4724
-
#2781 Hi!
I need help! Ezt a quest-et csinálnám, de nem értem. :(
Itt vagyok a map-en, nem tudom most melyik map-en kellene menni és hova?!
Ez most nagyon nem világos Nekem, hogyan is kellene teljesíteni ezt a quest-et?!
(kölcsönzői változattal játszom, de nem hiszem, hogy ez a hiba, ill. a YT vidin is épp azzal tolná a srác)
-
IXEMGabeo #2780 szóval karanténzóna...elég szivatós volt, tegnap Petivel és Ironmannal menekültünk onnan:D -
Richardix #2779 Igen, a városban van egy karanténzóna... szerintem a név önmagáért beszél... -
#2778 Dolgoznak a modderek ezerrel. -
#2777 Most akkor mennyi a max level? Nem 50? Vagy ez egy mod? -
húsdaráló97 #2776 Végre sikerült feltelepíteni. Nagy nehézségek árán, de fut rendesen. :D
Most értem át act II.-be. Huhh, hát 2-szer annyi zombi mint amennyi act I.-ben volt...:) -
oregon1987 #2775 Nah most kaptam idegrohamot! Oda lett a katanám ráadásul shock mod is volt rajta! sikerült valami olyan zombi csomópontot elérnem ahol sose fogynak el a zombik! ráadásul csak infectedek jönnek illetve rohannak! egyszerűen levernek mielőtt lendíthetnék egyet! próbáltam megkeresni a fegyóimat amit elhagytam de ennek eredményéül meghaltam vagy 8-szor egymás után! inkább kiléptem végül mert azt hittem lefejelem a monitort!
Egyébként azt a küldit csináltam amikor be kell kapcsolni a hangszorókat abból is már a harmadik részét csináltam! -
#2774 nah jól van, most működik -
#2773 basszus már!
Végig játszottam a játékot, és az utolsó videó végén kifagyott a játék, és most azt írja, hogy nem tudja újra elindítani, mert valami felhővel nincs szinkronban, és ha most elindítom akkor elveszhet minden.
Szóval most azt mondja, hogyha elindítom a játékot akkor lőttek a karakteremnek? ez aranyos... -
#2772 RE5-ben huligánok vannak. -
#2771 DIben zombik vannak.
RE5ben fingom sincs mik vannak. -
#2770 Ott mik vannak? Fertőzöttek? DI-ben is azok, nem? Infected-nek mondogatja a csávó aki beszél hozzád az elején. -
#2769 Van benne egy tárgyi tévedés: RE5 ben nincsenek zombik. -
IXEMGabeo #2768 Resident Evil 5-re azt mondták, hogy rasszista játék, mivel Afrikában kellett ölni néger zombikat főként a játék elején. Na kaphattak is az ötletgazdák némi negatív kritikát, hiába nem volt konkrét ország és város tudtommal az 5-ben ahol játszódott, de igencsak mondogatták rá, h ilyen rasszista olyan a Resi 5. -
#2767 _Hidd el, ez negatív reklám lenne. Csak nekünk gamereknek lenne poén, mi tudnánk mi a különbség. Az oroszos példa meg más, mert ők nem a turistákból élnek meg. -
#2766 jofajta mindketto (mentes maskent)
Digital Art Book
Strategy Map -
IXEMGabeo #2765 vagyis ez ennyi erővel a történelem megszégyenítése:D -
IXEMGabeo #2764 esetleg Hawaii:D ugyan már, ép eszű ember felfogná, hogy zombik nem léteznek semmiféle negatív reklám nem lenne ez bármelyik szigetre nézve. Nem is tudom a you are empty is egy zombis game volt, Oroszban kellett mászkálni a hóban, ennyi erővel negatív reklámot keltettek akkor a 45-ös Oroszországra nézve:D:D -
#2763 Szerinted melyik paradicsomi üdülősziget engedné meg, hogy ilyen reklámot csináljanak neki? -
IXEMGabeo #2762 de kár h ez a Banoi nem létező sziget:S -
-
#2760 [center]
[center] -
#2759 Minden kari tud minden fegyvert használni. -
mnorbi #2758 nezegetem a talent fat .minden karinak mas. Az lenne kerdesem hogy minden kari tud lőfegyvert használni? pl Sam B vel is tudok majd shotgunnal lovoldozni csak sokkal gynegebben ? mert nala nem latok lovesre skillt... -
#2757 Ja az fasza kis skill, csak nekem elveszett a "kezemből" egy bug miatt... -
#2756 en most csinaltam csak meg a devcraft666 -ot mert lemaradt az elso vegigjatszasnal, Darth Vader lettem :D -
#2755 vegulis meg az se kell mert ott a beepitett SS a jatekban :D
(sima printscreen - Dead Island\DI\out\ScreenShots - ide ment) -
#2754 Nem a képlopás funkció miatt van fenn a FRAPS 24/7. -
Ironman2 #2753 Steam-al is lehet képernyőmentést csinálni(f12),nem kell ahhoz a Fraps.Csak belassítja a játékot. -
#2752 Akkor jó mert találtam két koponyát (azt sem tudom milyen színű) de azt hittem majd valami questhez kell majd. -
#2751 vissza -
#2750 Minden helyszínre visszalehet menni, igaz? -
#2749 Ohh bazzeg én meg elmentem mellette...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2748 Van zőld, meg még kitudja mifélék, amit nem találtak meg túl sokan...
Mármint nem feltétlen koponya, abból kétlem, hogy több lenne, bár így is van barna, ami fegyverszín nincs (a többi ugye stimmel), de talán az a fehéret helyettesíti. -
#2747 4 színes koponya van? Mert valahol valaki mintha azt írta volna, hogy van egy zöld is (én csak a barnát, a narancsot, a kéket, meg a lilát találtam meg és 2 lerakó pontot -
#2746 Nem baj az. Kell a kihívás. -
#2745 Ezzel szerintem az lesz a baj, hogy mire leütöd azt a zombit elkopik a fegyvered. :) -
#2744 Felraktam a modot.
Kezdtem egy új játékot... azt hiszem így már nem lehet unatkozni :D
-
Ironman2 #2743 Mekkorákat röpülnek már a zombik! DD -
#2742 valamelyik bohom kalapacs kell hozza, illetve aranylag sok kacat