4724
-
#2995 Jaja én is ezt mondom, csak ezt a játékot nagyon bírom így mert nagyon kézre esik minden! Nagyon lehet csapkodni a parasztokat így ...amúgy meg igazad van nagy általánosságban el sem bírnám képzelni mondjuk egy stalkernál vagy egy COD-nál vagy bárminél hogy paddal bohóckodjak vele! Próbáltam már de mire megfordulok vele, meg becélzom a parasztot, addig vagy negyvenhárman szétlőnek! -
#2994 Rusian satelit Phone kellene nekem, a dzsungelben vagyok, 30m-re tőle a céltól, viszont lehetetlen irányba mutat. Nem tudok átmenni a sziklán/bokron....
van ide másik út vagy itt kellene átmenni?
köszi előre is. -
#2993 FPS-t csak egér-bill kombóval. Ez a mottóm. -
#2992 Valaki próbálta már xbox 360-as karral tolni? Nagyon zsír vele! Nem vagyok konzol párti, az autós játékok miatt vettem a pc-m hez de kipróbáltam vele és sokkal jobb mint egér-bill. kombóval! -
#2991 Jó messze jutottál! Ez is egy olyan szar játék mint a többi amiben néha el kell fordulni balra vagy jobbra,nem elég egyenesen menni! -
#2990 LOOL :D -
#2989 kérem kapcsolja ki.... -
#2988 A csomagkupac melletti szoba egyik ajtaját be lehet törni. -
#2987 hm, de ott egy zárt ajto van amit nem tok kinyitni
nem vagyok egy nagy kalandjátékos, sorry -
#2986 LOL
Dead Island - Noobs Guide To Completing The "Waterdance" Quest
-
#2985 Balra be az ajtón? -
IXEMGabeo #2984 valahol el kell kezdeni:) -
#2983 lol
Az egyik szobán át. -
#2982 Sziasztok
az első küldetésnél a bőröndökön hogy lehet átjutni, mert megpróbáltam szétrugni meg átmászni de nem sikerült.
help? -
Richardix #2981 Eddig kétszer is mondtam, akkor sokkol/mérgez/stb. ha kritet ütsz a fegyverrel, amit a skilleknél fel lehet tolni vagy 30-40%-ra! -
#2980 Én is rugdosok amíg 3an jönnek, de ha már több az elenfél, marad az őrjöngés (Y), azzal gyorsan le lehet pofozni mindenkit (Rapper sráccal nyomom). Kár hogy nem lehet sűrűbben elnyomni. -
#2979 Pont így jártam. a Főkildiben továbbmentem 1-el, azután már nyitva volt a kapu is. -
#2978 Olyanom küldetésem még nincs.
#2977:jó,hogy szóltál,majd odafigyelek rá. -
#2977 ellenkezo iranyba a domb tetejen a gyom kozott kell lennie egy piros terepjaronak (amivel a loszeres ladat is vinni lehet) - ezt azert nezd mielott elindulsz gyalog - csoppet hosszu ut :D -
#2976 Elvileg oda szól a kill valaki quest is nem? -
#2975 Köszi,megpróbálom. -
#2974 Ja ezaz, amikor el kell menni oda, ahol ember ellenfelek vannak. Hát a déli városból elvileg nem tudsz elmenni kocsival se keletre, se nyugatra. Azt hiszem nyugat felé kell elindulnod gyalog, körbe egy nagyot az úton és simán oda lehet menni. -
#2973 Csak az a baj,hogy ez a másik út
És ide kellene eljutnom
-
#2972 Elég szomorú, hogy nem fixelték még, de NE REKLÁMOZZUK. -
#2971 Passz.
Keress másik utat. -
#2970 A dzsungelbe a spy game küldinél,hogy a francba lehet átmenni ezen az ajtón?
-
#2969 milyen bug? -
Prof William #2968 Nem nem. Champagne a neve. -
barmi #2967 Néhány háttérkép a fileplanet-en :
http://blog.fileplanet.com/2011/09/14/wallpaper-wednesday-dead-island/
-
#2966 A hotelba a pezsgőt is simán alkoholnak írja a játék? Mert ha igen és kézbe lehet venni akkor ott jól jöhet ez a bug, hogy ki tudd próbálni az összes developer fegyvert.:) -
#2965 Kipróbáltam ezt a fegyver eldobós bugot, tényleg működik, viszont nem sokat ér.
Ez az old smoky mod, marha jól néz ki. :)
Valaki talált már lila vagy arany lőfegyvert? Kíváncsi vagyok van-e egyáltalán. -
#2964 Van többféle pisztoly, shotgun, assault rifle. De majd ilyenekkel csak a városban fogsz nagyon megismerkedni, ahol vannak az emberi ellenfelek. -
#2963 személyeskedés? az hogy valaki nem tud bemenni valahol, én válaszolok, hogy nekem sikerült, erre elkezd engem oltogatni, hogy milyen hülye vagyok, hogy mit szólok bele, erre te engem akarsz kirúgni? -
#2962 a személyeskedést miért nem vágod ki innen, házigazda?
szerintem senkit nem érdekel. -
mester1987 #2961 hány pisztoly/fegyver (nem közelharci eszköz) van a játékban eddig? -
#2956 Rakás zúzófegyver kétkezes, az említett Gabriel's Sledghammer is az pl, vagy ami legelején mindenfele hever, lapátok, botok, baseball ütők.
Vágófegyverből katana, meg pár baltafélék jutnak szembe, más talán nem. -
#2954 azért lehet találni erős fegyvereket, és a végén már ügyeskedni kell, ilyen a játék, egy kicsit hard. Igazából ha nem küldeni egy szerverre az összes moddolt meg bugos karaktert a játék akkor nem érdekelne. -
#2946 Ezt most fejezzétek abba. -
#2945 képet vagy videót szeretnél kapni arról ahogy bemegyek a házba? -
#2944 1, te kezdted a bunkó hangnemet, nem én
2, én vagyok a hülye, mit nem értesz meg azon, hogy "Küldetés felvéve, megcsinálva, done, kész vége, nincs tovább". Tényleg ennyire nehéz értelmezni amit mondok, de akkor válaszolok úgy, hogy megértsd iq betyár: BESZÉLTEM VELE, lezártam a küldetést. Ennél többször már nem tudom neked elmondani, azt hogy vége a küldetésnek.
Hiába próbálkozol mindenféle úton módon elmondani, hogy hogy nem lehet bemenni, amikor arról hadoválok neked te szerencsétlen, hogy küldetés vége után is be tudtam menni!!!