4724
  • Balázs 17
    a sárga fegyver a legmagasabb?
  • Fpocok
    65 óra egy végigjátszás? Hát te aztán kiélvezted :D
  • wesker24

Na nekem is megvolt az első végigjátszás !

Xian-nal voltam lvl 40-nként fejeztem be , Survival skill fa megvan Combat és Fury skill fa 2,5-es szintig megvan !

50 ezerrel kezdtem a Prisont de a játék végére már csak 25 ezrem maradt

A végére már csak sárga fegyoim voltak ! (Katana Wakizashi)

Short-Circuit (3x) Zed Demise
    Toxic (3x) Eviscerator
    Tijuanna Old Smoky (4x) Machete
    Phoenix (2x)Big Splitting Axe
    Short Circuit (3x) Wakizashi

A legnagyobb köcsögség az volt amikor a Prison pályán a Hospitalban kelett az emeletre menni !

Nem elég hogy rengeteg zombi van egy rakás Infected Walker Thug RAM de pont elém spawnol be egy kibaszott Suicidert amikor épp 2 Thugot és az Infectedeket csapkodom Katanaval !
  • Fpocok
    Zombis téma nem annyira off, mint a gyereknevelés. Én is jelentkeztem volna zombinak, csak nem vagyok pesti :S
  • tutituti
    Én meg anno olvastam is amit írtál;)
    Zombies topikban már tűkön ülünk.Na nem off-olok.
    Köszi amúgy a segítséget!
  • TaRka0107
    Jelentkeztél zombinak a filmbe?
  • Prof William
    Anno írtam is róla egy ismertetőt.

http://profwilliam.wordpress.com/2011/06/20/word-war-z/

Más. Sinamon néha szól rádióban hogy valami gyógyszer kellene de ez nem kerül fel a küldetések közé én meg nem jegyeztem meg. Nem tudjátok mit kell csinálni?
  • tutituti
    World War Z.
    könyvben is kötelező.
    DI-et is várólistára rakom.Zombófilmekből sosem elég.
  • Fpocok
    Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Ráadásul DI film minimum két év.
  • Ironman2
    Én a Brad Pitt filmet jobban várom.Lehet hogy találkozok is vele.Ide jönnek a szomszédba forgatni jövő hónapban
  • Fpocok
    HOPPÁ!

http://deadisland.deepsilver.com/blog.php?page=1
    Film is készül a Dead Islandből:

"The game centers on vacationers whose island paradise becomes a living hell when a zombie outbreak quickly spreads. Cut off from the rest of the world, the survivors have only the available materials and the island’s natural “weapons” to protect themselves from the viscous and growing legions of the undead. In addition to the award-winning trailer and video game, the Dead Island intellectual property will be simultaneously developed by Deep Silver into forthcoming graphic novels, novels and other extensions.

Like the trailer that will serve as its primary creative inspiration, the film Dead Island will be an innovation of the zombie genre because of its focus on human emotion, family ties and non-linear storytelling. Said Drake of the property’s acquisition, “Like the hundreds of journalists and millions of fans who were so passionate and vocal about the Dead Island trailer, we too were awestruck.” He continued, “This is exactly the type of property we’re looking to adapt at Lionsgate – it’s sophisticated, edgy, and a true elevation of a genre that we know and love. It also has built in brand recognition around the world, and franchise potential.”

The film Dead Island is currently in the early development stage with producers attached. Sean Daniel (The Mummy, Tombstone, Dazed and Confused) will spearhead production through his Sean Daniel Company. A veteran producer with global franchises under his belt, Daniel is to be joined in producing by Stefan Sonnenfeld, who has been a pioneer in the post production field, using the process as a platform to create a unique visual brand with directors including J.J Abrams, Michael Bay and Gore Verbinski. Jason Brown of The Sean Daniel Company and Missy Papageorge for Sonnenfeld’s Sunny Field Productions are executive producing, with Sarah Perlman of Sunny Field Productions serving as co-producer."

