4727
-
Most mikor beléptem a játékba azt vettem észre, hogy nem aktív a "Continue" felirat... ez miért van??? Eddig jó volt...
Csak a Play, az Options, az Extrák és a Quit-ra lehet kattolni. Most kezdjek új játékot mikor már majdnem a felénél járok?
Próbából kiléptem, utána újra be, és akkor sem volt aktív. Eredeti a játék, úgyhogy nem kéne ezt csinálnia. -
A Steam cloud segítségével bárhol, bármikor a saját beállításaiddal játszhatsz az acc-odon lévő játékaiddal. (grafika, billentyűzet, adott estetekben játék állás mentés.) -
Alap hogy be van kapcsolva mindig beszokott kapcsolva lenni !
Igy játék alatt is lehet beszélgetni steamen ! -
Ironman2 #3439 Mi ez a Steam felhő? Nálatok be van az kapcsolva? -
DLC-k.
De ha ez tényleg így lesz, hogy így lehet DLC-kkel játszani, és nem az alap pályákon lehet majd átmenni a dlc pályára akkor az nagyon tré lesz! -
Balázs 17 #3437 van az extrák közt 3 locked cucc azok mik? -
gy. k. : Delayed=Elhalasztva. -
Dead Island's Bloodbath Arena DLC Delayed
The folks at Techland and Deep Silver have delayed the release of the Bloodbath Arena DLC for Dead Island due to time needed to further polish the main game. They expect to have more information available next week. -
Balázs 17 #3434 nem a tied -
Játszottam vele fél órát de unalmas. Most ez lesz majd jobb vagy nem az én játékom? -
Logannél csak azoknak van értelme!!!
Nálam kb majdnem minden maxon van a túlélés skilleknél, olyan közepesen teli a combat skillfám, és 1 van a furynál, afuryt logannél nem érdemes fejleszteni, mert alapból nagyon erős. Rakj rá 1-et, hogy tudd használni, és maxold ki azt a skillt ami ad furypontokat ha fegyvereket hajítasz (én mondjuk állandóan dobálom a dolgokat!) -
Furyt most kezdtem el fejleszteni. Sajna hülye voltam mert a túléléshez szükséges skilleket fejlesztettem első sorban és hát kevés értelmét látom azoknak. -
nincs, de ha nem fejleszted nagyon a furyt, akkor azzal a furyval rengeteg xp-t lehet szerezni -
én Xiannal voltam nem Logan-nel !
Nálam a Survivor Classban voltak xp szorzó skillek ! -
És melyik az a skill? Akkor legalább föltornázom addig ameddig tudom. -
Első végigjátszásra az nem fog menni és Xp szórzóval együtt is max lvl 42-ig jutottam ! -
Logan-ek van XP növelő skillje? Ha igen, melyik? Lvl 34 vagyok és a fő sztori 85%-on. Szeretném felhúzni a karit lvl 50-re :) -
nasum #3425 koszi ez volt a kerdes megnezem majd. -
Például a életmentő állomás mellett is találsz lerobbant autókat, amiknek a motorházteréből ki tudod szedni az engine partsokat. -
ajánlom, hogy nézd végig az összes kereskedőt, ha nincs senkinél, akkor lépj ki majd vissza, akkor megváltozik az áru, előbb-utóbb lesz valakinél, szerintem gyorsabb mint kis szerencsével találni egyet (én ilyenkor felvásároltam vagy 10-et, biztos ami biztos :P) -
mármint azért mert megkérdeztem, hogy mi értelme van? vagy mert azt mondtam, hogy EZ AZ! :D ? -
nasum #3421 Udv kerdesem lenne:
Tesla mod utolso komponense engine parts, venni sajnos nem sikerult, mit kell lootolni, hogy kapjak, milyen targyakat melyik teruleten?
Elore is koszi. -
Kezdtem egy új játékot logannal és totál furcsa az ázsiai csaj után ahol egy vagyon ment el javitásra föleg a jobb fegyókra. Itt sokkal több pénzem marad mivel csak dobálódzok vele így nem kopnak a fegyverei. -
A Thug-ot akkor érdemes bántani, ha van már autód. Igazából, mire találkozol eggyel, már kell lennie.
Szépen, óvatosan elütöd, csak annyira, hogy ne purcanjon ki, majd kipattansz a kocsiból, és kizárólag a karját kezded püfölni (előtte a környéken található bokorugró zombikat hullára elcsapod, hogy ne zavarjanak ebben a műveletben).
Így, egy Thugon, nagyjából 25 000 XP-t varázsolhatsz össze. Egy
karra mért csapás cca. 1 100 XP.
Az elején kifejezetten vadásztam rájuk, többször visszamentem
a spawn-helyükre.
