4724
-
#3760 intkeysnél is így megy. Régiózáras játékot így tudnak regisztrálni.
Mondjuk az az email cím... hát inkább rendelj egy "megbízható" kulcsos oldalról. -
#3759 Aktiválás:
1. Szokásos módon (ahogy az összes többi webshop is csinálja): a vevő ideiglenesen átadja nekem a steam accountjának kódját (előtte természetesen megváltoztatja egy ideiglenes kódra és kikapcsolja a Steam Guard védelmet a Beállításoknál), és a játékot én aktiválom külföldről.
Szóval meg ne próbáld! -
#3758 Rendelés: [email protected] --- jó hogy nem freemail... -
#3757 Nem vásárlok semmit olyan oldalról, ahol nincs ellenőrzött banki fizetési mód... (kivéve a magánszemélyek közti tranzakciók (apróhirdetés, vatera, stb), de az más téma) -
#3756 - Fixed Y-Button on XBOX-Controller to bring up quest details
- Deo bombs stack works properly now
- Fixed crashes in multiplayer when player reach a checkpoint -
#3755 Voice chat és a weapon dupe azért megjavult. Mind a kettő gamebreaker volt. -
#3754 jó sok mindent kijavítottak!ezért a kis nyamvadék peccsecske miatt nincs idejük a dlc-ket készíteni? Kábé semmi nem javult (látszólag legalábbis) ugyanolyan bugtenger! -
#3753 lolmá ezzel en is megszoptam, vettem egy csomo szart es szetkefelte a savegamet tobbszor is...... -
#3752 - Removed 30 item stack limit. You can now have for example: one stack of 400 oleander. (So possibly fixed save game corruption due to stack limit) -
#3751 PATCH 1.2.1
Unofficial Patch 1.2.1 fixes:
- Possible to turn voice chat off
- The "weapon throw + backspace" replication bug is gone. You cannot throw weapon and then press backspace to replicate weapon.
- Game is running better, I got 50FPS all the time, now I got 80FPS, with no lags.
- Fixed error when player had plugged in USB headphones and this caused the loud crackling. Also using the usb headphones no longer causes the game to crash to desktop.
- Game works offline
- Intros stuttering has been fixed (at least for me)
- Game recovers corrupted saves.
Végre!!! -
Ironman2 #3750 Nem is neked irtam.D -
ImpersonatoR #3749 Innen vett már valaki kulcsot tényleg működik a dolog ? : http://cdkulcsok.info/steam.html -
#3748 Ocske, gyere tunngle dead island[HU] szoba, segitek. -
#3747 Medkitet meg már mind beszurtam, úgyhogy bukta, mert nem tudok visszamenni sehova. -
#3746 Ezzel menjetek az off topikba. -
#3745 Ja valami ilyet olvastam valahol én is. Szal akkor nincs vmi link az updatehez? -
#3744 nem lesz jo amig nem raksz fel egy update -et mert jelen pillanatban a dev verzioval jatszol ahol a fury el van cseszerintve. ezert is tudsz repulni, igazabol az csak palyabejaro... -
IXEMGabeo #3743 vigyél magaddal medi kittet is... -
#3742 Thx. Akkor majd jelentkezem, ha valami nem megy. ;)
Köszönöm, Üdv -
Balázs 17 #3741 az életerő csíknál van a töltés mutatója, ha maxon van akkor megnyomod a neki megfelő gombot ami beállítasz és ledarálod az összes zombit 5sec alatt:D -
#3740 Na várjál, most újat mondtál. Azt hogy kell? Mert elvileg a a "z" gombra van kalibrálva, én egyszer megnyomtam és elhagytam a testemet... :) Asszem ez nem újdonság, csak én nem foglalkoztam vele eddig. Mert nem volt rá szükség. Szal akkor hogy lehet megoldani? -
Balázs 17 #3739 fury-val a legegyszerűbb:D -
#3738 Hali.
