Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Brutál ez a láncfûrész.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kíváncsi leszek rá
most hova a fenébe kell ezt bemásolni?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
illetve a fa gyokerebe 😊 fejmagassagban nott ki a levegobol, es az also gyokerei megfogtak a fejem, es se elore se hatra. Ki kellett lepnem vazze 😊
Ez a ficko az overpass camp alatt meg egy vadallat.
Felrobbantom, felgyujtom, Left hand of glova nem hat ra, beleutitek 120 geppityuloszert, 5 tar pisztolyloszert, na mondom levagom a katanammal, erre egyet ut es full hpn megfexem. Lerak ugyanoda, megegy vagad megegyszer meghaltam. Ez 5x ismetlodott meg, mire el tudtam futni.
Visszamentem autoert, elutottem vagy 100x, de semmi. vegul 4 tar a fejebe megoldotta a problemat, de 10 masodperc mulva feltamadt. Ez orulet.
Battletag: coolpet#2467
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A játék lényege, hogy bizony a fegyverek elhasználódnak és ezért ha valami nem kell, akkor simán el lehet dobni és majd lesz másik. Ennyi.
1 pisztoly az infectedek ellen, 1 hand of powa, 1 macsete 1 katana 1 kiskatana, par molotov, par deobomb, par medkit, alkohol(mert mindig felszdem valahol), 1 soti, egy machinegun, es a maradek hely meg alig eleg valamire.
Egyekbent melyik az a fegyver ami a legnehezebben kopik, a legjobba es leggyorsabban sebez, es a legkevesebb staminaba kerul? Valahol az arany kozeputat kellene megtalalnom. Pournaval vagyok.
Általában le tudom szedni mire lemerül mód de van hogy bejön ez az 1-et sebzõ dolog. Ez valami bug?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
karakterek meg kontinenseket képviselnek?
de annak más a száma, de tuti van összefüggés 😊
Éedekesség: Amielõtt a repülõ lezuhan, hallod, a pilóta segélyhívását, és
Oceanic 815 - vagy ami a Lostban volt - néven azonosítja magát.
Géppuskát én nem láttam még sehol, automata ezerféle, az volt náluk, de géppuska...
85%-on 50-es szinten, azért találhattam volna már.
Ami furcsa a géppisztolyokhoz nem találtam eddig lõszergyártási blueprintet. A pisztolyhoz, meg a shotgunhoz van, de ez valszeg elkerülte a figyelmemet. Ha tudjátok hol van, elárulhatnátok.
Köszi, Laci.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
találtam pl ott egy nagyon jó géppuskát is
Mer így nem sok értelme van sztem.