4724
-
Balázs 17 #3800 mentésem elveszett, 47körül jártam, na mind1:S
ha kezdek egy újat és csatlakozok olyanokhoz akik magasabban nyomják (ha lehet egyáltalán), akkor a kill nagyobb szorzóval bír vagy nem? -
Balázs 17 #3799 legalább futva mentél értük? -
#3798 Azt a két kartont ki kell venni a kocsiból előbb és odarakni a házba, a munkaasztaltól jobbra, ott villog a helye, oda le kell rakni. -
#3797 Sziasztok!
Elakadtam a chapter II-nél
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A küldetésem az, hogy elhozzak 2 karton gyümölcslevet a két benzinkútról. Elmegyek mindkét helyre, lehentelek mindenkit és elviszek 5 kartont is, a vizmentős csávó mégis megkérdi, hogy csekkoltam-e mindkét benzinkutat. Mit rontok el? -
#3796 Ahogy én megfigyeltem, a fehér az alap. A zöld a megegyező szintű fehérnél egy szinttel magasabb tulajdonságokkal rendelkezik és így tovább. (Arany= tárgy szint + 4 szint.) -
#3795 A szürkét kihagytad, de most elnézzük... :D -
Ironman2 #3794 Most hogy játdzunk a börtönblokkban,sztem a sziget sokkal jobb volt -
Ironman2 #3793 Tényleg a Gothic3-ban is volt ilyen szinezés.Kösz -
#3792 az osszes rpg jellegu jatekban a targyak minoseget mutatja ebben a sorrendben:
feher > zold > kek > lila > narancs/arany.
-
#3791 Minél értékesebb, pl a narancs a legértékesebb, annál többe kerül upgradelni/repairolni. -
Ironman2 #3790 Valaki árulja már el hogy mit jelentenek a szinek a fegyvereknél? kék,lila,narancs,zöld. -
Ironman2 #3789 Halálos fegyvereim:
-
Jackyy #3788 "Semmit. Az nem blog, hanem egy szimpla sötét és olykor olvashatatlan IPBoard, pár pálmafával és 0 tartalommal. Te kérdezted:)" Már bocs de ha tudnál olvasni kideríthetted volna, hogy az nem blog hanem egy fórum. Csak mellé lenne egy blog. Sötétség azért van mert, gondoltam zombis játék. Legyen sötét és egyhangú. Tartalom pedig egy kellőképpen fórumhoz illő. Egy fórumnak nem a tartalom a lényeg... (Mellesleg az Ipb-t fórumnak használom) De vélemény nyilvánításnak jóó :) Köszi :) Ha másoknak is a SÖTÉT dizájn a gond akkor átkreálom. (Bár ha tudnád mire ezt a sz*r-t átalakítottam az alap sablonból... Az az igazi vérizzadás.) Az olvashatatlant meg mire érted ? Írd le hol volt ? -
Ironman2 #3787 Ez a játék olyan könnyü lett a végére mint az állat.Az elején vért izzadtam,most meg a zombik izzadnak vért.1-2 ütésre kinyirom őket.A thug meg egyenesen röhejes már -
Ironman2 #3786 Tök jó az oldal -
#3785 Semmit. Az nem blog, hanem egy szimpla sötét és olykor olvashatatlan IPBoard, pár pálmafával és 0 tartalommal. Te kérdezted:) -
Jackyy #3784 deadisland hu-ra, mit szóltok a bloghoz ? (fórum mellet persze) -
#3783 meg nemtudok menni :) varosban vagyok :) -
IXEMGabeo #3782 ne buzulj nem vagyok rá vevő...
OFF vége -
Ironman2 #3781 Akkor gyere,ott leszek a tudodhol,tudodmelyikszobában..DDDD -
IXEMGabeo #3780 nekem nincs meg a mentésem, sajnos nálam is a börtönszigettől folytatódik. a rendszer felülírta magát azzal h átkerültünk:) ilyen a főszál -
Ironman2 #3779 Mármint a játékot -
Ironman2 #3778 Akár 4-en is nyomhatnánk -
Ironman2 #3777 Ja,nem lehet,mert a börtönszigetről nincs visszaút.Szólok Gabeonak hátha jön -
#3776 vasember: ha hozzam csatlakozol akkor mindegy hol vagy :) odarak es kesz :) Ja nem tudsz mapot valtani :P Ezt beneztem :) -
#3775 okkkkkkos! :D -
Ironman2 #3774 Hát szerintem engem már nem fogsz látni,mert az én mentésem a börtönszigeten van már.De visszatudom rakni a korábbit,amikor abbahagytuk 3-an.Még megvan az a mentés.Ezért kell eltárolni -
#3773 na ez jol hangzik :D -
#3772 Megjött a hivatalos patchnote:
Fixed running game on Steam in offline mode
Fixed damaged saves when a player has more than 190 items in inventory (weapon or stacked items, counting in items from Jin’s storage and player inventory). Corrupted savegames will be recovered when possible.
Fixed problems with unlocking "There and back again" with progress 72/72
Fixed duplicating weapons:
When throwing and dropping at one time
When dropping items from inventory
Optimized scanning for friends-process, to decrease lobby server workload
Fixed random freezes when playing 4 players coop no longer appear
Fixed issues when using medkits from inventory menu
Stacking items issue solved: miscellaneous items to 9999, medkits and alcohol to 30 instead of 10.
Added the option to disable voice chat in game.
Limited Jin’s storage capacity to 150
Fixed: disappearing items when there is no place in inventory and a player tries to get an item from Jin’s storage
Improved trading: items will be removed from the smallest stack instead of a random one.
Fixed problems with corrupted profiles, which caused the game to start with black screen and freeze.
Fixed levitating zombies after killing
Fixed not being able to show quest details in quest menu using Xbox controller -
IXEMGabeo #3771 ez se rossz:) -
Jackyy #3770 Sziasztok! A Dead Island magyarországi oldal is megnyitotta kapuit. Amit a www(dot)deadisland(dot)hu néven értek el. Aki rendszeresen játszik ezzel a remek játékkal akkor regisztráljon!(Sajnos egyenlőre Angol a rendszer) De rajta vannak, hogy Magyar legyen! -
#3769 Ehh... ezt még javítani is olcsóbb és az orrodat is tisztíccsa.
-
Balázs 17 #3768 úgy tűnik nekem is sikerült megoldani vagyis ma játszotam 20percet és nem volt kékhalálom:D -
#3767 Gabeo egy game? Vasember? -
#3766 410
De nem az a lényeg, hanem hogy megcsináltam az acsivmentet, hogy lootoljak ki 5 legendaryt... ami ugye meg tök random, hogy mikor esik. -
IXEMGabeo #3765 auto rifle? és, ha jól látom narancssárga. Mennyit sebez lövéskor?
ja itt a busz tetején asszem a nyakláncot kellett keresni, tegnap csináltuk meg Vasemberrel:)
Jasont is megöltük, na nem szemtől szembe rádobtam 2 molotovot 2 bombát és meg is döglött a zombikkal együtt:D -
-
IXEMGabeo #3763 lvl 38... lehetnék több is, de elég sok mellékküldetést kihagytam a saját mentésemből, egyébként aránylag sokat csináltunk -
#3762 Hanyas vagy? -
IXEMGabeo #3761
jó kis butchert megöltem egy dobással:D ez most ember volt amúgy...
legújabb fegyvere:) Short curcuit mód:)
ez pedig az 1400-at sebző Wakizashi a legjobb fegyver:)