4724
-
oregon1987 #2943 Sikerült ezen a hegyen keresztül mennem! xD Semmi módot vagy csalást nem használtam! :P
-
#2942 tanulj meg normalis hangnemben valaszolni. raadasul hulye is vagy, mert meg mindig nem fogtad fel. akarhanyszor be lehet menni, de ha beszelsz Alicia J. -val (befejezed a kuldetest) akkor tobbszor nem. -
#2941 te is értelmezd amit én mondok. Küldetés felvéve, megcsinálva, done, kész vége, nincs tovább. Kipipálva, érted?! Amit te is mondtál, hogy ha befejezed akkor nem tudsz bemenni, ezt írtad nem? akkor ne szövegelj, mert én be tudtam utána menni, ennyi... -
#2940 Nálam elég sűrűn besokkol. Volt, hogy egymás után 3 zombit 1 ütésre megfektettem. Mondjuk az csak 1x fordult elő. :) -
#2939 szerintem pont ez miatt jo kommandozni. mert minden lofegyver masodlagos prioritast elvez -
#2938 Hiába van sokkoló fegyom mint korábban is írtam 1000 ütésből ha 1-szer besokkól tőle akkor már sokat mondtam!
-
#2937 A sokkoló fegyverek hatásosak. Van, hogy bekrittelnek és egy ütés 1 zombi, esetleg egy thug. Meg ha besokkolnak tudod ütni tovább őket. Szerintem az hasznos. -
#2936 Év valahogy nem érzek késztetést hogy fegyvert fejlesszek ugyanis azt vettem észre semmit nem érnek.
Rugdosni őket jobb és egyszerűbb.Meg amúgy is ha 5-en jönnek sprinterek és nincs hova felugrani akkor vége van mindennek tökmindegy milyen fegyvered van!
Ezért én inkább rúgok mint csák norris. -
#2935 -
barmi #2934 mákom volt a Gabriel kalapáccsal mert még nem vettem fel az öreg apácától a feladatot :
Miután elvégeztem a melót kaptam is érte egy ilyet :
Majd elsétáltam a műhelybe és rászereltem ezt a tesla cuccot :
:-)
-
Evoluti0N #2933 Van valami opció, lehetőség a játékbeli voice chat kikapcsolására? -
#2932 Modderek megcsinálhatnák, hogy letudjuk szedni a modot a fegyverről. Most szereztem meg a fasza kis Tesla modot, erre elbasztam valami hülyeségre a gabriel fegyverem... -
#2931 Nyomasztó, keskeny ... az egy dolog. Na de hogy oda-vissza végig kell menni rajta, az már botrányos ... mindezt azért a vacak helyszínért és küldetésért ... olcsó játékidő növelés :) -
#2930 Gondolkodtam, hogy megnézzem e a spoilert vagy sem ... vazze, megnéztem :) -
#2929 Két nagy questhub van, de ja, elég kevés. Ebből a szempontból a resort tökéletes volt. -
#2928 Szóval a végére értél? Akkor megsúgom, hogy még vissza kell menned oda később.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viccöztem -
#2927 Elég nyomasztó a csatornás én is utáltam... Viszont az act 3 eléggé unalmas, túl nagy a map és kevés a quest. -
#2926 Tegnap este értem a csatornás rész végére ... pfuj de szar egy rész volt ... utálom ... :)
Eddig a tengerparti rész volt a legszebb és leghangulatosabb ... -
#2925 Igen ezt linkelted nekem tegnap, csak nem nagyon sikerült eligazodni rajta. :) -
#2924 konyorgom ertelmezd amit irok ne csak elolvasd. nem azt irtam, hogy mikor tudsz bemenni hanem hogy egyszer (ha megcsinalod a kuldetest). nem kell hogy listaban meg legyen akkor is meg tudod csinalni. az meg hogy be is fejezed az egyenre szabott. -
#2923 ez fura, mert én megcsináltam korábban és nagyon beengedett! (És nem nem csatlakoztam senkihez, egyedül voltam, saját kampány) -
#2922 uuuh leirom, szart se fogsz erteni belole :D
deee mar linkeltem masnak is egy terkepet - azon viszonyits es oda fogsz talalni.
sewers -
#2921 Nem találtam meg a városházát. Ötlet? :) -
#2920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vissza resort, hotel konyha, szarasig van pezsgovel, elviszed az alkesz bukszanak es maris meg van :D -
#2919 Az jó, a barna kopi megvan :D Csak kéne még 4 gyémánt hozzá :P -
#2918 oooh nem para ne aggodjal. nem vesztettel vele semmit hidd el. meg mint ahogy mar irtam coop -ba menj be valakihez/valakikhez es meg tudod csinalni. amugy nagyon keves targy van amire ervenyes ez hogy csak az adott idopontban megszerezheto. ha hiszed ha nem en tegnap este ugyan igy jartam csak a Shotgun Ammo Blueprint -tel. lemaradt az elso vegigjatszasnal hogy felvegyem sot raadasul tegnap is :D hiaba mentunk vissza nem tudtuk felvenni mert nem engedett be a szobaba ahol van SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rendorseg 3. emelet
igen vissza tudsz menni csak baromi sokat kell gyalogolni hozza
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amugy itt jegyeznem meg hogy a naracs koponya is ott van, nezd meg pontosan hol ha meg nem tetted meg mert mi elvittuk a zoldet a helyere aztan tipliztunk is vissza a templomba. csak ez utan neztuk meg a narancs koponya helyet ami szinten ott van - jo a mi hibank volt persze - de hat faszom annyit kell menni mint az allat erre ketszer is elmentunk mellette :DDD
egyebkent meg az egyetlen ertelmes craftolast aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!barna koponya adja -
torma1 #2917 Szisztok!
