4727
  • IXEMGabeo
    jó ez így... nem szeretem, ha sötétből ugranak rám:) eddig az elemlámpát csak a játék elején és a hotelban használtam
  • Fpocok
    Én mennék. Csak hát nekem eredeti van.
  • Fpocok
    Kicsit sok a brightness nem?
  • IXEMGabeo

feldöntött ház a labor közelében:)

Gyémánt bungalók környéke

Ezt a faszit valaki megtalálta már?:D

ez pedig ismét egy szép kis véres feliratos hely:D:D
  • Balázs 17
    én szívesen tolnám bárkivel, mert második végigjátszás után se unom még:D, maxra kiakarom tolni, de sajna megint elkezdett kék halálozni tőle a gépem és lehet a vinyóm szarakodik... már egy hete nem játszottam
    úgyhogy majd ha megoldódik a probléma jövök majd keresni embereket:P
  • coolpet
    Hi!

En mar kezdem unni, es tungglen is akihez csatlakozok, az ossze vissza rohangal, nembir megvarni vagy levelemjonni csinalni a questeket.
    kocsikazunk a vilagitotoronyba, erre kiugrik a kocsibol, es lemegy a tengerpartra egyet hentelni... utanna visszamegy egy kocsiert es ossze vissza gazolgat. Ezert nincs ertelme kulfoldiekkel jatszani.
    Meg nem latom a kariszinteket, es bementem egy lvl50hez(mint kesobb kiderult) es a zombikat fel oraig utottem 8 fegyverrel, mire egyet levertem. az mar mas kerdes hogy 10 perc alatt lvl18 voltam 0-rol.

Szoval: Van valakinek kedve uj jatekot kezdeni a jovo heten delutanban? ugy 15:00-22:00 idotartamban? Mert akkor mennek vele coopban. Priviben is irhat.

Udv nektek, remelem ebben nem volt semmi spoiler :D
  • Fpocok
    Koponyás rész.
  • PeeTeR
    a koponyara irta de ertelme akkor is 0
  • Broafka
    vagy távolról szedd le, vagy hajíts bele valamit, a többi zombival ne törődj, vagy csalogasd el őket. Igazából én a legerősebb fegyveremet kiválasztom odafutok hozzá átlóban (akkor nem tud leköpni) és ütöm mint a hülye hátulról, ha körbe okádna, akkor ha jól emlékszem mindig balról kezdi az okádást, szóval állj neki jobbra, majd balra, úgy még az sem fog eltalálni
  • Broafka
    ebben mi volt a spoiler? :D
    hogy üsse a hátát? egy óriási story leleplezés volt ez... Már megint túlbuzgó vagy
  • Ryder62
    Játék kivégezve :)

Xfire szerint 52 óra

Év egyik meglepetése volt a játék és úgy érzem hogy még egy végigjátszás azért van benne. A fejlesztőknek csak gratulálni tudok az engine miatt. Végre egy játék ami szép és jól is fut egyben. Ami negatívum hogy a kezdeti lendület visszaesik így a játék közepe kicsit unalmas volt. Viszont a jungelben megint fellendült. A resort nagyon szép volt, a jungel is, de a városban azért gyenge volt a látvány. Minden mellékküldit megcsináltam. Zombikból azért lehetett volna több fajta is.

Összességében egy remek játék a dead island a hibái ellenére is.
    Várom a 2. részt.
  • Fpocok
    Használd a spoiler makrót, ha ilyeneket írsz.
  • coolpet
    Mi akar ez lenni? :) Olvassak manualt? :)

Tudom hogy a hatat kell utni, de sosincs egyedul :)
  • Evoluti0N
    Az biztos. 2x végigjátszottuk, ugye már csak a 2 különböző stílusú karakter miatt is.
  • IXEMGabeo
    egyéni vélemény, de a FEAR 3 is nagyon jó COOP-ban
  • Evoluti0N
    Dead Island valóban nagyon jó co-opban. A legjobb barátommal játszottam, mindketten zombi fanok vagyunk, így az összes co-op játék közül, amiket eddig játszottunk, ez adta a legnagyobb élményt :).
  • IXEMGabeo
    +1:)

