Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
szóval régóta tervben volt h megnézem és megérte😛😛 már van 2 koponyánk
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Térképen látszik hogy melletted álltam D
ezt csakúgy, mert céépp😄
[/url][/img]
ez beteg😄😄 ACAB a rendõrségen bukkantam rá
csak vigyázz, nehogy akkor más is bent legyen, mert én így kerültem tovább, hogy a hülye gyerek kérdés nélkül ment tovább, a játék meg nem kérdezett tõlem semmit, csak mentünk, örültem neki...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
amúgy most rájöttem, hogy ugorva szúrás mocskosul erõs, csak néha bugos a játék és átszúr a zombin és nem érzékeli:S
Én most egy 1800-at sebzõ karddal rohangászok, az is mindenkit megöl elsõre szinte 😊
a kerdes csak az hogy hogyan lehet a floatert hatekonyan olni 😊
A feka csajjal vagyok asszem Purna vagy mi a neve.
Battletag: coolpet#2467
<#vigyor>#vigyor>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A laboratorynak van egy szakasza egy ilyen mocsár szerüség pont amikor mész az arénába akkor van egy másik elágazás ami ahhoz a mpcsárhoz visz na ott van legalább 30-40 savköpö dagadék biztos hogy abból a 30-40-bõl legalább egy dob egy stingray tailt ott annyi floater van hogy jól megszedtem magam Floater Meatbõl és persze dobott Stingray Tailt !
Amugy a deathstalker mod nagyon durva 4x-es toxic mérgezése van én ráraktam erre a Tijuanna Macehete-re lecsaptam vele egy Thugot egybõl critelt és kinyirta a mérgezés !
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Battletag: coolpet#2467
2 kerdesem lenne: egyik sajnos idohiany miatt meg vegigeroltettem a torzsfonokot amikor kiserni kellett, es ereztem, hogy nem lehet oda mar visszamenni, a terkep kozepen van meg egy epuletegyuttes latni az utat ahol be lehet menni, mit hagytam ki van ott valami extra?
Masik ramentem a modokra, termeszetesen mindegyiket meg tudnam csinalni, kiveve egyet amit szeretnek vicc komolyan 😊
A tijuana machetere szeretnem a deathstalker modot rakni, de az utloso komponense nincs sehol #Stringray tail# talan, ez mi hol mibol johet, ha ebben tudna valaki segiteni megkoszonnem.
ui: A teslas gabriel hammer tenyleg allat 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Próbáld újra indítani a gépet meg a STEAMet. Lehet nem syncronizálta a cloud a mentéseidet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Csak a Play, az Options, az Extrák és a Quit-ra lehet kattolni. Most kezdjek új játékot mikor már majdnem a felénél járok?
Próbából kiléptem, utána újra be, és akkor sem volt aktív. Eredeti a játék, úgyhogy nem kéne ezt csinálnia.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Igy játék alatt is lehet beszélgetni steamen !
De ha ez tényleg így lesz, hogy így lehet DLC-kkel játszani, és nem az alap pályákon lehet majd átmenni a dlc pályára akkor az nagyon tré lesz!
The folks at Techland and Deep Silver have delayed the release of the Bloodbath Arena DLC for Dead Island due to time needed to further polish the main game. They expect to have more information available next week.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nálam kb majdnem minden maxon van a túlélés skilleknél, olyan közepesen teli a combat skillfám, és 1 van a furynál, afuryt logannél nem érdemes fejleszteni, mert alapból nagyon erõs. Rakj rá 1-et, hogy tudd használni, és maxold ki azt a skillt ami ad furypontokat ha fegyvereket hajítasz (én mondjuk állandóan dobálom a dolgokat!)
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta