4724
-
Ironman2 #4604 Hmmm,ez egy süket duma megint! Mitől termelődnek újra,a cracktól? nevetséges -
Ironman2 #4603 AZ újratermelődő ellenfelek kellenek,de nem ilyen módon ahogy megoldották.Ilyent az MMO-kban látni hogy 2 perc múlva megjelenik ugyanott.Egy halál után,vagy minden pályabetöltéskor ujratermelődnek az jobb lett volna -
#4602 Én majd erre leszek kíváncsi.
Hellraid
A Dead Island nagy kedvencem, de ez űberelni fogja. Régóta vágyom már egy efféle középkori zombis hentelésre. -
#4601 Konzolon nincs védelem márpedig akkor az eredetiben is van ilyen legalábbis konzolon! -
sata75 #4600 az csak a virágboltiban van így, eredetiben ilyet én még nem tapasztaltam. -
#4599 "újra termelődő ellenfelek"
-A küldetések mivoltából adódóan ,amikor oda vissza járkálsz 88x nagyon uncsi lenne ha az első 1 órába legyaknál mindenkit és csak egyedül kóborolnál úgy hogy közben nem történik semmi!
Nem mellesleg a Dead Island Riptidebe ez az újratermelődés kb sokszoros gyorsasággal van jelen mint ebben.
Ott olyan van bemegyek a bungallóba az 50 méteres körzetében sehol senki fordulok egyet és az arcomba "teleportál" 2 zombi. -
#4598 Alapjában véve nem rossz játék a DI, csak tele van rettentő sok hülyességgel:
- újra termelődő ellenfelek( a Falloutokban is utáltam ezt)
- a harc rettenetesen repetitív és unalmas (pl. Thugs és az Infectedek elleni harcmodor siralmas)
- unbalanced fegyverek: ugyanolyan szintű fegyverek esetén is durva különbségek vannak plusz egy pisztolynál mit értelme van szintekről beszélni?
- checkpoint rendszer (értelmetlen, érthetetlen)
- bugos küldik, béna skillfa
Noha nem szokásom ilyenek hackolni, a sok frusztrációt kezeltem egy CE táblával, így néha jól esik zúzni egy kicsit vele.
-
Ironman2 #4597 Ja,lehet barkácsolni benne.D -
IXEMGabeo #4596 szerintem mai mércével ez a játék elfogadható. Bugok vannak benne, amik csak akkor idegesítők, ha hátráltatnak, a fizika és a történet nem az igazi, de ennek ellenére coopban remek móka. Olyannyira, hogy napokat, heteket el lehet vele tölteni. Riptide még jobb is lehetne, mert sok hibát kijavítottak, de a vízen való futását a zombinak meg az állandó kifagyásokat az elején plusz egyszercsak gondol egyet és a hang is elmegy eléggé zavaróak, de ezeken át lehet siklani. Zombis játékok közül ezt élvezem a leginkább a Left 4 Dead baromira nem tetszik. -
#4595 Hát igen. Nekem is először tetszett. Most hogy pecseltem, most az új hibák egyszerűen csodálatosak. Kipróbáltam a Riptide-ot, az meg folytonos lerohadásával és saját magától való kikészülésével végleg becsukta az ajtót.
