4724
  • KranaZoli #3117
    Dzsungel map-en az első falu, ahova megérkeztél a kis csajjal amikor átléptél a dzsungel map-re. Rögtön a faház bejárata előtt lesz megfelelő ásó. Keresni sem kell. ;)
  • Balázs 17
    készítettem elvileg 5gránátot, de sehol nem találom
  • húsdaráló97
    Kijátszottam. Hát a vége elég meglepő volt...
  • Fpocok
    A Spade random helyeken lehet. Volt olyan hely, ahol találtam, de kövi végigjátszásnál már nem volt ott. Négy helyet tudok ahol lehet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Kezdő bungalow.
    2. Ahol ki kellett menteni a kocsiból az arcot bungalow.
    3. Ahol a csaj lakott az apjával, ott a raktárnál.
    4. Mikor mentek a második benzinkút felé, akkor a semmi közepén van egy ház, ami előtt zombik vannak.
  • PeeTeR
    bocs, de mar nincs idom visszamenni a jatekba uj kepet csinalni :)

• barmi
    oké. A part melyik részén van ez a házikó? :-)
  • PeeTeR
    remelem igy segit. ahol megjeloltem ott van a haz oldalaban
  • barmi
    Ezen a térképen tudnál nekem pontosabb helyet mutatni ?
    (Sajnos csak shovel-eket találok mindenhol) :::

köszi
  • Totti5
    13 évesen én is és innen sokan mások talán te is a DOOMban vagy más magasröptű szörny-ember daráldákban, beleztünk... mi bajunk lett tőle? semmi ( oké kocka gémerek lettünk :) )
  • TaRka0107
    Sajnos ez van, egyre gyakrabban iszogatnak a 10-en évesek. Én például 8.-os koromban azt sem tudtam mi az a pia:D Mondjuk már lehet be is pótoltamXDDDDD
  • Frank99
    nem, de egy-két osztálytársa már a strandon ivott nyáron, sőt 12 évesen már cigizett 4-5 az osztályból...
    azért írtam.
  • Broafka
    hmm, mennyit kerestem én is azt a vackot, most már ha látok egyet inkább elrakom és teszem be Jin-hez :)
    Amúgy nem értem miért nem elégszik meg a shovellel, azzal nem tud hullákat temetni? pff
  • Broafka
    első végigjátszásnál kaptam 1-et, másodiknál még1-et csak azt egy másik csávóval együtt csináltam meg, és elkértem tőle, így lett 3 :)
  • barmi
    valami rémlik (bár már elég rég jártam arra :))
    Köszi! Meglesem!

Broafka: 3 darab gabriel kalapács? ammeghogy ?
    (abból nem csak egy van az egész játékban?)
  • PeeTeR
    menj vissza resort -ba es (ha meg emlekszel) a jatek elejen meg kell menteni egy csavot a kocsibol amit zombik vettek korul. ugye innen jutsz a surf boltba allj meg a bolttal szembe es ebbol a szogbol nezve az epulet jobb oldalan a polcokon fogsz talalni egyet :)
  • PeeTeR
    az nem Spade hanem Shove :D ezzel megszivtuk mi is.
  • ratgab
    Resort Benzinkút (első)?
  • barmi
    Hol lehet ez az ásó ?
  • barmi
    Ebben a kvesztben tudna valaki segíteni ?
    Merre találom ezt a cuccot ? ::

• ratgab
    Pedig sajnos ezek a szomorú tények: 13 éves gyerekek már nagyban bagóznak és lerészegednek...
  • Broafka
    eddig én is Logannel élvezem a legjobban. Xiannal lehet a legjobban aprítani, de Logannel a legszórakoztatóbb. Most van 3 Gabriel's Sledghammerem (az egyiket kaptam attól akivel játszottam) hát olyan szépen repülnek :)

De ha írtásra akarok rámenni Logannel, akkor inkább kardokat hajítok feléjük, azzal gyorsabban lehet ölni, de a Sledghammerek szórakoztatóbbak :)

Amúgy ilyen poén Mod-okat lehetne csinálni, pl: bowlingozás, kitenni 9 walkert egy 3szögbe és egy meg előtted van és hányat tudsz eltalálni sledghammerrel elütve :P
    Vagy ilyen carmageddon mod, az összes zombi az utakon van, meg ilyen hülyeségek, biztos fognak majd csinálni :)
  • Broafka
    kocsmában igyon 13 évesen? Az kemény, miért már ott iszik? asszem egyet értek Lazával
  • Frank99
    dehogy....
    inkább velem játszon, mint a kocsmában igyon 13 évesen
    :-)
  • BoneDragon
    Remélem azért esténként nincsenek rémálmai. :D
  • Frank99
    Igen erre mondják, hogy az ár/érték arány nagyon jó.

Qva jó játék, a gyerekkel toljuk coop-ban, szuper!
  • BoneDragon
    Mindig is mondtam, hogy az a leghasznosabb mod. :)
  • Prof William
    Nem tudom miért voltam olyan hülye hogy a városig nem használtam ki Logan dobó képessségét. Nagyon jókat tud sebezni és utánna mindig vissza lehet szerezni a fegyvereket. Ha jön a horda 3-4 dobással megritkítom őket majd jöhet a közelharc. Igen kellemes beledobni egy nyársat a feléd rohanó infectedbe úgy hogy annak leszakadjon a feje. Vagy 3 machettet felszereltem sokk moddal amiket dobálni külön öröm.

