Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
mármint azért mert megkérdeztem, hogy mi értelme van? vagy mert azt mondtam, hogy EZ AZ! 😄 ?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Udv kerdesem lenne:

Tesla mod utolso komponense engine parts, venni sajnos nem sikerult, mit kell lootolni, hogy kapjak, milyen targyakat melyik teruleten?

Elore is koszi.
wedge31
Kezdtem egy új játékot logannal és totál furcsa az ázsiai csaj után ahol egy vagyon ment el javitásra föleg a jobb fegyókra. Itt sokkal több pénzem marad mivel csak dobálódzok vele így nem kopnak a fegyverei.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Batmanci
A Thug-ot akkor érdemes bántani, ha van már autód. Igazából, mire találkozol eggyel, már kell lennie.
Szépen, óvatosan elütöd, csak annyira, hogy ne purcanjon ki, majd kipattansz a kocsiból, és kizárólag a karját kezded püfölni (elõtte a környéken található bokorugró zombikat hullára elcsapod, hogy ne zavarjanak ebben a mûveletben).
Így, egy Thugon, nagyjából 25 000 XP-t varázsolhatsz össze. Egy
karra mért csapás cca. 1 100 XP.
Az elején kifejezetten vadásztam rájuk, többször visszamentem
a spawn-helyükre.
1 000 XP-t a sima Walkeren is behúzhatsz ezzel a módszerrel.
Üdv, Laci.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

XeeN
Sajnos én az elsõ végigjátszás folyamán elsiklottam az inc grenade mellet. Nekem csak a AXE bomb maradt, néha husi bombával meghintve. 😊 Ha viszont coopban játszunk, akkor míg egyikünk eljátssza a csali szerepét, a másikunk levagdossa hátulról.

wesker24
Jah vettem észre ezért van nálam mindig az Inventoryban Deo Bomb Molotov és Incendiary Grenade !

Ha ez egyiktöl nem hal meg jön a másik !
XeeN
A warez topicban biztosan tudnak neked segíteni. (Velünk ilyen még nem fordult elõ.)

Sziasztok! Nem teljesen tiszta pár dolog, van egy benzinkút és meghaltam, majd vmit megnyomtam mire adott egy freecam-et vszleg véletlen, de mikor betöltöttem a checkpointot megint a freecamet hozta be, kiléptem a menübe, majd continou game, és olyan helyen rakott le ahol még nem jártam, na erre kinyírtam magam és megint olyan helyen jött vissza ahol még soha nem jártam. Ráadásul az összes személyes cuccom elveszett. Most ilyenkor mi van?!?
Köszi elõre is.
XeeN
Sajnos a molotov magasabb szinten semmit nem ér ellene. Három lehetõség van. Körbeugrálod, és levágod a fenébe, ha szerencséd van és beadja a crite, (elektromos, v méreg), vagy 666-tal megcsapatod és agyontaposod (igen, ettõl az egy dologtól fexik csak el).

w77d
én az elején a thugokat mindig úgy intéztem el, hogy az összes vágószerszámot ami volt nálam beledobáltam, aztán amikor megfordult kiszedtem belõle mind és mégegyszer távolról teledobáltam... haramdik kör végére általában megpurcant. Most már a vége felé nem szarakszom ilyennel, hanem lassan közelítek, látom, hogy üt, akkor picit hátra majd ütés után egybõl oda és valami bazi erõs vágószerszámmal neki állok mûteni.. amúgy könnyen ki lehet kerülni az ütéseit, csak nem szabad sokáig kartávolságban ácsorogni 😄

wesker24
A legjobb megoldás az ha van nálad Molotov csak rá dobod és ha Crit találat éri akkor el is ég egybõl !
vérpocok
ok, thx a tippeket <#smile>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Fpocok
Várd meg míg üt egyet (van amikor hármas sorozatot), és utána menj oda és blunt fegyóval ütögest a karját, miközben körbekerülöd.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Malakai
Nem tudok róla, szerintem Thug elöbb hal meg minthogy elfeküdjön.
Robbanástól is álva marad, ha nem hal meg.

Irány+ugrás gombal gyorsan tudsz elvetõdni melõle, általában hátulról, vagy oldalról támadj és ne várd meg míg feléd fordul, mivel fordulatból csap egybõl.

Ha vágófegyvereid vannak érdemes lehet elõször a karokat támadni, utána harapdálással már nem veszélyes.
Bár zúzófegyver ha eltöri a karját, az is jó (bár azt még lóbálja utána).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

vérpocok
Még az elején járok a játéknak és az a kérdésem, hogy nem lehetne a thug-ot v.hogy lefektetni? Mivel sajna állva nehéz elbánni vele... sikerült a HP-mat minimálisra fogyasztania.
Ekkor sûrû köcsögözés közepette nekiszaladtam, csak eltévesztettem az ütést és újfent levert egyet... Sajnos teljesen random mikor üt, nem lehet kiszámolni. De ha valahogy sikerülne vízszintesbe ügyeskedni, ha elesne, akkor mivel nehezen áll fel újra, pár arcbarúgással elsimíthatnánk a nézeteltérésünket.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Doc Hooliday
Azon gondolkodtam hogy mindenféle külföldi emberkék vegyesen állandóan csatlakozni akarnak össze-vissza az emberhez és egy darabig tolom velük, aztán jön a másik! Nekem még ez lesz az elsõ végig játszásom és nem olyan rég kezdtem el a játékot. Ha valakinek lenne kedve elölrõl coop-ban elkezdeni az szóljon! Kezdek egy új karaktert és azzal bevállalnám. Egy magyar emberrel szeretném végig vinni a játékot coop-ban akivel ha van idõnk fellépünk és toljuk elölrõl <#nevetes1> Valaki esetleg??