(thanks to Beast)
  • Fpocok
    Oké... a levegőben ragadt mindhárom fegyó.

• Fpocok
    Milyen mod?

Lehet, hogy eredetihez van tervezve. Próbáld újrarakni.
  • tutituti
    Tudomtudom warezbe kérdezzem,de az a megoldás nem jött be amit ott írtak.
    Hátha valaki tudja a megoldást.A menüben a betűk furcsa szimbólumokká váltak.Modot telepítettem fel azóta van ez a probléma:
    kép a hibáról.
  • Fpocok
    Ami innen neked kell az a hard core, második link.
  • Fpocok
    STEAM mod adatbázis

+ no level scaling mod (9/20 updated release v1.3)
    http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2128012

Letöltés:
    http://www.megaupload.com/?d=KLI1R46Y
  • Doc Hooliday
    Oké! Köszi! Menet közben már én is rájöttem mert a verziószámon is látni a főmenűben
  • Broafka
    honnan tudom letölteni ezt a mod-ot? megnézném milyen, kicsit irritál, hogy mindenhol azonos szintűek velem a szörnyek...
  • Fpocok
    Egy hét után újra játszok vele. Azt mondom, hogy 70 óra játék után MÉG MINDIG baromi nagy élvezet lvl4-es karival 50eseket ölni :D
  • Fpocok
    Igen.
    Eredeti játékot el sem tudod indítani, amíg nem updatelte MAGÁTÓL fullra.
  • Doc Hooliday
    Sziasztok!

A kérdésem az lenne hogy amikor feltelepítem a játékot és a steam elkezd letölteni valamit "dead island frissítése" címszó alatt akkor automatikusan felrakja az update-eket vagy ilyenkor mit csinál??? Vagy egy jó félóráig csak frissített!

Köszi a választ!
  • PeeTeR
    de meg mennyire :D
  • XeeN
    A thug ellen nekem a 666-os mod és a fejtaposás jött be. 4-5 mp és fexik szegényke.
  • Laza
    Az egyetlen zombi aki ellen hatásos a lőfegyver, az az infected. Kevés HP-jük van, gyorsan le lehet őket szedni távolról.
  • IXEMGabeo

találkoztam egy szokásos bogárral a csatornák alatt:D
  • Broafka
    én egyszer egy wakazashit dobtam egy zombiba és eltűnt benne. A dobálózás amúgy elég kockázatos, mert néha kicsit lejjebb esik a hulla mint a földszint és akkor elég nehéz kivenni belőle, vagy nem is lehet, vagy teljesen eltűnik. Mondjuk ilyenkor a hátára fordítom (rúgdosom)
  • húsdaráló97
    Ahj, elvesztettem WeakKatanám. :( Felvettem alcoholt, és eltűnt a Katanám...vagy fél órát keresgéltem, de nem ett meg. :(
  • hegege
    Majd visszamegyek akkor megnézem most dzsungeles rész közepén vagyok már..
  • Broafka
    a létránál ugorj és úgy kapd el a létrát, és ne foglalkozz az infectedekkel, csak mindig fuss ahogy tudsz, ha nagyon közelinek érzed az üvöltését akkor fordulj és rúgj belé, ha egy van belőle akkor ugorj és rúgj, ettől el esik (ha szerencséd van le is esik a tetőről) ha több van akkor csak rúgj belé és fuss tovább. Nem érdemes hősködni a karantén zónában, mert leszedsz egyet jön 3.

