindig a hostolohoz van viszonyítva a zombi szintje -
#2688 egyedul azert nem olyan nagyon nehez mert ott nincs szorzo.
COOP -ban viszont igy nez ki:
(es ez ervenyes a spawnokra is)
-
#2687 Egyedül viszem már másodszorra nem vészes! -
IXEMGabeo #2686 Iron közbe rájöttem h kocsival egyszerűbb lett volna a városban:D -
#2685 ehez tennem hozza hogy tovabb mesz a hatso alagut fele, felmesz a letran es lekapcsolod a fo elosztot, viola, nincs tobb aram, nem kell tokolni :D -
#2684 -
IXEMGabeo #2683 óó bazz mi meg nem kocsival mentünk::D
jót játszottunk ma Petiékkel -
#2682 Várost egyedül toltam végig. :P -
Ironman2 #2681 Azért ezt egyedül nehéz lenne játszani,főleg a városban -
Richardix #2680 Szimplán alkohol kell neki, odaviszel 5-t kapsz egy molotovot, odaviszel még 5-t kapsz még egyet, és így tovább.
#2677 Akkor elmagyarázom: Néhány helyen találsz színes koponyákat, ha egy koponyát kiraksz a megfelelő helyre, akkor kapsz egy developer modot, attól függően, hogy melyik koponyáról van szó. A developer modhoz meg a gyémánt az egyik hozzávaló. -
#2679 Jah csak pénzveszteség és ha éppen nem olyan helyen vagy akkor kezdheted újból az egészet ami nem egészen jó mert addigra mire visszaérsz addigra a zombik már újra spawnoltak ! -
Rusy #2678 Ha meghalok az csak pénz vesztéssel jár semmi másban nincs hátrány -
#2677 Gyémánt a fegyohoz csak koponyával ér valamit,de mivel nekem se koponyám (1db narancsszínű csak) meg terv sincs akkor nálam ez tárgytalan akkor maradt az eladásuk! -
mnorbi #2676 hi !
az lenne kérdésem hogy molotov koktélt szeretnék csinéltatni , vittem 2 * 5 palack alcoholt , azt mondja a srac hogy kell neki ures uveg itt van kozel, de azt sehol se talalok... van otlet merre van ? vagy mit romtok el ?
Gondolom ez a zombi respawn nem lehet megszuntetni ahol mr egyszer kioltem oket ? -
#2675 Ez így van rendjén.Annak mi értelme lenne hogy mindenki egy ütésből halna?
Én most nyomom másodszorra és szerintem többször fogok halni mint elsőre (ott 13,5 óra alatt 51x murdeltem meg)
Tápos fegyo egyedül a lában az nem kopik.Csak ha futóvilágbajnokok esnek nekem 4-en akkor ott lehet nálad bármi halál van! -
ikszipszilonzé #2674 Egy költői kérdés:
Mi értelme annak hogy szintet lépek, hiszen az ellenfelek is mindig velem azonos szintűek.
Ráadásul ez gyakorlatilag ellehetetleníti a plusz végigjátszást is, mivel a játék elején nem lehet olyan fegyvereket találni amivel legyőzhető egy veled azonos szinten lévő ellenfél, azok az erős fegyverek pedig amik nálad maradnak az előző végigjátszásból igen gyorsan elkopnak és a javításuk egy vagyon. -
#2673 Nem igen tudok angolul.
Van valami lista hogy milyen fegyokat lehet gyémántból csinálni? -
#2672 4 hozzászólással lejjebb...-.- -
#2671 na a végére értem minden xp szorzó nélkül úgy hogy megcsináltam minden mellék küldit is level 36 csak combatra gyurtam főleg,de szerintem most pár napig hanyagolom... -
húsdaráló97 #2670 Bemásolom mégegyszer a problémám, mert ahogy látom, nem sokan vették észre.
Reinstalltam, ki is írta hogy "telepítés CD-ről" el akarta kezdeni a telepítést, és hirtelen megint kidobta azt a hibaüzenetet... -
#2669 Már volt róla szó de nem találom a kommentet hozzá.
A koponyákkal és a gyémántokkal lehet valamit kezdeni? -
#2668 Oh, elolvastam a linket, mostmár értem... -
#2667 Ezek szinesek, amit én találtam az szimpla szürke és nem lehetett felvenni vagy ilyesmi. -
#2666 Van megoldás tömeges támadásra: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1149060370&no=2630]#2630[/URL] -
#2665 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Darabjáért, ha meg akarod csinálni, kell 10k pénz és 5 gyémánt. -
#2664 Mellesleg, ezmiez?
-
#2663 1. 3 kapcsolót kell kinyomni
2. az áramos rész mellett asszem áll egy roncsautó vagy hasonló, ráugrasz, arról pedig ráugorhatsz a tetőre, onnan meg be lehet jutni -
barmi #2662 asszem 3 kapcsoló van (ha jól emléxem mutatja is a térkép) de meg lehet csinálni úgy is hogy odaállsz az autóval a létrához (kiszállásnál picit meg fog rázni az áram de azt még kibírod ha a létrához közelebbi sarokhoz állítod az autóta létra és egy másik roncs autó közé) és egyik autóról a másikra ugrálva (mivel van ott a létránál még egy roncs autó ) fel tudsz ugrani a létrára is.