4724
  • Fpocok
    intkeysnél is így megy. Régiózáras játékot így tudnak regisztrálni.
    Mondjuk az az email cím... hát inkább rendelj egy "megbízható" kulcsos oldalról.
  • Dopti
    Aktiválás:
    1. Szokásos módon (ahogy az összes többi webshop is csinálja): a vevő ideiglenesen átadja nekem a steam accountjának kódját (előtte természetesen megváltoztatja egy ideiglenes kódra és kikapcsolja a Steam Guard védelmet a Beállításoknál), és a játékot én aktiválom külföldről.
    Szóval meg ne próbáld!
  • Dopti
    Rendelés: [email protected] --- jó hogy nem freemail...
  • MerlinW
    Nem vásárlok semmit olyan oldalról, ahol nincs ellenőrzött banki fizetési mód... (kivéve a magánszemélyek közti tranzakciók (apróhirdetés, vatera, stb), de az más téma)
  • Fpocok
    - Fixed Y-Button on XBOX-Controller to bring up quest details
    - Deo bombs stack works properly now
    - Fixed crashes in multiplayer when player reach a checkpoint
  • Fpocok
    Voice chat és a weapon dupe azért megjavult. Mind a kettő gamebreaker volt.
  • Doc Hooliday
    jó sok mindent kijavítottak!ezért a kis nyamvadék peccsecske miatt nincs idejük a dlc-ket készíteni? Kábé semmi nem javult (látszólag legalábbis) ugyanolyan bugtenger!
  • PeeTeR
    lolmá ezzel en is megszoptam, vettem egy csomo szart es szetkefelte a savegamet tobbszor is......
  • Fpocok
    - Removed 30 item stack limit. You can now have for example: one stack of 400 oleander. (So possibly fixed save game corruption due to stack limit)
  • Fpocok
    PATCH 1.2.1

Unofficial Patch 1.2.1 fixes:
    - Possible to turn voice chat off
    - The "weapon throw + backspace" replication bug is gone. You cannot throw weapon and then press backspace to replicate weapon.
    - Game is running better, I got 50FPS all the time, now I got 80FPS, with no lags.
    - Fixed error when player had plugged in USB headphones and this caused the loud crackling. Also using the usb headphones no longer causes the game to crash to desktop.
    - Game works offline
    - Intros stuttering has been fixed (at least for me)
    - Game recovers corrupted saves.

Végre!!!
  • Ironman2
    Nem is neked irtam.D
  • ImpersonatoR
    Innen vett már valaki kulcsot tényleg működik a dolog ? : http://cdkulcsok.info/steam.html
  • coolpet
    Ocske, gyere tunngle dead island[HU] szoba, segitek.
    Medkitet meg már mind beszurtam, úgyhogy bukta, mert nem tudok visszamenni sehova.
  • Fpocok
    Ezzel menjetek az off topikba.
    Ja valami ilyet olvastam valahol én is. Szal akkor nincs vmi link az updatehez?
  • PeeTeR
    nem lesz jo amig nem raksz fel egy update -et mert jelen pillanatban a dev verzioval jatszol ahol a fury el van cseszerintve. ezert is tudsz repulni, igazabol az csak palyabejaro...
  • IXEMGabeo
    vigyél magaddal medi kittet is...
    Thx. Akkor majd jelentkezem, ha valami nem megy. ;)

Köszönöm, Üdv
  • Balázs 17
    az életerő csíknál van a töltés mutatója, ha maxon van akkor megnyomod a neki megfelő gombot ami beállítasz és ledarálod az összes zombit 5sec alatt:D
    Na várjál, most újat mondtál. Azt hogy kell? Mert elvileg a a "z" gombra van kalibrálva, én egyszer megnyomtam és elhagytam a testemet... :) Asszem ez nem újdonság, csak én nem foglalkoztam vele eddig. Mert nem volt rá szükség. Szal akkor hogy lehet megoldani?
  • Balázs 17
    fury-val a legegyszerűbb:D
    Hali.

