Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tesla mod utolso komponense engine parts, venni sajnos nem sikerult, mit kell lootolni, hogy kapjak, milyen targyakat melyik teruleten?
Elore is koszi.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szépen, óvatosan elütöd, csak annyira, hogy ne purcanjon ki, majd kipattansz a kocsiból, és kizárólag a karját kezded püfölni (elõtte a környéken található bokorugró zombikat hullára elcsapod, hogy ne zavarjanak ebben a mûveletben).
Így, egy Thugon, nagyjából 25 000 XP-t varázsolhatsz össze. Egy
karra mért csapás cca. 1 100 XP.
Az elején kifejezetten vadásztam rájuk, többször visszamentem
a spawn-helyükre.
1 000 XP-t a sima Walkeren is behúzhatsz ezzel a módszerrel.
Üdv, Laci.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Ha ez egyiktöl nem hal meg jön a másik !
Köszi elõre is.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Robbanástól is álva marad, ha nem hal meg.
Irány+ugrás gombal gyorsan tudsz elvetõdni melõle, általában hátulról, vagy oldalról támadj és ne várd meg míg feléd fordul, mivel fordulatból csap egybõl.
Ha vágófegyvereid vannak érdemes lehet elõször a karokat támadni, utána harapdálással már nem veszélyes.
Bár zúzófegyver ha eltöri a karját, az is jó (bár azt még lóbálja utána).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ekkor sûrû köcsögözés közepette nekiszaladtam, csak eltévesztettem az ütést és újfent levert egyet... Sajnos teljesen random mikor üt, nem lehet kiszámolni. De ha valahogy sikerülne vízszintesbe ügyeskedni, ha elesne, akkor mivel nehezen áll fel újra, pár arcbarúgással elsimíthatnánk a nézeteltérésünket.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
fotográfik kolomp edisön :D
mármint a megedzõdtem....
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy majd egy elvetemült végig minuszolgassa majd a hozzászólásokat.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
amúgy ezt nálad, hogy kell kiejteni: 20.000$at (hogy jön hozzá az at? 😄) dollárat, pénztat, húszezrat, vagy ez hogy jön?
Viszont a Jasont nem ertem, ez bug vagy ennyire idegesito lesz a jatek a vege fele?
3x oltem meg azt a tetut meghaltam vagy 7x levett rolam 20.000$at amint megolom egybol ujraeled ez mi a fasz??? 2szer kocsival utottem el fel oran keresztul egyszer a vegen levagtam a fejet is, de amint bemegyek a hazba es korbenezek mar eled is ujra ez mi a rakert ilyen?? Kurva idegesito megint elvette a kedvemet.
Nalam szopo csak vagy masnal is ez van?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Banner (nagy, színes, égõ kép) alatt az 5. pont, oda tessék átfáradni kérdezõsködni.
Mikor lemegyek 1 sötét helyre hiába kapcsolom be a lámpát semmit se csinál ugyan olyan sötét van,de ha világosba bekapcsolom ott meg világit rendesen.Csak nálam van ez így vagy másnál is elõfordul ez?
A Doom3-nál lehet hogy nálam is ez van hogy azért féltem, ijedtem meg mert fiatalabb voltam. Nah majd a Doom 4-nél kiderül hogy mennyire igaz ez. 😄
a Doom3-nál én is megijedtem sokszor, habár kb itt is ugyanaz van, hogy egy idõ után már észreveszed, hogy futsz, csak sajnos sokszor kifagyott, meg szétesett nálam az a szar, úgyhogy egy idõ után meguntam
A Dead Island-ban tegnap elött ijedtem meg elõször mikor egy konténerbe mentem be, persze csak az egyik ajtaja volt nyitva, és rögtön letámadott egy walker. De úgy hogy egyik másodpercben az utat figyeltem és egy századmásodperc múlva meg már a rusnya pofáját bámultam a csoszogósnak. 😄D