Kiderül a játékból, hogy mi történt az emberekkel? Honnan jött a vírus? -
#2916 Hát ha neked ez elég ahhoz, hogy elmenjen a kedved a játéktól, akkor sajnállak. -
#2915 Gondoltam, mert már jártam ott csak youtube-n megnéztem hogy egy koponyát oda kénne tenni de most nem tudok bemenni (Szerencse hogy a kéket felvettem) Hát ez jó. Sandbox mi? A nagy sz*rt. Nah most ment el a kedvem a játéktól. Alap kéne hogy legyen hogy a gyűjtögetős dolgokat bármikor el lehessen érni. Főleg így mert elvileg sandbox. Így aztán sok értelme van. Egyszer elnézi az ember és cseszheti. Grat. Remélem abba a rohadt hiper marketbe visszatudok menni mert akkor a fejlesztőkre egy zombi hordát küldök. De nem walkereket hanem egy tucat infected-et. -
#2914 jofajta :DDD ilyenekkel mi is baromkodtunk, pl amikor egy mar felment egy magas letran a masik a tetejen vart vagy egy dobozzal vagy csak siman kozel allt es lelokte a masikat :DDD -
#2913 az egeszen pontosan az Uninvited Friends amikor egy oreglanyt kell megmenteni. de oda csak egyszer tudsz bemenni, tobbszor nem fog beengedni. tehat ha elozoleg nem raktad le a lilat es nem vetted fel a keket akkor max coop -ba csatlakozol valakihez akinek meg van meg a kuldetes es megcsinalod ugy. -
#2912 Nem drágább, mint máshol külföldön. A gond az, hogy minden euróban/dollárban van, így a váltáson nagyon sokat bukunk. Kint mindig ennyi egy teljes árú játék kb. -
#2911 lol
-
#2910 oda is belehet :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha a templomból indulunk, templom előtt állunk (ahol megkűzdünk első RAM zombinkkal) jobb oldali rácsos ajtón ki, le a lépcsőn balra, első utca (nem sikátor, utca!) jobbra, addig mész amíg a keresztbe állt buszhoz nem érsz, ott balra be, ott az a ház ahol a balkonon ordított a csaj, ott van az ajtó
szerintem be tudsz, lehethogy rossz házat néztél nem? -
#2909 uhh elrontottam, a lilát néztem, nah oda nem tudok bemenni :D -
#2908 a kék koponyát:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a supermarketben lévő macis polcra kell tenni, ami rögtön jobbra van egy zöld padlós résznél ahol nagy lövöldözések vannak az áruk között, és a csatornán keresztül tudsz csak bejutni -
#2907 Az miért van hogy a játék ment egyet a resortban a mentőállomásnál és utána kiléptem, erre mikor ma töltöm be a játékot akkor a város déli részében lévő elhagyatott házba dob be?
KOPONYA SPOILER :D
A másik ami ma felidegesített hogy megnéztem hogy a kék koponyát hova kell tenni. Igen ám de bekéne menni egy épületbe csak hogy nem tudok. Az ajtón nem jelenik meg semmilyen ikon, sőt a térképen sincs ott a portal ikon. What now? -
IXEMGabeo #2906 minél fiatalabb valaki annál tehetségesebb kockává válhat:)
elég durva pár éve bénának gondoltam a 11-12 éveseket a COD-ban azt kiderült utána milyen jó reflexeik vannak:S -
#2905 Elég nagy hiba ... nem véletlenül kötik korhatárhoz ezeket a játékokat ... és nem véletlenül van annyi retardált fiatal hülye gyerek.
Ezt most ne konkrétan magadra vedd, csak általánosságban mondom. Mert a 4 hónap az nem számít, de kiba sok 10 év alatti játszik ezekkel a játékokkal. Pl a fejemet fogtam, mikor GTA4 megjelenése után egy 7 éves gyerek jött multizni ... ott rinyálta a hülyeségeit, majd kiderült, hogy az anyja vette neki a játékot. Vagy kollégám gyereke, aki 7 évesen csupa fejlövéssel vitte végig anno a Medal of Honort.
Na mindegy, vicc. -
Richardix #2904 Tapasztalatom szerint az oldalazás a leghasznosabb ellenük. Mármint úgy minden zombi ellen.