Kááár... pedig annyira jó is lehetett volna. Csodálom hogy a DeepSilver a nevét merte hozzá adni. Pedig az X3 annyira jó játék lett. Ehhez képest meg egyenesen fantasztikus. Siralmas látni hogy ma már semmi olyan játékot nem adnak ki ami jó is lenne. Vagy nem sokat. Igényes, jó RPG sehol egy darab se. MMOPRG szemetekkel van tele minden. AMi meg jó is lehetne egyből beleesik a GTA IV hibába. Kár. -
lammaer #4594 Jaja, a rúgásra rájöttem, azóta meg is szereztem a "taposás" perket, szóval ha földre kerül a Z.... :)
@Haxoror - köszi a tippeket, bevallom kicsit csalódtam a játékban (vhogy kidolgozottab "rpg" vonalra vágytam meg kissé monoton ez a sok szaladgálj ide-oda 5x végig ugyanazon a pályán), de nyilván ez az én hibám is, végülis sose hírdették ilyenek a játékot. Kicsit még tologatom azt meglátjuk, sajnos nem kapott el a gépszíj ezügyben. -
haxoror #4593 Mindegy hogy milyen szintűek a zombik, mindig csak ugyanazokat az alap támadásokat használják, te viszont egyre újabbakat tanulhatsz plusz egy csomó fegyver csak később jelenik meg a játékban pl a kétkezesek amikkel már gyerekjáték a város, csak mindig figyelni kell hogy hol vannak a dobozos furgonok ;) -
totya4 #4592 Színes fegyvereket keress, illetve nagyon fontos a rúgás... -
lammaer #4591 Igen, nekem is ez a benyomásom, pl azért mert ahogy haladok előre, a papíron egyre erősebb fegyverek (ugye azért csak papíron mert a zombik is erősebbek) úgy tűnik sokkal gyorsabban használódnak el. Leabálok 5-6 zombit azt már azt nézem hogy a fegyver 100-ról lemegy 20%-ra.
A szintlépés egyetlen előnye úgy tűnik az unlockolható skillek, attól tényleg picit erősebb leszek a szinteződő Z-k ellenére is.
Köszi a válaszokat srácok. -
totya4 #4590 Ez így van, ez a játék is olyan, hogy a szintlépés nem pozitívum hanem szopatás. Színes szövegű, azaz a saját szintjénél erősebb fegyverek jelentik az igazi erősséget, de ezek is hamar elvesztik a "túlerejüket" ha a játékos gyorsan lépeget szintet. Illetve a tanult/választott képességek ami még plusz. -
#4589 A Dead Island első részében is akkora szinten voltak a zombik, mint a játékos. Tehát hiába lépsz szintet, a zombik szintje is a játékoshoz fog igazodni. Így teljesen mindegy, hogy csak a főküldetést teljesíted, vagy viszed a mellék küldiket is. Azt mondom hogy csináld meg a mellék küldiket is, hisz néha elég combos fegyókat lehet szerezni.
Az hogy Sam.B-t választottad, az csak 1 dolog. Attól függetlenül vágófegyvert is használhatsz. Persze jobban bánik az ütő fegyverekkel, de vágó fegyverekkel sem bánik rosszul.
Lőfegyvert meg majd fogsz találni. -
lammaer #4588 Sziasztok,
Megkukkantottam a cuccost, és egy idő után feltűnt (na jó, viszonylag hamar), hogy az ellenfelek szépen skálázódnak fel velem, ergó hiába fejlődök és lesznek nagyobbnál nagyobb stattal rendelkező fegyvereim, a végeredmény kb ugyanaz.
Ezek után elgondolkodtam, hogy a rengeteg mellékküldit (amiből sok ugye elég egykaptafás, "menj-ide, szerezd meg ezt, add oda neki") van e értelme megcsinálni, hiszen kb mindegy hogy a fő küldiben mekkora szinten vagyok, az ellenfelek hozzám fognak igazodni.
Szóval a kérdés: vesztek e valamit, ha az uncsibb mellékküldiket egyszerűen átugrom, és csak a főszálat tolom?
---------
B kérdés: a fekete tesóval indultam, ő ha jól emlékszem az ütőfegyverek mestere. Ez most kb azt jelenti hogy vágófegyvereket nem is érdemes használni (1x szinten meg lőfegyvert még csak nem is láttam).
-
#4587 Milyen oprendszer van a gépeden?
Utánanéztem a hibának, állítólag Win Xp-nél szokott ilyet csinálni. (igaz nálam nem fordult elő, de sokaknál igen)A játék mappájában keresd meg a Direct X-et és telepítsd. Állítólag mikor a játékot telepítik, néha kihagy egy DX dll fájlt, telepítés közben.
Hangkártyáddal biztos nincs gond, mert az máshol is mutatkozna.
Vagy frissítsd a videókártya driver-ét. Ha úgy sem jó, akkor patch felrakása, hátha jó lesz. -
haxoror #4586 A hanggal volt problémád, sok mindent leírtál de pont a hangkártyát nem, és azt sem hogy a patch fent van-e.
