4724
  • Traky70
    Merre található Jin, akihez cuccokat lehet beadni megőrzésre?
  • Tatyla
    off-warezban érdeklődj ott van a fejlécben...
  • Fpocok
    Én meg megköszönném, ha átfáradnál ezzel az off topikba.
  • GrenShadow
    Szevasztok!!
    Hogyan tudok MultiPlayert indítani úgy, hogy nincs meg eredetibe ?
    Erre nincs valami hasonló Warezos dolog mint MW2 höz vagy valami .
    Megköszönném. :) !!!
  • Broafka
    biztos tele voltam, és ledobta valahová a pult elé, majd kipróbálom. Mindjárt másodszorra is végigviszem Logannel, és van 100 ezrem, legalább lesz mire költeni :)
  • Ryder62
    Hát ez szuper

A Grand Theft Auto-n meg felröhögtem :D

• PeeTeR
    craftol egy kesztyut es ugyan ugy inventory item lesz belole mint barmelyik masik fegyverbol illetve ugyan ugy mukodik. berakod circle es kivalasztod ha elhasznalodik repair. de horribilis osszegbe kerul a javitasa
  • Broafka
    nah az nálam nem működött :S
    Én ráböktem hogy megcsinál, és elméletileg a kézzel lehet valamit csinálni nem? (mert fegyvert nem kaptam) de hiába csináltam bármit is nem történt semmi
  • Fpocok
    Ilyen már velem is volt párszor. EGyszer újra is indítottam a gépet, aztán esett csak le :D
  • PeeTeR
    azert a craft666 high levelen is mokas - Darth Vader feeling :D
  • BoneDragon
    Mekkora láma vagyok, azt hittem bebugolt a game azért nem tudtam mozogni és kiderült, hogy csak a billentyűzetből fogyott ki az elem... Mire rájöttem 2x nyomtam újra a gamet. :D
  • Broafka
    nyehehe :)

habár ennek a raktár dolognak se látom még sok értelmét, ha legalább átlehetne adni a másik karakterünknek... (jó tudom, átlehet ha megkérsz valakit hogy fogja meg, és behívod, meg stb, de én úgy közvetlen gondolom)

Nagy kiforratlan ennek a játéknak a multija
  • Broafka
    ami nem mellesleg szerintem semmit nem ér :D
    ha a játék elején kb megszerzed őket akkor esetleg, de sajnos a fegyvert is a mod adja, nem te adod hozzá, az meg egy ilyen lvl 25 körüli katonai kés, ami mondjuk lvl 20-ig móka és kacagás, de a fölött azért találni jobbakat is
  • Malakai
    Mindegyiknek van egy pontja, amit az adott koponya színével felfestett nyilak jeleznek, ha oda lerakod, akkor kapsz egy új mod tervrajzot.
  • Balázs 17
    koponyák mire jók? szedtem már fel kettőt, de sehol se látom
  • Balázs 17
  • Fpocok
    Második játszásnál is a szinteden lesznek a zombik.
    Ha így sem jó, akkor ajánlom a directors cut no level scaling modokat.
  • Feared
    Ma játszottam végig először, 37-es szinten fejeztem be, de nagy móka újrakezdeni úgy, hogy 1-es szintű minden zombi, és 1 vágás, ütés, lövés kinyírja még a thugot is. :)
  • Fpocok
    Azt lenyúlná. MNK
    (elnézést a hölgy olvasóinktól)
  • Broafka
    kár hogy nem lehet a pénzt is berakni Jin-hez. 120 000-rel meghalni már kicsit veszteséges
  • Broafka
    1, Mea Culpa
    2, Félig értünk egyet, a szar nevelés miatt van ott a világ ahol most van (Amerikában megütni sem lehet a gyereket, mert akkor börtönbe megy a szülő kb. Azért olyan seggfejek néha az amcsik...)
    3, mégis van róla véleményed... akkor miért nem tudod kifejteni --> "Néma gyereknek anyja se érti a szavát"
    4, Hát én ilyet nem mondtam, de egyébként valaki azon a véleményen van hogy igenis megőrülnek tőle a gyerekek, valaki meg azon hogy semmi köze (felmérések szerint van hozzá köze) szerintem nincs

ezek közül jelenleg nem hiszem hogy bármelyikből is vita lett volna, mert mind akik "vitatkoztunk" erről teljesen nyugodtan tettük, ha elszabadul a pokol, akkor majd megértem a leállíttatásodat
  • Frank99
  • Frank99
    ez hatalmas!
  • Broafka
    mennyire szerettem, még mindig megvan a SNES-sel együtt, néha még előveszem (még mindig nem tudtam megcsinálni 100%-ra, nem értem miért, pedig minden pálya megvan elméletileg)

