Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Foxy0
hogy lehet megcsinálni hogy lehesen multizni?

Ja.Majd össze lehet tenni a koponyákat

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

de, ahogy kiléptél kíváncsi voltam arra a helyre, mivel emlékeztem rá csak meghaltam ott kevés élettel emiatt a Suicuider miatt. Akkor volt h otthagytatok a picsába xDDDD

szóval régóta tervben volt h megnézem és megérte😛😛 már van 2 koponyánk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Aha.De azt nem most csináltad.Az már régebbi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ahol a ruszki csávó Nikolai van, ott abban a bunkerben van egy csatorna fedél arra rámentem és ott lent egy másik bunker helységben egy suicuider volt azt megdobtam megdöglött és annál volt a barna koponya...az már egy másik bunker, de kapcsolatban áll a Nikolaiéval😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Melyikben? Arra nem emléxek

én meg egy barna koponyát a bunkerben...

Amúgy a koponyáknak milyen jelentõségük van,mert a csatornákban szedtem fel egy piros koponyát.

<#eljen>
Térképen látszik hogy melletted álltam D

[/url][/img]

ezt csakúgy, mert céépp😄

[/url][/img]

ez beteg😄😄 ACAB a rendõrségen bukkantam rá

Broafka
vagy játszd végig, és kezd elõröl, és akkor vissza is jutottál 😛
csak vigyázz, nehogy akkor más is bent legyen, mert én így kerültem tovább, hogy a hülye gyerek kérdés nélkül ment tovább, a játék meg nem kérdezett tõlem semmit, csak mentünk, örültem neki...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

wesker24
Aha figyelmeztet hogy már nincs visszaút !
Ryder62
A játék figyelmeztet ha elérek arra a pontra ahonnan már nincs visszaút?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

sárga zed's demise eléggé frankó😄

amúgy most rájöttem, hogy ugorva szúrás mocskosul erõs, csak néha bugos a játék és átszúr a zombin és nem érzékeli:S
Broafka
szerintem egyszerûbb ha veszel egy ilyen stringray trailt egy árusnál, bár a fene se tudja, én ott vettem.

Én most egy 1800-at sebzõ karddal rohangászok, az is mindenkit megöl elsõre szinte 😊

Azta.Mik nem vannak

Koszonom, sikerult, a mod kurva jo! Amugy 1 arusnal kaphato 95%-al. Utanna olvastam, a kereskedo a varosban van menjetek a wearhousba fast travellal kijottok es srehen balra kell menni majd 20 meter es bal oldalt a racs mogott a kereskedo egybol volt nala vettem is 3at biztos ami biztos 😄
wesker24
Mivel a Floater hányása nagyon gyúlékony ezért ha van molotovod akkor felgyújthatod vele vagy közel mész hozzá és egy elég erõs vágófegyverrel lekaszabolod és nem hagyod hogy leokádjon !
coolpet
na akkor megyek farmolni 😊
a kerdes csak az hogy hogyan lehet a floatert hatekonyan olni 😊
A feka csajjal vagyok asszem Purna vagy mi a neve.

Battletag: coolpet#2467

Frank99
ezaz! kell nekem is....
<#vigyor>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

wesker24
A Stingray Tail az nagyon ritka egy összetevõ ezt az összetevõt a Floater a savköpö dagadék dobja (Alias Boomer) viszont ha mákod van akkor vehetsz a kereskedöknél is de nem olcsó asszem 1500-2000 dolcsi !

A laboratorynak van egy szakasza egy ilyen mocsár szerüség pont amikor mész az arénába akkor van egy másik elágazás ami ahhoz a mpcsárhoz visz na ott van legalább 30-40 savköpö dagadék biztos hogy abból a 30-40-bõl legalább egy dob egy stingray tailt ott annyi floater van hogy jól megszedtem magam Floater Meatbõl és persze dobott Stingray Tailt !

Amugy a deathstalker mod nagyon durva 4x-es toxic mérgezése van én ráraktam erre a Tijuanna Macehete-re lecsaptam vele egy Thugot egybõl critelt és kinyirta a mérgezés !
Frank99
szerintem mérgezés

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

coolpet
lattam videokba valami olyan fegyvert, amit ha belevad a fertozottbe a karakter, akkor elkezd remegni, es zolden fustol, valamint megy le az elete. Olyan 5-10 masodpercig harckeptelen a fertozott, mi az a cucc?

Battletag: coolpet#2467

Koszonom, de egyet se talaltam, se kereskedonel se autoban. Viszont a laboratoriumban elso korben 2ot a kukaban miutan az eltorlaszolt ajton bementem, aztan meg 1et 😊 Amugy a labor egy aranybanya koronkent 10 ezer $ a szefekbol.

2 kerdesem lenne: egyik sajnos idohiany miatt meg vegigeroltettem a torzsfonokot amikor kiserni kellett, es ereztem, hogy nem lehet oda mar visszamenni, a terkep kozepen van meg egy epuletegyuttes latni az utat ahol be lehet menni, mit hagytam ki van ott valami extra?

