Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lenne még egy feladat, de mivel nincsenek már ott az emberek ezért annyi 😊
Connor lenne a neve az embernek, tuti fix, hogy õ irányítana abba az épületbe és biztos lenne ott id kártya vagy valami, mert kurva sok zombi õrzi:SS
Fpocok
Szerintem igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

szerinted ha csatlakoznék valakihez aki annál a résznél jár, akkor nekem is jóváírná azt a feladatot?:S
Eddig végül hány javítás van ehhez a nagy remekmûhöz? Hányat javítottak a felhasználók? <#csodalk>
jólvan akkor most már ez felejtõs akkor:S
ekkora failt
Fpocok
Laborban van egy küldi, ami után be tudsz menni a boncterem melletti zárt szobába is ahol van npc

ááá
késõn vettem észre, hogy van még egy feladatom a labornál, elkellett mennem laptopért vagy mi akart lenni, na a lényeg, hogy már visszamentem a városba a hajóval és ugye mire visszatértünk a laborhoz már halott volt mindenki és így nincs kinek adnom a cuccot<#idiota>

a másik szintén a labornál, hátul az egyik épületben látszik, hogy csillognak villognak a cuccok, de sehogy se lehet bejutni, valakit nem találtam meg aki esetleg oda irányítana?:S (remélem nem ez a dokis feladat az!
F.E.A.R. 3 semennyire se volt félelmetes! Anno az elsõ része sokkal parásabb volt! Számomra a Dead Space mindkét része a Doom 3 és a Condemned Criminal Origin a legfélelmetesebb játékok!

Broafka
köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ezt nem is néztem, sebaj egynek jó volt akkor😄
Fpocok
Mivel azt a dokumentumok mappába kell másolni, vagyis ott a Dead Islandbe, ezért arról a mappáról csinálj biztonsági mentást. És ha le akarod szedni, akkor csak kitörlöd és bemásolod az eredetit.

Broafka
ha föltelepítek egy modot akkor hogy tudom visszaállítani az eredeti játékot? (még nem próbáltam, de addig nem akarom, nem akarom elveszíteni a mentéseimet)

Igen, a láncfûrészekben ez a hiba, hogy nagyon gyorsan elveszted õket...Left4Dead2-ben is a láncfûrészt csak addig használhattad amég nem merült le...
Fpocok
SPOILER

A láncfûrészt nem lehet repairolni.

és mennyire tartós a láncfûrész?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én még nem találkoztam vele...AcT Mennyiben találtad?
itt szenvedek már mióta egyik másik közelharci fegyóval, hogy megtaláljam a legjobbat, erre itt a láncfûrész és aprít mindent és mindenkit😄
Én arról csak képeket láttam. Amugy az ilyen zombis/démonos/szellemes? A szellemes történetek ijesztõek...
Akkor meg se merem kérdezni a FEAR 3 milyen hatást váltott ki belõletek<#banplz>

bocsi az OFF-ért

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Doc Hooliday
Húú ba...meg!<#zavart1> Megnéztem pár youtube-os videót róla...mondom mi lehet ebben olyan félelmetes? hát ennél ha éjszaka nyomod egyedül akkor tuti hogy 10-percen belül pelust kell cserélni!!<#vigyor3>

aztakurva milyen erõs😮
grebber
Pedig elég rég lehetett tudni!

Next PC upgrade: 2022

nem is tudtam, hogy van a játékban
láncfûrész
😄D
Elég durva játék...bár én végigjátszottam, de mikor a végén összeállt a kép, akkor fogtam fel igazán hogy mi is az igazság.
hát én se tudtam szerintem 30percnél többet játszani vele egyszerre, annyira brutális a hangulata, plusz az, hogy nincs fegyver... 😄
de persze én hülye ezt is hajnalban játszottam, WC-re nem merttem kimenni<#buck>
BoneDragon
Rákerestem youtuben, ezzel sem fogok játszani, magam alá csinálnék. 😊

Én eddig csak egy ilyen elvont, psyhés játékkal játszottam, az Alice: Madness Returns-sal...Nehéz volt felfogni. XD
<#ravasz1>
Fpocok
Akkor te a DN3d vel nem játszottál 😄

nem az alone in the dark az amnesiahoz képest 0😄
hát keress rá, szerintem minden idõk legfélelmetesebb játéka
Fpocok
Semmi köze hozzá.
Amnesia egy FPS és ilyen szellemes... állítólag.

-?

Amnesia? én hallottam arról a gameról? az nem olyasmi, mint az Alone in the dark?

tényleg akartam mondani h a játékból hiányoltam a napszakváltást😊 mekkora izgató hatású már sötétben😊 Resident Evil 4 se volt így semmi

XeeN
Elég félelmetes. 😊 Lehet, hogy fel is rakom.

hát amikor késõn játszok hajnali 1-2 fele akkor fényes nappal is betud néha szaratni, amikor hirtelen visít egyet az infected😄
jungle rész meg alapból olyan, mert kurvajó hangok vannak

mondjuk amnesia végigjátszása után, már nem kéne ilyenektõl félni 😊
Broafka
nekem amúgy alapból amikor be kellett állítani a fényességet akkor ugye írta, hogy amikor ippeg látod a Dead Island feliratot, nah nekem ez majdnem max fényességen volt, egy kicsit alatta, pedig szerintem nem így gondolták pontosan, de tényleg csak akkor látszik 😊

amúgy jó ez a dark night mod, hangulatot növeli, és új szintekre emeli a játékélményt

BoneDragon
Így kellett volna alapból is, csak akkor nem mertem volna játszani vele...😄

Fpocok
Bmeg. Itt aztán sötét van 😄

személyesen maga
Jason Voorhees
, azért a filmben keményebb volt😄
engem még megtud lepni a játék😄
járom a felderítetlen helyeket a jungelban, egy hídon segítettem valakinek, aztán onnan nem messze eljutottam vmi zombilakta helyre, ahol vmi nagy darab fertõzött macsétávcal kaszabolta a kicsiket<#idiota><#idiota>
elsõnek azt hitteem túlélõ, de gonoszul nevetett, úgyhogy hagytam intézze el õket, aztán majd én õt😄
Kocsog jatek jol felhuzott. Anno mar 2 fegyver modositasnal elbuktam a fegyveremet, nem a foldon volt nem a padon egyszeruen elveszett. Erre most a dzsungelnel odaviszem a 4 koponyat a nonek, megkapom a kek fegyvert. 45 meter mulva fasttravel a varosba jatek megfagy. Betoltom a fegyver sehol, a kuldetes pipa......... Ezek ugy felkurnak... Amugy eredeti x360.
érdemes bemenni, amúgy nem messze van az Overpass Camptól, délre olyan 210méterre a térképen látszanak kis épületek, szerintem megtalálod
TaRka0107
Amúgy jahh, mintha wh-znál cod-ban.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Laza
Elég tré lenne, ha minimap mutogatná a zombikat ... ez nem az a játék.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Doc Hooliday
Jólvan, köszi!

Fpocok
Public slot 0
Private sloton akkor hagyjál és akkor friendbõl tudsz hívni. Ha meg bemegye valaki akit nem akarsz, akkor simán drop off azt ennyi.

Fpocok
Ezzel kapcsolatban menj az off topikba.

Doc Hooliday
Várj csak, ezt értem amit írtál! Az a lényeg hogy így nem tudnak csatlakozni hozzám csak úgy!? A kérdésem az lenne hogy azért tudok majd így is fogadni felkérést? (csak én akarom eldönteni kit fogadok el)

Doc Hooliday
Ahhhha...köszi! Hát igen ez így kicsit gas volt!<#zavart1>