4724
-
#3639 CHANGELOG:
-Fixed game properly launching.
-Fixed game running for some people. -
#3638 szintén crash valamit nagyon elkurtak -
#3637 MUHAHA.
MEgoldották az összes ingame bugot.
El sem indul a játék :D Crashel. -
#3636 Tényleg tötött valami :D -
#3635 Semmit? -
#3634 mit tölt most a steam ehhez? -
#3633 ma este esetleg egy party? :) -
#3632 kabbe G' -
IXEMGabeo #3631 te beteg vagy, hogy ezekre vered -
#3630 a 4. (mivel lemaradt a link atirasa)
-
#3629 pici a thug de eros
bazi feka bula
bazi thug
bazi boobs
-
IXEMGabeo #3628 dede qva gyanús volt:D Peter Gabrielt mondtam volna -
Balázs 17 #3627 omg -
Ironman2 #3626 Egyszer össze kéne gyüjteni hogy mennyi utalás/paródia van a játékban. -
Ironman2 #3625 Amúgy nem ugrott be senkinek se honnan van a Gabriel sledgehammer neve?
innen -
WhiteTusk #3624 Sry! :) -
#3623 Ja, félreértettem. Bocsi.
Azt nem tudom, hogy utána vissza lehet-e menni a szálloda konyhájába. Én nem mentem vissza egyszer se. -
#3622 :D
Nem arrol beszelek :)
Visszamentem a junglebol, hogy gyujtok meg egy kis pezsgot, med id kartyakat. Es ahol a biztior dumal a hall utan, es a liften kell lemaszni, na az a liftajto zarva volt ami a konyhaba vezet. A kerdes mikor zarodott be. Miutan kijottem a pancelautoval a garazsbol, vagy mikor leadtam a questet, vagy joval kesobb, esetleg ez csak valami bug. -
#3621 Majd lesz még városos rész meg dzsungel és csak utána nincs visszaút. -
#3620 Nyugi, kiírja, hogyha nincs visszaút. -
#3619 A jatek melyik reszetol nem lehet mar visszamenni a szallodaba? Marmint a konyhai resz erdekel. Ha leadom a kuldit, smeagolnal vagy shinamoi vagy mi a pancelautoval akkor mar kampec a hotelbe visszajutasnak? -
IXEMGabeo #3618 azért, mert magasról szarok a grafikára:D nekem így is szép, engem a játékélmény érdekel -
IXEMGabeo #3617 van helyette ACAB-os képem:D azt láttad? állítom h senki nem találta meg.
Hotelben egyébként van egy konyhai részleg, ahol húsok vannak lelógatva:D ezt a Hitman Contracts és a Fear 3 is eljátszotta:D -
Ironman2 #3616 Miért nem rakod fel MerlinW beállításait ami bannerban van? Eltünteti a blurt,és bloomot.Én is azt használom,és tűéles a kép.A térkép meg felülre kerül,az életerő csík meg kiegyenesedik.Sőt kicsit gyorsít is a grafikán. -
#3615 meg legalabb vannak ertelmes jatekosok :) -
#3614 Off topik -
WhiteTusk #3613 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy lehet valahogy cooperativba játszani tört játékkal? -
#3612 Hat ahogy erzed :) de a tunngleval sokat szarakodni nemkell :) felinstall, fellep egy csatira, oszt game indit, lan es play, semmi extra. -
#3611 Nem igazán akarok szarakodni ezzel. Ezért is vettem meg, hogy ne is kelljen. -
#3610 Menjél off topikba, majd ott segítenek. -
szapor #3609 sziasztok. pls vki segitsen mert anno még a haverommal ment a coop, de most nem megy mert újra kezdenénk, Update 1 és coop crack van fenn.. -
húsdaráló97 #3608 Ha kedvetek van vegyetek fel barátnak (Steam-me) Aki fel akar venni írjon PÜ-t. (Lécci minnél többen, mert egy ismerősöm sincs) -
#3607 Este fennleszel? megprobalhatnank. De csak tunngleval , mert anelkul en is ketlem hogy menne :) -
#3606 Erősen kétlem, hogy menne. -
#3605 Es az gond?
Ha felteszed a Tunggle-t akkor mehet lanban nemde?
Az nem kerul semmibe
-
#3604 lemaradt a forever alone-os kép, na de mind1, nem is baj :D -
#3603 meg, én nagyjából végignéztem a dead island wikit, hogy milyen küldetések vannak, amint láttam vagy mindet megcsináltam vagy olyan 90%, talán 1-2 maradhatott ki.
Egyébként velem is játszhatna majd valaki egy kicsit, már unom az egyedüllétet :(
:) -
IXEMGabeo #3602 jó ez így... nem szeretem, ha sötétből ugranak rám:) eddig az elemlámpát csak a játék elején és a hotelban használtam -
#3601 Én mennék. Csak hát nekem eredeti van. -
#3600 Kicsit sok a brightness nem?