4727
  • Broafka
    wakazashi jobb
  • IXEMGabeo
    nem rossz cucc ez a military machete. a Nighthawk küldetés után kaphat ilyet az ember:) van vagy 800-as sebzése. Ezek után kíváncsi lennék a Sledgehammerre és a Wakazasira:)
  • Broafka
    nah, kipróbálva. Hangulatos, de ez a sötét mod tényleg csak a városban izgalmas, a resort az túl kiismerhető, tudom honnan jöhet zombi, a város is már mondjuk, de ott még vannak néhol meglepetések
  • Broafka
    nah, nem én vagyok a hülye, mások is írják, hogy szétesik a játék a mod alatt, valamit törölni kell, és akkor állítólag jó lesz, hát majd kiderül
  • Ironman2
    Már 1 órája várlak..D
  • BoneDragon
    Szerintem meg igen.
  • IXEMGabeo
    megyek csatlakozom:) kéne keresni efféle vicces feliratokat, easter eggeket:)

azért az ACAB-ot nem hinném h sokan megtalálták:D
  • Ironman2
    Ördögi ára van neki
  • KranaZoli #3554
    95-ös 666 eeeeeeeeez EPIC!
  • Fpocok
    itt
  • Fpocok
    Én nem próbáltam a night modot, de eddig nem volt gondom a többivel, amit próbáltam.
  • Frank99
  • Fpocok
    Kérjél tanácsot a steam forum ehhez tartozó topikjában.
  • Ironman2

• Broafka
    hát én nem tudom beüzemelni sehogyan se ezt a night modot :(
  • Prof William
    Ez lehet a gond. Még a fegyós küldit nem csináltam meg.
  • PeeTeR
    pedig ott van az alap bungival szemben de csak quest utan lesz elerheto :)
  • Fpocok
    Tudtommal van a déli faluban, csak az egyik északi házban.
  • Prof William
    +1
    A Dzsungelben hol lehet árust találni? Az alapfaluba még eddig nem találtam.
  • Prof William
    Ebben játékben nem zavar a dolog. Belegondolva szerezhetsz jobb fegyvereket + hasonlók de azért ha nem lőfegyverrel méssz akkor egy megtermett 80-90 kilós zombi léküzdése kb ugyanakkora nehézségbe fog mindig kerülni. Nekem tetszik hogy sima Z-k is meg tudnak ölni még 30-as szinten is ha nem vigyázol és hagyod hogy beszorítsanak. Hogy is mondjdam "reális" tőle a dolog.
  • Noodlee
    Ott is hülyeség volt, és itt is az.
    Pláne, hogy vannak olyan skillek, amik adnak +XP-t, de minek, ha nincs értelme, mert mindig minden zombi akkora szintű mint a játékos.
  • BoneDragon
    Az ugyan az. Csak éppen nincs a feje fölé írva hányas szintű...
  • Fpocok
    Én egy olyan modot használok, ahol a zombik vagy akkorák mint te, vagy nagyobbak.
    LVL1en bizony kaptam simán LVL50es zombikat. Ajánlom...
  • davidka003
    Nem kéne nagy ész úgy megcsinálni, hogy a játékos lehetne level 40-es de más más erősségű zombik jönnének vagy nem tudom. De ezt már az Oblivion-ban is sokan kifogásolták.
  • Noodlee
    Szerintem úgy értette, hogy inkább a zombik szintje helyszínekhez lenne kötve, és nem mindenhol minden zombi akkora szintű, mint te.
  • BoneDragon
    Persze mikor lvl40-es vagy lvl1-es zombikat fogsz ölni, de élvezetes játék lenne.
  • davidka003
    Nem értem a logikát, hogy miért kellett úgy megcsinálni, hogy a zombik is szintet lépnek velünk együtt. Hülyeség.
  • Teppik Amon
    Óóóó én becsülettel végigküzdöttem az utamat mindig, véres rendet vágva a hordákban. Most a 2.végigjátszásnál tervezrek elidőzni kicsit a karantén zónában ^^ Rage-em hamar gyűlik, a repper srác meg jól verekszik :D
  • IXEMGabeo
    karanténzóna:) Logannal szivatós rész főleg, amikor a speakerek után kell kutatni.
  • Prof William
    Ez nálam is bejött kivéve ha infectedbe futottam mert azok beértek egy pillanat alatt.
  • húsdaráló97
    Én az olyan küldetéseket a városban ahol az utcákon kell menni, mindig végigsprinteltem. Max ha zombi volt az utamban akkor arrébb rugtam.
  • RedRiot
    Szerintem is pont jó így a fegyvertörés. Izgalmasabb így, hogy sosem lehet biztos benne az ember hogy mikor "fogy el" a kedvenc bárdja vagy baseballütője.

Én nemrég kezdtem a városi részt, eddig nagyon bejön. A kritikusok pedig pont ezt a részt húzták le általában. Ha hirtelen túl sok lesz az élőhalott körülöttem akkor felugrok egy autó tetejére és onnan püfölöm őket.
  • IXEMGabeo
    szerintem is elfogytak a végére, és nem vágom Sinamoiékat, hogy mentették meg. Erről egy szó nem esett...
  • IXEMGabeo
    nem vágom, hogy haltál meg ilyen sokszor:) nekem összvissz volt, ha jól számoltam 10-15 halálom, de mégis a statom 0-ként tartja számon:D
  • Ironman2
    Ne égessél már,rajta vagyok a képen
  • Teppik Amon
    Nálam van 4 közelharci fegyver, molotov meg pisztoly, sose volt gondom abból hogy az összes fegyverem tönkrement. Mindenhol lehet találni workbencset vagy valami fegyvert végszükség esetén. Az index kicsit lehúzza a játékot, nekem bejön!
  • nasum
    Detto tegnap fejeztem be 40 ora 8 perc 37 halal, es majdnem lvl 38. Osszesen 123 questet csinaltam, mennyi van amugy kivancsi vagyok mi maradt ki?

A jatek megerte a penzt nem vita, mondjuk most egy jo darabig nem veszem elo, a vege viszont nem tetszett olyan semmilyen volt, a borton is jol indult de mintha elfogytak volna, utolso cutscene+harc meg vicc volt. Kar, sokkal utosebb vagy negativabb befejezes kellett volna.
  • Ryder62
    kb 30-40 zombira elég, utána elromlik. És mint tudjuk két utcát legyalogolunk a városban és akkor már le is tudtuk ezt a számot
  • oregon1987
    Sikerült végigvinnem! :P Büszke vagyok magamra mert egyedül játszottam végig! :P

Itt a personal statom:

• IXEMGabeo
    befejlesztettem a durability 20%-os skillt és azóta nagyon jó sokáig lehet vinni Workbench nélkül:)