4724
-
#3117 Dzsungel map-en az első falu, ahova megérkeztél a kis csajjal amikor átléptél a dzsungel map-re. Rögtön a faház bejárata előtt lesz megfelelő ásó. Keresni sem kell. ;) -
Balázs 17 #3116 készítettem elvileg 5gránátot, de sehol nem találom -
húsdaráló97 #3115 Kijátszottam. Hát a vége elég meglepő volt... -
#3114 A Spade random helyeken lehet. Volt olyan hely, ahol találtam, de kövi végigjátszásnál már nem volt ott. Négy helyet tudok ahol lehet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Kezdő bungalow.
2. Ahol ki kellett menteni a kocsiból az arcot bungalow.
3. Ahol a csaj lakott az apjával, ott a raktárnál.
4. Mikor mentek a második benzinkút felé, akkor a semmi közepén van egy ház, ami előtt zombik vannak. -
#3113 bocs, de mar nincs idom visszamenni a jatekba uj kepet csinalni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
barmi #3112 oké. A part melyik részén van ez a házikó? :-) -
#3111 remelem igy segit. ahol megjeloltem ott van a haz oldalaban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
barmi #3110 Ezen a térképen tudnál nekem pontosabb helyet mutatni ?
(Sajnos csak shovel-eket találok mindenhol) :::
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
köszi -
#3109 13 évesen én is és innen sokan mások talán te is a DOOMban vagy más magasröptű szörny-ember daráldákban, beleztünk... mi bajunk lett tőle? semmi ( oké kocka gémerek lettünk :) ) -
#3108 Sajnos ez van, egyre gyakrabban iszogatnak a 10-en évesek. Én például 8.-os koromban azt sem tudtam mi az a pia:D Mondjuk már lehet be is pótoltamXDDDDD -
#3107 nem, de egy-két osztálytársa már a strandon ivott nyáron, sőt 12 évesen már cigizett 4-5 az osztályból...
azért írtam. -
#3105 hmm, mennyit kerestem én is azt a vackot, most már ha látok egyet inkább elrakom és teszem be Jin-hez :)
Amúgy nem értem miért nem elégszik meg a shovellel, azzal nem tud hullákat temetni? pff -
#3104 első végigjátszásnál kaptam 1-et, másodiknál még1-et csak azt egy másik csávóval együtt csináltam meg, és elkértem tőle, így lett 3 :) -
barmi #3103 valami rémlik (bár már elég rég jártam arra :))
Köszi! Meglesem!
Broafka: 3 darab gabriel kalapács? ammeghogy ?
(abból nem csak egy van az egész játékban?) -
#3102 menj vissza resort -ba es (ha meg emlekszel) a jatek elejen meg kell menteni egy csavot a kocsibol amit zombik vettek korul. ugye innen jutsz a surf boltba allj meg a bolttal szembe es ebbol a szogbol nezve az epulet jobb oldalan a polcokon fogsz talalni egyet :) -
#3101 az nem Spade hanem Shove :D ezzel megszivtuk mi is. -
ratgab #3100 Resort Benzinkút (első)? -
barmi #3099 Hol lehet ez az ásó ? -
barmi #3098 Ebben a kvesztben tudna valaki segíteni ?
Merre találom ezt a cuccot ? ::
-
ratgab #3097 Pedig sajnos ezek a szomorú tények: 13 éves gyerekek már nagyban bagóznak és lerészegednek... -
#3096 eddig én is Logannel élvezem a legjobban. Xiannal lehet a legjobban aprítani, de Logannel a legszórakoztatóbb. Most van 3 Gabriel's Sledghammerem (az egyiket kaptam attól akivel játszottam) hát olyan szépen repülnek :)
De ha írtásra akarok rámenni Logannel, akkor inkább kardokat hajítok feléjük, azzal gyorsabban lehet ölni, de a Sledghammerek szórakoztatóbbak :)
Amúgy ilyen poén Mod-okat lehetne csinálni, pl: bowlingozás, kitenni 9 walkert egy 3szögbe és egy meg előtted van és hányat tudsz eltalálni sledghammerrel elütve :P
Vagy ilyen carmageddon mod, az összes zombi az utakon van, meg ilyen hülyeségek, biztos fognak majd csinálni :) -
#3095 kocsmában igyon 13 évesen? Az kemény, miért már ott iszik? asszem egyet értek Lazával -
#3093 dehogy....
inkább velem játszon, mint a kocsmában igyon 13 évesen
:-) -
#3092 Remélem azért esténként nincsenek rémálmai. :D -
#3091 Igen erre mondják, hogy az ár/érték arány nagyon jó.
Qva jó játék, a gyerekkel toljuk coop-ban, szuper! -
#3090 Mindig is mondtam, hogy az a leghasznosabb mod. :) -
Prof William #3089 Nem tudom miért voltam olyan hülye hogy a városig nem használtam ki Logan dobó képessségét. Nagyon jókat tud sebezni és utánna mindig vissza lehet szerezni a fegyvereket. Ha jön a horda 3-4 dobással megritkítom őket majd jöhet a közelharc. Igen kellemes beledobni egy nyársat a feléd rohanó infectedbe úgy hogy annak leszakadjon a feje. Vagy 3 machettet felszereltem sokk moddal amiket dobálni külön öröm.
