4727
  • Ironman2
    Alapból hogy lehet kivenni a bloom-t,és a motion blurt,úgy hogy nem rakom fel Merlinw változtatásait? Csak a scripts mappát másoljam át simán?
  • oregon1987
    Kössz majd megkeresem! :P
  • Frank99
    dollártot..

:-()
  • Frank99
    az egy szó...

mármint a megedződtem....

:-)
  • Fpocok
    Elfogyott.
  • lostprophet
    CD galaxisnál már nem is kapható a játék?
  • wesker24
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Overpass Campnél van nem messze ha jobbra kimész a faluból keress egy nagy fát ahol jönnek kifele az infected csapatok ott lesz egy kis ösvény és ott lesz Jason !

• Ironman2
    Én is ezt mondtam a másik topikban
  • oregon1987
    Valaki megmutatja merre találom Jasont? Kiváncsi lettem rá! :P
  • Ryder62
    "ennek a lájkolásnak mi értelme van?"

Hogy majd egy elvetemült végig minuszolgassa majd a hozzászólásokat.
  • Ironman2
    Te is kaptál egyet nyugodj meg!
  • Broafka
    EZ AZ! :D (ennek a lájkolásnak mi értelme van? Arckönyvesedik az SG is?)
  • Broafka
    nálam is ez volt, marha idegesítő volt, kinyrtam, erre újra odatermett, viszont akkor már nem szarakodtam vele, lefutottam

amúgy ezt nálad, hogy kell kiejteni: 20.000$at (hogy jön hozzá az at? :D) dollárat, pénztat, húszezrat, vagy ez hogy jön?
  • Ironman2
    Kösz! Ezért kaptál tőlem egy zöld pontot
  • wesker24
    Amugy Jason-t nekem is sikerült leverni nagy nehezen de amikor kijöttem a házból nálam is ott volt újra én is 3x-szor öltem de utána már többet nem kelt fel ! xD
  • nasum
    A fegyver megbocsajtva visszamentem a nohoz es megkaptam.

Viszont a Jasont nem ertem, ez bug vagy ennyire idegesito lesz a jatek a vege fele?

3x oltem meg azt a tetut meghaltam vagy 7x levett rolam 20.000$at amint megolom egybol ujraeled ez mi a fasz??? 2szer kocsival utottem el fel oran keresztul egyszer a vegen levagtam a fejet is, de amint bemegyek a hazba es korbenezek mar eled is ujra ez mi a rakert ilyen?? Kurva idegesito megint elvette a kedvemet.

Nalam szopo csak vagy masnal is ez van?
  • BoneDragon
    Megmenekültél. :)
  • Fpocok
    itt
  • Ironman2
    Ez állati.Hol lehet letölteni?
  • rain646
    Oké:)
    Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
  • Broafka
    én segítenék ha tudnám rá a választ, de ez nem warez topik, itt mindenkinek eredetije van, és csúnyán szoktak nézni a warezosokra.
    Banner (nagy, színes, égő kép) alatt az 5. pont, oda tessék átfáradni kérdezősködni.
  • rain646
    De ahonnan leszedtem ott a hozászolásoknál senkinek nem volt ilyen jelegű problémája.
  • Fpocok
    Akko meg is van a válasz.
  • rain646
    Nem
  • Fpocok
    Eredeti?
  • rain646
    Sziasztok!

Mikor lemegyek 1 sötét helyre hiába kapcsolom be a lámpát semmit se csinál ugyan olyan sötét van,de ha világosba bekapcsolom ott meg világit rendesen.Csak nálam van ez így vagy másnál is előfordul ez?
  • Ryder62
    A DS első pár pályája mondjuk tényleg fosatós. :)

A Doom3-nál lehet hogy nálam is ez van hogy azért féltem, ijedtem meg mert fiatalabb voltam. Nah majd a Doom 4-nél kiderül hogy mennyire igaz ez. :D
  • BoneDragon
    Doom3-tól szerintem csak azért féltem, mert fiatalabb voltam. Lehet ma játszanék vele meg sem kottyanna. Meg edződtem... :)
  • Broafka
    a Dead Space első része amikor az ember először játsza azért elég fosatós, és a hangulata az nagyon ott van, később amikor már kiismered a játékot (meg amikor rájössz, hogy 2-3 ütésből azért nem halsz meg) akkor már futva lehet játszani, de az elején azért odab*sz :)

a Doom3-nál én is megijedtem sokszor, habár kb itt is ugyanaz van, hogy egy idő után már észreveszed, hogy futsz, csak sajnos sokszor kifagyott, meg szétesett nálam az a szar, úgyhogy egy idő után meguntam
  • Ryder62
    Én eddig a Doom 3-ban féltem, ijedtem meg a legjobban. Klissés elemekkel teli de mégis néha a szívromam jött rám. Dead Space inkább nyomasztó de nem félelmetes számomra. Gondolom közrejátszik az is hogy TPS. A FEAR első részében sem ijedtem meg egyszer sem. Pedig az ilyen horror, zombis, túlvilági stb játékokat mindig este, full sötétben nyomom.

A Dead Island-ban tegnap elött ijedtem meg először mikor egy konténerbe mentem be, persze csak az egyik ajtaja volt nyitva, és rögtön letámadott egy walker. De úgy hogy egyik másodpercben az utat figyeltem és egy századmásodperc múlva meg már a rusnya pofáját bámultam a csoszogósnak. :DD
  • Balázs 17
    lenne még egy feladat, de mivel nincsenek már ott az emberek ezért annyi :)
    Connor lenne a neve az embernek, tuti fix, hogy ő irányítana abba az épületbe és biztos lenne ott id kártya vagy valami, mert kurva sok zombi őrzi:SS
  • Fpocok
    Szerintem igen.
  • Balázs 17
    szerinted ha csatlakoznék valakihez aki annál a résznél jár, akkor nekem is jóváírná azt a feladatot?:S
  • mester1987
    Eddig végül hány javítás van ehhez a nagy remekműhöz? Hányat javítottak a felhasználók?
  • Balázs 17
    jólvan akkor most már ez felejtős akkor:S
    ekkora failt
  • Fpocok
    Laborban van egy küldi, ami után be tudsz menni a boncterem melletti zárt szobába is ahol van npc
  • Balázs 17
    ááá
    későn vettem észre, hogy van még egy feladatom a labornál, elkellett mennem laptopért vagy mi akart lenni, na a lényeg, hogy már visszamentem a városba a hajóval és ugye mire visszatértünk a laborhoz már halott volt mindenki és így nincs kinek adnom a cuccot

a másik szintén a labornál, hátul az egyik épületben látszik, hogy csillognak villognak a cuccok, de sehogy se lehet bejutni, valakit nem találtam meg aki esetleg oda irányítana?:S (remélem nem ez a dokis feladat az!
  • oregon1987
    F.E.A.R. 3 semennyire se volt félelmetes! Anno az első része sokkal parásabb volt! Számomra a Dead Space mindkét része a Doom 3 és a Condemned Criminal Origin a legfélelmetesebb játékok!
  • Broafka
    köszi
  • Balázs 17
    ezt nem is néztem, sebaj egynek jó volt akkor:D