4724
  • wesker24
    Nekem fel sem tünt nem igen foglalkoztam vele a zombikkal voltam elfoglalva nem hogy még körül is nézzek ! :D
  • IXEMGabeo
    nem térek magamhoz, hogy beletették az ACAB-ot:D:D vannak még ilyen érdekes üzenetek a falon?
  • wesker24
    A hotel konyháján szokott lenni egy rakás pezsgőt én ott összeszedtem vagy 15-öt de a hotel környékén is találhatsz elvétve pezsgőt !
  • coolpet
    izebigyo, brand campaigne-t hlol talalok meg a szallodan kivul? mert most mennek a borotonbe es kraftolnak par cuccot gyemant kene hozza, de a szallodaban a liftakna ahol le kellett meni mikor segitettem a zornek zarva van. sehol nem lehet bejutni mashol sem a hotelbe, a garazsajton keresztul sem
  • Frank99
    :-)))
  • Bulics
    Amúgy nincs olyan mod ami normálissá teszi a mentésrendszert? Úgy értem ha meghalok akkor tényleg a csekpointól kezdje újra ne csak feltámadjak.
    Mer így nem sok értelme van sztem.
  • Tatyla
    megveszed
  • Foxy0
    hogy lehet megcsinálni hogy lehesen multizni?
  • Ironman2
    Ja.Majd össze lehet tenni a koponyákat
  • IXEMGabeo
    de, ahogy kiléptél kíváncsi voltam arra a helyre, mivel emlékeztem rá csak meghaltam ott kevés élettel emiatt a Suicuider miatt. Akkor volt h otthagytatok a picsába xDDDD

szóval régóta tervben volt h megnézem és megérte:P:P már van 2 koponyánk
  • Ironman2
    Aha.De azt nem most csináltad.Az már régebbi
  • IXEMGabeo
    ahol a ruszki csávó Nikolai van, ott abban a bunkerben van egy csatorna fedél arra rámentem és ott lent egy másik bunker helységben egy suicuider volt azt megdobtam megdöglött és annál volt a barna koponya...az már egy másik bunker, de kapcsolatban áll a Nikolaiéval:D
  • Ironman2
    Melyikben? Arra nem emléxek
  • IXEMGabeo
    én meg egy barna koponyát a bunkerben...
  • Ironman2
    Amúgy a koponyáknak milyen jelentőségük van,mert a csatornákban szedtem fel egy piros koponyát.
  • Ironman2

Térképen látszik hogy melletted álltam D
  • IXEMGabeo
    [IMG][/IMG]

ezt csakúgy, mert céépp:D

[IMG][/IMG]

ez beteg:D:D ACAB a rendőrségen bukkantam rá
  • Broafka
    vagy játszd végig, és kezd előröl, és akkor vissza is jutottál :P
    csak vigyázz, nehogy akkor más is bent legyen, mert én így kerültem tovább, hogy a hülye gyerek kérdés nélkül ment tovább, a játék meg nem kérdezett tőlem semmit, csak mentünk, örültem neki...
  • wesker24
    Aha figyelmeztet hogy már nincs visszaút !
  • Ryder62
    A játék figyelmeztet ha elérek arra a pontra ahonnan már nincs visszaút?
  • Balázs 17
    sárga zed's demise eléggé frankó:D

amúgy most rájöttem, hogy ugorva szúrás mocskosul erős, csak néha bugos a játék és átszúr a zombin és nem érzékeli:S
  • Broafka
    szerintem egyszerűbb ha veszel egy ilyen stringray trailt egy árusnál, bár a fene se tudja, én ott vettem.

Én most egy 1800-at sebző karddal rohangászok, az is mindenkit megöl elsőre szinte :)
  • Ironman2
    Azta.Mik nem vannak
  • nasum
    Koszonom, sikerult, a mod kurva jo! Amugy 1 arusnal kaphato 95%-al. Utanna olvastam, a kereskedo a varosban van menjetek a wearhousba fast travellal kijottok es srehen balra kell menni majd 20 meter es bal oldalt a racs mogott a kereskedo egybol volt nala vettem is 3at biztos ami biztos :D
  • wesker24
    Mivel a Floater hányása nagyon gyúlékony ezért ha van molotovod akkor felgyújthatod vele vagy közel mész hozzá és egy elég erős vágófegyverrel lekaszabolod és nem hagyod hogy leokádjon !
  • coolpet
    na akkor megyek farmolni :)
    a kerdes csak az hogy hogyan lehet a floatert hatekonyan olni :)
    A feka csajjal vagyok asszem Purna vagy mi a neve.
  • Frank99
    ezaz! kell nekem is....
  • wesker24
    A Stingray Tail az nagyon ritka egy összetevő ezt az összetevőt a Floater a savköpö dagadék dobja (Alias Boomer) viszont ha mákod van akkor vehetsz a kereskedöknél is de nem olcsó asszem 1500-2000 dolcsi !