Tegnap belefutottam egy Ram-ba aki az első beledobott machettől lesokkolódott így csak rázkódott meg lekaszaboltam. Kellemes volt. Már most látom hogy szeretni fogom a sokk modot.
-
húsdaráló97 #3088 Sikerült átjutnom actIV-be. :D:D -
#3087 blunt -
#3086 Thug ellen a legjobb módszer, ha egy blint fegyverrel eltöröd a karjait először. Az sokat sebez. -
hiper KOCKA #3085 Nemrég kezdtem el tolni, és az a meglátásom, hogy a vízben jobban pusztulnak a zombik. Pl. belecsaltam a faház melletti medencébe az egyiket, ugrásból lerúgtam és a víz alatt szépen párolgott a HP-ja... sőt felállni sem bírt a kolléga, csak felülni tudott, utána visszaesett.
Egész csordákat intéztem el így.
Viszont egy thug-al megszívtam... ugyanígy akartam elintézni: bejön a vízbe, lerúgom és megfullad. Ugrásból belerúgok, meg se billen... na mondom így nehéz lesz, ha le sem lehet vinni a földre. Közel mentem, hogy pofán csörgetem a vascsővel, erre ő üt le. És itt nem értek valamit... 33+17 a sebzése a csőnek, akkor miért 8-9 HP-t vesz le egy ütéssel? Akárhol ütöm meg se tudok 10-nél többet kifacsarni tőle.
-
#3084 Nem tudom mi a neve, de a feka csaj egyik talentje, hogy több lőszer lehet nála. -
#3083 Lőfegyvert emberek ellen érdemes használni, másra nem igazán jó ... sőt, a melee emberekkel nem is érdemes leállni közelharcolni, mert genyák, szétvernek pikk-pakk ... viszont ha emberek ellen harcolsz, akkor meg nincs lőszerhiány, mert dobálják, mint a güzü :) -
#3082 Hat en neltaok olyant csak hogy tobbet lootol de nem tud tobbet vinni. Melyik skillre gondolsz? -
Balázs 17 #3081 Idézet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenféleképpen menjen el északra is, mivel van ott egy másik település, és egy csomó quest; egy fő vagy mellékküldi sem vezet oda.. még jó hogy arra jártam :)
ha van még ilyen a játékban osszátok meg bátran:) -
#3080 Akkor sincs sokkal több, max annyival, amennyi a tárban van, 10 lőszerért meg nem éri meg. Amúgy sem nagyon használhatóak. Viszont ha Pumával mész, akkor van skillpont, hogy több legyen nálad. -
#3079 -
#3078 Sracok pisztolyloszerbol csak 50 lehet nalam? semmire nem eleg.
Akkor van tobb ha minden slotba pisztolyt teszek es betarazom, dehat...
Gepfegyverem meg nincs, a varost most kezdtem -
#3077 Én (még) kölcsönzői változattal játszom, ebben vannak grafikai bug-ok. Gondolok itt olyanokra, hogy textúra elemek nem sokkal a karakterem előtt rajzolódnak ki és hasonlóak. Nem tudom ilyenek vannak-é a eredeti verzióban (gyanítom igen). Ezekből némelyik pályán elég sok van pl. City of Moresby és kevesebb pl. Resort map. Azonban a grafikai látványvilág összességében nagyon meghaladja az átlagot, ill. amit nagyon elfelejtenek, hogy azok a játékok melyeknek jobb grafikája van, jobban a textúra elemek, kevesebb a grafikai glitch; bug azok 1.) jóval erősebb gépet igényelnek - itt viszont az engine ezt a látványt közepes(átlag) gépen is képes teljesíteni 2.) nagy a map, több nagy map - bejárható terület. Szinte kivétel nélkül az összes ilyen játék bugokkal jelent meg, ergó ezen nem kellene csodálkozni. (pl. STALKER játékok; Fallout 3 - New Vegas)
Azonban ebben a játékban olyan apró megoldások vannak, olyan apró fícsörök, melyeket csak látni szeretnék az új fps játékokban. Pl. apróság, de Nekem nagyon sokat dob a játékélményen: lenézek és látom, hogy van 2 lábam; amikor létrán mászom látom a kezem; tudom forgatni a karakter tekintetét; a fegyver amortizáció látványa a szakadó testrészek; mehetünk 2 lábon; autóba pattanhatunk; van gyors utazás; ... raklapnyi olyan apróság melyekre vmikor a régi időkben fordítottak csak figyelmet. Lepontozták, 1értelmű. Megkockáztatom, hogy összességében a játék megérdemelné az év játéka címet. Lehet, hogy több játék ötvözete - de epic amit kihoztam belőle. Azon sem kellene csodálkozni, hogy egy alaphangon cirka 30 játékórát (de ez akár lehet jóval több is) nem szabad egy napon említeni az 1 du-n alatt kipörgethető játékokkal. -
#3076 Crysis 4