Nekem gond nélkül fut a játék, valószínűleg egy játék reinstall és az utolsó patch megoldaná a problémáidat. -
#4585 Gép paramétereit? Nem elég az hogy a játék kimaxolt grafikán fut? ...
De legyen. Nagyjából a lényeg.
WXP Sp3 Pentium(R) Dual-C. CPU E5200 2.50GHz, 2.49GHz, 2GB RAM, Vid.kártya: GForceGT630
Nem full tunning de eddig mindig minden tökéletesen működött, és még az élsimítás is 8x-ra van állítva sztenderd-ben.
Eddig amiket próbáltam:
GTA IV, Crysis (összes), Fallout New Vegas(ENB sorozattal), CoD4 MW1,2,3, Heroes V,VI, DoW2 (alap+Retri.), X3 TC,AP, Sims2 (graf tunning-al)
Soroljam még? Minden eredeti? Igen. Még csak nem s módoltam ezt a szutykot mint eddig minden mást.
Mégis lerohadt a hangja mikor lőttem egy pisztollyal. Most Updateltem. Tudok lőni, van hang, erre meg nem lehet betörni az ajtókat, mármint azokat amiket alapból be kell törni.... Istenem.. X'D... Ez a játék tud gond nélkül futni?
Kérdés. Még egy.
" Mert bár tökéletesen fut nálam a játék plafon grafikán, de amikor lőfegyvert akarok használni és lövök iszonyat szétszaggat, majd ha meg megy tovább akkor elmegy a hang. Miért? "
Ebből a mondatból nem jött le mi a gond? Érdekes... Most már nem az a gond. Szerencsére én magam megcsináltam. De most meg nem tudom beverni a zárt ajtókat mint eddig. Ezzel találkozott valaki? Vagy erre is magam kell rájöjjek?
Nah. Ennél részletesebb leírást adjak? Vagy elég ennyi. Tőlem ne múljon. Írtam már könyvet is. Mit nekem 4 oldalnyi betű. Konkrétan ha kell leírom a pályát, epizódot, karaktert, annak statisztikáit, a frizuráját, a külsejét, a fellelhető zombifajtákat, sőt, még az eddigi sztorit is. Úgy is vágom eddig kívülről. -
Ironman2 #4584 Ettől mi nem tudunk segíteni.Talán ha le is írnád a géped,és rendszered paramétereit,akkor okosabbak lennénk -
#4583 Hát leírtam... könyörgöm. De bemásolom akkor megint.
1:
"Én kérnék egy kis segítséget. Mert bár tökéletesen fut nálam a játék plafon grafikán, de amikor lőfegyvert akarok használni és lövök iszonyat szétszaggat, majd ha meg megy tovább akkor elmegy a hang. Miért?"
2:
" Az alapjáték. AZ csinálja nálam. Mondom, felraktam, hozzá se nyúltam. Mint másik játéknál szoktam, egyből belenézni, itt mondom hagyom. Nem piszkálom. Kényes a drága. Elkezdtem. Nagyon tetszik. Ki is választottam a vörös szoknyás csajszit mert annyira aranyos. Meg vágó fegyverben a jobb.
Rég nem volt egy játék sem ami ennyire meg tudott paráztatni. Kegyetlen élveztem, aztán átjutottam a városba. És az első lövéseknél szétment a hang. Amíg a Resort-ban voltam nem volt semmi baja. Azóta totál elment a kedvem tőle. Szereztem egy jó kis Desert-et és nem használhatom mert lerohad a hangja. A legutóbbinál nem csak a hang, kompletten a játék maga is.
Ez mi? Nem is futott semmi a háttérben csak a Total Commander." -
#4582 Miben kell segítség? Vagy mihez?
Írj PÜ-t.
