4727
-
hát ha rendes a kölök akkor nem kell rosszat feltételezni róla :)
Csak nem iszik még, az hogy mások mit csinálnak... hát, sajnos tényleg ez van, de mit lehet tenni (attól függ milyen osztálytárs? szolis kisgyerek? mert akkor nem csodálkozok semmin... lehet már nem is szűz) -
mi az a kék sáv az életerőd fölött? Stamina? ha az hogy lehet odarakni? -
na igy mostmar annyi asod lesz, hogy elashattok mindenkit 
-
Dzsungel map-en az első falu, ahova megérkeztél a kis csajjal amikor átléptél a dzsungel map-re. Rögtön a faház bejárata előtt lesz megfelelő ásó. Keresni sem kell. ;) -
Balázs 17 #3116 készítettem elvileg 5gránátot, de sehol nem találom
-
húsdaráló97 #3115 Kijátszottam. Hát a vége elég meglepő volt... -
A Spade random helyeken lehet. Volt olyan hely, ahol találtam, de kövi végigjátszásnál már nem volt ott. Négy helyet tudok ahol lehet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Kezdő bungalow.
2. Ahol ki kellett menteni a kocsiból az arcot bungalow.
3. Ahol a csaj lakott az apjával, ott a raktárnál.
4. Mikor mentek a második benzinkút felé, akkor a semmi közepén van egy ház, ami előtt zombik vannak. -
bocs, de mar nincs idom visszamenni a jatekba uj kepet csinalni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
barmi #3112 oké. A part melyik részén van ez a házikó? :-) -
remelem igy segit. ahol megjeloltem ott van a haz oldalaban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
barmi #3110 Ezen a térképen tudnál nekem pontosabb helyet mutatni ?
(Sajnos csak shovel-eket találok mindenhol) :::
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
köszi -
13 évesen én is és innen sokan mások talán te is a DOOMban vagy más magasröptű szörny-ember daráldákban, beleztünk... mi bajunk lett tőle? semmi ( oké kocka gémerek lettünk :) ) -
Sajnos ez van, egyre gyakrabban iszogatnak a 10-en évesek. Én például 8.-os koromban azt sem tudtam mi az a pia:D Mondjuk már lehet be is pótoltamXDDDDD -
nem, de egy-két osztálytársa már a strandon ivott nyáron, sőt 12 évesen már cigizett 4-5 az osztályból...
azért írtam. -
hmm, mennyit kerestem én is azt a vackot, most már ha látok egyet inkább elrakom és teszem be Jin-hez :)
Amúgy nem értem miért nem elégszik meg a shovellel, azzal nem tud hullákat temetni? pff -
első végigjátszásnál kaptam 1-et, másodiknál még1-et csak azt egy másik csávóval együtt csináltam meg, és elkértem tőle, így lett 3 :) -
barmi #3103 valami rémlik (bár már elég rég jártam arra :))
Köszi! Meglesem!
Broafka: 3 darab gabriel kalapács? ammeghogy ?
(abból nem csak egy van az egész játékban?) -
menj vissza resort -ba es (ha meg emlekszel) a jatek elejen meg kell menteni egy csavot a kocsibol amit zombik vettek korul. ugye innen jutsz a surf boltba allj meg a bolttal szembe es ebbol a szogbol nezve az epulet jobb oldalan a polcokon fogsz talalni egyet :) -
az nem Spade hanem Shove :D ezzel megszivtuk mi is. -
ratgab #3100 Resort Benzinkút (első)? -
barmi #3099 Hol lehet ez az ásó ? -
barmi #3098 Ebben a kvesztben tudna valaki segíteni ?
