4724
  • Doc Hooliday
    Jaja én is ezt mondom, csak ezt a játékot nagyon bírom így mert nagyon kézre esik minden! Nagyon lehet csapkodni a parasztokat így ...amúgy meg igazad van nagy általánosságban el sem bírnám képzelni mondjuk egy stalkernál vagy egy COD-nál vagy bárminél hogy paddal bohóckodjak vele! Próbáltam már de mire megfordulok vele, meg becélzom a parasztot, addig vagy negyvenhárman szétlőnek!
  • gabo91
    Rusian satelit Phone kellene nekem, a dzsungelben vagyok, 30m-re tőle a céltól, viszont lehetetlen irányba mutat. Nem tudok átmenni a sziklán/bokron....
    van ide másik út vagy itt kellene átmenni?

köszi előre is.
  • Fpocok
    FPS-t csak egér-bill kombóval. Ez a mottóm.
  • Doc Hooliday
    Valaki próbálta már xbox 360-as karral tolni? Nagyon zsír vele! Nem vagyok konzol párti, az autós játékok miatt vettem a pc-m hez de kipróbáltam vele és sokkal jobb mint egér-bill. kombóval!
  • Doc Hooliday
    Jó messze jutottál! Ez is egy olyan szar játék mint a többi amiben néha el kell fordulni balra vagy jobbra,nem elég egyenesen menni!
  • Teppik Amon
    LOOL :D
  • Tatyla
    kérem kapcsolja ki....
  • Fpocok
    A csomagkupac melletti szoba egyik ajtaját be lehet törni.
  • Montanosz
    hm, de ott egy zárt ajto van amit nem tok kinyitni

nem vagyok egy nagy kalandjátékos, sorry
  • Fpocok
    LOL

Dead Island - Noobs Guide To Completing The "Waterdance" Quest

• XeeN
    Balra be az ajtón?
  • IXEMGabeo
    valahol el kell kezdeni:)
  • Fpocok
    lol

Az egyik szobán át.
  • Montanosz
    Sziasztok
    az első küldetésnél a bőröndökön hogy lehet átjutni, mert megpróbáltam szétrugni meg átmászni de nem sikerült.
    help?
  • Richardix
    Eddig kétszer is mondtam, akkor sokkol/mérgez/stb. ha kritet ütsz a fegyverrel, amit a skilleknél fel lehet tolni vagy 30-40%-ra!
  • Teppik Amon
    Én is rugdosok amíg 3an jönnek, de ha már több az elenfél, marad az őrjöngés (Y), azzal gyorsan le lehet pofozni mindenkit (Rapper sráccal nyomom). Kár hogy nem lehet sűrűbben elnyomni.
  • Teppik Amon
    Pont így jártam. a Főkildiben továbbmentem 1-el, azután már nyitva volt a kapu is.
  • Maximus4
    Olyanom küldetésem még nincs.

#2977:jó,hogy szóltál,majd odafigyelek rá.
  • PeeTeR
    ellenkezo iranyba a domb tetejen a gyom kozott kell lennie egy piros terepjaronak (amivel a loszeres ladat is vinni lehet) - ezt azert nezd mielott elindulsz gyalog - csoppet hosszu ut :D
  • Fpocok
    Elvileg oda szól a kill valaki quest is nem?
  • Maximus4
    Köszi,megpróbálom.
  • Fpocok
    Ja ezaz, amikor el kell menni oda, ahol ember ellenfelek vannak. Hát a déli városból elvileg nem tudsz elmenni kocsival se keletre, se nyugatra. Azt hiszem nyugat felé kell elindulnod gyalog, körbe egy nagyot az úton és simán oda lehet menni.
  • Maximus4
    Csak az a baj,hogy ez a másik út

És ide kellene eljutnom
  • Fpocok
    Elég szomorú, hogy nem fixelték még, de NE REKLÁMOZZUK.
  • Fpocok
    Passz.
    Keress másik utat.
  • Maximus4
    A dzsungelbe a spy game küldinél,hogy a francba lehet átmenni ezen az ajtón?

• Büdös Bohóc
    milyen bug?
  • Prof William
    Nem nem. Champagne a neve.
  • barmi
    Néhány háttérkép a fileplanet-en :

http://blog.fileplanet.com/2011/09/14/wallpaper-wednesday-dead-island/
  • BoneDragon
    A hotelba a pezsgőt is simán alkoholnak írja a játék? Mert ha igen és kézbe lehet venni akkor ott jól jöhet ez a bug, hogy ki tudd próbálni az összes developer fegyvert.:)
  • BoneDragon
    Kipróbáltam ezt a fegyver eldobós bugot, tényleg működik, viszont nem sokat ér.
    Ez az old smoky mod, marha jól néz ki. :)
    Valaki talált már lila vagy arany lőfegyvert? Kíváncsi vagyok van-e egyáltalán.
  • Fpocok
    Van többféle pisztoly, shotgun, assault rifle. De majd ilyenekkel csak a városban fogsz nagyon megismerkedni, ahol vannak az emberi ellenfelek.
  • Broafka
    személyeskedés? az hogy valaki nem tud bemenni valahol, én válaszolok, hogy nekem sikerült, erre elkezd engem oltogatni, hogy milyen hülye vagyok, hogy mit szólok bele, erre te engem akarsz kirúgni?
  • Frank99
    a személyeskedést miért nem vágod ki innen, házigazda?
    szerintem senkit nem érdekel.
  • mester1987
    hány pisztoly/fegyver (nem közelharci eszköz) van a játékban eddig?
  • Malakai
    Rakás zúzófegyver kétkezes, az említett Gabriel's Sledghammer is az pl, vagy ami legelején mindenfele hever, lapátok, botok, baseball ütők.
    Vágófegyverből katana, meg pár baltafélék jutnak szembe, más talán nem.
  • Broafka
    azért lehet találni erős fegyvereket, és a végén már ügyeskedni kell, ilyen a játék, egy kicsit hard. Igazából ha nem küldeni egy szerverre az összes moddolt meg bugos karaktert a játék akkor nem érdekelne.
  • Fpocok
    Ezt most fejezzétek abba.
  • Broafka
    képet vagy videót szeretnél kapni arról ahogy bemegyek a házba?
  • Broafka
    1, te kezdted a bunkó hangnemet, nem én
    2, én vagyok a hülye, mit nem értesz meg azon, hogy "Küldetés felvéve, megcsinálva, done, kész vége, nincs tovább". Tényleg ennyire nehéz értelmezni amit mondok, de akkor válaszolok úgy, hogy megértsd iq betyár: BESZÉLTEM VELE, lezártam a küldetést. Ennél többször már nem tudom neked elmondani, azt hogy vége a küldetésnek.

Hiába próbálkozol mindenféle úton módon elmondani, hogy hogy nem lehet bemenni, amikor arról hadoválok neked te szerencsétlen, hogy küldetés vége után is be tudtam menni!!!