Sajnos nem, úgyhogy coop nem játszik. SamB és 26.
Üdv -
#3737 Eredeti? Hanyas vagy? -
#3736 Hali mindenki!
Óriási segítség kellene, lassan úgy érzem hogy megbolondulok. ;)
Szóval van ez a "Purest evil" epizód, amikor a sámánt kell kísérgetni, és egy faluban van egy thug, egy ilyen csápolós, meg vagy 8 zombi. Kb. már 15x megmurdeltem, próbálkoztam már mindennel, de esélytelennek tűnik. Walktrough videóban láttam egy két trükköt (pl: molotov + fejezés), csak az a baj h a checkpoint miatt nem tudok már honnan szerválni. Lassan a zsém is elfogy, meg az összes frankó fegyveremet leamortizáltam már, úgyhogy feladtam. HELP ME PLEASE valaki... :)
Üdv néktek:
Öcske -
#3735 A mit? A Resorton van a valo vilag. Nem akarok senkit megserteni, ezert nem mondom el a velemenyemet a TV-ben meno kulturmusorrol :D
Akkor majd tunnglen egyeztetunk.
Udv -
Ironman2 #3734 DDD.Beleszámoltad a Való Világot is? -
Ironman2 #3733 Hali.este 7-körül tudok csak,mert én meg álmos vagyok.Hajnal 3-tól melózok a héten.Még az agyam se fog most annyira -
#3732 Azt azért nem árt tudnod, hogy mivel a g2play nem hivatalos viszonteladó, így a játék kiadójának kérésére bármikor törölhetik steamról a tőle vásárolt kulcsokat. Volt már rá példa, Activision élt vele. Ezért óvatosan a Szingapúrból vásárolt orosz Steam-kulcsokkal. :-) -
IXEMGabeo #3731 délután 4 az pont nem jó, mivel el kell menjek itthonról...max este 21 -
#3730 Gabeo, Vasember, ma deluta 4 utan game? -
IXEMGabeo #3729 jól vásároltam be az NVIDIA-s kártyámmal. Az húzza fel a gépem -
Ironman2 #3728 Nálad is szép a grafika az egymagoson.Látszik hogy jól van optimalizálva a játék.Példát vehetne róla minden fejlesztő. -
Ironman2 #3727 Milyen szép kardom van.D -
IXEMGabeo #3726
roncsoknál
autópálya maradvány
magasles, közel Vargasékhoz
zombiszendvics kis vérrel dúsítva
? Jin lelövi a faterját
a börtönben találkoztam Stohl Andrással, mit mondjak elég rossz bőrben van egy zombifertőzés közepette:DD:D -
#3725 G2PLAY.NET - BE SMART, PAY LESS ;) :: Dead Island :: Dead Island Western Europe Steam Key
Sorry, this product is not available in your country.
Nekem ezt írja ki a 10k-sra.
Szerintem annyi a különbség, hogy a régiózárasnál kell trükközni telepítésnél. És szerintem ennyi. -
#3724 Srácok egy kérdés? g2play.net -en két verziót árulnak a Dead Island-ból. Egy RU/EN verziót és egy western európait. Az előbbi 4700 Ft míg a másik 10 rongy. Mi a különbség a kettő között tulajdonképpen?
Várom válaszotokat.
-
#3723 Nemtudom garázs felől próbáltad-e, én simán el tudom képzelni, hogy oda nem lehet már bemenni.
-
#3722 Na!
Es hol a masik bejarat? :) ahol be is tudok menni?
Az a problemam, hogy megcsinaltam a hoteles kuldit, de nem tudok megegyszer visszamenni, mert ahol beszeltem az orrel, ott zarva van a liftaknaajto.
Nemtudom mashogy leirni. Hol a masik bejarat? (ami mukodik is) -
IXEMGabeo #3721 Hotelban 2 bejárat van srácok...nem kell liftezni ahhoz h a konyhába és egyéb helységekbe bejussatok