4724
-
#3720 Jaja, oda nem tud újra lemenni! Ha jól értem a problémát -
Ironman2 #3719 Volt egy liftakna,amin keresztül le kell menni -
#3718 Nemrég jártam arra...figyu mond el hol jársz pontosan és megpróbálok segíteni mert kevés az adat amit írtál ahhoz hogy átlássam miért nem tudsz lemenni a liftaknába -
#3717 Jo akkor monnd el hogyan. Bemegyek a hotelbe, es a liftajtok zarva. Hogyan jutok el a konyhaba? Nagyon kivancsi lennek ra -
Prof William #3716 Gondolom valami szerencsétlen arra menekült és hozzátámaszkodott a valhoz a véres kezével.
Jó pár helyen bele lehet futni a Dead Island: The True Story c. könyvbe. Már a resortban is de pl a városban is lehet látni. -
Ironman2 #3715 Ez a Butcher,meg egyenesen a Witcher paródiája..DD Még kinézetre is olyan -
#3714 Ha van molotovod vagy Incendiary gránátod akkor könnyebb dolgod van de az tény hogy marha erős ! -
Ironman2 #3713 Jason elég durva.Egy ütésétől kinyiffanok -
#3712 Like a Boss. -
Ironman2 #3711
Leparkoltam -
#3710 Pedig vissza lehet menni. Ott ahol bementél először, a két thugnál. -
#3709 mindenhová vissza lehet menni. Ahol van valami felvehető/gyűjthető oda meg pláne -
#3708 de nem tudok lenenni a liftnel ujra... a hotelt mar megcsinaltam
a masodik vegigjatszasban is... -
#3707 Ha egy végigjátszásban voltál már ott? Akkor ugyanabban a végigjátszásban vissza tudsz menni. Ha újra kezdtek, akkor előbb meg kell csinálni a küldit. -
#3706 Hotelbe nem lehet visszamenni? elhagytam par id kartyat. masodik vegigjatszas. Most megegyszer vegig kell vinnem? -
IXEMGabeo #3705 GOW 3 hatodik lett:) jól választottak számot hozzá -
#3704 Minden idők 4-ik legjobb trailere lett a felhasználók szerint a DI trailer. -
#3703 Tegnap már jött is a visszacsináló patch. Elvileg elindul. Próbáld meg verify olni vagy újrarakni. -
Savmacska #3702 És milyen irányba fejlődjön a a krakterem ? Mire tegyem a pontokat ? Mert még mind megvan :\ -
#3701 Sracok mentem egyet gamelni, ha van kedveter gyertek. kb 2 orat tolom 6ig
-
#3700 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mar resortban is lehet egy magnumot talalni, de loszer az csak 2 tar van hozza, igy azt pikkpakk el lehet loni, aztan csao :) meg egy csavo ad meg loszert 1x ha segitesz neki, de igazabol a varosban a huliganoktol lehet majd elvenni a fegyokat es loszert. -
IXEMGabeo #3699 még el sem indultam...
hát, ha a főküldetésben gondolkozik a srác, akkor a városban fog tudni szerezni fegyvert a vízerőműves küldetésnél -
Ironman2 #3698 Látom megjöttél Gabeo,én megyek tolom egyet.Tudod hol találsz meg -
#3697 neeeem is igaz! toltenyt meg pisztolyt is lehet szerezni Resort -on -
IXEMGabeo #3696 lőfegyvert először a városban fogsz találni... -
Ironman2 #3695 Majd később ahogy haladsz a küldetésben.Addig gyűjtögesd a "tártyakat" -
Savmacska #3694 Üdv, most kezdtem a játékot, a csaj karaktert választottam. Annyi kérdésem van h specialitása a fegyverek, lvl4es vagyok, de még csak botokat találok, meg egyéb ilyen jelentéktelen tártyat. Mikor fogok fegyvert találni vagy kapni ? Illetve melyik Skill ágon érdemes elindulni ? Előre is köszönöm -
#3693 tegnap volt valami hibas update
de azota javitottak allitolag.
nemtudom lehet az a baj. -
#3692 mint nem értesz,steam nem indítja a játékot csak villog egyfolytában a játék előkészítés ablak -
Ironman2 #3691 ???? -
#3690 nekem még mindig nem indul csak a team kis ablakát villogtatja egyfolytában,ötlet? -
#3689 udv :)
megyek egyet tolok sracok kb 6ig, ha gondoljatok :) -
Ironman2 #3688 Ezeknek a kéznyomoknak milyen jelentőségük van,mert elég sok helyen lehet látni falakon?:
-
Ironman2 #3687 Megrázó élmény:
-
Ironman2 #3686 Ez a legjobb képem,a szöveggel együtt:
-
Ironman2 #3685 Skalpvadász -
IXEMGabeo #3684 jaj ez nagy volt:D saját csapdámba estem bele
Most nézem micsoda sukár karaktert választottam:D:D:D -
Ironman2 #3683 Itt a temetős képed,mikor beszorultál a fa mögé,és nem tudtál kijönni...DDDD
-
Ironman2 #3682 -
IXEMGabeo #3681 Dembinszky Henrik a szigeten járhatott a 19. században