4724
  • Fpocok
    Háát... szerintem jó, hogy a normál zombikat nem mutatja, csak a qsteseket, mert így okozhatnak simán meglepetést, ha pl bokorból jönnek :D
  • Fpocok
    Ott van a radar.
    Én a full térképet bebindeltem a TABra. Igen, én is szoktam, de megoldottam így :D
    TAB Térkép
    C inventory
    V quest log

Lobbyban nekem mutatja, kik azok, akik az adott chapterben járnak, mint én.
  • coolpet
    Peeter koszi!

Fpocok miert? minden jatekban megszoktam mar hogy ott a minimap legalabb tab-ra elohozza. Egyebkent meg jolenne ha a kornyeken levo zombikat is mutatna a radar, mert sokszor csak forgolaszok merre morog, aztan meg a nyakamban van 3 walker a bokorbol :) Kisebb kiszabaditos questekben mutatja oket feherrel, foquestekben meg pirossal. Egyebkent meg steambol inditom mint offline game, de a lobbyban soha nem latok egy jatekost sem, pedig ugynezki a steam lescanneli a dolgokat. Vagy aktivalnom kene a gamet?
  • Fpocok
    Ugye ez a minimapos kérdés csak valami beugratós volt, ugye?
  • PeeTeR
    2. ja hat annal tobb nincs egyenlore. bar lehet lesz valami mod ehez is, igazabol kivitelezhezto :D
    3. blueprint (hogy magadnak tudjal csinalni) - nem irom le mert egyszerubb ha videot linkelek
  • coolpet
    2: hol? a kis karika meg az irany amit mutat? Az nem terkep, hanem radar :) Minimapra gondoltam ahol ott a fold texturaja is.
    3: mi az a bp? es hol talalom a rendorsegen?
  • PeeTeR
    1. -
    2. ott van a kepernyon o.O
    3. bp a rendorsegen van, vasarolni meg majd kesobb lehet
    4. kezdobungival szemben lesz, quest utan elerheto
    5. jungle fogsz talalni
  • coolpet
    Na igen nekem is lenne par megvalaszolando kerdesem:
    1: a tarcsan levo targyak kezbeveteli sorrendje, ha egyet eldobok milyen rend alapjan jon a masik?
    2: Van e minimap a jatekhoz, hogy ne kelljen kapcsolgatni a full mapot?
    3: hol lehet beszerezni shotgun loszert?
    4: dzsungelben kezdofaluban vagyok, hol lehet eladni/vasarolni?
    5: hol lehet szerezni katanat?
  • Prof William
    Sinamom néha mondja rádión hogy valami gyógyszer kellene de a küldetésekbe ez nem kerül fel. Mit kell csinálni?
  • Traky70
    Sziasztok! Azt be lehet állítani, hogy milyen sorrendben dobáljam el a fegyvereket? Pl. nyilván célszerű lenne úgy, hogy az éles dolgokat először, majd a végére hagyni a zúzót közelharcra.
  • Doc Hooliday
    Ez merre felé van pontosan? Találtál valami ütős motyót? Ne írd le hogy mit, csak hogy érdemes-e beverekedni magadat ide! :-)
  • zsimborgo
    Szóval a Dead Island,elírtam.
  • zsimborgo
    Sziasztok.
    Az a problémám,hogy a Dead Island 2 játékban nincs hang
    Ha találkoztatok már hasonlóval kérlek írjatok.
    Köszi.
  • Balázs 17
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Itt voltatok? Nekem ez a helyszín tök új, találtam valami elhagyatott bunkereket, és nemszámoltam, de szerintem 15 infected biztos jött, elég kemény volt és onnan vezetett ez az út ide
    itt pedig majd fegyveresek jönnek, meg volt az a hosszú hajú predator koppintás is

• Doc Hooliday
    Az zsír akkor, köszi a választ!
  • Fpocok
    Persze. Több játékot is lehet menteni. Menj a Playre és new game. Ha meg folytatni akarod az elsőt, akkor Play és kiválasztod a listából.
  • Doc Hooliday
    Ha kezdek egy új játékot másik karakterrel akkor a jelenlegi mentéseim és dolgaim megmaradnak igaz??
  • Fpocok
    Nem tudok róla.
  • grebber
    Van valami info hogy a Dead Island könyv kiadásra kerül majd Magyarországon is?
  • Malakai
    Tény, hogy bugtenger a játék sajnos.