-
#4581 Valaki? Ötlet, segítség, akármi? Ha esetleg van rá gyógyír, élnék vele. -
#4580 Az alapjáték. AZ csinálja nálam. Mondom, felraktam, hozzá se nyúltam. Mint másik játéknál szoktam, egyből belenézni, itt mondom hagyom. Nem piszkálom. Kényes a drága. Elkezdtem. Nagyon tetszik. Ki is választottam a vörös szoknyás csajszit mert annyira aranyos. Meg vágó fegyverben a jobb.
Rég nem volt egy játék sem ami ennyire meg tudott paráztatni. Kegyetlen élveztem, aztán átjutottam a városba. És az első lövéseknél szétment a hang. Amíg a Resort-ban voltam nem volt semmi baja. Azóta totál elment a kedvem tőle. Szereztem egy jó kis Desert-et és nem használhatom mert lerohad a hangja. A legutóbbinál nem csak a hang, kompletten a játék maga is.
Ez mi? Nem is futott semmi a háttérben csak a Total Commander. -
Ironman2 #4579 Van ám amúgy topikja,irjunk inkább oda,ha már létrehozták:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1339408899 -
IXEMGabeo #4578 igen, ráadásul néha pont ezért drop outolni kell az egyikünknek. Viszont az 1. alkalommal bekapcsolva hagytam minden háttérben futó programot azért volt az a sok probléma -
Ironman2 #4577 ja,eléggé bugos az egész.forognak,pörögnek a levegőbena társak meg beragadnak mindenhova
-
IXEMGabeo #4576 egy idő után van, hogy beszaggat a kapcsolat is. Kicsit bugos ki kéne dobni hozzá mégegy patchet
Amit még észrevettem, hogy rendkívül gyorsan regenerálódnak a zombik:D Kicsit eltávolodom a sziget egyik pontjától visszatérek és már ott vannak:D -
Ironman2 #4575 A Riptide nekem is néha megállt,és beszaggatott.A Vsyncet ki kell kapcsolni! A hangra meg állítólag az a megoldás hogy a windowsban stereo-ra kell állítani a drivert,nem 5.1-re(7.1-re) -
Ironman2 #4574 Melyik játék? Áh,kellett 2 topikot nyitni nekije!! -
#4573 Én kérnék egy kis segítséget. Mert bár tökéletesen fut nálam a játék plafon grafikán, de amikor lőfegyvert akarok használni és lövök iszonyat szétszaggat, majd ha meg megy tovább akkor elmegy a hang. Miért? -
IXEMGabeo #4572
sukár egy játék:D:D hihetetlen mennyi poén akad benne és a zombik is harapósabbak ám. -
IXEMGabeo #4571 nem egészen ugyanaz azért.
Sikerült kipróbálni nos
Tárgyhasználat módosult. Külön kategória van a dobófegyvereknek (molotov, gránát, hús gránát vagy éppen fáklyák), külön vannak a medi kittek az alkohol is. Mutatják a táborunkban mindegyik szereplőt:O, akik interakcióba lépnek egymással. Nagyon szépek a helyszínek. Thugok vagyis a nagy behemót zombik keményebbek és gyorsabbak lettek. És nagyon bejön az új főhős John is, akinek a harcrendszere erős főleg a rúgásai.
Fegyverek nagyjából ugyanazok, ez mellett van ammónia, insulin és egyéb új tárgyak. -
#4570 Elkezdtük haverokkal coopba! Jók a helyszínek minden más ugyanaz mint az 1-be tehát nagy királyság! -
IXEMGabeo #4569 -
zsotesz #4568 én 576-nál előrendeltem, 6990 Ft új játékért szerintem jó ár, ráadásul ha minden igaz pólót is kapunk -
Ironman2 #4567 hehe,bukta!
csak pénteken jön a játék hivatalosan! az más kérdés hogy kilopták,és már sokan tolják a warezt!
amúgy megveszem ezt is majd ha olcsó lesz! az alapot már 1450-ért adják!
Megéri megvenni márcsak a steam miatt is,mert 1 eredeti játék kell ahhoz hogy feloldjunk bizonyos funkciókat a fiókunkban,pl barátok szerzése -
sata75 #4566 úgy emlékszem 26.-a a hivatalos megjelenés. -
zsotesz #4565 576-ba, pénteken érkezik