1 000 XP-t a sima Walkeren is behúzhatsz ezzel a módszerrel.
Üdv, Laci. -
Sajnos én az első végigjátszás folyamán elsiklottam az inc grenade mellet. Nekem csak a AXE bomb maradt, néha husi bombával meghintve. :) Ha viszont coopban játszunk, akkor míg egyikünk eljátssza a csali szerepét, a másikunk levagdossa hátulról. -
Jah vettem észre ezért van nálam mindig az Inventoryban Deo Bomb Molotov és Incendiary Grenade !
Ha ez egyiktöl nem hal meg jön a másik ! -
A warez topicban biztosan tudnak neked segíteni. (Velünk ilyen még nem fordult elő.) -
Bulics #3415 Sziasztok! Nem teljesen tiszta pár dolog, van egy benzinkút és meghaltam, majd vmit megnyomtam mire adott egy freecam-et vszleg véletlen, de mikor betöltöttem a checkpointot megint a freecamet hozta be, kiléptem a menübe, majd continou game, és olyan helyen rakott le ahol még nem jártam, na erre kinyírtam magam és megint olyan helyen jött vissza ahol még soha nem jártam. Ráadásul az összes személyes cuccom elveszett. Most ilyenkor mi van?!?
Köszi előre is. -
Sajnos a molotov magasabb szinten semmit nem ér ellene. Három lehetőség van. Körbeugrálod, és levágod a fenébe, ha szerencséd van és beadja a crite, (elektromos, v méreg), vagy 666-tal megcsapatod és agyontaposod (igen, ettől az egy dologtól fexik csak el). -
én az elején a thugokat mindig úgy intéztem el, hogy az összes vágószerszámot ami volt nálam beledobáltam, aztán amikor megfordult kiszedtem belőle mind és mégegyszer távolról teledobáltam... haramdik kör végére általában megpurcant. Most már a vége felé nem szarakszom ilyennel, hanem lassan közelítek, látom, hogy üt, akkor picit hátra majd ütés után egyből oda és valami bazi erős vágószerszámmal neki állok műteni.. amúgy könnyen ki lehet kerülni az ütéseit, csak nem szabad sokáig kartávolságban ácsorogni :D -
A legjobb megoldás az ha van nálad Molotov csak rá dobod és ha Crit találat éri akkor el is ég egyből ! -
ok, thx a tippeket
-
Várd meg míg üt egyet (van amikor hármas sorozatot), és utána menj oda és blunt fegyóval ütögest a karját, miközben körbekerülöd. -
Nem tudok róla, szerintem Thug elöbb hal meg minthogy elfeküdjön.
Robbanástól is álva marad, ha nem hal meg.
Irány+ugrás gombal gyorsan tudsz elvetődni melőle, általában hátulról, vagy oldalról támadj és ne várd meg míg feléd fordul, mivel fordulatból csap egyből.
Ha vágófegyvereid vannak érdemes lehet először a karokat támadni, utána harapdálással már nem veszélyes.
Bár zúzófegyver ha eltöri a karját, az is jó (bár azt még lóbálja utána). -
Még az elején járok a játéknak és az a kérdésem, hogy nem lehetne a thug-ot v.hogy lefektetni? Mivel sajna állva nehéz elbánni vele... sikerült a HP-mat minimálisra fogyasztania.
Ekkor sűrű köcsögözés közepette nekiszaladtam, csak eltévesztettem az ütést és újfent levert egyet... Sajnos teljesen random mikor üt, nem lehet kiszámolni. De ha valahogy sikerülne vízszintesbe ügyeskedni, ha elesne, akkor mivel nehezen áll fel újra, pár arcbarúgással elsimíthatnánk a nézeteltérésünket. -
Azon gondolkodtam hogy mindenféle külföldi emberkék vegyesen állandóan csatlakozni akarnak össze-vissza az emberhez és egy darabig tolom velük, aztán jön a másik! Nekem még ez lesz az első végig játszásom és nem olyan rég kezdtem el a játékot. Ha valakinek lenne kedve elölről coop-ban elkezdeni az szóljon! Kezdek egy új karaktert és azzal bevállalnám. Egy magyar emberrel szeretném végig vinni a játékot coop-ban akivel ha van időnk fellépünk és toljuk elölről
Valaki esetleg??
-
elképzelem, ahogy ezt valaki felveti egy meetingen ... simán kibasztam volna :)))))) -
Ironman2 #3405 Így se müködik nálam a helper.Na mindegy.Hiába állítok be mindent benne,a játékban úgyanúgy maradnak az effektek -
Ironman2 #3404 Ok már megvan.Ki kellett benne választani a telepítési könyvtárat először -
rumkola #3403 fejléc, dead island config tool