Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert én most találkoztam egy sráccal valami színpadon és adott zsét, mert segítettem neki
sok ilyen lehet?
és a zombik szintje is megmarad, csak hát kezdheti elõlrõl az ember:S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
link...
Ha csak fele ennyire lennének jók a mostanában (múltban és jövõben ) megjelent(õ) játékok Én örülnék Neki.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
gép: intel core2 quad q9550
10 gb ram 1333 mhz
ati hd 4870x2
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
magához édesget aztán felrobbansz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Visszamentem a a városból a perti vidék egy felderítetlen területére ahol is egy bungallóból...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most elkezdtem újra ugyanazzal a karakterrel, de msot csak ölök😄
35. szintig jutottam csak
ami nagyon idegesítõ volt azok a fegyveresek, hogy nemlehetett õket átverni sehogy és halálpontoksak
a másik pedig a fertõzöttek, fõleg magasan szinten odacsapnak aztán die, ha meg 5-6jön akkor szopóka, kivéve ha van fury<#vigyor5>#vigyor5>
kérhetnék segítséget. A satelite phone missionhoz a dzsungelbe ne mtudok bejutni,mivel fákkal van körülvéve és nem tudok áthatolni rajtuk..Az erõditményt látom de azzal nem megyek sokra.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Igazából amíg nincsenek idegesítõ bugok benne, csak ilyen kis mókásak addig nem zavar a dolog (mondjuk a labdán azért meglepõdtem egy kicsit)
A legújjabb bug amit észleltem, hogy a Jungel-ben mikor a katonákkal harcolok, beléjük rugok egyet, aztán eltûnnek. x)
belerúgtam a parton egy strandlabdába és meghaltam! teljesen teli volt az életem, és amint belerúgott ott esett össze 😄
Fegyverfejlesztés: 2 féle képpen lehet, mindekettõhöz oda kell menni egy "javítóállomáshoz" ami egy asztal (térképen is jelöli).Az elsõ a fegvyerfejlesztés, amit az upgradre kattintva tehetsz meg, ez pénze berül és max 4es szintig lehet fejleszteni. Ezen kívül lehet modolni a fegyvereket, modokat találni lehet és questekért is kapsz. Ha rámész a modra , kiírja milyen fegyverre lehet rátenni és mi kell hozzá.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Parasite Eve 2, best game EVER!
Többi map-en is változtat sokat, csak épp dzsungelben spottoltam. Lehetnének nem ennyire élénkek a színek, de kipróbálni érdemes:
Benjamin318's Enhanced texture mod
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Skill leírást találok valahol magyyarul?
A fekete karakterrel vagyok és nem tudom hogy a játék hibája vagy én fejlesztettem valamit ami miatt csak evezõlapátot tudok fegyverként használni! A fegyverek szintje nem magasabb a karakterénél. Nem az a gond!
stabil játék mondhatom
Ez kb olyan mint mikor a Far Cry 2 egyszer örökké töltött. Utána semelyik mentést nem töltötte be. kb 30 óám veszett oda, és hiába tettem vissza backup-ot nem használt mert nem a mentésekkel volt a hiba. Egyszerûen a játék az a karaktert, profilt nem töltötte be. Persze új játékot kezdve minden rendben volt. Csak ezután nem a continue-ra mentem hanem az unistallra...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az elhagyás úgy sikerült hogy át akartam menni a csatornába egy ilyen kerek teleporton vagy min keresztül de csatorna betöltésénél megmakkant a technika és se elõre se hátra. Be kellett zárnom a programot alt+F4-el. Ezután újra elindítottam a játékot de a kétkezes f@sza kis fejlszém és a kétkezes Gabriel kalapácsom nem volt meg ! Visszaszaladtam az apácához hogy hátha ad területtisztítás missönt újra de sajnos nem volt már küldetés nála . 😞(( Igazán tehettek volna a játékba egy olyan boltot ahol a már megszerzett fegyvereket (amiket ugye némely missön teljesítés jutalmaként kapsz és nincs belõle csak egyetlen egy darab) legalább meg lehetne venni mert ez így ultrafos szerintem (már rengeteg frankó fegyót hagytam el így vagy hasonló körülmények miatt és/vagy figyelmetlenségbõl eldobás után nem gyûjtöttem be a földrõl és ez nagyon bosszant ! :-((( Ja, és ezt a bumeráng dolgot sem igazán értem ám ! Egyszer visszajön hozzám az eldobott fegyó minden gond nélkül egyszer meg b@szik visszajönni. röhej! 😞((
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11