Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minél fiatalabb valaki annál tehetségesebb kockává válhat😊

elég durva pár éve bénának gondoltam a 11-12 éveseket a COD-ban azt kiderült utána milyen jó reflexeik vannak:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Laza
Elég nagy hiba ... nem véletlenül kötik korhatárhoz ezeket a játékokat ... és nem véletlenül van annyi retardált fiatal hülye gyerek.

Ezt most ne konkrétan magadra vedd, csak általánosságban mondom. Mert a 4 hónap az nem számít, de kiba sok 10 év alatti játszik ezekkel a játékokkal. Pl a fejemet fogtam, mikor GTA4 megjelenése után egy 7 éves gyerek jött multizni ... ott rinyálta a hülyeségeit, majd kiderült, hogy az anyja vette neki a játékot. Vagy kollégám gyereke, aki 7 évesen csupa fejlövéssel vitte végig anno a Medal of Honort.

Na mindegy, vicc.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tapasztalatom szerint az oldalazás a leghasznosabb ellenük. Mármint úgy minden zombi ellen.
Fpocok
Kérhetném, hogy ne cikizzétek azokat, akik megvették, azért mert megvették, mert törlök.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Broafka
ez azért van, mert az infectedet várom, mert ha hátrafele gyaloglok miközben õ ront rám, akkor a megfelelõ idõben egy suhintással levághatom a fejét. Amúgy ez xiannál mindig bejött, logannél tök mnidegy milyen éles kard van az istenért nem akarja levágni, pedig kb ugyanúgy csinálom

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Fpocok
Kössz.

Fpocok
STEAM. MEGJELENÉSKOR. MINDEN. KURVA DRÁGA.
Csak akkor érdemes venni ott, amikor van valami leárazás.

Malakai
Lassan mozogsz, nem támadsz, akkor az utolsó pár lépésen a walkerek gyakran megindulnak, viszonylag kiszámítható. Nem volt ott semmi taktika. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

hehe

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tatyla
hahaha....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Broafka
mi a szar! Komolyan ezeket a zombikat ebben a játékban a hadseregbe kéne küldeni! Olyan taktikai érzékkel rendelkeznek... Jön egy futó bolond, elõtte egy walker, a walker csak jön, lassan, amikor az infected elég közel ér hirtelen a walker is elkezd futni, és akkora szünetet hagyva egymás között hogy csak az egyiket tudom lerúgni, és az a walker, mire az infected bead 1 sorozatot a fél életem oda, lerugom, mire a walker elkap, hogy megharapjon, erre az infected még 1 sorozatot bead és meghalok. Mi az isten ez?!!!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

XeeN
Eredeti játékom van, két karakterrel. Soha nem tûnt még el karakterem.

nem
coolpet
Az hogy lehet hogy a steamen 15k (50Euro) az ara? Ott nem olcsobb szokott lenni joval?

Battletag: coolpet#2467

coolpet
En azt tapasztaltam, hogy ha raboksz hogy uj karakter, es ott kivalasztod a figurat, majd hogy melyik actban vagy, akkor berakja a listaba.

Csak nekem eppen ujra kellett osztanom az osszes szintet, valmamint elvesztek a megszerzett cuccaim, valami gagyisztikus kenulapat volt nalam meg vascso, holott ilyeneket nem is cipelek magammal

Az meg hogy eredeti vagy nem, nem valtoztat azon hogy a jatek extrabugos

Lenne egy kérdésem.
Elvileg a játékban több karaktert is létre lehet hozni, a play menüben lévõ listában azt hiszem nyolc üres hely van.
Amikor én létrehozok egy másik karaktert a meglévõ mellé akkor ott vannak a listában egymás alatt és tudok velük felváltva játszani, de ha kilépek a játékból, mikor visszalépek már csak az a karakter van meg amit utoljára létrehoztam a többi eltûnik. Eredeti játéknál gondolom nincs ilyen.
eightmiles
csitt már

TaRka0107
Enter
Laza: Hogy jön ide hogy 18+-os a játék? Nem arról volt szó... Meg hagyjuk már ezt a 18+-os szart, ki tartja be mostanában? Meg az a 4 hónap már nem mind1?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

A coopban a mások dumálását ki lehet kapcsolni, mert most valami japánok karattyoltak és ki is léptem, ja melyik a chat bill, ha irni akarok??
Köszi!!

Laza
Bocs, de akkor meg se szólalj, mivel a játék 18+ -os 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TaRka0107
Nem akarok offolni, csak az ilyen kommentek felidegesítenek, szóval mostantól kussban leszek, nyugi!

TaRka0107
Igen. Tehát nem 12 éves Pistike vagyok, hanem 17éves Mátéka!<#duhos2>
Nagyon divatba jött ez a fórumon, hogy te fiatalabb vagy, ezért szarabb ember is...

