Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Sosem fogom megérteni, amikor egy kritikus felhozza, hogy nagyon gyorsan törnek a fegyverek, ezért mindig újat kell felvenni: PONT EZ A LÉNYEG!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Ez pedig ilyen állólámpa szerû bug😄😄😄

Lostos jelenetek😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jah 😊 csak ahogy mondták nem lehet javítani😞
Na ez a láncfûrész kell nekem[/flash]

Brutál ez a láncfûrész.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Broafka
hát én bemásoltam, de nekem kifagy a játék tõle, kidob az asztalra hibával

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

nem rossz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azért ez az 5. hely rossz

Fpocok
Tuti valami konzolos fos lesz. <#whatever>

látom látom...

kíváncsi leszek rá

Fpocok
Mert még nincs fenn. A Top4 még nincs ott, naponta egyet raknak ki.

és melyik az 1.? mert azt nem mutatja

Fpocok
szerint=közül

Nem tudom miért írtam szerintemet.

Doc Hooliday
Ne foglalkozz vele hogy nincs data mappa...másold be és akkor már lesz! ha meg nem kell a mod akkor simán töröld!

wedge31
Az outban van a data.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Broafka
fel akarom tenni ezt a sötét modot, kíváncsi vagyok milyen, azt írja, hogy a c\users\blabla\DeadIsland\Data mappába tegyem, de nekem nincs olyan, hogy data, hanem a Dead Island mappában csak egy 'out' mappa van.

most hova a fenébe kell ezt bemásolni?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

coolpet
Vazze elakadtam futas kozben egy faba 😄

illetve a fa gyokerebe 😊 fejmagassagban nott ki a levegobol, es az also gyokerei megfogtak a fejem, es se elore se hatra. Ki kellett lepnem vazze 😊

Ez a ficko az overpass camp alatt meg egy vadallat.
Felrobbantom, felgyujtom, Left hand of glova nem hat ra, beleutitek 120 geppityuloszert, 5 tar pisztolyloszert, na mondom levagom a katanammal, erre egyet ut es full hpn megfexem. Lerak ugyanoda, megegy vagad megegyszer meghaltam. Ez 5x ismetlodott meg, mire el tudtam futni.
Visszamentem autoert, elutottem vagy 100x, de semmi. vegul 4 tar a fejebe megoldotta a problemat, de 10 masodperc mulva feltamadt. Ez orulet.

Battletag: coolpet#2467

wesker24
Ezért sem használok ilyen modokat teljesen tönkreteszik az egészet !
xXtamasXx
Ez így, több 100 lõszerrel, meg minden már átmegy Left 4 Deadbe <#szomoru1>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Fpocok

BoneDragon
Strandlabda?! Nem hiába nem olvasom már ezeket az újságokat. Régebben még normális tesztelõk voltak, akik értettek is hozzá, most meg ilyen...

Fpocok
Elvileg van. Csak úgy meg nem mûködik a qst elfogadása vagy mi. De szerintem azóta már kijavították.

Malakai
Egy olyan mod kéne, ami egérre megoldja az analóg harcmódot, gamepaddal béna vagyok benne, de szerintem egérre simán használható lenne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fpocok
Szerintem rendben van.
A játék lényege, hogy bizony a fegyverek elhasználódnak és ezért ha valami nem kell, akkor simán el lehet dobni és majd lesz másik. Ennyi.

coolpet
nektek nincs helyhianyotok? nekem 18 ittem fer az inventoryba, de sokszor keves a helyem.

1 pisztoly az infectedek ellen, 1 hand of powa, 1 macsete 1 katana 1 kiskatana, par molotov, par deobomb, par medkit, alkohol(mert mindig felszdem valahol), 1 soti, egy machinegun, es a maradek hely meg alig eleg valamire.

