4724
-
Balázs 17 #3519 jah :) csak ahogy mondták nem lehet javítani:( -
Ironman2 #3518 [flash] Na ez a láncfűrész kell nekem[/flash]
Brutál ez a láncfűrész. -
#3517 hát én bemásoltam, de nekem kifagy a játék tőle, kidob az asztalra hibával -
IXEMGabeo #3516 nem rossz -
IXEMGabeo #3515 azért ez az 5. hely rossz -
#3514 Tuti valami konzolos fos lesz. -
IXEMGabeo #3513 látom látom...
kíváncsi leszek rá -
#3512 Mert még nincs fenn. A Top4 még nincs ott, naponta egyet raknak ki. -
IXEMGabeo #3511 és melyik az 1.? mert azt nem mutatja -
#3510 szerint=közül
Nem tudom miért írtam szerintemet. -
#3509 5-ik lett a Dead Island trailer minden idők 100 legjobb trailere szerint a GT.com-on. -
#3508 Ne foglalkozz vele hogy nincs data mappa...másold be és akkor már lesz! ha meg nem kell a mod akkor simán töröld! -
#3507 Az outban van a data. -
#3506 fel akarom tenni ezt a sötét modot, kíváncsi vagyok milyen, azt írja, hogy a c\users\blabla\DeadIsland\Data mappába tegyem, de nekem nincs olyan, hogy data, hanem a Dead Island mappában csak egy 'out' mappa van.
most hova a fenébe kell ezt bemásolni? -
#3505 Vazze elakadtam futas kozben egy faba :D
illetve a fa gyokerebe :) fejmagassagban nott ki a levegobol, es az also gyokerei megfogtak a fejem, es se elore se hatra. Ki kellett lepnem vazze :)
Ez a ficko az overpass camp alatt meg egy vadallat.
Felrobbantom, felgyujtom, Left hand of glova nem hat ra, beleutitek 120 geppityuloszert, 5 tar pisztolyloszert, na mondom levagom a katanammal, erre egyet ut es full hpn megfexem. Lerak ugyanoda, megegy vagad megegyszer meghaltam. Ez 5x ismetlodott meg, mire el tudtam futni.
Visszamentem autoert, elutottem vagy 100x, de semmi. vegul 4 tar a fejebe megoldotta a problemat, de 10 masodperc mulva feltamadt. Ez orulet. -
#3504 Ezért sem használok ilyen modokat teljesen tönkreteszik az egészet ! -
#3503 Ez így, több 100 lőszerrel, meg minden már átmegy Left 4 Deadbe -
#3502 -
#3501 Strandlabda?! Nem hiába nem olvasom már ezeket az újságokat. Régebben még normális tesztelők voltak, akik értettek is hozzá, most meg ilyen... -
#3500 Elvileg van. Csak úgy meg nem működik a qst elfogadása vagy mi. De szerintem azóta már kijavították. -
#3499 Egy olyan mod kéne, ami egérre megoldja az analóg harcmódot, gamepaddal béna vagyok benne, de szerintem egérre simán használható lenne. -
#3498 Szerintem rendben van.
A játék lényege, hogy bizony a fegyverek elhasználódnak és ezért ha valami nem kell, akkor simán el lehet dobni és majd lesz másik. Ennyi. -
#3497 nektek nincs helyhianyotok? nekem 18 ittem fer az inventoryba, de sokszor keves a helyem.
1 pisztoly az infectedek ellen, 1 hand of powa, 1 macsete 1 katana 1 kiskatana, par molotov, par deobomb, par medkit, alkohol(mert mindig felszdem valahol), 1 soti, egy machinegun, es a maradek hely meg alig eleg valamire.
Egyekbent melyik az a fegyver ami a legnehezebben kopik, a legjobba es leggyorsabban sebez, es a legkevesebb staminaba kerul? Valahol az arany kozeputat kellene megtalalnom. Pournaval vagyok. -
#3496 Az meg a másik Molotovot neki aztán kampec ! -
#3495 vagy felgyujtod :) max 2 molotov es hal. -
#3494 A Ram az sebezhetetlen csak a háta sebezhető ugy kell csinálni hogy magadra vonod a RAM figyelmét el kezd rohanni feléd kitérsz elöle és a hátát kaszabolod egy elég erős vágófegyverrel ! -
Prof William #3493 Volt már olyan valakinek fury módba váltva Logannal dobálom a Ram-ot de ilyen 1 pontokat sebez rajta aztán ha véget és mód ott állok szemben egy alik sérül rammal.
Általában le tudom szedni mire lemerül mód de van hogy bejön ez az 1-et sebző dolog. Ez valami bug? -
IXEMGabeo #3492 nem vágom a strandlabdát miért tette a negatívumok közé:D:D lehet nem tudok valamiről? -
#3491 A respawn dolog tényleg nagyon gáz, mármint az, hogy összevissza rak ki. De szerintem vicces is egyben. -
Ironman2 #3490 Respawn miatt lehuzni egy játékot? Noooormális? -
-
IXEMGabeo #3488 pedig, de:) az bezony a Lost paródiája úgymond... -
Balázs 17 #3487 jó hát az egész játék úgy van összelopkodva különböző zombi filmekből:)
karakterek meg kontinenseket képviselnek? -
Ironman2 #3486 Jason meg a Péntek 13-ban volt,a zombirendőrök a Police stationban meg tisztára úgy néznek ki mint a REC 2 filmben a katonák.Amúgy a kutatólaborban a zombitudósoktól szakadtam...DDD -
Balázs 17 #3485 nekem is lost jutott eszembe egyből, és akkor meg is lestem googlen, hogy ne hogymár ilyen poént betegyenek:DDD
de annak más a száma, de tuti van összefüggés :) -
#3484 Brand az, hidd el.
Éedekesség: Amielőtt a repülő lezuhan, hallod, a pilóta segélyhívását, és
Oceanic 815 - vagy ami a Lostban volt - néven azonosítja magát.
Géppuskát én nem láttam még sehol, automata ezerféle, az volt náluk, de géppuska...
85%-on 50-es szinten, azért találhattam volna már.
Ami furcsa a géppisztolyokhoz nem találtam eddig lőszergyártási blueprintet. A pisztolyhoz, meg a shotgunhoz van, de ez valszeg elkerülte a figyelmemet. Ha tudjátok hol van, elárulhatnátok.
Köszi, Laci. -
#3483 én a laborban találtam párat, de lehet nem "grand" -
#3482 idd meg :) -
húsdaráló97 #3481 Ajj, a laborban felvettem véletlenül egy Alcoholt, és elrontotta a fegyvertárat -.-". Van egy üres hely, de nem enged berakni oda semmit az Alcohol miatt... -
IXEMGabeo #3480 nagyon szeretek guberálni, mondjuk a rendőrségen nem sok zombi van max a celláknál, viszont a punkok lelövése közben körbenéztem mi újság:D,
találtam pl ott egy nagyon jó géppuskát is