On:

Ez a videó tényleg nagyon jó lett :)
    néztem volna még
    amúgy amikor az elején leüti a csajt az a legjobb :D
  • Fpocok
    1. Nem egy két komment volt.
    2. Senkinek semmi köze, a másik hogy neveli a gyerekét. Persze amíg nem bántalmazza fizikailag rendszeresen.
    3. Kezdtétek kritizálni (én azt mondom, hogy inkább játsszon ilyet a családjával, ahol meg is tudják fele értetni, hogy mi-mi)
    4. Jöttök ezzel a baromsággal, hogy aki kiskorában ilyenekkel játszik, az felnőttként egy erőszakos barom lesz (ez szimplán baromság)

Nem ide tartozik és csak vita lenne belőle.
  • Frank99
  • Broafka
    hát te elég gyorsan elhallgattatsz mindenkit ebben a topikban...
    Azért mert 2-3 hsz erejéig eltérünk egy másik témára még nem változik meg a topik, nah mind1
  • XeeN
    Röviden:
  • TaRka0107
    Meg amikor beledobja a vállfát abba piros szarba és felrobbanXDDDDD
  • Ironman2
    Hát ez nagyon jó volt

Ők csinálták az Assassins Creed,meg a GTA paródiát is,emléxem rá
  • Fpocok
    Hát ez kurva jó lett! Remélem lesz még. Kedvencem a véres papír :D
  • tutituti
  • Frank99
    on.

ismerni kell a gyermekedet. Az enyém 6 éve kitűnő, tudni kell büntetni és jutalmazni, erre -többek közt- nagyon jó a számítógép.

nem attól lesz valaki agresszív, hogy mivel játszik, hanem attól, hogy a környezete, a családja olyan, amilyen + még a virtuális valóságban ilyet is kap pluszban...

off, befejeztem, Fpocok.
  • Balázs 17
    ohh:(
  • Fpocok
    Hagyjuk ezt a témát. Ez nem az a blog.
  • Laza
    Ha nincs helyed az inventoryban, akkor szépen lepakolja a földre ... Én is majdnem otthagytam egyszer több gránátot :)
    Elég nagy hülyeség, hogy helyhiány esetén is megcsinálja, de ez legyen a legnagyobb probléma a játékkal :)
  • Laza
    A mai fiatalokat elnézve a mai média, a csapból is folyó szex és a töménytelen mennyiségű szabadon hozzáférhető agresszív játékszoftver egyáltalán nincs jó hatással. Pedig az akkori vizuális megjelenítés sehol sem volt a maihoz képest.
    Ezek után az sem véletlen, hogy az általános iskolában napi szintű az, hogy a szünetben a WC-ben szopatja a gyerek a csaját (és ez nem vicc, az asszony gyermekvédelemmel kapcsolatos gyakorlatán tapasztalta ezt).

Egyébként mikor a Doom megjelent Én már 15 voltam, és akkor már rég megjelent a Super Mario World, ami sokkal jobban szórakoztatott, mint az a buta FPS ;)
  • Broafka
    hát ha rendes a kölök akkor nem kell rosszat feltételezni róla :)
    Csak nem iszik még, az hogy mások mit csinálnak... hát, sajnos tényleg ez van, de mit lehet tenni (attól függ milyen osztálytárs? szolis kisgyerek? mert akkor nem csodálkozok semmin... lehet már nem is szűz)
  • Broafka
    mi az a kék sáv az életerőd fölött? Stamina? ha az hogy lehet odarakni?
  • PeeTeR
    na igy mostmar annyi asod lesz, hogy elashattok mindenkit