Laza
elképzelem, ahogy ezt valaki felveti egy meetingen ... simán kibasztam volna 😊)))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Így se müködik nálam a helper.Na mindegy.Hiába állítok be mindent benne,a játékban úgyanúgy maradnak az effektek

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ok már megvan.Ki kellett benne választani a telepítési könyvtárat elõször

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

fejléc, dead island config tool

fotográfik kolomp edisön :D

Alapból hogy lehet kivenni a bloom-t,és a motion blurt,úgy hogy nem rakom fel Merlinw változtatásait? Csak a scripts mappát másoljam át simán?

Kössz majd megkeresem! 😛

Frank99
dollártot..

:-()

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
az egy szó...

mármint a megedzõdtem....

:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Elfogyott.

lostprophet
CD galaxisnál már nem is kapható a játék?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

wesker24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Overpass Campnél van nem messze ha jobbra kimész a faluból keress egy nagy fát ahol jönnek kifele az infected csapatok ott lesz egy kis ösvény és ott lesz Jason !

Én is ezt mondtam a másik topikban

Valaki megmutatja merre találom Jasont? Kiváncsi lettem rá! 😛

Ryder62
"ennek a lájkolásnak mi értelme van?"

Hogy majd egy elvetemült végig minuszolgassa majd a hozzászólásokat.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Te is kaptál egyet nyugodj meg!

Broafka
EZ AZ! 😄 (ennek a lájkolásnak mi értelme van? Arckönyvesedik az SG is?)

Broafka
nálam is ez volt, marha idegesítõ volt, kinyrtam, erre újra odatermett, viszont akkor már nem szarakodtam vele, lefutottam <#idiota>

amúgy ezt nálad, hogy kell kiejteni: 20.000$at (hogy jön hozzá az at? 😄) dollárat, pénztat, húszezrat, vagy ez hogy jön?

Kösz! Ezért kaptál tõlem egy zöld pontot

wesker24
Amugy Jason-t nekem is sikerült leverni nagy nehezen de amikor kijöttem a házból nálam is ott volt újra én is 3x-szor öltem de utána már többet nem kelt fel ! xD
A fegyver megbocsajtva visszamentem a nohoz es megkaptam.

Viszont a Jasont nem ertem, ez bug vagy ennyire idegesito lesz a jatek a vege fele?

3x oltem meg azt a tetut meghaltam vagy 7x levett rolam 20.000$at amint megolom egybol ujraeled ez mi a fasz??? 2szer kocsival utottem el fel oran keresztul egyszer a vegen levagtam a fejet is, de amint bemegyek a hazba es korbenezek mar eled is ujra ez mi a rakert ilyen?? Kurva idegesito megint elvette a kedvemet.

Nalam szopo csak vagy masnal is ez van?
BoneDragon
Fpocok

Ez állati.Hol lehet letölteni?

Oké😊
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Broafka
én segítenék ha tudnám rá a választ, de ez nem warez topik, itt mindenkinek eredetije van, és csúnyán szoktak nézni a warezosokra.
Banner (nagy, színes, égõ kép) alatt az 5. pont, oda tessék átfáradni kérdezõsködni.

De ahonnan leszedtem ott a hozászolásoknál senkinek nem volt ilyen jelegû problémája.
Fpocok
Akko meg is van a válasz.

Nem
Fpocok
Eredeti?

Sziasztok!

Mikor lemegyek 1 sötét helyre hiába kapcsolom be a lámpát semmit se csinál ugyan olyan sötét van,de ha világosba bekapcsolom ott meg világit rendesen.Csak nálam van ez így vagy másnál is elõfordul ez?
Ryder62
A DS elsõ pár pályája mondjuk tényleg fosatós. 😊

A Doom3-nál lehet hogy nálam is ez van hogy azért féltem, ijedtem meg mert fiatalabb voltam. Nah majd a Doom 4-nél kiderül hogy mennyire igaz ez. 😄

BoneDragon
Doom3-tól szerintem csak azért féltem, mert fiatalabb voltam. Lehet ma játszanék vele meg sem kottyanna. Meg edzõdtem... 😊

Broafka
a Dead Space elsõ része amikor az ember elõször játsza azért elég fosatós, és a hangulata az nagyon ott van, késõbb amikor már kiismered a játékot (meg amikor rájössz, hogy 2-3 ütésbõl azért nem halsz meg) akkor már futva lehet játszani, de az elején azért odab*sz 😊

a Doom3-nál én is megijedtem sokszor, habár kb itt is ugyanaz van, hogy egy idõ után már észreveszed, hogy futsz, csak sajnos sokszor kifagyott, meg szétesett nálam az a szar, úgyhogy egy idõ után meguntam

Ryder62
Én eddig a Doom 3-ban féltem, ijedtem meg a legjobban. Klissés elemekkel teli de mégis néha a szívromam jött rám. Dead Space inkább nyomasztó de nem félelmetes számomra. Gondolom közrejátszik az is hogy TPS. A FEAR elsõ részében sem ijedtem meg egyszer sem. Pedig az ilyen horror, zombis, túlvilági stb játékokat mindig este, full sötétben nyomom.

A Dead Island-ban tegnap elött ijedtem meg elõször mikor egy konténerbe mentem be, persze csak az egyik ajtaja volt nyitva, és rögtön letámadott egy walker. De úgy hogy egyik másodpercben az utat figyeltem és egy századmásodperc múlva meg már a rusnya pofáját bámultam a csoszogósnak. 😄D