4724
-
Ironman2 #3680 Kösz az infot.Amúgy tök jó az a lengyel zászló a dombon ahol a kopnyafejek vannak.Mindjárt nyomok róla képet -
#3679 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szarok es unkreativak. ugyan azt a fos kest adja 3 devmod mas critical chance -el. 666 -al jo lehet baromkodni az utolso meg emlitesre se melto. lv46 -on kaptam egy lv1 -es baseball utot. epic! -
IXEMGabeo #3678 igaz, ami igaz XDDDD -
Ironman2 #3677 Amúgy milyen lehet a többi fejlesztői mód,és vajon hol rejtőzhetnek? -
Ironman2 #3676 Nana.Azért azt a tüzhelyet én aktiváltam.D -
IXEMGabeo #3675 ez azért van, mert sokáig csak a főszállal haladtunk erőltetett tempóban. Alig néztünk körül, de az utóbbi időben a resorton főként, teljes felderítésbe kezdtem:)
Banoi feliratról régóta tudok, kis kést, amit gyémántokból állítottam össze betettem, mert lehet nem mindenki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!találta meg a Developer NO 4. modot, amit az egyik abandoned house-ban lehet felvenni, miközben a tűzhelyt bekapcsolod. Teddy mackó formában lehet felvenni
Ojinhonra pl véletlenül találtam rá a városban és a Dzsungel 1. részén se voltam még felderítő úton:)
Még Jason is pl várat magára... -
#3674 fura, hogy ezeket csak most találod meg :)
Még rengeteg jópofaság van szerte a játékban, érdemes megkeresni őket. Ajánlom figyelmedbe a kocsik rendszámtábláját pl, vagy a bambusz bárpultoknál lévő sörcsapokat, kísértetiesen emlékeztetnek a Heineken sörre :) -
Ironman2 #3673 Milyen szép katanám van..D -
IXEMGabeo #3672
Port Moresby cityben a rendőrségtől kijövet láttam ezt az ürgét meg is mentettem a seggét...
Help Sign és a halottak
:D:D
gyémántokból összerakott military késem, nagyon ütős, 75%-os azonnali halál minden zombinál kb.
kocsi a reklámtábla tetején?:):D -
IXEMGabeo #3671 én nem bánom, hogy felélednek, mert plusz XP:D -
Ironman2 #3670 Fasza volt a tegnap esti játék Coolpet-el ,és Ixemgabeoval.Remélem ma folytatjuk -
Ironman2 #3669 Az meg azért nem jó,mert egy idő után kihalna minden,és nem lenne kit megölnöd.Szerintem nem is baj,hogy ujratermelődnek a zombik.Mondjuk olyan megoldás lett volna jó,hogy mindig fejezet váltáskor legyen respawnolás -
Ironman2 #3668 Ez csak a resortban müködik egyenlőre -
Balázs 17 #3667 ez akkor lenne még keményebb, ha nem spawnolná vissza zombikat :D -
IXEMGabeo #3666 egyedül éjjel?:D jézusmária... -
#3665 sebaj tudjuk miro' van szo :) -
#3664 Miért írtam bérát? Természetesen BETA akart lenni. -
#3663 az elso ertelmes mod -
Balázs 17 #3662 huhh ez jól hangzik:D -
#3661 Valaki csinált egy napszakváltó modot, béra verzió, de ígéretes!!!
-
#3659 lol -
Ironman2 #3658 Látom van hivatalos update -
IXEMGabeo #3657 ez megint egy fasza játék volt:) -
#3656 Gondolom rollback-elték, azt majd kiadják újra, ha ráj9öttek, mi a gond. -
#3655 Igen, már megy de semmi változást nem vettem észre egyenlőre...még a verziószám sem változott 1.2.0-ról -
#3654 MEGJAVÍTOTTÁK! -
#3653 nekem csak egyszerűen hiba üzenettel nem indul el! Jól elszartak valamit! -
hiper KOCKA #3652 "A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: 'read'
A Program befejezéséhez kattintson az OK gombra."
Úgyhogy rákattintottam az OK gombra és feljöttem ide szidalmazni a játékot, és akik elkövették... Kurva játék, kurva elkövetők...
-
Ironman2 #3651 Aki akar jöjjön játszani,csatlakozzatok hozzánk.vasember a nickem.Dzsungelben vagyunk level 14
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tunngle Dead Island(hu) szoba -
#3650 aze mert van aki 10ig melozik aze :D
Szoval? -
#3649 Elbaszott. Az.
Nincs semmi infó semmiről. -
#3648 Okés! Ez valami elcseszett update lehetett? Miket javítottak? Nem találok sehol infót így hirtelen a dologról -
#3647 Mind mondtam. Mindenkinek, aki eredeti. Kis türelem... hamarosan csak kijavítják. -
#3646 az fasza! nektek is ezt csinálja? -
#3645 Egy órája sem volt update. Azóta senkinek nem indul el :D -
#3644 figyuzzatok már, el akartam indítani a játékot és amikor kiírja hogy a dead island indításának előkészítése,akkor most nem akar indulni csak kábé másodpercenként elkezd ütemesen villogni ez a szürke steames betöltő képernyő! Most akko mivan? mivan ezzel??? -
#3643 de faszé olyan keson mindig :\ -
#3642 :D
-
#3641 :D
Valaki 11 utan jon gamelni? -
#3640 0x0000000 valamennyi memóriacímre hivatkozva alkalmazáshibával el sem indul... pont miután frissítette a steam.
Köszönjük Techland