Egyekbent melyik az a fegyver ami a legnehezebben kopik, a legjobba es leggyorsabban sebez, es a legkevesebb staminaba kerul? Valahol az arany kozeputat kellene megtalalnom. Pournaval vagyok.

wesker24
Az meg a másik Molotovot neki aztán kampec !
coolpet
vagy felgyujtod 😊 max 2 molotov es hal.

wesker24
A Ram az sebezhetetlen csak a háta sebezhetõ ugy kell csinálni hogy magadra vonod a RAM figyelmét el kezd rohanni feléd kitérsz elöle és a hátát kaszabolod egy elég erõs vágófegyverrel !
Volt már olyan valakinek fury módba váltva Logannal dobálom a Ram-ot de ilyen 1 pontokat sebez rajta aztán ha véget és mód ott állok szemben egy alik sérül rammal.

Általában le tudom szedni mire lemerül mód de van hogy bejön ez az 1-et sebzõ dolog. Ez valami bug?
nem vágom a strandlabdát miért tette a negatívumok közé😄😄 lehet nem tudok valamirõl?

Fpocok
A respawn dolog tényleg nagyon gáz, mármint az, hogy összevissza rak ki. De szerintem vicces is egyben.

Respawn miatt lehuzni egy játékot? Noooormális?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

pedig, de😊 az bezony a Lost paródiája úgymond...

jó hát az egész játék úgy van összelopkodva különbözõ zombi filmekbõl😊
karakterek meg kontinenseket képviselnek?
Jason meg a Péntek 13-ban volt,a zombirendõrök a Police stationban meg tisztára úgy néznek ki mint a REC 2 filmben a katonák.Amúgy a kutatólaborban a zombitudósoktól szakadtam...DDD

nekem is lost jutott eszembe egybõl, és akkor meg is lestem googlen, hogy ne hogymár ilyen poént betegyenek😄DD
de annak más a száma, de tuti van összefüggés 😊
Batmanci
Brand az, hidd el.
Éedekesség: Amielõtt a repülõ lezuhan, hallod, a pilóta segélyhívását, és
Oceanic 815 - vagy ami a Lostban volt - néven azonosítja magát.
Géppuskát én nem láttam még sehol, automata ezerféle, az volt náluk, de géppuska...
85%-on 50-es szinten, azért találhattam volna már.
Ami furcsa a géppisztolyokhoz nem találtam eddig lõszergyártási blueprintet. A pisztolyhoz, meg a shotgunhoz van, de ez valszeg elkerülte a figyelmemet. Ha tudjátok hol van, elárulhatnátok.
Köszi, Laci.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Frank99
én a laborban találtam párat, de lehet nem "grand"

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

coolpet
idd meg 😊

Ajj, a laborban felvettem véletlenül egy Alcoholt, és elrontotta a fegyvertárat -.-". Van egy üres hely, de nem enged berakni oda semmit az Alcohol miatt...
nagyon szeretek guberálni, mondjuk a rendõrségen nem sok zombi van max a celláknál, viszont a punkok lelövése közben körbenéztem mi újság😄,

találtam pl ott egy nagyon jó géppuskát is

wesker24
Nekem fel sem tünt nem igen foglalkoztam vele a zombikkal voltam elfoglalva nem hogy még körül is nézzek ! 😄
nem térek magamhoz, hogy beletették az ACAB-ot😄😄 vannak még ilyen érdekes üzenetek a falon?

wesker24
A hotel konyháján szokott lenni egy rakás pezsgõt én ott összeszedtem vagy 15-öt de a hotel környékén is találhatsz elvétve pezsgõt !
coolpet
izebigyo, brand campaigne-t hlol talalok meg a szallodan kivul? mert most mennek a borotonbe es kraftolnak par cuccot gyemant kene hozza, de a szallodaban a liftakna ahol le kellett meni mikor segitettem a zornek zarva van. sehol nem lehet bejutni mashol sem a hotelbe, a garazsajton keresztul sem

Frank99
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Amúgy nincs olyan mod ami normálissá teszi a mentésrendszert? Úgy értem ha meghalok akkor tényleg a csekpointól kezdje újra ne csak feltámadjak.
Mer így nem sok értelme van sztem.
Tatyla
megveszed

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA