4724
  • Balázs 17
    jah :) csak ahogy mondták nem lehet javítani:(
  • Ironman2
    [flash]
    Na ez a láncfűrész kell nekem[/flash]

Brutál ez a láncfűrész.
  • Broafka
    hát én bemásoltam, de nekem kifagy a játék tőle, kidob az asztalra hibával
  • IXEMGabeo
    nem rossz
  • IXEMGabeo
    azért ez az 5. hely rossz
  • Fpocok
    Tuti valami konzolos fos lesz.
  • IXEMGabeo
    látom látom...

kíváncsi leszek rá
  • Fpocok
    Mert még nincs fenn. A Top4 még nincs ott, naponta egyet raknak ki.
  • IXEMGabeo
    és melyik az 1.? mert azt nem mutatja
  • Fpocok
    szerint=közül

Nem tudom miért írtam szerintemet.
  • Fpocok
    5-ik lett a Dead Island trailer minden idők 100 legjobb trailere szerint a GT.com-on.
  • Doc Hooliday
    Ne foglalkozz vele hogy nincs data mappa...másold be és akkor már lesz! ha meg nem kell a mod akkor simán töröld!
  • wedge31
    Az outban van a data.
  • Broafka
    fel akarom tenni ezt a sötét modot, kíváncsi vagyok milyen, azt írja, hogy a c\users\blabla\DeadIsland\Data mappába tegyem, de nekem nincs olyan, hogy data, hanem a Dead Island mappában csak egy 'out' mappa van.

most hova a fenébe kell ezt bemásolni?
  • coolpet
    Vazze elakadtam futas kozben egy faba :D

illetve a fa gyokerebe :) fejmagassagban nott ki a levegobol, es az also gyokerei megfogtak a fejem, es se elore se hatra. Ki kellett lepnem vazze :)

Ez a ficko az overpass camp alatt meg egy vadallat.
    Felrobbantom, felgyujtom, Left hand of glova nem hat ra, beleutitek 120 geppityuloszert, 5 tar pisztolyloszert, na mondom levagom a katanammal, erre egyet ut es full hpn megfexem. Lerak ugyanoda, megegy vagad megegyszer meghaltam. Ez 5x ismetlodott meg, mire el tudtam futni.
    Visszamentem autoert, elutottem vagy 100x, de semmi. vegul 4 tar a fejebe megoldotta a problemat, de 10 masodperc mulva feltamadt. Ez orulet.
  • wesker24
    Ezért sem használok ilyen modokat teljesen tönkreteszik az egészet !
  • xXtamasXx
    Ez így, több 100 lőszerrel, meg minden már átmegy Left 4 Deadbe
  • Fpocok
  • BoneDragon
    Strandlabda?! Nem hiába nem olvasom már ezeket az újságokat. Régebben még normális tesztelők voltak, akik értettek is hozzá, most meg ilyen...
  • Fpocok
    Elvileg van. Csak úgy meg nem működik a qst elfogadása vagy mi. De szerintem azóta már kijavították.
  • Malakai
    Egy olyan mod kéne, ami egérre megoldja az analóg harcmódot, gamepaddal béna vagyok benne, de szerintem egérre simán használható lenne.
  • Fpocok
    Szerintem rendben van.
    A játék lényege, hogy bizony a fegyverek elhasználódnak és ezért ha valami nem kell, akkor simán el lehet dobni és majd lesz másik. Ennyi.
  • coolpet
    nektek nincs helyhianyotok? nekem 18 ittem fer az inventoryba, de sokszor keves a helyem.

1 pisztoly az infectedek ellen, 1 hand of powa, 1 macsete 1 katana 1 kiskatana, par molotov, par deobomb, par medkit, alkohol(mert mindig felszdem valahol), 1 soti, egy machinegun, es a maradek hely meg alig eleg valamire.

Egyekbent melyik az a fegyver ami a legnehezebben kopik, a legjobba es leggyorsabban sebez, es a legkevesebb staminaba kerul? Valahol az arany kozeputat kellene megtalalnom. Pournaval vagyok.
  • wesker24
    Az meg a másik Molotovot neki aztán kampec !
  • coolpet
    vagy felgyujtod :) max 2 molotov es hal.
  • wesker24
    A Ram az sebezhetetlen csak a háta sebezhető ugy kell csinálni hogy magadra vonod a RAM figyelmét el kezd rohanni feléd kitérsz elöle és a hátát kaszabolod egy elég erős vágófegyverrel !
  • Prof William
    Volt már olyan valakinek fury módba váltva Logannal dobálom a Ram-ot de ilyen 1 pontokat sebez rajta aztán ha véget és mód ott állok szemben egy alik sérül rammal.

Általában le tudom szedni mire lemerül mód de van hogy bejön ez az 1-et sebző dolog. Ez valami bug?
  • IXEMGabeo
    nem vágom a strandlabdát miért tette a negatívumok közé:D:D lehet nem tudok valamiről?
  • Fpocok
    A respawn dolog tényleg nagyon gáz, mármint az, hogy összevissza rak ki. De szerintem vicces is egyben.
  • Ironman2
    Respawn miatt lehuzni egy játékot? Noooormális?
  • sherlock1

• IXEMGabeo
    pedig, de:) az bezony a Lost paródiája úgymond...
  • Balázs 17
    jó hát az egész játék úgy van összelopkodva különböző zombi filmekből:)
    karakterek meg kontinenseket képviselnek?
  • Ironman2
    Jason meg a Péntek 13-ban volt,a zombirendőrök a Police stationban meg tisztára úgy néznek ki mint a REC 2 filmben a katonák.Amúgy a kutatólaborban a zombitudósoktól szakadtam...DDD
  • Balázs 17
    nekem is lost jutott eszembe egyből, és akkor meg is lestem googlen, hogy ne hogymár ilyen poént betegyenek:DDD
    de annak más a száma, de tuti van összefüggés :)
  • Batmanci
    Brand az, hidd el.
    Éedekesség: Amielőtt a repülő lezuhan, hallod, a pilóta segélyhívását, és
    Oceanic 815 - vagy ami a Lostban volt - néven azonosítja magát.
    Géppuskát én nem láttam még sehol, automata ezerféle, az volt náluk, de géppuska...
    85%-on 50-es szinten, azért találhattam volna már.
    Ami furcsa a géppisztolyokhoz nem találtam eddig lőszergyártási blueprintet. A pisztolyhoz, meg a shotgunhoz van, de ez valszeg elkerülte a figyelmemet. Ha tudjátok hol van, elárulhatnátok.
    Köszi, Laci.
  • Frank99
    én a laborban találtam párat, de lehet nem "grand"
  • coolpet
    idd meg :)
  • húsdaráló97
    Ajj, a laborban felvettem véletlenül egy Alcoholt, és elrontotta a fegyvertárat -.-". Van egy üres hely, de nem enged berakni oda semmit az Alcohol miatt...
  • IXEMGabeo
    nagyon szeretek guberálni, mondjuk a rendőrségen nem sok zombi van max a celláknál, viszont a punkok lelövése közben körbenéztem mi újság:D,

találtam pl ott egy nagyon jó géppuskát is