4727
-
Mivel azt a dokumentumok mappába kell másolni, vagyis ott a Dead Islandbe, ezért arról a mappáról csinálj biztonsági mentást. És ha le akarod szedni, akkor csak kitörlöd és bemásolod az eredetit. -
ha föltelepítek egy modot akkor hogy tudom visszaállítani az eredeti játékot? (még nem próbáltam, de addig nem akarom, nem akarom elveszíteni a mentéseimet) -
húsdaráló97 #3360 Igen, a láncfűrészekben ez a hiba, hogy nagyon gyorsan elveszted őket...Left4Dead2-ben is a láncfűrészt csak addig használhattad amég nem merült le... -
SPOILER
A láncfűrészt nem lehet repairolni. -
IXEMGabeo #3358 és mennyire tartós a láncfűrész?:) -
húsdaráló97 #3357 Én még nem találkoztam vele...AcT Mennyiben találtad? -
Balázs 17 #3356 itt szenvedek már mióta egyik másik közelharci fegyóval, hogy megtaláljam a legjobbat, erre itt a láncfűrész és aprít mindent és mindenkit:D -
húsdaráló97 #3355 Én arról csak képeket láttam. Amugy az ilyen zombis/démonos/szellemes? A szellemes történetek ijesztőek... -
IXEMGabeo #3354 Akkor meg se merem kérdezni a FEAR 3 milyen hatást váltott ki belőletek 
bocsi az OFF-ért -
Húú ba...meg!
Megnéztem pár youtube-os videót róla...mondom mi lehet ebben olyan félelmetes? hát ennél ha éjszaka nyomod egyedül akkor tuti hogy 10-percen belül pelust kell cserélni!!
-
Balázs 17 #3352 aztakurva milyen erős:O -
Pedig elég rég lehetett tudni! -
Balázs 17 #3350 nem is tudtam, hogy van a játékban SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:DDláncfűrész -
húsdaráló97 #3349 Elég durva játék...bár én végigjátszottam, de mikor a végén összeállt a kép, akkor fogtam fel igazán hogy mi is az igazság. -
Balázs 17 #3348 hát én se tudtam szerintem 30percnél többet játszani vele egyszerre, annyira brutális a hangulata, plusz az, hogy nincs fegyver... :D
de persze én hülye ezt is hajnalban játszottam, WC-re nem merttem kimenni
-
Rákerestem youtuben, ezzel sem fogok játszani, magam alá csinálnék. :) -
húsdaráló97 #3346 Én eddig csak egy ilyen elvont, psyhés játékkal játszottam, az Alice: Madness Returns-sal...Nehéz volt felfogni. XD -
Balázs 17 #3345
-
Akkor te a DN3d vel nem játszottál :D -
Balázs 17 #3343 nem az alone in the dark az amnesiahoz képest 0:D
hát keress rá, szerintem minden idők legfélelmetesebb játéka -
Semmi köze hozzá.
Amnesia egy FPS és ilyen szellemes... állítólag. -
IXEMGabeo #3341 -? -
IXEMGabeo #3340 Amnesia? én hallottam arról a gameról? az nem olyasmi, mint az Alone in the dark? -
IXEMGabeo #3339 tényleg akartam mondani h a játékból hiányoltam a napszakváltást:) mekkora izgató hatású már sötétben:) Resident Evil 4 se volt így semmi -
Elég félelmetes. :) Lehet, hogy fel is rakom. -
Balázs 17 #3337 hát amikor későn játszok hajnali 1-2 fele akkor fényes nappal is betud néha szaratni, amikor hirtelen visít egyet az infected:D
jungle rész meg alapból olyan, mert kurvajó hangok vannak
mondjuk amnesia végigjátszása után, már nem kéne ilyenektől félni :) -
nekem amúgy alapból amikor be kellett állítani a fényességet akkor ugye írta, hogy amikor ippeg látod a Dead Island feliratot, nah nekem ez majdnem max fényességen volt, egy kicsit alatta, pedig szerintem nem így gondolták pontosan, de tényleg csak akkor látszik :)
amúgy jó ez a dark night mod, hangulatot növeli, és új szintekre emeli a játékélményt -
Így kellett volna alapból is, csak akkor nem mertem volna játszani vele...:D -
Bmeg. Itt aztán sötét van :D
-
Balázs 17 #3333 személyesen maga SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, azért a filmben keményebb volt:DJason Voorhees -
Balázs 17 #3332 engem még megtud lepni a játék:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!járom a felderítetlen helyeket a jungelban, egy hídon segítettem valakinek, aztán onnan nem messze eljutottam vmi zombilakta helyre, ahol vmi nagy darab fertőzött macsétávcal kaszabolta a kicsiket

elsőnek azt hitteem túlélő, de gonoszul nevetett, úgyhogy hagytam intézze el őket, aztán majd én őt:D -
nasum #3331 Kocsog jatek jol felhuzott. Anno mar 2 fegyver modositasnal elbuktam a fegyveremet, nem a foldon volt nem a padon egyszeruen elveszett. Erre most a dzsungelnel odaviszem a 4 koponyat a nonek, megkapom a kek fegyvert. 45 meter mulva fasttravel a varosba jatek megfagy. Betoltom a fegyver sehol, a kuldetes pipa......... Ezek ugy felkurnak... Amugy eredeti x360. -
Balázs 17 #3330 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdemes bemenni, amúgy nem messze van az Overpass Camptól, délre olyan 210méterre a térképen látszanak kis épületek, szerintem megtalálod -
Amúgy jahh, mintha wh-znál cod-ban. -
Elég tré lenne, ha minimap mutogatná a zombikat ... ez nem az a játék. -
Jólvan, köszi! -
Public slot 0
Private sloton akkor hagyjál és akkor friendből tudsz hívni. Ha meg bemegye valaki akit nem akarsz, akkor simán drop off azt ennyi. -
Ezzel kapcsolatban menj az off topikba. -
Várj csak, ezt értem amit írtál! Az a lényeg hogy így nem tudnak csatlakozni hozzám csak úgy!? A kérdésem az lenne hogy azért tudok majd így is fogadni felkérést? (csak én akarom eldönteni kit fogadok el) -
Ahhhha...köszi! Hát igen ez így kicsit gas volt!