És az alacsony helyes létráknál inkább kerüld a létrát, mert oda ők is feltudnak mászni, és gyorsabban, mint ahogy te felérsz a létrán
  • IXEMGabeo
    én amúgy tegnap elbántam 3 infecteddel csakúgy:D, mindig amikor futsz előlük akkor amikor megfordulsz rúgj bele az egyikbe, aztán, ha fut a másik abba is rúgj bele és teperd le őket a földre, vagy kezd el szúrkálni őket kiskéssel, 3 késelés után megdöglenek, ezek után nem gáz, ha beléd mar egy walker, mert azok meg bitang lassúak...legnagyobb gáz a sátraknál van meg a szűkebb nagyobb helyeken ahol 10 oldalról futnak feléd:S:S
  • hegege
    Én a karantén zóná felhuztam magam ott nem tudok még a létrára se felmászni,mert az 5 millio infected rongyá ver. Elsö 2 hangszórós rész egyszerű volt ,de ez kikezdte az idegeim..
  • Broafka
    ilyen velem is volt

16 slot? pff, én az ilyen skillekre sose adtam pontot, skillpont pazarlás!
  • Laza
    Na, egy érdekes de kellemes bug volt tegnap. 16 slotos az inventorym, de valahogy 24/16-ot írt, és tényleg tele voltam mindenféle cuccal :) Jó, mondjuk ebből 2 molotov koktélt külön tárolt, meg 2 gránátot, de az még így is jóval több cucc volt nálam, mint lehetett volna. Aztán mikor eladogattam párat, már visszaállt a régi rend :)
  • Broafka
    ohh... no way, tényleg! :D
    "- Who's motorcycle is this?
    - It's a Chopper, baby!
    - Who's Chopper is this?
    - Zed's!
    - Who's Zed?
    - Zed's dead baby... Zed's dead!"
  • IXEMGabeo
    azt tudni lehet, hogy a rendőrséget, hogy a francba lepték el a zombik? ott még az emeleten Machine gun is van, végül is a faszok nem akartak segíteni senkinek sem, magukra vessenek:D
  • Malakai
    Kereskedőknél mindig nézd a tárgyakat is, az is változik. Amikor ott meglátsz valamit, ami szerényen található, érdemes bevásárolni, általában úgyse hatalmas összegek.

Mérgezős cuccokhoz Oleanderből vagy hiányban? Azt főleg dzsungelben találhatsz, ilyen lehullott, vékony pálmalevelek átkutatásával lehet főleg találni. De ugyanez a levél máshol is előferdül, a parton vmelyik kabinban is volt pl, vagy a csatornákban vki azzal "ágyazott meg".

Azt meg gondolom figyeled, hogy legyen nálad olyan modolatlan fegyver, amire rá tudod rakni (bal oldali, általában gördülő lista).
  • Ryder62
    Most vagy én vagyok béna vagy a játék nem dob megfelelő lootot. Ugyanis van már 38 modom de ezek közül mindig ugyan azt a 3-4et tudom elkészíteni. Mindig csak molotovot tudok kutyulni meg az áramos cuccot tudom feldobni a kis szeletelő késemre :D Egyszer valahogy tudtam fáklyát készíteni baseball ütőből. És kész ennyi, kifújt. Már vagy 85% környékén tartok és idegesít hogy csak ilyeneket tudok kraftolni. Látom hogy mi kéne egy méregpengéhez stb át is kutatok minden de még se dob semmi olyat amit tudnék használni. Persze battery meg wire már annyi van hogy a várost eltudnám látni árammal.

Azért hasonló játékokban ahol ugyanúgy lehet kraftolni nehezen de találtam cuccot ha kerestem. De itt már vagy 20 órája vadászok egy összetevőre. vicc.
  • Balázs 17

gondoltam végigjárom a várost, mert már nem találok semmit és megölök minden zombit:D
    [spoiler] belefutottam egy Vang Chi nevezetű emberbe, mondta kövessem, erre becsalt valami sikátorsba aztán jött vagy 6 Punk még jó, hogy volt fury
    a szemét köcsög, de aztán adott egy küldetést, úgyhogy fasza[spoiler/]
  • rumkola
    a kövi küldi viszont a gép lesz, úgyhogy mehetsz vissza letölteni, én is ugyanígy jártam :D
  • Balázs 17
    oh kösz megvan!:)