Merre találom ezt a cuccot ? ::
-
ratgab #3097 Pedig sajnos ezek a szomorú tények: 13 éves gyerekek már nagyban bagóznak és lerészegednek... -
eddig én is Logannel élvezem a legjobban. Xiannal lehet a legjobban aprítani, de Logannel a legszórakoztatóbb. Most van 3 Gabriel's Sledghammerem (az egyiket kaptam attól akivel játszottam) hát olyan szépen repülnek :)
De ha írtásra akarok rámenni Logannel, akkor inkább kardokat hajítok feléjük, azzal gyorsabban lehet ölni, de a Sledghammerek szórakoztatóbbak :)
Amúgy ilyen poén Mod-okat lehetne csinálni, pl: bowlingozás, kitenni 9 walkert egy 3szögbe és egy meg előtted van és hányat tudsz eltalálni sledghammerrel elütve :P
Vagy ilyen carmageddon mod, az összes zombi az utakon van, meg ilyen hülyeségek, biztos fognak majd csinálni :) -
kocsmában igyon 13 évesen? Az kemény, miért már ott iszik? asszem egyet értek Lazával -
dehogy....
inkább velem játszon, mint a kocsmában igyon 13 évesen
:-) -
Remélem azért esténként nincsenek rémálmai. :D -
Igen erre mondják, hogy az ár/érték arány nagyon jó.
Qva jó játék, a gyerekkel toljuk coop-ban, szuper! -
Mindig is mondtam, hogy az a leghasznosabb mod. :) -
Prof William #3089 Nem tudom miért voltam olyan hülye hogy a városig nem használtam ki Logan dobó képessségét. Nagyon jókat tud sebezni és utánna mindig vissza lehet szerezni a fegyvereket. Ha jön a horda 3-4 dobással megritkítom őket majd jöhet a közelharc. Igen kellemes beledobni egy nyársat a feléd rohanó infectedbe úgy hogy annak leszakadjon a feje. Vagy 3 machettet felszereltem sokk moddal amiket dobálni külön öröm.
Tegnap belefutottam egy Ram-ba aki az első beledobott machettől lesokkolódott így csak rázkódott meg lekaszaboltam. Kellemes volt. Már most látom hogy szeretni fogom a sokk modot.
-
húsdaráló97 #3088 Sikerült átjutnom actIV-be. :D:D -
blunt -
Thug ellen a legjobb módszer, ha egy blint fegyverrel eltöröd a karjait először. Az sokat sebez. -
hiper KOCKA #3085 Nemrég kezdtem el tolni, és az a meglátásom, hogy a vízben jobban pusztulnak a zombik. Pl. belecsaltam a faház melletti medencébe az egyiket, ugrásból lerúgtam és a víz alatt szépen párolgott a HP-ja... sőt felállni sem bírt a kolléga, csak felülni tudott, utána visszaesett.
Egész csordákat intéztem el így.
Viszont egy thug-al megszívtam... ugyanígy akartam elintézni: bejön a vízbe, lerúgom és megfullad. Ugrásból belerúgok, meg se billen... na mondom így nehéz lesz, ha le sem lehet vinni a földre. Közel mentem, hogy pofán csörgetem a vascsővel, erre ő üt le. És itt nem értek valamit... 33+17 a sebzése a csőnek, akkor miért 8-9 HP-t vesz le egy ütéssel? Akárhol ütöm meg se tudok 10-nél többet kifacsarni tőle.
-
Nem tudom mi a neve, de a feka csaj egyik talentje, hogy több lőszer lehet nála. -
Lőfegyvert emberek ellen érdemes használni, másra nem igazán jó ... sőt, a melee emberekkel nem is érdemes leállni közelharcolni, mert genyák, szétvernek pikk-pakk ... viszont ha emberek ellen harcolsz, akkor meg nincs lőszerhiány, mert dobálják, mint a güzü :) -
Hat en neltaok olyant csak hogy tobbet lootol de nem tud tobbet vinni. Melyik skillre gondolsz? -
Balázs 17 #3081 Idézet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenféleképpen menjen el északra is, mivel van ott egy másik település, és egy csomó quest; egy fő vagy mellékküldi sem vezet oda.. még jó hogy arra jártam :)
ha van még ilyen a játékban osszátok meg bátran:) -
Akkor sincs sokkal több, max annyival, amennyi a tárban van, 10 lőszerért meg nem éri meg. Amúgy sem nagyon használhatóak. Viszont ha Pumával mész, akkor van skillpont, hogy több legyen nálad. -