A laboratorynak van egy szakasza egy ilyen mocsár szerüség pont amikor mész az arénába akkor van egy másik elágazás ami ahhoz a mpcsárhoz visz na ott van legalább 30-40 savköpö dagadék biztos hogy abból a 30-40-ből legalább egy dob egy stingray tailt ott annyi floater van hogy jól megszedtem magam Floater Meatből és persze dobott Stingray Tailt !

Amugy a deathstalker mod nagyon durva 4x-es toxic mérgezése van én ráraktam erre a Tijuanna Macehete-re lecsaptam vele egy Thugot egyből critelt és kinyirta a mérgezés !
  • Frank99
    szerintem mérgezés
  • coolpet
    lattam videokba valami olyan fegyvert, amit ha belevad a fertozottbe a karakter, akkor elkezd remegni, es zolden fustol, valamint megy le az elete. Olyan 5-10 masodpercig harckeptelen a fertozott, mi az a cucc?
  • nasum
    Koszonom, de egyet se talaltam, se kereskedonel se autoban. Viszont a laboratoriumban elso korben 2ot a kukaban miutan az eltorlaszolt ajton bementem, aztan meg 1et :) Amugy a labor egy aranybanya koronkent 10 ezer $ a szefekbol.

2 kerdesem lenne: egyik sajnos idohiany miatt meg vegigeroltettem a torzsfonokot amikor kiserni kellett, es ereztem, hogy nem lehet oda mar visszamenni, a terkep kozepen van meg egy epuletegyuttes latni az utat ahol be lehet menni, mit hagytam ki van ott valami extra?

Masik ramentem a modokra, termeszetesen mindegyiket meg tudnam csinalni, kiveve egyet amit szeretnek vicc komolyan :)
    A tijuana machetere szeretnem a deathstalker modot rakni, de az utloso komponense nincs sehol #Stringray tail# talan, ez mi hol mibol johet, ha ebben tudna valaki segiteni megkoszonnem.

ui: A teslas gabriel hammer tenyleg allat :D
  • davidka003
    Na nyomtam egy kicsit, végülis most hogy már van autóm így annyira nem unalmas viszont a checkpoint rendszer botrányos. Tisztára mintha az Alone in the Dark lenne, annak volt ilyen fos. Meghalok aztán meg össze-vissza rak le valahova.
  • Fpocok
    Nem tudni, de szerintem ez a legkisebb gond vele.
  • Doc Hooliday
    Tudtok valami friss infót hogy mikor jön a következő update? jó volna ha kijavítanák azt amikor rúgsz egyet és a lábad térdig átmegy még a falon is akár a fizikai motor elérhetővé tenné simán hogy ezt a kis apróságot korrigálják valami elfogadható effekttel nem? Azért elég sokat rugdosódunk szerintem mindannyian a játékban és ez elég bénán elcseszték!
  • Fpocok
    Elvileg nem szabadna ilyennek lennie.
    Próbáld újra indítani a gépet meg a STEAMet. Lehet nem syncronizálta a cloud a mentéseidet.
  • extra sensory
    Semmit nem lehet kiválasztani... Csak annyi van a Play-en belül, hogy New Game... semmi karakter meg semmi... meg oldalt az van kiírva hogy Game not visible... nem tudom mi folyik itt.
  • wesker24
    Menj a Playre válaszd ki azt a karaktert akivel vagy és ott vannak a chapterek ahol abbahagytad !
  • extra sensory
    Most mikor beléptem a játékba azt vettem észre, hogy nem aktív a "Continue" felirat... ez miért van??? Eddig jó volt...
    Csak a Play, az Options, az Extrák és a Quit-ra lehet kattolni. Most kezdjek új játékot mikor már majdnem a felénél járok?
    Próbából kiléptem, utána újra be, és akkor sem volt aktív. Eredeti a játék, úgyhogy nem kéne ezt csinálnia.
  • XeeN
    A Steam cloud segítségével bárhol, bármikor a saját beállításaiddal játszhatsz az acc-odon lévő játékaiddal. (grafika, billentyűzet, adott estetekben játék állás mentés.)
  • wesker24
    Alap hogy be van kapcsolva mindig beszokott kapcsolva lenni !

Igy játék alatt is lehet beszélgetni steamen !