Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Connor lenne a neve az embernek, tuti fix, hogy õ irányítana abba az épületbe és biztos lenne ott id kártya vagy valami, mert kurva sok zombi õrzi:SS
ekkora failt
Parasite Eve 2, best game EVER!
a másik szintén a labornál, hátul az egyik épületben látszik, hogy csillognak villognak a cuccok, de sehogy se lehet bejutni, valakit nem találtam meg aki esetleg oda irányítana?:S (remélem nem ez a dokis feladat az!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
bocsi az OFF-ért
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de persze én hülye ezt is hajnalban játszottam, WC-re nem merttem kimenni<#buck>#buck>
hát keress rá, szerintem minden idõk legfélelmetesebb játéka
Amnesia egy FPS és ilyen szellemes... állítólag.
jungle rész meg alapból olyan, mert kurvajó hangok vannak
mondjuk amnesia végigjátszása után, már nem kéne ilyenektõl félni 😊
amúgy jó ez a dark night mod, hangulatot növeli, és új szintekre emeli a játékélményt
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
elsõnek azt hitteem túlélõ, de gonoszul nevetett, úgyhogy hagytam intézze el õket, aztán majd én õt😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Private sloton akkor hagyjál és akkor friendbõl tudsz hívni. Ha meg bemegye valaki akit nem akarsz, akkor simán drop off azt ennyi.