Sajnos nem, úgyhogy coop nem játszik. SamB és 26.

Üdv
  • Fpocok
    Eredeti? Hanyas vagy?
    Hali mindenki!

Óriási segítség kellene, lassan úgy érzem hogy megbolondulok. ;)
    Szóval van ez a "Purest evil" epizód, amikor a sámánt kell kísérgetni, és egy faluban van egy thug, egy ilyen csápolós, meg vagy 8 zombi. Kb. már 15x megmurdeltem, próbálkoztam már mindennel, de esélytelennek tűnik. Walktrough videóban láttam egy két trükköt (pl: molotov + fejezés), csak az a baj h a checkpoint miatt nem tudok már honnan szerválni. Lassan a zsém is elfogy, meg az összes frankó fegyveremet leamortizáltam már, úgyhogy feladtam. HELP ME PLEASE valaki... :)

Üdv néktek:
    Öcske
  • coolpet
    A mit? A Resorton van a valo vilag. Nem akarok senkit megserteni, ezert nem mondom el a velemenyemet a TV-ben meno kulturmusorrol :D

Akkor majd tunnglen egyeztetunk.

Udv
  • Ironman2
    DDD.Beleszámoltad a Való Világot is?
  • Ironman2
    Hali.este 7-körül tudok csak,mert én meg álmos vagyok.Hajnal 3-tól melózok a héten.Még az agyam se fog most annyira
  • Amiga
    Azt azért nem árt tudnod, hogy mivel a g2play nem hivatalos viszonteladó, így a játék kiadójának kérésére bármikor törölhetik steamról a tőle vásárolt kulcsokat. Volt már rá példa, Activision élt vele. Ezért óvatosan a Szingapúrból vásárolt orosz Steam-kulcsokkal. :-)
  • IXEMGabeo
    délután 4 az pont nem jó, mivel el kell menjek itthonról...max este 21
  • coolpet
    Gabeo, Vasember, ma deluta 4 utan game?
  • IXEMGabeo
    jól vásároltam be az NVIDIA-s kártyámmal. Az húzza fel a gépem
  • Ironman2
    Nálad is szép a grafika az egymagoson.Látszik hogy jól van optimalizálva a játék.Példát vehetne róla minden fejlesztő.
  • Ironman2
    Milyen szép kardom van.D
  • IXEMGabeo

roncsoknál

autópálya maradvány

magasles, közel Vargasékhoz

zombiszendvics kis vérrel dúsítva

? Jin lelövi a faterját

a börtönben találkoztam Stohl Andrással, mit mondjak elég rossz bőrben van egy zombifertőzés közepette:DD:D
  • Fpocok
    G2PLAY.NET - BE SMART, PAY LESS ;) :: Dead Island :: Dead Island Western Europe Steam Key

Sorry, this product is not available in your country.

Nekem ezt írja ki a 10k-sra.
    Szerintem annyi a különbség, hogy a régiózárasnál kell trükközni telepítésnél. És szerintem ennyi.
  • Sliders
    Srácok egy kérdés? g2play.net -en két verziót árulnak a Dead Island-ból. Egy RU/EN verziót és egy western európait. Az előbbi 4700 Ft míg a másik 10 rongy. Mi a különbség a kettő között tulajdonképpen?

Várom válaszotokat.
  • Malakai
    Nemtudom garázs felől próbáltad-e, én simán el tudom képzelni, hogy oda nem lehet már bemenni.

• coolpet
    Na!

Es hol a masik bejarat? :) ahol be is tudok menni?

Az a problemam, hogy megcsinaltam a hoteles kuldit, de nem tudok megegyszer visszamenni, mert ahol beszeltem az orrel, ott zarva van a liftaknaajto.
    Nemtudom mashogy leirni. Hol a masik bejarat? (ami mukodik is)
  • IXEMGabeo
    Hotelban 2 bejárat van srácok...nem kell liftezni ahhoz h a konyhába és egyéb helységekbe bejussatok