OFF: Portal 2 nagyon bejött mindenkinek, jól eltalálták
  • Fpocok

486-osat imádtam :D Commodoreból meg a kazettás volt! :D
  • Voltan
    Magamat HC gamernek tartom, de egy fura recept szerint. Öreg vagyok már, az átlag mai gamerrel összehasonlítva, 86-tól követem a játékokat. Volt C64-em, hosszú hosszú évekig, aztán 95-től PCm (386 DX, kezeket fel, ha emlékszik rá valaki), és tovább. Szóval én látttam csaknem mindent. Nagyon fura címeket sorolnék itt fel, ha az all-time kedvenceimet kéne megnevezni. Egyre kevésbé kötnek le a játékok, egyre nehezebb jókat találni. Idén eddig a Dead Space 2, a Portal 2, a Limbo, és a Dead Island szegezett csak a géphez. Ennyi. Ebből 3 megvan eredetiben, a Dead Island-et pedig megveszem, mert co-opban kegyetlen jó lehet! Na és a Rage-re is kíváncsi vagyok.
  • Fpocok
    [spoiler]
  • IXEMGabeo
    szerintem a Butcher a leggyengébb:) ugyanolyan, mint az infected csak kicsit túlbuzgóbb:D:D

ja meg, a RAM, aki szalad feléd és csak a hátát tudod ütni az is könnyű, még eskü ez a savköpő floater szivatósabb, mert, ha melléütsz elkezd forogra köpködni sok életnégyzetet levesz
  • coolpet
    Developers Weapon 666.
    Barna koponya resortban szede fel/adod le, a hotelben meg talalsz a konyhaban pezsgot, amit elviszel svetlananak, es ad gyemantokat.
    egy kesztyu az vagy mi, es ha elsutod, akkor egy ulyen aramos bigyuszt lo ki(ha kozel vagy), es felloki az ellenseget. Thug ellen is kivalo.

Fellok, fej szettapos es kesz is.
    Amikor meg kopni akar, akkor oldalazol es ugy kozelited meg.

En a Ram-mal vagyoknagyon igy :)
    Mindig a legrosszabbkor rohamoz.

Jasonhoz meg nincs taktikam, mindig feleled :)
  • Frank99
    ha folyamatosan ütöd -ütitek, én is co-opban tolom a gyerekkel- nem tud semmit csinálni, pár sec, és megdöglend.....
  • Foxy0
    kösy az infót
  • Frank99
    odafutsz, szétvered.
    tényleg....
  • Evoluti0N
    Püfölöd, mint az őrült :D. A "nemegyszerű" zombik közül szerintem Floater a leggyenguszabb. Azt csináltam mindig, h mögé álltam és osztottam neki alaposan. Igencsak lassú, szóval mikor fordult volna felém, akkor én vele együtt fordultam és így mindig a háta mögött voltam.
  • Foxy0
    üdv
    vki tud segíteni? csatornába vagyok és a hányós zombival nem bírok hogy kel megölni?
  • Fpocok
    VGA driverben erőszakold rá. Úgy mennie kéne.
  • húsdaráló97
    Ez nagyon jó.:D

Esetleg ha valakinek kedve van, megírhatja PÜ-ben a steam nevét, és akkor játzshatnánk. (Bocsi, de új fiókon tolom, és egy ismerősöm nincs.)
  • Doc Hooliday
    Ez marha jó a járgányt hogy megdobta a bug!
  • Doc Hooliday
    Nem tudtok valami buherálást amivel elő lehet csalni a játékban a vsinc-et?
  • IXEMGabeo
    ezen már én is agyaltam h a kocsikkal lehetne versenyezni szűk területeken:D:D nagy ötlet...

az a röhögés a csávónál ááá:D
  • Fpocok
    SUPERZOMBIE KART!

• Fpocok
  • Noodlee
    Nem bug.
    A quest másik térképen van, így csak akkor látod majd, ha azon a térképen leszel.
  • davidka003
    Mocsok bug.
    Meg akartam csinálni a A Voice from Above the Sky küldetést. Felvettem a csávótól, visszamentem Sinamoi-hoz aztán ez a küldetés eltűnt. :\
  • Fpocok
    Akkor nagy különbség nincs. Logannal menj és dobálj.
  • Prof William
    A fegyós küldi után sem tűnt még fel az árus. Mellesleg fegyverrablás közben feltűntek az infectedek és kissé fura volt hogy nálam két ütésnél már felénél jár az életerő a rablókat meg hosszú percegik vereték a zombik mire 1-2 megméltóztatott halni.

Még mindig a resort terület a legjobb térkép de remélem ha lesz majd Dead Island 2 ott már egy igazi nagyvárosban is körbe nézhetnünk.
  • coolpet
    purna kiegezve, szerintetek melyik karival erdemes ujrakezdeni? a rage-t szinte sosem hasznaltam neki.
  • coolpet
    En is vegigvittem
    36 ora, 136 quest.

Ez mi volt mar a vegen? mekkora egy...