Büdös Bohóc
Életkor: 14-18 között

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Jaka923
Mit keresel te az eredeti játék topikjában? Fõleg ilyen hozzászólásokkal? Menj inkább vissza a 12 éves pistikhez a wareztopikba!

zöldeshányás
csö

Tudnátok segíteni hogy a vsync-et hol lehet bekapcsolni?Catalystban be van de így is "csúszkál a kép".

\"fingjál bele a rencerbe\"

XeeN
A garázsban kell lerakni, a (sötét) sarokba.

hmm ezt nem értem, föküldi vonalon 2 benzin kutat kell megnezni és elhozni 2 csomag juicet. Elhoztam kocsival felcipeltem a quest giverhz de nem dja meg a questet... Mi lehet a gond ? csak annyit mond hogy megneztem mind 2 benzinkutat.... pedig megneztem.... nem ertem mit neztem be
Laza
Általában ugyanennyi. A CDGalaxisban lehet 10% (kb 1000Ft) kedvezménnyel PC játékokat venni, ha neten rendeled (de személyesen is átveheted).
Én ált akkor rendelem meg, mielõtt elindulok a boltba megvenni egy gamet ... így mindig olcsóbb 😊

igen, azt nem nagyon tudom másutt mennyivel olcsóbbak a PC-s árak, 2-3000 Ft-al?<#nemtudom>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Laza
Ilyen árak csak az MM, Saturn és hasonló boltokban vannak. De a PC játék árak itt nem szoktak túlárazottak lenni.
Az 576-ban volt még régen elb..ott konzol játék ár ... gondolom nem is sokan vitték onnan. Most már õk is a kisboltok áraihoz közel adják.

Laza
"Általában minden PC- gamenek a kezdõ ára 12.990 Ft"

Nem tudom milyen sûrûn veszel játékot, de a PC-s játék árak max 8990-9990Ft körül szoktak lenni. Ritka az ennél drágább. Amit Te mondasz inkább a konzol játékokra igaz. De konzolon a DI ugyanúgy 12-13eFt, mint minden más 😊

konzolnál szokott lenni 16.990-es ár is. GTA IV-et annyiért árulták, ha jól emlékszem

Fpocok
MOn a PCs játékok 10k. Sosem 12. Nem tudom mennyi volt a cod, de szerintem az sem volt annyi pcn.

12.990-el túloztam talán Helyfüggõ néha benézek a Saturnba akkor az éppen aktuális játékok 11 000 Ft környékén mozognak kezdetben

abból a szempontból furcsa, hogy mekkora sikere van a game-nek mégis ilyen olcsó áron próbálják eladni. Általában minden PC- gamenek a kezdõ ára 12.990 Ft, illet attól függ mennyire van promotálva, mennyire csináltak jó marketinget neki. Aztán utána az árváltozás elméletileg attól függ mennyien veszik az adott terméket. Itt ebben az esetben az a fura, hogy a kiadástól számított idõ nagyon kevés, ami eltelt mégis ennyire alacsony az ára😊

Duke Nukemnek, ha jól tudom másfél hét után leeresztették az árát annyira nem vették az emberek

Fpocok
Persze. De 65 óra után bátran állíthatom, hogy se skillem, se blueprintem, se itemem nem veszett el.
Bugos, de még mindig jobb, mint a tört.

Bugos az eredeti game is,ezt mindenki jól tudja

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
Én ezt tudom. Csak akinek válaszoltam, úgy írta, mintha azóta lement volna.

Büdös Bohóc
nem ment le az ára, pár hete jelent meg már akkor is ennyi volt :-|

Laza
Nem igazán tudják drágábban adni, ha az eredeti fogyasztói ár olcsó. Vagy megpróbálhatják, de szoftvereknél nem szokott bejönni 😊

Mondjuk a konzolos árhoz képest jóval olcsóbb így is.

Büdös Bohóc
ahhoz képest, hogy most jött ki a játék, minden helyen 7990 itthon <#wow3>

Fpocok
Most mire gondolsz? Hogy ilyen hamar lement az ára? CDGnél egy ezressel olcsóbb, ha neten veszed.

ahhoz képest h most jött ki a game, 7990 Ft a Saturnban is, ami a legdrágább helyek egyike

Laza
A receptek hogy tûntek el??

Fpocok
Mivan?

Laza
Én a néger csajszival vagyok ... lõfegyver specces, de már bánom, mert az ég világon semmire sem jó.

<#wilting>

Fpocok
Vedd meg, akkor nincs gond.

coolpet
Sracok az update3 az utolso? meg mindig tunnek el a skilljeim, fegyvereim, es a megszerzett lueprintbol csak 1 van pedig volt vagy 13 mar
a fegyvereim is eltuntek miutan beleptem. lol.

mikor lesz mar relativ bugmentes?