4727
-
wakazashi jobb -
IXEMGabeo #3561 nem rossz cucc ez a military machete. a Nighthawk küldetés után kaphat ilyet az ember:) van vagy 800-as sebzése. Ezek után kíváncsi lennék a Sledgehammerre és a Wakazasira:) -
nah, kipróbálva. Hangulatos, de ez a sötét mod tényleg csak a városban izgalmas, a resort az túl kiismerhető, tudom honnan jöhet zombi, a város is már mondjuk, de ott még vannak néhol meglepetések -
nah, nem én vagyok a hülye, mások is írják, hogy szétesik a játék a mod alatt, valamit törölni kell, és akkor állítólag jó lesz, hát majd kiderül -
Ironman2 #3558 Már 1 órája várlak..D -
Szerintem meg igen. -
IXEMGabeo #3556 megyek csatlakozom:) kéne keresni efféle vicces feliratokat, easter eggeket:)
azért az ACAB-ot nem hinném h sokan megtalálták:D -
Ironman2 #3555 Ördögi ára van neki
-
95-ös 666 eeeeeeeeez EPIC!
-
itt -
Én nem próbáltam a night modot, de eddig nem volt gondom a többivel, amit próbáltam. -
-
Kérjél tanácsot a steam forum ehhez tartozó topikjában. -
Ironman2 #3549
-
hát én nem tudom beüzemelni sehogyan se ezt a night modot :( -
Prof William #3547 Ez lehet a gond. Még a fegyós küldit nem csináltam meg. -
pedig ott van az alap bungival szemben de csak quest utan lesz elerheto :) -
Tudtommal van a déli faluban, csak az egyik északi házban. -
Prof William #3544 +1
A Dzsungelben hol lehet árust találni? Az alapfaluba még eddig nem találtam. -
Prof William #3543 Ebben játékben nem zavar a dolog. Belegondolva szerezhetsz jobb fegyvereket + hasonlók de azért ha nem lőfegyverrel méssz akkor egy megtermett 80-90 kilós zombi léküzdése kb ugyanakkora nehézségbe fog mindig kerülni. Nekem tetszik hogy sima Z-k is meg tudnak ölni még 30-as szinten is ha nem vigyázol és hagyod hogy beszorítsanak. Hogy is mondjdam "reális" tőle a dolog. -
Noodlee #3542 Ott is hülyeség volt, és itt is az.
Pláne, hogy vannak olyan skillek, amik adnak +XP-t, de minek, ha nincs értelme, mert mindig minden zombi akkora szintű mint a játékos. -
Az ugyan az. Csak éppen nincs a feje fölé írva hányas szintű... -
Én egy olyan modot használok, ahol a zombik vagy akkorák mint te, vagy nagyobbak.
LVL1en bizony kaptam simán LVL50es zombikat. Ajánlom... -
Nem kéne nagy ész úgy megcsinálni, hogy a játékos lehetne level 40-es de más más erősségű zombik jönnének vagy nem tudom. De ezt már az Oblivion-ban is sokan kifogásolták. -
Noodlee #3538 Szerintem úgy értette, hogy inkább a zombik szintje helyszínekhez lenne kötve, és nem mindenhol minden zombi akkora szintű, mint te. -
Persze mikor lvl40-es vagy lvl1-es zombikat fogsz ölni, de élvezetes játék lenne. -
Nem értem a logikát, hogy miért kellett úgy megcsinálni, hogy a zombik is szintet lépnek velünk együtt. Hülyeség. -
Óóóó én becsülettel végigküzdöttem az utamat mindig, véres rendet vágva a hordákban. Most a 2.végigjátszásnál tervezrek elidőzni kicsit a karantén zónában ^^ Rage-em hamar gyűlik, a repper srác meg jól verekszik :D -
IXEMGabeo #3534 karanténzóna:) Logannal szivatós rész főleg, amikor a speakerek után kell kutatni. -
Prof William #3533 Ez nálam is bejött kivéve ha infectedbe futottam mert azok beértek egy pillanat alatt. -
húsdaráló97 #3532 Én az olyan küldetéseket a városban ahol az utcákon kell menni, mindig végigsprinteltem. Max ha zombi volt az utamban akkor arrébb rugtam. -
RedRiot #3531 Szerintem is pont jó így a fegyvertörés. Izgalmasabb így, hogy sosem lehet biztos benne az ember hogy mikor "fogy el" a kedvenc bárdja vagy baseballütője.
Én nemrég kezdtem a városi részt, eddig nagyon bejön. A kritikusok pedig pont ezt a részt húzták le általában. Ha hirtelen túl sok lesz az élőhalott körülöttem akkor felugrok egy autó tetejére és onnan püfölöm őket. -
IXEMGabeo #3530 szerintem is elfogytak a végére, és nem vágom Sinamoiékat, hogy mentették meg. Erről egy szó nem esett... -
IXEMGabeo #3529 nem vágom, hogy haltál meg ilyen sokszor:) nekem összvissz volt, ha jól számoltam 10-15 halálom, de mégis a statom 0-ként tartja számon:D -
Ironman2 #3528 Ne égessél már,rajta vagyok a képen
-
Nálam van 4 közelharci fegyver, molotov meg pisztoly, sose volt gondom abból hogy az összes fegyverem tönkrement. Mindenhol lehet találni workbencset vagy valami fegyvert végszükség esetén. Az index kicsit lehúzza a játékot, nekem bejön! -
nasum #3526 Detto tegnap fejeztem be 40 ora 8 perc 37 halal, es majdnem lvl 38. Osszesen 123 questet csinaltam, mennyi van amugy kivancsi vagyok mi maradt ki?
A jatek megerte a penzt nem vita, mondjuk most egy jo darabig nem veszem elo, a vege viszont nem tetszett olyan semmilyen volt, a borton is jol indult de mintha elfogytak volna, utolso cutscene+harc meg vicc volt. Kar, sokkal utosebb vagy negativabb befejezes kellett volna. -
kb 30-40 zombira elég, utána elromlik. És mint tudjuk két utcát legyalogolunk a városban és akkor már le is tudtuk ezt a számot
-
oregon1987 #3524 Sikerült végigvinnem! :P Büszke vagyok magamra mert egyedül játszottam végig! :P
Itt a personal statom:
-
IXEMGabeo #3523 befejlesztettem a durability 20%-os skillt és azóta nagyon jó sokáig lehet vinni Workbench nélkül:)