Masik ramentem a modokra, termeszetesen mindegyiket meg tudnam csinalni, kiveve egyet amit szeretnek vicc komolyan 😊
A tijuana machetere szeretnem a deathstalker modot rakni, de az utloso komponense nincs sehol #Stringray tail# talan, ez mi hol mibol johet, ha ebben tudna valaki segiteni megkoszonnem.

ui: A teslas gabriel hammer tenyleg allat 😄
davidka003
Na nyomtam egy kicsit, végülis most hogy már van autóm így annyira nem unalmas viszont a checkpoint rendszer botrányos. Tisztára mintha az Alone in the Dark lenne, annak volt ilyen fos. Meghalok aztán meg össze-vissza rak le valahova.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
Nem tudni, de szerintem ez a legkisebb gond vele.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Doc Hooliday
Tudtok valami friss infót hogy mikor jön a következõ update? jó volna ha kijavítanák azt amikor rúgsz egyet és a lábad térdig átmegy még a falon is akár<#nyes> a fizikai motor elérhetõvé tenné simán hogy ezt a kis apróságot korrigálják valami elfogadható effekttel nem? Azért elég sokat rugdosódunk szerintem mindannyian a játékban és ez elég bénán elcseszték!

Fpocok
Elvileg nem szabadna ilyennek lennie.
Próbáld újra indítani a gépet meg a STEAMet. Lehet nem syncronizálta a cloud a mentéseidet.

extra sensory
Semmit nem lehet kiválasztani... Csak annyi van a Play-en belül, hogy New Game... semmi karakter meg semmi... meg oldalt az van kiírva hogy Game not visible... nem tudom mi folyik itt.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

wesker24
Menj a Playre válaszd ki azt a karaktert akivel vagy és ott vannak a chapterek ahol abbahagytad !
extra sensory
Most mikor beléptem a játékba azt vettem észre, hogy nem aktív a "Continue" felirat... ez miért van??? Eddig jó volt...
Csak a Play, az Options, az Extrák és a Quit-ra lehet kattolni. Most kezdjek új játékot mikor már majdnem a felénél járok?
Próbából kiléptem, utána újra be, és akkor sem volt aktív. Eredeti a játék, úgyhogy nem kéne ezt csinálnia.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

XeeN
A Steam cloud segítségével bárhol, bármikor a saját beállításaiddal játszhatsz az acc-odon lévõ játékaiddal. (grafika, billentyûzet, adott estetekben játék állás mentés.)

wesker24
Alap hogy be van kapcsolva mindig beszokott kapcsolva lenni !

Igy játék alatt is lehet beszélgetni steamen !
Mi ez a Steam felhõ? Nálatok be van az kapcsolva?

Broafka
DLC-k.

De ha ez tényleg így lesz, hogy így lehet DLC-kkel játszani, és nem az alap pályákon lehet majd átmenni a dlc pályára akkor az nagyon tré lesz!

van az extrák közt 3 locked cucc azok mik?
Fpocok
gy. k. : Delayed=Elhalasztva.

Fpocok
Dead Island's Bloodbath Arena DLC Delayed

The folks at Techland and Deep Silver have delayed the release of the Bloodbath Arena DLC for Dead Island due to time needed to further polish the main game. They expect to have more information available next week.

nem a tied
davidka003
Játszottam vele fél órát de unalmas. Most ez lesz majd jobb vagy nem az én játékom?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Broafka
Logannél csak azoknak van értelme!!!
Nálam kb majdnem minden maxon van a túlélés skilleknél, olyan közepesen teli a combat skillfám, és 1 van a furynál, afuryt logannél nem érdemes fejleszteni, mert alapból nagyon erõs. Rakj rá 1-et, hogy tudd használni, és maxold ki azt a skillt ami ad furypontokat ha fegyvereket hajítasz (én mondjuk állandóan dobálom a dolgokat!)

Ryder62
Furyt most kezdtem el fejleszteni. Sajna hülye voltam mert a túléléshez szükséges skilleket fejlesztettem elsõ sorban és hát kevés értelmét látom azoknak.

Broafka
nincs, de ha nem fejleszted nagyon a furyt, akkor azzal a furyval rengeteg xp-t lehet szerezni

wesker24
én Xiannal voltam nem Logan-nel !

Nálam a Survivor Classban voltak xp szorzó skillek !
Ryder62
És melyik az a skill? Akkor legalább föltornázom addig ameddig tudom.

wesker24
Elsõ végigjátszásra az nem fog menni és Xp szórzóval együtt is max lvl 42-ig jutottam !
Ryder62
Logan-ek van XP növelõ skillje? Ha igen, melyik? Lvl 34 vagyok és a fõ sztori 85%-on. Szeretném felhúzni a karit lvl 50-re 😊

koszi ez volt a kerdes megnezem majd.
lostprophet
Például a életmentõ állomás mellett is találsz lerobbant autókat, amiknek a motorházterébõl ki tudod szedni az engine partsokat.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Broafka
ajánlom, hogy nézd végig az összes kereskedõt, ha nincs senkinél, akkor lépj ki majd vissza, akkor megváltozik az áru, elõbb-utóbb lesz valakinél, szerintem gyorsabb mint kis szerencsével találni egyet (én ilyenkor felvásároltam vagy 10-et, biztos ami biztos 😛)