Tegnap belefutottam egy Ram-ba aki az első beledobott machettől lesokkolódott így csak rázkódott meg lekaszaboltam. Kellemes volt. Már most látom hogy szeretni fogom a sokk modot.
  • húsdaráló97
    Sikerült átjutnom actIV-be. :D:D
  • Büdös Bohóc
    blunt
  • Fpocok
    Thug ellen a legjobb módszer, ha egy blint fegyverrel eltöröd a karjait először. Az sokat sebez.
  • hiper KOCKA
    Nemrég kezdtem el tolni, és az a meglátásom, hogy a vízben jobban pusztulnak a zombik. Pl. belecsaltam a faház melletti medencébe az egyiket, ugrásból lerúgtam és a víz alatt szépen párolgott a HP-ja... sőt felállni sem bírt a kolléga, csak felülni tudott, utána visszaesett.
    Egész csordákat intéztem el így.

Viszont egy thug-al megszívtam... ugyanígy akartam elintézni: bejön a vízbe, lerúgom és megfullad. Ugrásból belerúgok, meg se billen... na mondom így nehéz lesz, ha le sem lehet vinni a földre. Közel mentem, hogy pofán csörgetem a vascsővel, erre ő üt le. És itt nem értek valamit... 33+17 a sebzése a csőnek, akkor miért 8-9 HP-t vesz le egy ütéssel? Akárhol ütöm meg se tudok 10-nél többet kifacsarni tőle.
  • Fpocok
    Nem tudom mi a neve, de a feka csaj egyik talentje, hogy több lőszer lehet nála.
  • Laza
    Lőfegyvert emberek ellen érdemes használni, másra nem igazán jó ... sőt, a melee emberekkel nem is érdemes leállni közelharcolni, mert genyák, szétvernek pikk-pakk ... viszont ha emberek ellen harcolsz, akkor meg nincs lőszerhiány, mert dobálják, mint a güzü :)
  • coolpet
    Hat en neltaok olyant csak hogy tobbet lootol de nem tud tobbet vinni. Melyik skillre gondolsz?
  • Balázs 17
    Idézet:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mindenféleképpen menjen el északra is, mivel van ott egy másik település, és egy csomó quest; egy fő vagy mellékküldi sem vezet oda.. még jó hogy arra jártam :)

ha van még ilyen a játékban osszátok meg bátran:)
  • Fpocok
    Akkor sincs sokkal több, max annyival, amennyi a tárban van, 10 lőszerért meg nem éri meg. Amúgy sem nagyon használhatóak. Viszont ha Pumával mész, akkor van skillpont, hogy több legyen nálad.
  • TaRka0107
  • coolpet
    Sracok pisztolyloszerbol csak 50 lehet nalam? semmire nem eleg.
    Akkor van tobb ha minden slotba pisztolyt teszek es betarazom, dehat...

Gepfegyverem meg nincs, a varost most kezdtem
  • KranaZoli #3077
    Én (még) kölcsönzői változattal játszom, ebben vannak grafikai bug-ok. Gondolok itt olyanokra, hogy textúra elemek nem sokkal a karakterem előtt rajzolódnak ki és hasonlóak. Nem tudom ilyenek vannak-é a eredeti verzióban (gyanítom igen). Ezekből némelyik pályán elég sok van pl. City of Moresby és kevesebb pl. Resort map. Azonban a grafikai látványvilág összességében nagyon meghaladja az átlagot, ill. amit nagyon elfelejtenek, hogy azok a játékok melyeknek jobb grafikája van, jobban a textúra elemek, kevesebb a grafikai glitch; bug azok 1.) jóval erősebb gépet igényelnek - itt viszont az engine ezt a látványt közepes(átlag) gépen is képes teljesíteni 2.) nagy a map, több nagy map - bejárható terület. Szinte kivétel nélkül az összes ilyen játék bugokkal jelent meg, ergó ezen nem kellene csodálkozni. (pl. STALKER játékok; Fallout 3 - New Vegas)

Azonban ebben a játékban olyan apró megoldások vannak, olyan apró fícsörök, melyeket csak látni szeretnék az új fps játékokban. Pl. apróság, de Nekem nagyon sokat dob a játékélményen: lenézek és látom, hogy van 2 lábam; amikor létrán mászom látom a kezem; tudom forgatni a karakter tekintetét; a fegyver amortizáció látványa a szakadó testrészek; mehetünk 2 lábon; autóba pattanhatunk; van gyors utazás; ... raklapnyi olyan apróság melyekre vmikor a régi időkben fordítottak csak figyelmet. Lepontozták, 1értelmű. Megkockáztatom, hogy összességében a játék megérdemelné az év játéka címet. Lehet, hogy több játék ötvözete - de epic amit kihoztam belőle. Azon sem kellene csodálkozni, hogy egy alaphangon cirka 30 játékórát (de ez akár lehet jóval több is) nem szabad egy napon említeni az 1 du-n alatt kipörgethető játékokkal.
  • BoneDragon
    Crysis 4