Mi azért végig tudtuk tolni ketten, veszélyesebb lagg csak néha volt, de ott is könnyen ráfogható kapcsolatra, mert főleg én csatlakoztam haverhoz, neki feltöltése pedig nagyon gyengusz.

Szétkapcsolás egész végigjátszás alatt kétszer ha előfordult.
  • IXEMGabeo
    én se tolom egyedül szinte, csak akkor, ha olyan helyre dob ki a gép, ami nem checkpointnak való:D, de én fosok tőle elsősorban azért:D főleg a csatornás részekben
  • MerlinW
    Nem tudom mi lehet.. mondjuk a netkapcsolat elég sovány volt, mert 1 6Mbites ip-ről ketten játszottunk, illetve a harmadik srácnak is hasonló kapcsolata volt. Ha nem a játékkal van gond, akkor max erre tudom fogni, de valljuk be a játék is egy hatalmas bugtenger:)

Ha majd lesz türelmem és időm, akkor nekiesek megint. Remélhetőleg javítás is jön addig. Mindenesetre bánom hogy 0day vettem meg, mert egyedül nem érdekel a játék, multiban meg.. lásd alább:) Részemről pénzkidobás volt.
  • IXEMGabeo
    összeomlott? akkor az net connection hiba...

azért kell összhang:) nem szabad lemaradni

múltkor 4-en toltuk a coopot és bent az óriási épületben, ahol a nagy bankos kocsi parkolójába kellett lemenni, azt a részt 5 perc alatt végigvittük 4-en:D na jó abból 2-en már 40-es 50-es szinten voltak és asszem Ironman volt a host
  • Fpocok
    Szomorú. Mi ketten toltuk. 26 óra. Semmi gond.
  • MerlinW
    Ma kezdtük el hárman, de 15 perc után feladtuk, mert hol leszakadtak a társak, hol összeomlott a játék, hol egyikünket nem látta valaki.. borzalom a multi. Javításig hozzá sem nyúlok.
  • Broafka
    amúgy hányszor lehet végigvinni a játékot? mert ha (csak) kétszer akkor most nem megyek a börtönbe, mert nincs kedvem még1X előröl kezdeni
  • wesker24
    Jah simán nyomathatnánk Co-opban ha gondolod !
  • TaRka0107
    Azt a részt utálom a legjobban:D
  • IXEMGabeo
    tolhatnánk coopban is, ha lesz több időm. Jelenleg a chapter 6 sewers részen vagyok
  • MerlinW
    Én gyakorlatilag még el sem kezdtem:)
  • IXEMGabeo
    bocsi Fpocok...legközelebb spoiler lesz

csak gondoltam már sokan végigtolták na mind1:)
  • Fpocok
    Nem dobunk be csak úgy egy ilyet figyelmeztetés nélkül.
  • Fpocok
    Csókolom. Spoiler...
  • wesker24
    Egy francokat nem volt kemény egy csapással lazán kinyírt nem volt könnyű kinyírni !
  • wesker24
    Jah Durability-t akartam irni !
  • coolpet
    durability-je nem? :)
    nekem a lila machetem sebez 700+ aram Most leptem be act3ba a dzsungelbe
    nem is tudom de lvl 30 korul lehetek meg nekem is van benne mar vagy 40 ora jatekido eddig :)
  • wesker24
    N azért a Katan sokkal erösebb nekem volt egy sárga Machetem full max ra upgradelve már 43+20as sebzése volt !
  • coolpet
    ez a wakizashi vagy mi egy kaki, olyan kicsi a durabilityje meg upgradelve is, hogy az szegyen, 15 walkert levagok vele es annyi volt rohanhatok workbenchhez. Katana is ilyen gagyi?
  • wesker24
    Igen a sárga fegyver a legjobb de annak is a legdrágább a javítási költsége !
  • Fpocok
    Az.